ALÇI DEKORASYON ZİNCİRLİKUYU ŞİŞLİ İSTANBUL FİRMALARI

Alçı dekorasyon

sektörüne ait

Zincirlikuyu Şişli İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Ulu bey mah. Çamlıtepe cad 154/B Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 353 73 63
    Şirket Web Sitesi: www.akbaygrup.net
    Mutfak ve banyo tezgahları bankolar ve hayal edebileceğiniz her sey..
  • EMEK CADDESİ POLİS OKULU ÜST KÖŞE BARIŞ TEMEL APT. ALTI Bağlar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - BAĞLAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.412 233 72 72
    Şirket Web Sitesi: www.sbsreklammalzemeleri.com
    SBS YAPI VE REKLAM MALZEMLERİ
    KOMPOZİT - PLEKSİ -
    POLİKARBON ALANINDA EN İYİSİ
  • (HÜSEYİN TERZİLER)

    KÖRKÜN SANAYİ SİTESİ PİRİ REİS CADDESİ NO:28 Oğuzeli, Gaziantep
    GAZİANTEP - OĞUZELİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.342 477 15 35
    Şirket Web Sitesi: www.cizgisove.com
    MDT ÇİZGİ İÇ VE DIŞ DEKOR ÜRÜNLERİ firması olarak 2006 yılından bugüne EPS ve XPS POLİSTREN olmak üzere DIŞ CEPHE prekast süsleme ve kaplama ürünleriyle beraber İÇ DEKORASYONDA kullanabileceğiniz alternatif PROFİL ve MODEL imalatı, satışı, uygulaması yapmakla beraber projelendirme hizmeti vermekteyiz. Ürünlerimizin İMALATTAN siz değerli müşterilerimize DİREK SATIŞI vardır.

    MDT ÇİZGİ İÇ VE DIŞ DEKOR ÜRÜNLERİ firması olarak siz değerli müşterilerimizin projelerinize uygun nitelikte profil düzenlemeleriyle ÖZEL İMALAT imkanını kullanmak üzere ‘’PROJE ÇÖZÜM ORTAĞINIZ’’ olmaya talibiz.

    Firmamızı ve ürün kalitemizi tanıtabilmek üzere uygun bir zamanda sizlerle tanışmak isteriz .İhtiyaç duyabileceğiniz bu tür işlerinizde sizlere hizmet vermekten ötürü mutluluk duyacağız.Firmamız ve ürünlerimizle ilgili her türlü sorunuzla ilgili aşağıdaki bilgilerden bizlere ulaşabilirsiniz.
  • Aydınlıkevler Mah. uluyayla cad. Gazidere Sk. No:28/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız Konyada Yalıtım, Araç Kiralama, Gayrimenkul danışmanlık, inşaat işleriyle hizmet vermektedir.

    Teknolojinin olabildiğince dijitalleştiği, ekonominin elektronikleştiği, İnternetin dinamik bir biçimde hızla gelişip her sektörle ilişkili hale geldiği, ayrıca bağımsız büyük bir sektör halini aldığı günümüzde en iyi hizmeti en uygun koşullarda sağlayabilmek amacına sahiptir. Hizmet prensiplerinde dinamik, esnek, yenilikçi, teknoloji kullanımı, kazanımı, aktarımı konusunda öncü olma ilkesine sahip Bilişim, Tasarım, Yazılım, sağlayıcısı ve geliştiricisidir.

    En büyük ilkemiz; müşterinin vizyonuna uygun çözümler üretmek,müşteriyle sağlıklı, dürüst, hızlı iletişimler kurabilmektir. Çünkü müşterilerimizle ilişkilerimizi kısa vadede düşünmeyiz. Biz biliriz ki onlar ihtiyaçları olduğunda bizimle çalışmanın ne kadar güven verici olduğunu bilirler. Onlar bilirler ki biz her zaman onlar için daima en iyisini düşünürüz.

