BANYO TADİLAT DİLOVASI KOCAELİ FİRMALARI

Banyo tadilat

sektörüne ait

Dilovası Kocaeli firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Ramazanoğlu Mahallesi Yıldırım Beyazıt Cad. No:31 Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ehliuzmaninsaat.com
    ŞUBE ADRESİ: ÖZGÜRLÜK MAH.251/4 SK. NO:1 ÇAYIROVA KOCAELİ
    TELEFON: 0262 606 05 52
    38.Yıldır inşaat taahhüt tamirat izolasyon ve dekorasyon alanlarında
    işinde ehli uzman kadromuzla uygulamacı olarak hizmet vermekteyiz
    Bizim ayrıcalığımız çıraklık kalfalık ustalık alanlarında bire bir uygulama yaparak 38.yılın bilgi ve birikimiyle işinde uzmanlaşmış yapacağı işin bilincinde olan müşteri memnuniyetini ön planda tutarak yapılan işin kalitesi ve kullanılacak olan malzemenin kalitesinde dikkate alınarak
    her yapmış olduğu işlerine on yıl garanti belgesi sunmaktadır.
    DANIŞMA 0850 302 31 55:UZMAN MEHMET ARSLAN
    Bize danışmadan yaptıracağınız işlerinize karar vermeyiniz çünkü menfaatinize olacak tır tek servis ücreti yok danışma ücreti yok
    sadece danışma hattımızdan bizlere ulaşmak olacaktır
  • (SEYİTHAN İVGİN)

    Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ivgininsaattt.com.tr
    HAKKIMIZDA
    İVGİN İNŞAAT 2008 yılında kurulmuştur.Sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi siz degerli müsterileri ile paylasmanin heyecanini duyar. Kurulduğu günden itibaren basta İNŞAAT sektöründe olmak üzere ARSA ALIM SATIMINDA deneyimli basarilara imza atmistir. konusunda uzman kadroya sahip olan sirketimiz; kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdigi önem ve zoru basarma azmi sayesinde kisa sürede taninmis ve Ilkelerinden asla vazgeçmemistir. Firmamizin degismez prensipleri daima kalite, hizmet, zamaninda teslim ve uygun fiyat olmustur.
    KALİTE POLİTİKAMIZ;
    İVGİN İNŞAAT tüm çalışanlarının aktif katılımıyla sunduğu tüm ürün ve hizmetlerde müşterilerinin gereksinimlerine uygun beklentileri karşılayan veya aşan kalite seviyesini sağlamayı taahhüt eder. Müşteri memnuniyetine ulaşılmasını iş süreçlerinin titizlikle yönetilmesini sağlayarak ulaşır. Bunun için tasarım temrin ve maliyet kontrol unsurlarını müşteriye azami değer yaratmak yolunda sürekli iyileştirmeyi kendine politika olarak benimsemiştir.
    DEĞERLERİMİZ;
    Çalışanlar insiyatif alır, çözüm üretir ve sonuç alır. Doğru çözüme herkes yetkilidir.
    Şirketimizin uzmanlığı ve iş yapış tarzı sektördeki gururumuzdur.
    Yapılan işler kaliteli ve sistemli şekillerde gerçekleştirilir.
    AMACIMIZ;
    Müşterilerine en uygun çözümleri üstün hizmetle sunmayı amaçlar..
    VİZYONUMUZ;
    Türkiye’de lider uluslar arası uzman ve müşterinin ilk aklına gelen şirket olmaktır..
  • (HÜSEYİN BONCUK)

    BAHÇE Bahçe, Osmaniye
    OSMANİYE - BAHÇE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.328 861 50 00
    Şirket Web Sitesi:
    BONCUK YAPI İNŞAAT DEKORASYON

    Dekorasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz.
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

    Sektöründe lider bir firma olmayı benimseyen firmamız, firmalar ve müşterilerine yenilikçi, dürüst, kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiştir. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Boncuk Yapı İnşaat Dekorasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda en iyi hizmeti sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.

