HAZIR KONUT FİRMALARI

Hazır Konut

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ERDOĞAN BARIŞ)

    Esatpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:100-102 (Esatpaşa Ticaret Meslek Lisesi B-Blok Karşısı ), Ataşehir, İstanbul, 34704, Türkiye Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 324 10 75
    Şirket Web Sitesi: www.barisinsaatim.com.tr
    Barış İnşaat Emlak Kuyumculuk Müteahhitlik Gıda Tarım ve Hayvancılık Ltd. Şti.
    Şirketimiz İnşaat Emlak Kuyumculuk Müteahhitlik Gıda Tarım ve Hayvancılık bazında hizmet vermektedir.
    İnşaat alanında sunduğu avantajlarla bütçenize uygun; dükkanlarla ,1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks dairelerle, Emlakta; kiralık ve satılık dairelerle, Kuyumculukta; bilezik, yüzük, küpe, saat, bileklik, hızma, kolye vs. her türlü altın takı çeşitleriyle ,hizmetini sürdürmekle birlikte gıda tarım ve hayvancılık sektöründe de bulunmaktadır. Firmamız, Müteahhitlikte; kat karşılığı aldığı yerlerle iskanı dahil bitirdiği anahtar teslimi apartmanlar, siteler, resmi işler ve bunlara ait resmi iş bitirmeleri ile inşaat sektöründe 30 yıllık deneyime sahiptir, ve halen İnşaat Emlak Kuyumculuk Mühendislik Müteahhitlik Gıda Tarım ve Hayvancılık sektöründe bulunmaktadır . Sorunsuz,depreme dayanıklı, yıllara meydan okuyacak tam mühendislik hizmeti almış bir binaya kavuşmanız en büyük dileğimizdir.
  • Ağaoğlu My Office - Mahmutbey Mah. Taşocağı Cad. Kat:13 Daire:215 Mahmutbey, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 801 18 42
    Şirket Web Sitesi: www.yeteroglu.com.tr
    HAKKIMIZDA
    1987 yılından bugüne dek, Adananın inşaat sektöründe önde gelen, deneyimli, güvenilir ve yenilikçi kuruluşlarından Yeterler ve Yeterbey İnşaat şirketleri birçok konut ve işyeri projelerine imza atmıştır. Zamanından önce taahhütlerini yerine getirerek, binlerce aileyi gayrimenkül sahibi yapan şirketlerin kurucusu, İnşaat Müteahhiti Tahsin YETER, oğulları İnş. Yük. Müh. Emek YETER ve İnş. Müh. Ertan YETER ile birlikte "Yeteroğlu İnşaat ve Mühendislik" şirketini 2010 yılında kurmuştur. Bu şirketimizi de halen faaliyet gösteren şirketlerimizin devamı olarak; aynı ilkelerle, her türlü inşaat imalatı, mühendislik, deprem ve güçlendirme projeleri ve tasarımlarına İstanbul ve Adanada imza atmaktadır.
    MİSYON
    İnsanın temel barınma ihtiyacını gidermeyi, bunu yalnızca bir mühendislik ve müteahhitlik işi olarak görmeyip, sağlamlığa, tekniğe, estetiğe önem veren, çevreye ve şehire uyum sağlayan, insana kalıcı yaşam biçimi sunarak, modern yaşam alanları oluşturmak ve bu doğrultuda ülkemizin yapı anlayışını değiştirmektir.
    VİZYON
    İşimize, insanımıza ve çevremize duyduğumuz saygı ile teknik ve estetik yönünden üstün, sağlam, kalıcı ve modern yaşam alanları meydana getirerek, ülkemizde ve dünyada sektöründe güvenilir ve öncü kurum olmak.
  • (VEDAT OGUR)