    "Her işimiz bizim için ayrı değerdir. Her yeni iş bizim için yeni bir heyecan demektir. Her yeni web sitesi bizlerinde yeni alanları tanımamıza katkıda bulunur. Üstlendiğimiz her işte yepyeni dünyalar keşfederiz."
  • SIRAKAPILAR MAHALLESİ MİMAR SİNAN CAD. NO : 50 / c Pamukkale, Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ - PAMUKKALE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.258 261 52 22
    Şirket Web Sitesi: www.nisayapi.com.tr
    YAPILARINIZA DEĞER KATIYORUZ....
  • KÜÇÜK SAN SİT. B3 BLOK NO:5 Suluova, Amasya
    AMASYA - SULUOVA
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.358 417 56 90
    Şirket Web Sitesi: www.saridasprefabrik.com
    1995den bu yana Amasya/Suluova ve bölgemizde OTOMATİK KAPI demirdoğrama ferforje ve celikkapı sektöründe faliyet gösteren
    firmamız gelişen ve degişen dünyamızda kendini yeniliyerek ekonomik şık estetik her bütceye uygun çelikkapı modelleri ile ferforje
    merdiven balkon bina giriş kapıları pencere korkulukları imalatı yapmaktadır müşteri mennuniyetini ön planda tutan firmamız
    deneyimli ekibi ile sizlere bir telefon kadar yakınız diyoruz.
    Günümüzün şartlarına uymak adına rekabet ortamında, müşteri isteklerinin karşılanmasında ürünün sadece ekonomik olması
    değil, aynı zamanda kaliteli, güvenilir olması ve zamanında karşılanması da önemli bir rol oynamaktadır.
    Bu amaçla SARIDAŞ METAL "Verimlilik ve Müşteri memnunuyeti sloganı ile kendini sürekli geliştiren, firmamız
    müşteri isteklerinin ekonomik, kaliteli, güvenilir bir şekilde ve zamanında karşılanmasını temel amaç ve kalite politikası olarak belirlemiştir.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (ERKAN DEMİR)

    mehterçeşme mah. 1922 sokak Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 854 54 54
    Şirket Web Sitesi: www.tadilattamirat.org/
    Demir İnşaat, bir tadilat, tamirat, dekorasyon firması olup, tecrübeli elemanları ile siz değerli müşterilerinin hizmetindedir.Bu doğrultuda inşaat ve dekorasyon sektöründe yeni işler icra ettiğimiz gibi aynı zamanda tadilat ve tamirat işlerinizi de büyük bir titizlikle yapmaktayız.Tecrübesini teknoloji ile bütünleştiren firmamızın kriterleri ise şunlardır: Kalite, teknoloji, ekonomi, prensipli çalışma, estetik, günenilirlik, müşteri odaklılık, sorumluluk bilinci, istikrar ...
  • Dudullu 4.Esenşehir Mah. M.Fevzi Çakmak Cad. No:49 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 395 47 56
    Şirket Web Sitesi: www.saunaimalati.com.tr
    Sauna imalatı için, uzakdoğu ve afrika menşeili sert ağaç kullanımı yaygın olmasına rağmen akdeniz ormanlarında yetişen sedir ağacı her zaman tercih edilmektedir. Saunalarımız; çam, ladin, ayous ve ıhlamur ahşap çeşitlerinden yapılmaktadır.

    Günün yorgunluğunu, yaşadığımız stresleri, gün içinde elektromanyetik radyasyon yükünü rahatlıkla atabileceğimiz tek yer buhar banyosudur. Vücudunuzu dinginleştirici ve zinde kalmanızı sağlamak için, buhar banyosu birebir faydalıdır.
    "İmalatımız yerinde ölçüm alarak müşterinin isteği doğrultusunda alt yapının hazırlanmasından sonra kalebodur, fayans, mozaik ve mermerden yapılmaktadır."
  • Tezcan sokak 21/G Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 351 13 51
    Şirket Web Sitesi: www.bulutdizayn.com.tr
    Bulut dizayn olarak bu güne kadar yaptığız hizmetlerden oldukça memnun kalan müşterilerimiz her zaman tercihlerini firmamızdan yana kullandıkları gibi tüm dostlarına da tavsiye etmektedir. Yıların tecrübesi ile kaliteyi uygun fiyata sunarak sorunsuz hizmet vermekten yana olan bulut dizayn firmamız kullandığı malzemelerde de her zaman kaliteden yanadır. Prensip olarak müşterilerimiz ile sürekli çalışmayı tercih ederiz. Müşteri potansiyelimizin en üst seviyelerde olması hizmet kalitemizin ve verdiğimiz güvenin en güzel kanıtıdır.
    Bulut dizayn olarak HI-MACS ve HANEX ürünlerini kullanmaktayız. Ankara sitelerde verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra Türkiye geneline de hizmet götürmekteyiz. Bu güne kadar birçok başarılı işler yaparak sağladığımız güven bizleri bu günlere getirmiş ve en seçkin firmalar arasında yer almamızı sağlamıştır. Bulut dizayn olarak banyo tezgahı, mutfak tezgahı, duvar kaplama, danışma bankosu, kafe ve fast foot gibi yerlere hizmet vermekteyiz. Yeni bir işletme açacak olanlar veya işletmelerinde değişiklik yapmak isteyenler firmamızın hizmetleri ve uygun fiyatlarından yararlanarak en kaliteli hizmeti alarak en kısa sürede işlerine başlayabilirler.
    Bulut dizayn olarak firmamız alanında uzman kişilerle çalışarak en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Prensiplerinden ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen bulut dizayn firmamızın hizmetlerinden yararlanmak için Türkiye’nin neresinde olursanız olun bizi arayabilirsiniz. Sorunsuz hizmet almak sizinde hakkınız, o halde tercihinizi bulut dizayn firmamızdan yana kullanarak ayrıcalığımızı bizimle çalışarak görebilirsiniz. Sizleri de müşterilerimiz arasında görmek bizi onurlandıracaktır.
  • (ERMAN EROGLU)

