BAĞCILAR İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Bağcılar İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İSMAİL CAN)

    İSTOÇ 35 ADA NO 65 M BEY BAĞCILAR İST Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 656 12 65
    Şirket Web Sitesi: www.cimhali.com
    suni çim halı ve zemin kaplama 400den fazla ürün çeşidi ve uzman kadromuz ile müşterilerimizin her an ihtiyaçlarına cevap veren ekibimiz sayesinde her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Ürünlerimizin kalitesi ve müşterilerimizin olumlu geri dönüşleri referans sayımızın her geçen gün artış göstermesini sağlıyor. Kaliteli uzman kadromuz ve çim halı, çim çit, çim duvar konusundaki iddiamız her geçen gün artıyor.
  • matbaacılar sitesi, No:17 Güneşli, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 452 64 84
    Şirket Web Sitesi: www.aksaakustik.com
    2000 yılından bu yana sürekli artan bilgi ve deneyimimizle geliştirdiğimiz katma değerli çözüm anlayışımız ve müşterilerimizin bizlere olan güveni, firmamızı Ses Yalıtımı alanında lider konuma taşımıştır. 17 yıllık süre içerisinde bulunduğumuz bu noktaya varmak Aksa Akustik ekibi için uzun, yorucu ve bir o kadar da zevkli geçti. Bu başarının bir çok ses yalıtım firmasının içerisinde nasıl elde edildiğini kısaca özetlemek istedik.
    Kurulduğumuz tarihten bu yana başarının bilgiden ve bu bilgiyi doğru kullanarak sadece ürün satmak yerine değerli çözümler oluşturmaktan geçtiğini biliyorduk. Bunu gerçekleştirebilmek adına her şeyi satan ama hiçbir konuda gerçek anlamda uzmanlaşamayan bir firma olmamak bizim için doğru yol oldu. Bu sebeple Aksa Akustik kaliteli derin çözümler üretebilmek için sadece ve sadece Ses Yalıtım alanına odaklandı.
    Aksa Akustik çözümün projelendirilmesinden, çözüm içerisinde kullanılan ürünlerin Teknik Desteği ve Eğitimine ve ayrıca kurumun çözüm ile ilgili gelecek danışmanlık ihtiyaçlarına kadar ihtiyaç duyulan tüm profesyonel hizmetleri kendi kadrosu ile gerçekleştirmektedir. Böylece kurumlar uygulanan çözümün yaşam döngüsü içerisinde farklı firmalarla muhatap kalmamakta ve karşıların da tüm entegrasyondan sorumlu tek bir muhatap bulmaktadırlar.
    Ürünlerimiz tamamen sertifikalı ve TSE belgeli ürünlerdir.
  • (AHMET POLAT)