    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • (NURİ KARAKAŞ)

    Horozluhan mah Yeşilköy Sok.No:2 B Selçuklu Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 233 98 34
    Şirket Web Sitesi:
    NKA İÇ MİMARLIK; Şubat 2016’da Nuri Karakaş tarafından kurulan tasarım ve uygulama firmasıdır.Firma yöneticisi İç Mimari,Taahhüt ve İnşaat projelerinde aldığı sorumluluk ve genç yaşta edindiği tecrübesine , bilgi, cesaret ve yenilikçi bakış açısını ekleyerek projelendirmeden anahtar teslimine dek uzanan sürecin her aşamasında uluslararası standartlarda hizmet sunmaktadır. NKA İç Mimarlık;Tasarım,Uygulama,Proje,İnşaat,Mobilya,Ahşapa kadar geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan NKA İçmimarlık yatırımcının istekleri doğrultusunda günümüz çağına en uygun olanı üretmektedir.Dürüstlüğü ilke edinmiş şirketimiz ilk çizilen eskizden son sıkılan vidaya kadar siz değerli müşterilerimize genç ve yenilikçi kadrosuyla hizmet vermektedir.
  • (MERİH TERZİOĞLU)

    Eski Sanayi Sit Antalya Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.242 345 52 44
    Şirket Web Sitesi: www.royaldusakabin.com
    TERZİOĞLU YAPI
    Terzioğlu Yapı , 8 yıllık tecrübesi ve birikimi ile ROYALDUŞ markalı Duş ve Küvet kabinlerini müşterilerinin beğenisine sunan, ürünlerini devamlı olarak geliştirmeye odaklanmış bir yapı ürünleri firmasıdır. Sektörde yeniliğin ve estetiğin öncüsü olan , ROYALDUŞ kabin, küvet ve duş tekneleri alternatifleri ile müşterilerin ihtiyaçlarına hizmet etmektedir. Hizmet ve kaliteden taviz vermeyen yaklaşım ve anlayışı ile bütün ROYALDUŞ ürünlerine, üretim ve malzeme hatalarına karşı 3 yıl garanti verilmektedir. Müşterimize en iyi hizmeti sunabilmek için ölçü alımından montaj aşamasına kadar geçen bütün aşamalar titizlikle ve sistemli bir şekilde takip edilmekte, taleplerin en kısa sürede ve yüksek kalitede sonuçlandırılması hedeflenmektedir. Ürünlerin kısa sürede üretilip sevk edilmesi firmamızın önemli avantajlarındandır. Tüm cam ürünlerimiz, kırılmaya karşı dayanıklığı arttırmak amacıyla üstün kalitede temperlenmektedir. Duş kabinleri, mikrop ve bakteri üremesini engelleyen kapalı ray sistemi ile üretilmektedir. Kullanılan fitil ve rulmanlar ileri teknoloji malzemeleridir. Kalite,Hizmet , Güven.
  • İzmir -2 caddesi no : 6 / 618 kızılay ankara Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 432 13 32
    Şirket Web Sitesi: www.taseronankara.com
    "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" Her geçen gün kendini her anlam da geliştiren, inşaat sektöründe uzmanlaşmış, zamanın ve değişen mimari trendlerin takipçisi olarak kendisini mimari alanda ifade edebilen üretken, gelişime ve değişime açık bireylerden oluşan kadrosu ile müşterilerine en iyi sonucu kalite ve güven anlayışı temelinde inşa etmeyi hedeflemektedir.
    Hedef kitlemize kendi beğenilerimizi değil, kendi isteklerini maksimum titizlik ile gerçekleştiren "BAŞTUĞ Yapı ve Mimari Çözümler" siz değerli müşterilerinin hayallerini kurduğu yaşam alanlarına profesyonel dokunuşlarla değer katar.
    Mimarlık ve Tasarım bürolarının hazırladığı proje uygulamaları haricinde ev, villa ve iş yerlerinin iç ve dış mekan dekorasyon ve tadilat çalışmalarını anahtar teslim şeklinde gerçekleştiriyoruz.
  • (REFİK CİHAN)

    AZİZİYE- ERZURUM Aziziye, Erzurum
    ERZURUM - AZİZİYE
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.538 438 97 96
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ ERZURURMDA BOYA BADANAİŞLERİ, ALÇI ALÇIPAN KARTONPİYER İŞLERİ, ASMA TAVAN, TAMİR TADİLAT İŞLERİ YAPMAKTADIR.
  • (FIRAT KAYA)

    MARDİN YOLU 1 KM NO:67 BAĞLAR DİYARBAKIR Bağlar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - BAĞLAR
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 506 17 61
    Şirket Web Sitesi:
    AMED YAPI - İNŞAAT MALZEMELERİ
  • (İLHAN GÜNEŞ)