    Taksım Yokusu Esentepe Mah. 401.Sok Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.462 321 49 50
    Şirket Web Sitesi: www.erogluferforje.com
    Güvenliğinizi artırırken dekoratıf zevkinize ve dekorasyonunuza da uygun apartman, villa yada cümle giriş kapıları, pencere cumbaları, merdiven, balkon korkulukları, bahçe duvarları ve dış mekan merdivenler.... Tüm ferforje ihtiyaçları için...
    ontrollü, otomatik ve emniyetli sistemlerle giriş çıkışları kontrol altına alıyoruz...
    Evinizi yada işyerinizi otomasyona sokmak iyi planlanması gereken bir süreçtir. Otomasyon konusunda uzun yıllardır deneyimi olan kadromuz size bu konuda yardımcı olacaktır. Kaliteli ürünlerimiz ve montaj servisimiz ile hizmetinizdeyiz. İsterseniz kendinizde evinizin planlamasını yapabileceğiniz gibi, uzman ekibimizde size ücretsiz keşif hizmeti sunmaktan mutluluk duyacaktır.
    Bahçe kapısı, garaj kapısı fotoselli kapı ve otopark bariyerleri
    Rahat ve konforlu bir yaşam için evlerinizi ve işyerlerinizi hem görsel hemde işlevsel ürünlerimizle güzelleştiriyoruz
  • Akçakale sokak No.24/1 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 353 88 01
    Şirket Web Sitesi: www.sezermobilyatasarim.com
    Firmamız 2005 yılında kurulmuş olup, Ankara Sitelerde mobilya tasarım ve dekorasyon imalatı üzerine çalışmaktadır.
    İmalat tasarım ve dekorasyonunu yaptığımız ürünler arasında Mutfak Dolapları, Banyo Dolapları, Ray Dolap, Gömme Dolap, Giyinme Odası, Vestiyer, TV üniteleri, Ahşap ve Amerikan Panel Kapı, Ahşap Banko, Ahşap Teras Kapama, Ahşap Merdiven, Kamelya, Pergole ve Sundurma gibi ahşap ürünler bulunmaktadır.
    Bunun dışında Ahşap Proje Dekorasyon çalışmaları da yapan firmamız, Anahtar Teslim Ev ve Villa Dekorasyon ve Mağaza Dekorasyon çalışmaları da yapmaktadır.
    Siz değerli müşterilerimize Ankara Sitelerdeki atölyemizden Ahşap Mobilya Tasarım ve Dekorasyon talepleri ile ilgili hizmet vermekten gurur ve onur duyarız.
    Saygılarımızla
  • (KAAN MUSTAFA ERGİN)

    Zincirlikuyu mah. Karaaslan Cad. No:22/A Darıca, Kocaeli
    KOCAELİ - DARICA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 745 40 29
    Şirket Web Sitesi: www.erginlerinsaat.com/
  • (MELİH BEY)

    sefaköy Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 427 60 82
    Şirket Web Sitesi: www.toprakdus.com
  • T.TÜRKALPP MAH.AKBELEN BULVARI ÖZTOPRAK SİTESİ F-1 BLOK NO:43 Toroslar, Mersin
    MERSİN - TOROSLAR
    Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.324 320 90 91
    Şirket Web Sitesi: www.tunaks.com
  • (SİNAN DEMİR)

    Güçlükaya Mah. Dizi Sok. 1/B Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 359 62 00
    Şirket Web Sitesi: keciorendekorasyon.wordpress.com
  • tuna sok no 13 Darıca, Kocaeli
    KOCAELİ - DARICA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.262 656 48 99
    Şirket Web Sitesi:
  • Başakşehir 4. Etap 1. kısım A1 Blok Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ocak 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 487 12 42
    Şirket Web Sitesi: www.keremgayrimenkul.com
  • Valikonağı Cad. No:54/B Nişantaşı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - NİŞANTAŞI
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 240 55 77
    Şirket Web Sitesi: www.kiralmobilya.com.tr
  • (FURKAN)

    inkilap cad.33a Aksaray, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - AKSARAY
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 632 18 45
    Şirket Web Sitesi:
  • TURGUT ÖZAL BULVARI NO:9/B İLLER BANKASI KARŞISI Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.322 233 95 38
    Şirket Web Sitesi: www.aboteks.com.tr