    Demirkapı Mah. 1597.Sk. No:1/B Demirkapı, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - DEMİRKAPI
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 659 06 99
    Şirket Web Sitesi: www.pudasyapi.com
    Kapı, pencere, cam, demir doğrama, ferforje, sineklik, duşakabin, kepenk, otomatik kapı, bahçe kapısı, çelik kapı, çatı sistemleri, alüminyum, çelik konstrüksiyon tamir ve montajı yapılır. avrupa yakasında tüm ilçelere servisimiz vardır.05306510699
  • MAHMUTBEY MAH.İSTOÇ TOPT. ÇARŞISI 2422. SOK. NO:46/1 BAĞCILAR/İSTANBUL Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 671 60 22
    Şirket Web Sitesi: www.facebook.com/onurinsaat3418
    FİRMAMIZ; 1997 YILINDA İSTANBUL İLİ BAĞCILAR İLÇESİNDE YAPI MALZEMELERİ VE HIRDAVAT MALZEMELERİ SATIŞI İLE KURULAN VE HİZMET VEREN BİR FİRMADIR.FİRMAMIZ BU TARİHTEN 5 YIL SONRA AYNI BÖLGEDE KENDİNİ GELİŞTİREREK MÜTEAHİTLİK (YAP-SAT) İŞİNE GİRMİŞTİR.SEKTÖRE İLK OLARAK BAĞCILAR BÖLGESİNDE BAŞLAMIŞ VE 2006 YILINA KADAR BURDA HİZMET SÜRDÜRMÜŞTÜR.BU TARİHTEN SONRA İNŞAAT SEKTÖRÜNE İSTANBUL ESENYURT İLÇESİNDE DEVAM ETMEYE BAŞLAMIŞTIR.2006 YILINDAN BUGÜNE KADAR ESENYURT VE CİVAR MAHALLELERİNDE HİZMET VERMEKTEDİR.
    ŞİRKETİMİZ; MÜTEAHHİTLİK,KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPIMI,VİLLA,KONUT,ANTREPO,REZİDANCE,FABRİKA,SATILIK LÜX DAİRELER,İŞYERİ VE HER TÜRLÜ İNŞAAT İŞLERİ YAPMAKTADIR.
    ŞİRKETİMİZ; GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYEN ONUR İNŞAAT AİLESİ OLARAK SİZ MÜŞTERİLERİMİZE DAHA SAĞLAM, DAHA KALİTELİ YAPILAR YAPARAK, SİZ MÜŞTERİLERİMİZİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞMAKTA VE TSE STANDARTLARININ ÜSTÜNE ÇIKMAYI HEDEFLEMEKTEYİZ.
    ONUR İNŞAAT; SEKTÖRÜNDE RAKİP TANIMAMAKTA VE ESENYURTUN BÜYÜK ŞİRKETLERİ ARASINA GİRME CABASINI GÖSTERİP BU YOLDA HIZ KESMEDEN DEVAM ETMEKTEDİR.
    SEZER YILMAZ (CEO)
  • Evren Mahallesi Ceylan Sokak no 181 Güneşli Evren, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ EVREN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 587 68 92
    Şirket Web Sitesi: bagcilarbocekilaclama.biz/
    BAĞCILAR BÖCEK İLAÇLAMA BAĞCILAR BÖLGESİNDE İYİ BİR BÖCEK İLAÇLAMA SERVİSİ ARAYAN MÜŞTERİLERİNE PROFESYONEL BÖCEK İLAÇLAMA YÖNTEMLERİ İLE KALICI VE KESİN ÇÖZÜM ÜRETMEKTEDİR . İSTANBUL BAĞCILAR İLÇESİ BÖCEK İLAÇLAMA ŞİRKETİ ÇALIŞANLARI BÖCEK İLAÇLAMA YAPARKEN BÖCEK İLAÇLAMA FİRMALARI İÇİN ÖZEL OLARAK ÜRETİLMİŞ BAKANLIK ONAYLI BÖCEK İLAÇLARINI KULLANIRLAR.
  • (ALİM ALTINSOY)

    Güneşli Mhallesi Kirazlı Caddesi No 501 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 587 68 92
    Şirket Web Sitesi: https://www.bagcilarkoltukyikama.gen.tr/
    Bağcılar yakınlarındaki koltuk yıkama şirketleri arasında bulunan Bağcılar koltuk yıkama şirketi olarak ruhen ve bedenen temiz temizlik şirketi elemanları ile çalışma gayreti içinde bulunuyoruz. Bütün yerinde koltuk yıkama aşamalarını titizlikle tamamlayan elemanlarla çalışıyoruz. Elemanlarımızı hem teorik olarak hemde pratik olarak aşama aşama eğitimden geçiriyoruz. Ancak koltuk yıkama işini hakkıyla yapacağına inandığımız elemanlara koltuk yıkama şirketi şubelerinden birisinde çalışma imkanı sağlıyoruz.
  • Güneşli Mahallesi Yasin Sokak No : 171 Güneşli, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 587 68 92
    Şirket Web Sitesi: bagcilartemizliksirketi.gen.tr/
    Bağcılar civarındaki temizlikçi bayan elamanların katılımlarıyla kurulmuş olan ‘ bağcılar temizlik şirketi ‘ bağcılar’da dün en ucuz fiyata ev temizliği yapıyordu , bağcılarda bu gün en uygun fiyata ev temizliği yapıyor ve inanıyoruz ki yakın gelecekte de bağcılardaki en ucuz fiyata ev temizliği yapan şirket olma unvanını sonuna kadar taşımaya devam edecektir.
  • (MEHMET ÖZÇELİK)