    KİREMİTHANE MAHALLESİ KOZAN YOLU CADDESİ NO:458 Kiremithane, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - KİREMİTHANE
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.322 328 78 78
    Şirket Web Sitesi: adanaelsanelektrik.com/
    ELSAN ELEKTRIK , İlhan GÜNEŞ ve Ahmet Duran ÇİRKİN ortaklığında 2011 yılından günümüze kadar teknolojik gelişimin hızlı takipçisi olarak tesisat ve aydınlatma serüvenindeki yükselen grafiğini sürdürmeye devam etmektedir. Hizmet ve kalitede kararlılık felsefesinden yola çıkarak Adana ve çevresinde yapmış olduğu çalışmalarla kendisini ispatlamış ve değişik uygulama alanlarına getirdiği yeniliklerle ismi anılır olmuştur. Başarılı yöneticisi ve uzman kadrosu ile müşterilerinin her türlü isteklerinde sonuç odaklı çalışarak estetik ve kaliteyi bir arada kullanarak projelerde aranan marka olmuştur.
    Elektrik ve aydınlatma, hayatımızda olmazsa olmazlar listesinde ilk sırada yer alır. Bazen fonksiyonel bazen de dekoratif olsa da elektrik ve aydınlatma vazgeçilmezlerimizdendir. Eğer sizin için de önemli olan kaliteli elektrik tesisatı, malzemesi ve aydınlatma ise; ELSAN ELEKTRİK tam size göre..
    Yerli yabancı, dünyaca tanınmış bir çok seçkin markanın ürünlerinin satışını ve uygulamasını yapan ELSAN ELEKTRİK müşteri portföyüne yeni müşteriler eklemek için çalışmalarına devam etmektedir.
  • (KEMAL MENGÜBETİ)

    Denizciler caddesi Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Cephe Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.539 387 62 06
    Şirket Web Sitesi: www.mengubeti.com
    MENGÜBETİ İNŞAAT olarak uzun yılların verdiği tecrübe ile Kara Sıva, Alçı Sıva, Fayans,
    Kalebodur, Dış Cephe Mantolama, Boya ve Badana işlerinizi kısa sürede itina ile yaparak
    kullanımınıza sunuyoruz. İşinizi kusursuz ve zamanında teslim ederek memnuniyetinizi
    hedeflemekteyiz.
    Ücretsiz bilgi ve keşif için lütfen bizi arayın. 0539 387 62 06
  • (NECDET KARSLI)

    MARAŞAL ÇAKMAK MAH:HÜRRİYET CAD:NO :24 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 276 15 85
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatfirmam.com
    Firmamız 2006 yılında faaliyetine başlamıştır. Kısa süre içerisinde yılların vermiş olduğu iş terbiyesi, dürüstlük, müşteri memnuniyeti ve sektör içerisindeki iş tecrübemizle hedeflerimizi gerçekleştirmekteyiz.
    Sektördeki uzun yıllar süren birikimimizle sizler için en iyi modelleri kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme ile en iyi koşullarda bir araya getirmek için süren çabamızı, bizimle çalıştıktan sonra sizinde takdir edeceğinizi biliyor ve sizlere daha iyi hizmet ilkemizi hiçbir zaman terk etmeyeceğimizin garantisini veriyoruz.
  • (MUSTAFA DEMİRSOY)

    mah.104 nolu sok. no:1 Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.462 328 04 17
    Şirket Web Sitesi: www.demirsoyinsaat.net
  • 1042.CAD. 1335 SK. NO:60 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.031 481 81 48
    Şirket Web Sitesi:
  • HÜZÜN SK:8 Kalaba, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KALABA
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • Uluönder Caddesi Reis Mh. No:55 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 250 12 19
    Şirket Web Sitesi: www.omerogullariinsaat.com
  • Kirazlı Mahallesi Kabaklı Caddesi No: 50 Güneşli Evren, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ EVREN
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 550 10 70
    Şirket Web Sitesi: www.istanbultadilat.org
  • 7406 sk no: 22/a Örnekköy, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ÖRNEKKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 372 24 16
    Şirket Web Sitesi: www.dekorasyonemir.com
  • (MUHAMMER BURUN)

    ŞEVKETİYE MAH.NO:16 Milas, Muğla
    MUĞLA - MİLAS
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.252 513 64 38
    Şirket Web Sitesi:
  • Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 258 90 54
    Şirket Web Sitesi:
  • Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 221 01 31
    Şirket Web Sitesi: