KENT MOBİLYALARI, ŞEHİR MOBİLYALARI FİRMALARI

Kent Mobilyaları, Şehir Mobilyaları

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • 100. YIL BULVARI 1233 SK(ESKİ 56. SK.) NO:71 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 354 53 21
    Şirket Web Sitesi: http://parkmetalform.com/
    KENT MOBİLYALARI İMALATI FERFORJE İŞLERİ ÇELİK KOSTRÜKSİYON HALI SAHA ÇEVRE DÜZENLEME
  • (NURETTİN KARA)

    ALAÇATI Alaçatı, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.536 942 47 08
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ ALAÇATIDA AHŞAP DOĞRAMA, PERGOLA, MUTFAK, KAPI, PENCERE, AHŞAP ZEMİN DÖŞEME, PARKE DÖŞEME, YATAK ODASI, GAR, HİLTON BANYO, MASA, KEPENK, TRABZAN, AHŞAP ÜZERİNE HERŞEYİ YAPMAKTAYIZ.
    KALİTELİ İŞÇİLİK , ZAMANINDA TESLİM.
    FİYATLARIMIZI ALMADAN KARAR VERMEYİN
  • Horozluhan Mh. Elmadağı Sk. No:5 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 237 21 87
    Şirket Web Sitesi: www.meramkaucukkaro.com
    Kauçuk Zemin Kaplamaları son yıllarda modern zamanların toplumlarında hijyenik güvenilir ve uzun ömürlü olması sebebiyle artık ülkemizde de kullanılmaya başlanmıştır. Kauçuk zemin kaplamaları ile günümüz toplumları uygun maliyetler ve şık çözümler elde edebilme nedeniyle darbelerden korunmak ve daha yeşil alanlar için kauçuk zeminleri tercih etmektedir. Park ve bahçelerde, çocuk parkları ve oyun guruplarının zemininde, halka açık yerlerde yürüme ve koşu yollarının zemininde, At haraları ve barınaklarında yer ve duvar kaplaması olarak, havuz çevrelerinde, sporcu çıkış tünellerinde kullanılır. Ürünlerimiz ithal inorganik oksitlerden oluşan renk pigmentleri ile renklendirilmiştir. Ürünlerimizin renginde güneş, tuz, v.b. gibi dış etkenlerden dolayı solma ya da bozulma oluşmaz. Ürünlerimizde kullanılan boya ve bağlayıcılar sağlığa zararlı madde içermez. Tekrar 100 dönüştürülebilme özelliğinden dolayı da Çevre dostudur. Ürünlerimiz özellikle yoğun kullanılan mekânlarda güvenilirdir, uzun ömürlü çözümler sunar ve dönüşüm ile üretim kendi bünyemizde olduğu için ürün devamlılığı söz konusudur.
  • Toptancılar Sit. I Blok No:12 Bağlar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - BAĞLAR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.412 252 12 06
    Şirket Web Sitesi: www.dicleyanginpeyzaj.com
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.
    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.
    Dicle Yangın Peyzaj olarak, taahhüt ettiğimiz işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmemiz ile müşterilerimiz tarafından tercih edilen firma haline gelmiş bulunmaktayız.
    Müşteri şartlarının yerine getirilmesi için sektördeki teknolojik yenilikleri yakından takip ediyoruz ve teknik kadromuzun sürekli gelişimi için eğitim faaliyetlerini eksiksiz olarak gerçekleştiriyoruz.
    Sektörde edindiğimiz konumu korumak ve daha iyiye doğru geliştirmek için çalışmalarımızı toplam kalite yönetimi üzerine yoğunlaştırdığımız firmamızın öncelikli hedefi; yönetim sistemlerinin entegrasyonu ve Toplam kalite bilincinin firma bünyesinde benimsenerek yerleşik hale gelmesidir.
  • (MEHMET ADEM)

    KAYAPINAR CAD. PEYAS 472 SK. NO : 12 Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.412 252 51 83
    Şirket Web Sitesi: www.diyarbahcesipeyzaj.com
    KENTSEL PROJELER DOĞAL YAŞAM ALANLARI
    ÇİZGİSİNDE DOĞA MERKEZİNDE HAYAT VAR.
  • (HÜSEYİN KAYABAŞI)

    Oruç Reis Mah. Vadi Cad. No:108 Giyimkent İstanbul Ticaret Sarayı 6. Kat Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 537 82 00
    Şirket Web Sitesi: www.iston.com.tr
    İSTON İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları San. Ve Tic. A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına kaliteli çözümler üretmek amacıyla 1986 yılında kuruldu. İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin diğer kentlerine ürün ve hizmet veren İSTON; aynı zamanda dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapmaktadır. İSTON, beton ve betonarme boru, parketaş-bordür, hazır beton, endüstriyel prefabrik yapı elemanları,kentsel endüstriyel yapılar, şehir mobilyaları üretimi ile birlikte müteahhitlik ve proje hizmeti de vermektedir. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan İSTON, kamu kuruluşları ile birlikte özel sektöre de hizmet sunmaktadır. Üretim teknolojisi, ürün çeşitliliği, yüksek kalite standartları ile İSTON, yapı sektörünün de lideri konumundadır.
  • (ERDAL ELVAN)

    Atatürk mah. Ceylan cad. No:24 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 622 71 94
    Şirket Web Sitesi: www.titizkaucuk.com/main/
    2002 yılında başlayan ticaret hayatımızda sırasıyla arslan inşaat - elvan tente ve titiz kauçuk firmalarımızla müşterilerimizin hizmetindeyiz. Titiz Kauçuk Zemin Kaplama Hizmetleri olarak rengimizi ve logomuzu ürünlerimizden aldık. Çalışmalarımızdaki amacımız, işlerimizi müşterilerimize "titiz" bir şekilde sunmaktır.
  • Kale Mah. Balıkçı Ali Cad. No:4 Kestel, Bursa
    BURSA - KESTEL
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 372 67 99
    Şirket Web Sitesi: www.renkplas.com
    Firmamız, Su Depoları, Asit ve Kimyevi Madde Kapları, Tekstil Arabaları, Polietilen Silolar, Geniş Ağızlı Depolar,Zeytin Salamura Tankları, üretiminde uzman ekip ve teknolojik makina parkuru ile sektöründe önemli bir firmadır. Polietilenden üretilen bu ürünlerin tümü Rotasyon Teknolojisi ile üretilmektedir. Firmamız da 4 adet çeşitli kapasitelerde Rotasyon makinası mevcut olup tüm imalat firmamız bünyesinde yapılmaktadır.Yıllık polietilen üretim kapasitemiz 1500 tondur.
    http://www.renkplas.com sayfasından ürünlerimizle ilgili resimlere ve teknik bilgilere ulaşabilirsiniz.
    Ayrıca firmamız hem kendi ihtiyacı olan kalıpları yapabilmekte hemde sektöre kalıp yapımı konusunda yardımcı olmaktadır. Web sayfamızda değişik iş kollarına yaptığımız çeşitli kalıplara ilişkin örnekler bulunmaktadır. Burada da görebileceğiniz gibi; Gıda, Temizlik, İç ve Dış Mekan Oyuncaklar gibi geniş bir yelpazede ürün tasarımı ve kalıp yapımı konusunda tecrübeli bir kadroya sahibiz.
    Genel olarak rotasyon teknolojisi, uygun kalıp maliyeti ve buna bağlı olarak çok da yüksek olmayan ürün kalitesi ile tanınmaktadır. Aslında ürün kalitesi; seçilen kalıp yapım yöntemine ve dolayısıyla kalıba ayrılan bütçeyle orantılıdır. Renkplas olarak biz, değişik bütçelere uygun çeşitli kalıp yapım metodları uygulayabilmekteyiz. Seçilen kalıp yapım yöntemine göre, enjeksiyon ürün kalitesinde ve mobilya görünümünde ürün elde edebildiğimiz gibi, yüksek ürün kalitesi ihtiyacı olmayan müşterilerimiz için daha uygun bütçeli kalıplar da üretebilmekteyiz.
    Bilgi ve tecrübelerinden aldığı özgüven ile sektördeki en uzun garanti süreleri verebilen firmamız, teknik altyapısı uzman kadrosu ve deneyimli çalışanları ile sadece satışta değil satış sonrası hizmette de öncü bir kuruluştur.
  • BAYINDIR MAH. PINAR CAD. DİRİKOÇLAR APT.18/A Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 344 62 46
    Şirket Web Sitesi: idelkenttasarim.com
    İdel şirketi 2007 yılında ticaret hayatına otel ekipmanları ve temizlik makineleri adı altında teknik bir şirket olarak ticaret hayatına başlamış olup, 2014 yılına kadar bu sektöre Antalya bölgesinde sektörün lokomotiflerinden biri olarak başarılara imza atmıştır. Şirketimiz 2014 yılından itibaren ticaret konusu iş kapsamını park oyun grupları, ahşap dekorasyon malzemeleri, zemin kaplama ürünleri ve metal ekipmanlar olarak değiştirmiş olup, şirketin ismini "İdel Kent Tasarım" olarak şekillendirmiştir.