    Çobançeşme sanayi caddesi nishistanbul residance D blok kat:16 daire:192 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 442 36 96
    Şirket Web Sitesi: www.metropolprojeyapi.com
    METROPOL PROJE YAPI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 20008242;Lİ YILLARDAN BAŞLAYAN DÖNEMİN TERCİHLERİNE VE KOŞULLARINA GÖRE GEREK YURT İÇİ GEREKSE YURT DIŞINDA ÇOK ÖNEMLİ PROJELERDE PROJE YÖNETİCİLİĞİ YAPMIŞ, VE 2009 YILINDAN SONRA HIZLA YÜKSELİŞE GEÇEREK BUGÜN MALİ ÇERÇEVEDE AYNI ZAMANDA PLANLAMA VE ÜRETİM KONUSUNDA YÜKSELEN BİR DEĞER HALİNE GELMİŞTİR. 2011 YILINDA KENDİNE ÇİZDİĞİ KENTSEL DÖNÜŞÜM HARİTASINDA BİR ÇOK PROJEYE İMZA ATMIŞ VE ATMAYA DEVAM ETMEKTEDİR.
  • (MEHMET ERGİN)

    ÇERDİĞİN MAH. NECİP FAZIL KISAKÜREK CADDESİ ERGİN PLAZA KAT:4 NO:9 Merkez, Aksaray
    AKSARAY - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.382 212 88 96
    Şirket Web Sitesi: www.ergin-insaat.com
  • menderes mah mezıtlı Bozdoğan, Anamur, Mersin
    MERSİN - ANAMUR - BOZDOĞAN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 347 50 00
    Şirket Web Sitesi: www.mersinnirvanainsaat.com
  • (AHMET YİĞİT)

    Yenibağlar Mahallesi.Cihanpınar Sok.Eldem Rezidans Kat:7 No:42 Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.222 320 66 22
    Şirket Web Sitesi: www.1ayinsaat.com
    1959 yılında ahşap ve türevleri ile ilgili ticari faaliyetlerine başlayan firmamız, birçok yerel, ulusal düzeyde üstlendiği kamu işlerini başarıyla tamamlamıştır. Bir nesil sonra inşaat sektöründe faaliyetlerine başlamış,'Kaliteden Ödün Vermeden Mükemmeliyetçilik İlkesi ile yaşam alanları inşa etmek' ilkesini, kuruluş amacı olarak benimsemiştir.
    1.A.Y. İnşaat olarak, siz değerli müşterilerimiz için seçtiğimiz projelerimizi 'Minimum Zaman Maksimum Kazanç' ilkesi ile tasarlıyoruz. Doğru lokasyonlarla, mükemmel projeler yaratma temel hedefimizdir.
    Firmamız bünyesinde, mühendislik hizmetleri, ahşap işleri, elektronik ve kuyumculuk faaliyetleri başarılı bir şekilde devam etmektedir.
  • sahabiye mh. yıldırım cd. sancak apt.no:2/13 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.352 222 08 70
    Şirket Web Sitesi: www.arhaninsaat.com
    ARHAN İnşaat Kayseride faaliyet gösteren, kendisinden önce müşterisini düşünen nadide firmalardan biridir.
    Kurucusu Hasan ERDEM çeşitli inşaat firmalarında yöneticilik yapmış, ilk inşaatına ise 1999 yılında başlamış olup şu anda devam etmekte olan projeleriyle, son teknolojik gelişmelerle size ömür boyu, gönül rahatlığıyla oturmanızı sağlayacak kalitede evler sunmaya devam etmektedir.
    Öncelikle, kaliteyi kendisine prensip edinen ARHAN İnşaat, 3K sistemini kendisine ilke edinmiş ve bu ilkelerle de rakiplarinden hep bir adım öndedir. İlke edindiği 3K SİSTEMİ 1)Kaite 2)Kullanışlılık 3)Kârlılık... Bu ilkelerle Kaliteli ve kullanışlı evleri, vatandaşın kârını düşünerek inşaa etmektedir.
    ARHAN İnşaat kaliteden ödün vermeden , hatta kalitesini daha da artırarak yoluna devam edecektir. Kayseri ARHAN İnşaat .
  • (KÖKSAL AYDIN)

    beylikbağı Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 744 20 28
    Şirket Web Sitesi:
    yeşil kale inşaat
  • (BEŞİR AĞILDAY)

    Yenidogan Mah Demirkapı cad özaltın işmerkezi No 8/24 Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 544 44 51
    Şirket Web Sitesi:
  • (GÖKALP YILDIRIM)

    500.yıl bulvarı no:17/1 Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 642 77 95
    Şirket Web Sitesi: www.yldkonut.com
    YLD KONUT Geçmişten günümüze dek doğruluk, dürüstlük ve istikrar politikalarını gözeterek yapmış olduğu başarılı çalışmalarla inşaat sektöründe kökleşmiş örnek bir firmadır. YLD KONUT özellikle konut ve ticari yaşam alanları konusunda uzmanlaşmış ve bugün Türkiyede inşaat sektörünün önde gelen firmalarından biri olmuştur. Firmamız kurulduğu günden buyana inşaat, mantolama, taahhüt, villa, kentsel dönüşüm gibi alanında uzmanlık isteyen çalışmalar için sonsuz özverisini günümüz teknolojisiyle birleştirerek mükemmel bir altyapı oluşturmuş böylelikle günümüz koşullarına uyarlı, rahatlığın ve konforun sınırsızca hissedildiği alanlar yaratmıştır.
    YLD KONUT inandığı değerler ve çizdiği hedefler doğrultusunda bugüne kadar ürettiği sayısız projede 100 başarıya ulaşmanın haklı gururuyla ve özgüveniyle bundan sonra gerçekleştireceği tüm projeleri de başarıyla tamamlayacak olmanın güvencesini vermektedir.
    Vizyonumuz
    Güven
    Üretim, pazarlama, satış, teslim ve teslim sonrası verilen tüm taahhütleri harfiyen yerine getirerek müşterilerimize samimi, güvenilir, profesyonel hizmet sunmak. İşbirliği içinde olduğumuz müşteriye, çalışana, ortağa, tedarikçiye dürüst ve saygılı davranmak.
    Kalite
    Her YLD KONUT projesi, farklı beklentilere üstün kaliteyle cevap verebilecek niteliktedir. Çalışmalarımızda mühendislik ve yönetim bilimlerindeki en son teknoloji kullanılarak daima yüksek kalite sağlanmaktadır. YLD KONUT standartları uluslararası kabul görmüş prosedürlere dayanmaktadır.
    Mükemmellik
    YLD KONUT bilir ki; sektörün yapıtaşlarından biri olmak, en ince ayrıntılardan yola çıkarak en mükemmeli hedeflemekle gerçekleşir. "Sıfır Hata" politikası YLD KONUT için hem bir hedef hem de bir başarıdır. Bu esasla tamamlanan ve devam eden projelerdeki her mühendislik detayı sürekli sorgulanır, yeniden incelenir ve daha iyi ve daha etkin sonuçlar için çözümler geliştirilir.
    Misyonumuz
    İnşaat sektöründe yüklenici ve/veya yatırımcı olarak faaliyet gösteren YLD KONUTun misyonu ofislerinde, şantiyelerinde ve ilgili tesislerinde insani değerleri ön planda tutarak doğanın ve çevrenin de her daim korunması gerekliliğini gözardı etmeden planladığımız projeleri hayata geçirebilmektir. Bu anlamda gerçekleştirmiş olduğumuz tüm çalışmalarımız gerçekleştireceklerimizin teminatıdır.
    Maksimum müşteri memnuniyeti ilkesiyle müşteri ile aramızda kalıcı dostluklara dönüşen ilişkiler yaratmak en büyük değerimizdir...
  • BULVAR CAD. ÖZGİR SOK. NO:46/C Bafra, Samsun
    SAMSUN - BAFRA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.362 543 90 15
    Şirket Web Sitesi: dincyapinsaat.com
    1980 den bugüne kendi bünyeside uzman kadrosu ile kalite güven
  • ŞEREFİYE MAH. ÖZBEKER İŞ MERKEZİ KAT2/6 Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 506 94 99
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ 40 YILIK İŞ TECRÜBESİ İLE İNŞAAT YAPIM VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VERMEKTEDİR.
  • (SİYAMİ BAL)

    Şerifali Mah. Kızkalesi SK. No:1 Elit Plaza A Blok Kat:9 D:30 ÜMRANİYE / İSTANBUL Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 466 24 40
    Şirket Web Sitesi: www.goral-insaat.com.tr
    1960 yılında Misak-i milli caddesi, Nakil sokak, Kadıköy/İstanbul da Suat BAL tarafından kurulmuş bir aile şirketidir. Suat BALın üzücü kaybı neticesiyle şirketin yönetimi; gayrimenkul sektöründe uzun süre faaliyet gösteren oğulları Tursun BAL ve Siyami BAL 1986 yılında devir alarak inşaat sektörüne hızlı bir giriş yaparak bu sektörde yoluna devam etmektedir
  • Fatihusltan Mah Ertuğrulgazi bul No 77 DERİNCE Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 239 21 41
    Şirket Web Sitesi:
  • (MUSTAFA MEMİŞ)

    Kefevi Mh Mehmet Sarabil Sk Merkez, Sinop
    SİNOP - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.506 853 85 02
    Şirket Web Sitesi: www.memisinsaat.com.tr
  • (İLYAS MUTLU)

    tandoğan mh.girdap.sok no 6/13 sincan Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 259 04 97
    Şirket Web Sitesi: www.evtadilatim.com
    Ev tadilatı,dekorasyon ,mutfak dolabı,asma tavan,anahtar teslimi villa,çevre düzenleme,peyzaj,çevre duvarı,istinat duvarı,laminant parke,duvar kağıdı,dış cephe montalama,ferforje,mermer,granit,pvc,cam balkon
  • MANİSA TERMİNAL KARŞISI NO:111/A Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.236 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    MANİSADA 1990 DAN BERİ YAPIDA GÜVENİN ADRESİ OLAN KILIÇOĞLU A.Ş MANİSADA 300 DEN FAZLA KONUT YAPMANIN VERMİŞ OLDUĞU GÜVEN İLE BÜYÜMEKTEDİR.
  • (SALİH CAN SUNER)

    Barbaros Mah. Troya Cad. No:50 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.286 218 41 49
    Şirket Web Sitesi: www.hantepeinsaat.com
    • İnsanların yaşamlarında hep ihtiyaç duydukları temiz, modern ve kaliteli sıcak yuva inşaa etmek.
    • Bu evleri yaparak insanların daha iyi bir geleceğe ve sosyal yaşama sahip olmasını sağlamak.
    • İnsanlara her yönden güvenilir bir yaşama alanı ve sorunsuz bir yaşam sağlamak.
  • Yeşiltepe Mah. Aras Cd. 18/B (Eski 953. Sk.) Aktepe, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - AKTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 356 46 00
    Şirket Web Sitesi:
    1991 YILINDA KURULAN FİRMAMIZ, KALİTELİ HİZMETİ İLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ODAKLI BİR KURULUŞTUR. HİZMETİNE AKTİF BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMEKTEDİR.
  • (ALİ İHSAN KILINÇKAYA)

    turgut özal bulvarı .efe konakları no .36 Kuşadası, Aydın
    AYDIN - KUŞADASI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.256 618 32 46
    Şirket Web Sitesi:
    gayrimenkül alım satım . alternatif doğa içinde yaşam .doğa içinde çiftlik evleri projesi .