    MAHMUTBEY MAH. 2534. SOK. NO: 13/1 KAT: 13 DAİRE: 22 Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 434 20 60
    Şirket Web Sitesi: www.ozmetinsaat.com
    Özmet İnşaat size yıllardır hizmet veriyor. İnşaat sektöründe adımızı en üst sıraya çıkartmak ve siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermek istiyoruz. Özmet İnşaat kendini yenileyen ve sürekli olarak en iyi mühendislerle hizmet verme amacı güden büyük bir inşaat firmasıdır. Bir çok kişinin hayalini gerçekleştirdik. Bir çok kişinin istedikleri en güzel projeyi hazırladık. Bazılarının yuvasını bazılarının ise hayatlarını kurduk. Sizin de hayatınızı kurabiliriz. Hayallerinize sınır koymayın. Çünkü hayalleriniz sizi yansıtan en büyük hedeftir. Özmet İnşaat' a hoş geldiniz. Ayrıcalıklığınızın tadını çıkarın.
    ÖZMET İNŞAAT
  • Hacıbostan Cad: No: 11 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 701 46 16
    Şirket Web Sitesi: www.sepetlivinckirala.com
    Sektörde geride bıraktığımız yirmi yılın kazandırdığı deneyim ile, sepetli vinç araçları ile uzmanlaşmış kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Kulanım alanı diğer vinçlere göre oldukça yaygın olan kiralık sepetli vinç hizmeti veriyoruz. Kara ve deniz araçları kurtarma işinde kullanılan kurtarıcı vinçler de şirketimiz araç filosunda mevcuttur. Araç filosunda mobil, kancalı, sepetli gibi bir çok vinç çeşidini bulunduran vinç kiralama firmamızda, kiralama fiyatları yapılacak işin türü, süresi gibi değişkenlere göre belirlenmektedir. Her tonaj ve hacimde yükleri kaldırma ve taşıma işlerinde kullanılabilecek kiralık vinç çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz. Kısa veya uzun vadeli forklift kiralama hizmetini gerçek zamanlı olarak müşterilerimize ulaştırıyoruz. Canbey Vinç firması, işinizi en uygun maliyetle yapabilmek için kullanılacak vinç modelini seçer ve çalışma programını sizin için planlar.
    Kiralama hizmetlerimizi sadece İstanbul ili ve ilçelerinden gelen talepleri karşılamak üzere veriyoruz. Canbey Vinç İstanbul’un vinç ve özellikle sepetli vinç sektörünün tecrübeli şirketi olarak sizlere hizmet vermektedir. Misyonumuz, sepetli vinç sektöründeki tüm teknolojik gelişmeleri takip edip, müşterilerimizin bu yeni imkanlardan faydalanmasını sağlamaktır. İş sağlığı ve güvenliğini sağlamak amacıyla sürekli eğitimler düzenleyen firmamız 2002 yılından bu yana verdiği hizmetlerle vinç sektöründe birçok başarılı işe imza atmıştır. İşe başladığımız yıldan bugüne kadar geçen 15 yıl içerisinde birçok işi başarıyla bitirerek sektörümüzde öncü firma olma amacıyla kaliteli hizmet verdik ve amacımıza ulaştık. Her tonaj ve hacimde yükleri kaldırma ve taşıma işlerinde kullanılabilecek kiralık vinç çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz.
  • Mahmutbey Mahallesi Hacı Bostan Cad. 3. sokak No: 1/B Bağcılar İSTANBUL Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 701 46 16
    Şirket Web Sitesi: sepetlivinckirala.com/
    Sektörde geride bıraktığımız yirmi yılın kazandırdığı deneyim ile, sepetli vinç araçları ile uzmanlaşmış kadromuz ile hizmetinizdeyiz. Kulanım alanı diğer vinçlere göre oldukça yaygın olan kiralık sepetli vinç hizmeti veriyoruz. Kara ve deniz araçları kurtarma işinde kullanılan kurtarıcı vinçler de şirketimiz araç filosunda mevcuttur. Araç filosunda mobil, kancalı, sepetli gibi bir çok vinç çeşidini bulunduran vinç kiralama firmamızda, kiralama fiyatları yapılacak işin türü, süresi gibi değişkenlere göre belirlenmektedir. Her tonaj ve hacimde yükleri kaldırma ve taşıma işlerinde kullanılabilecek kiralık vinç çeşitlerini firmamızda bulabilirsiniz. Kısa veya uzun vadeli forklift kiralama hizmetini gerçek zamanlı olarak müşterilerimize ulaştırıyoruz. Canbey Vinç firması, işinizi en uygun maliyetle yapabilmek için kullanılacak vinç modelini seçer ve çalışma programını sizin için planlar.
  • (BURAK KESİM)

    Mahmutbey Mah. İSTOÇ 18 Ada No:106 Bağcılar/İSTANBUL Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 659 89 99
    Şirket Web Sitesi: www.promosyoncanta.org/
    Yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak promosyon çanta ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Promosyon çanta taleplerinizi birinci kalite, malzeme ve işçilik ile en kısa sürede teslim etmekteyiz.
  • (TURİZM EKSTRA)

    Mahmutbey Mah. Karaoğlanoğlu Cad. Servet Sk. No:3 Bağcılar - İSTANBUL Mahmutbey 100.Yıl, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY 100.YIL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 121 11 11
    Şirket Web Sitesi: www.turizmekstra.com/
    Türkiyeden ve dünyadan birçok güncel turizm haberleri, okuyucular ile her gün düzenli olarak paylaşılıyor. Turizm dünyasına ait en önemli ve güncel haberlerin sunulduğu turizmekstra.com ile gerçek turizm haberleri hizmeti gerçekleştiriliyor.
  • (DOĞAN KAYA -- ERCAN KAYA)

    Birlik Sanayi Sitesi 5. Cadde No:19 Beylikdüzü / İstanbul Bağlar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - BAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 699 13 63
    Şirket Web Sitesi: www.babilmantolama.com
    Firmamız planlama öncesi gerekli etüd ve incelemeler ,analitik çalışmalar, arazi tespitleri, planlama hizmetleri, inşaat ve kontrolörlük hizmetleri vererek çağdaş ve özgün planlama tekniklerini buluşturmak yaşanılası kentler yaratmak amacıyla kurulmuştur.
    2001 yılından itibaren faaliyet veren şirketimiz Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde her ölçekte planlar üretmiş ve üretmektedir.Şirket ortakları ve çalışanlarının inşaat sektöründe ciddi ve uzun süreli müteahhitlik ve mühendislik tecrübeleri bulunmaktadır.

    Hizmetlerimiz:
    mantolama
    iç dekorasyon
    çatı işleri
    peyzaj işleri
    söve uygulamaları
  • Yıldırım Beyazıt Caddesi 42/B Güneşli Hürriyet, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ HÜRRİYET
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 641 74 37
    Şirket Web Sitesi: www.terasustukapama.org
    Balkon ve açık teras üstü kapama sistemleri fiyatları m2 birim fiyatı maliyeti istanbul teras kapatma sistemleri yapılmaktadır.
  • İnönü Mahallesi, Şehit Yılmaz Kaan Caddesi No:4 Bağcılar / İstanbul İnönü, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - İNÖNÜ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 462 01 06
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulkombiyetkiliservis.com
    Isıtma teknolojileri sektöründe 16 yılı aşkın süredir hizmet veren İstanbul Kombi Yetkili Servisi, sertifikalı deneyimli ve dinamik uzman kadrosuyla tüm kombi markalarına servis vermektedir. Sektörde gece-gündüz demeden hafta sonu ve resmi tatil günleri de dahil olmak üzere haftanın 7 günü müşterilerimize 100 Müşteri Memnuniyeti sloganını ilke edinerek hizmet vermektedir. Firmamız tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip edip, sektördeki faaliyet alanlarını, sektörün ve günün ihtiyaçlarına göre genişleterek, güçlü ve deneyimli teknik kadrosu ile gerçekleştirdiği başarılı işler neticesinde sektöründe aranan, güvenilir bir Kuruluş haline gelmiştir. İstanbul Kombi Yetkili Servisi olarak hedefimiz kamu ve özel sektörde müşteri ihtiyaçlarının her an değişebildiği günümüz koşullarında istenilen sürede, kaliteli ve beklentilerin üzerinde hizmet vermektir.
  • (OĞUZHAN SÖNMEZ KAYA)

    BAĞCILAR Güneşli Bağlar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ BAĞLAR
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 602 01 14
    Şirket Web Sitesi: www.aksas.istanbul
    Kurulduğumuz günden bu yana ; hep geleceğe bakarak bugünü yorumladık ve bu paralelde adımlar attık. Önce İstanbul sonra tüm Türkiye için modern bir kent konsepti meydana getirmek adına; altyapımız neyi gerektiriyorsa onu yaptık. Bugün; işte yıllar önce kurduğumuz “geleceğe dair” vizyonumuzun meyvelerini aldığımız günleri yaşıyoruz. Çünkü; AKS İnşaat Laboratuvar olarak ; İstanbul ve Tüm Türkiye’deki modern,sağlam ve güvenli yapıların bazılarını biz yapıyor; bazı yapılanları biz denetliyor ve bazılarının yapılmasına teknik veya finansal danışmanlık noktasında bizler vesile oluyoruz.
  • (ERSİN GÖKKUŞ)

    Çınar mahallesi esenler caddesi Hacı Kerimoğlu pasajı no3 K:1 Bagcılar İstanbul Çınar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - ÇINAR
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.536 055 23 01
    Şirket Web Sitesi:
  • Hacıbostan Cad. 3. Sok No: 1 1/2 Dük. Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 671 61 86
    Şirket Web Sitesi: www.kiraliksepetlivinc.com.tr
    Sepetli Vinç Kiralama ve Forklift Kiralama Hizmeti
    İstanbul özgün konumunda 2002 yılında Vinç Kiralama Servisini kurduk. Firmamız dahiyane bir uzaktan kumanda sistemi birimine dönüştürülerek, girişimci ruhumuz sayesinde araç sayısını hızla çoğaltarak, kısa sürede daha büyük bir tesis haline geldi. İstanbul gibi merkezi bir konumda bulunan firmamız günbegün vinç ve forklift filosuna yeni araçlar ve nitelikli ve sertifikalı personeller eklemektedir.
  • (SONER AK)

    Hürriyet mah fatih sokak Güneşli Hürriyet, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ HÜRRİYET
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 416 26 16
    Şirket Web Sitesi: www.granyapi.com
    Müteahhit firmalarına çalışan tek ve öncü firma
  • (NİHAT AKBOLAT)

    Çınar Mahallesi İstanbul Caddesi 7.Sk. No:2 K:2 D:11 Çınar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - ÇINAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 462 27 38
    Şirket Web Sitesi: www.akbolatyapi.com
    AKBOLAT İNŞAAT olarak 1998 yılında bir aile şirketi olarak özel sektörde başlamıştır. Şirketimiz ilk resmi işine İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünden 4 adet sağlık ocağı muhtelif tadilatı ve onarımı işini alarak başlamıştır.

    Firmamız büyük firmaların alt yüklenicisi olarak da faaliyet göstermektedir.Çalışmış olduğumuz firmalar genel ağırlıkta kamu binaları muhtelif onarım ve anahtar teslimi yapım işleri yapmaktadır.

    Firmamız portföyünü genişleterek dekorasyon ve tadilat alanlarında da hizmet vermeye devam etmektedir.
    Eviniz ve ofisiniz için tüm dekorasyon ve tadilat işlerinizi uzman ellerden destek alarak yaptırmalısınız. Akbolat Yapı olarak, kurulduğumuz günden bu vakte kadar bir çok kurumsal yapı işlerinde ve devlet dairelerinde bakım onarım ve yeni mimari inşaat alanlarında görev aldık. Bu görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirdik. Başlıca hizmetlerimiz, tadilat, dekorasyon, mantolama, dış cephe kaplama, çatı aktarma, fayans kaplama, iç cephe boya, su ve elektrik tesisatları ve alçı işleri hizmetleri veriyoruz. Yaptığımız işleri mühendis ve teknisyenler gözetiminde altında iş başlangıcında teslimatına kadar kontrol ederek zamanında teslim ediyoruz.

    AKBOLAT YAPI OLARAK FAALİYET İŞ KALEMLERİMİZ
    Tuğla, Yitong ve Bims duvar örülmesi
    Dış cephe kara sıva yapılması
    Dış cephe mantolama yapılması
    Dış cephe Söve uygulaması
    İç cephe kara kaba sıva ve ince sıva yapılması
    Alçı sıva yapılması ( makinalı veya el ile )
    Saten alçı çekilmesi
    İç cephe plastik veya yağlı boya yapılması
    Dış cephe Akrilik veya grenli boya yapılması
    Dış cephe dekoratif sıva veya süngerli kalekim çekilmesi
    Şap atılması ( makinalı veya el ile )
    Seramik granit kaplama yapılması
    Alçıpan bölme duvar ve asma tavan yapılması
    Çatı yapılması ( kiremit , ondalin veya şınglin )
    İzolasyon yapılması ( sürme veya pürmüz yolu ile mebran kaplama )
    Kartonpiyer ve kemer yapılması

    AKBOLAT İNŞAAT olarak birçok kamu binaları, konut güçlendirme, tadilat, restore işleri vs. yapıp teslim etmiş bulunmaktayız.