    Gelecekte de geçmişte olduğu gibi ticaret hayatındaki güvene dayalı dostluk kurduğumuz diğer büyük şirketlerle de ülkemizde çevre ve toplum yaşantısına kalıcı eserler ve hizmetlerde bulunma azmi ile çalışmaya devam edeceğiz.

    Saygılarımla,

    Şirket Genel Müdürü : Dr. İlker GÜNDÜZ
  • (RAMAZAN DOĞAN)

    ALİPINAR MAH. 5.SOK. YENİŞEHİR BLD.MAK. İKM. MÜD. YANI Bağlar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - BAĞLAR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.412 234 02 00
    Şirket Web Sitesi:
    Park Tasarım,Peyzaj ve Kent Mobilyaları, Kamelya, Pergole, Ahşap Ev ve Kafeteryalar, Çöp Kovaları, Çocuk Oyun Grupları,Fitness Spor Aletleri, Ahşap Bank, Piknik Masası ve Ahşaba Dair Herşeyi Bulabileceğiniz Bir Firma RADO AHŞAP...
  • caddesi no:40-A Soğukkuyu, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - SOĞUKKUYU
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 247 29 34
    Şirket Web Sitesi: www.park-grup.com
    1998 YILINDAN BERİ ÇOCUK OYUN PARKLARI VE KENT MOBİLYALARI KONUSUNDA FALİYET GÖSTERMEKTEYİZ
  • FEVZİ ÇAKMAK MAH.BÜSAN ÖZEL ORG.SAN.BÖL.10644 SK.NO:38 Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 345 18 32
    Şirket Web Sitesi: www.tav-sanpark.com
    Tav-San Çocuk Oyun Grupları, Açık Hava Spor Aletleri ve Kent Mobilyaları Ltd. Şti. 1990 yılında aydınlatma sektöründeki boşluğu görerek bu sektöre girmiştir. 750 çeşit ürünle hizmete başlayan firmamız bugün için mimari iç ve dış aydınlatma, profesyonel yol, bahçe ve çevre aydınlatması alanlarında üretim yaparak; gerçekleştirdiği projeler ile sürekli ileriye doğru bir gelişim içerisindedir. Yurtdışı bir çok ülkeye de ihracat yapmaktadır. Bu ülkeler Birleşik Arap Emirlikleri(Dubai), Irak, İran, Suriye, Ukrayna vardır.
    Kalite ve yenilikçilik anlayışı ile kurulduğu 1990 yılından itibaren önemli projelere imza atmıştır. 750’e yakın ürün çeşidi ile yer aldığı projelerdeki sürdürdüğü müşteri ve proje odaklı yaklaşımıyla sektöründe marka olmayı başarmıştır. Proje işlerinde kendine özgün çizgisiyle mekâna uygun modeller tasarlamaktadır.
    1990den bu yana aydınlatma konusunda özel çözümler sunarak, ekonomik, ergonomik, çevreye duyarlı, estetik ve mimari değerleri ön planda tutan ürünler üretiyor. Sadece alanında en iyi ürünleri üretmekle kalmayan Tav-San endüstriyel tasarım yoluyla mimari elementleri aydınlatmayla bütünleştiriyor ayrıca müşterilerinin ihtiyaç duyduğu başarılı çözümleri üretmek ve uygulamalarda yüksek performansı yakalamak için proje öncesi işbirliği modelleri geliştirmektedir.
    Modern ve fonksiyonel yaklaşımla geliştirdiği ve ürettiği birçok seçenek yeşil alanlarda doğayla uyumlu aydınlatma etkileri yaratmaktadır. Çevresel dekorasyonu, çeşitli malzeme ve renk seçeneği ile destekleyen ürünler, aydınlatma performansları ile gece ve gündüz mekânlara canlılık kazandırmaktadır. İç ve dış pazardaki başarılarını temellendiren kaliteli ürün anlayışını, şimdi de tüketicilerin beğenisine sunuyor. Üretim amacımız ürünlerde kalite prensibi yanında müşteri ihtiyaç ve önerilerini de göz önünde bulundurarak yenilikçi bir çizgi yakalamak ve bunu yine müşterilerimizle ileri düzeylere ulaştırmaktır.
  • Mürted San. Sit. 1551. Sok. No:12 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 395 30 31
    Şirket Web Sitesi: www.parkbakkal.com
    Çocuk Oyun Parkları ve park bahçe elemanları tasarım, imalat, satış, toptan satış hizmetlerini Ankara merkezli firmamız aracılığıyla PARK ERDEM farkıyla tüm Türkiye ve Dünyanın farklı bölgelerine ulaştırmanın gururunu yaşarken sizlerinde tercihiniz olmayı ümit ederiz.
  • (MURAT MANDEV)

    Kurbağalıdere Cad. No:68/1 Hasanpaşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - HASANPAŞA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 550 37 70
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulkentdizayn.com
    Ahşap sektöründe nesilden nesile aktarılan tecrübeleri ve iş deneyimleriyle beraber harmanlamış olduğu teknik kapasitesi ve yeterlilik belgeleriyle beraber kentsel mobilyalar, çocuk oyun grupları ve park-bahçe mobilyaları üretmektedir. Geniş ürün yelpazemiz ve isteğe göre yapılan tasarımlarımız sayesinde müşterilerimize en kaliteli şekilde hizmet vermekteyiz
    Firmamız hakkında detaylı bilgi almak ve ürün kataloğumuza ulaşmak için sitemize göz atmanızı rica ediyoruz..
  • kültür mah bağlar sok:no:109 Merkez, Elazığ
    ELAZIĞ - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.424 237 42 67
    Şirket Web Sitesi: www.kebanpark.com
  • Fuat Morel Mh. 2898 Sk. No:3 Yenişehir Mersin Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 328 50 45
    Şirket Web Sitesi: www.parkdizayn.com
  • ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ 17.CAD.NO:1 DİYARBAKIR Yenişehir, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - YENİŞEHİR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.412 345 00 23
    Şirket Web Sitesi:
  • sanayi sitesi 1 nci cad.no:13 sanayi sitesi koop.bşk.lığı bitişiği Nizip, Gaziantep
    GAZİANTEP - NİZİP
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 513 08 90
    Şirket Web Sitesi: www.merkadyapi.com
  • Showroom: Y. Dudullu Mah. Nato Yolu Cad. N0:140/a Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 364 45 02
    Şirket Web Sitesi: www.homedreamgarden.com
  • (FİLİZ)

    İVOGSAN 736 SOKAK NO34 İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 395 27 97
    Şirket Web Sitesi: www.cevretasarim.com