ZEMİN ETÜDÜ VE SONDAJ EKİPMANLARI İSTANBUL FİRMALARI

Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Suadiye Mah. Şemsettin Günaltay Cad. No:87 Yayla Apt. D:11 Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 445 46 67
    Şirket Web Sitesi: www.sonmezinsaat.com/
    SÖNMEZ İNŞAAT VE HAFRİYAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

    1994 YILINDA KURULDU, ÜLKEMİZİN DÜNYADAKİ SAYGIN VE BÜYÜK EKONOMİYE SAHİP ULUSLAR ARASINDA SIRALAMALARA YÜKSELMESİ VE YERİNİ ALMASIYLA SÜREKLİ BÜYÜME TRENDİNDE DEVAM ETMİŞ, ÜLKEMİZ EKONOMİSİNİN KALBİ İNŞAAT VE HİZMET SEKTÖRÜNDE YER TUTMUŞTUR.

    ÖNCELİĞİMİZ TAAHHÜTLERİMİZİN HER ŞARTTA YERİNE GETİRİLMESİ, YÜZ AKIYLA KABUL VE TESLİMATTIR.

    TEKNOLOJİK GELİŞMELER IŞIĞINDA YETERLİ SAYIDA MAKİNE VE EKİPMANA SAHİP, TEKNİK BİLİNÇ VE TECRÜBESİ YÜKSEK İNSAN KAYNAKLARI İLE YOLUNA DEVAM ETMEKTE OLAN FİRMAMIZ İŞVERENLERİMİZİN TEVECCÜHÜ, TAŞARONLARIMIZIN BAĞLILIĞI İLE SÜREKLİLİK ARZ EDEN VE MİLYONLARCA METREKÜPLERİ AŞAN İNŞAAT ALANLARININ İMALATINDA ARTIK MARKA OLMUŞ BULUNMAKTADIR.

    ARTIK İNŞAAT VE HAFRİYAT ANILDIĞINDA METROPOL KENT İSTANMBULDA İLK ANDA FİRMAMIZ
    AKLA GELMEKTEDİR.

    BUNUN TÜM YURT SATHINA YAYILMASI İÇİN ;
    YÖNETİM KURULUMUZ FİRMAMIZIN ÜLKEMİZ EKONOMİSİNİN MİHENK TAŞLARI İNŞAAT-TURİZM-HAYVANCILIK VE ÜRÜNLERİ İLE İLGİLİ YATIRIMLARINA ARGE BİRİMİMİZİN ÖNGÖRÜ VE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ PROJELERLE GELECEĞE DURMADAN KOŞMAYA HAZIRLIKLI OLARAK HEP BERABER DEVAM EDECEKTİR.
  • Doğan Araslı Bulvarı Hane Plus kat : 13 Esenyurt/İSTANBUL Esenkent, Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT - ESENKENT
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.543 271 08 22
    Şirket Web Sitesi:
    Şirketimizin yetenek ve kapasitesi doğrultusunda, müşterilerimizin tüm hizmet beklentilerini dünya standartlarında karşılamak, dinamik bir ekip çalışması ile hızlı,rekabetçi ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayan hizmetler sunarak;mevcut ve yeni hizmetlerimiz ile faaliyet bölgelerimizin gelişiminde önemli roller alarak,sürekli girişimci olmak doğrultusunda ilerlemekteyiz.
  • (MURAT UYAR)

    Zühtüpaşa Mah Bağdat Caddesi No:32 Zühtü Paşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - ZÜHTÜ PAŞA
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.544 448 50 51
    Şirket Web Sitesi: www.cevikizolasyon.com
    http://www.kadikoyizolasyon.com

    ÇEVİK İnşaat İzolasyon; güçlü kurumsal yapısı, güvenilir tedarik ağıyla ve deneyimli uzman kadrosu ile Su İzolasyon, Isı ve Ses İzolasyon, Zemin Sistemleri775; , Çatı Sistemleri ile sektörlerinin önde gelen firmalarından biri durumundadır.
    Hizmette sağladığı kalite , sürdürdüğü araştırma ve geliştirme çalışmaları ve ticari itibarı ile sektöründe tedarik ve üretim yönünden liderlik konumunu kazanmıştır.
    ÇEVİK İnşaat İzolasyon, uzmanı olduğu birçok konuda da hizmetlerini sürdürmektedir.Kuruluşundan buyana ÇEVİK İnşaat İzolasyonun felsefesi, kendi tasarım ve üretim yöntemlerini geliştirerek, iç ve dış pazarda kaliteli, güvenilir ve çağdaş yerini korumak ve geliştirmek olmuştur.
    Yılların birikimi ÇEVİK İnşaat İzolasyonun çok sayıda büyük yatırım projelerinde yer almasını sağlamıştır. Burada özetlenen; geçmişte yapılan işler, halen yapılmakta olan ve ileride yapılması hedef alınan işler için en büyük teminatımızdır.
    Vizyonumuz
    Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve örgütsel verimliliğimizle;
    Müşterilerimize,
    Çalışanlarımıza,
    Topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmaktır.
    Vazgeçilmez Değerlerimiz
    Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedefimizdir.
    Kanunlara ve yasal düzenlemelere titizlikle uyarız ve bundan taviz vermeyiz.
    Topluma, doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için azami çaba gösteririz.
    En büyük önemi insan beynine veririz ve sürekli insana yatırım yaparız.
    Etkin ekip çalışmasına inanırız.
    Her düzeyde ve her boyutta açık iletişime inanırız.
    Çalışmalarımızı yaratıcı ve üretken kılan "istek" enerjisine inanırız ve bunu sağlarız.
    Şirketimizde çalışan herkesin "kendi işinin lideri" olduğuna inanırız.
    ÇEVİK İnşaat İzolasyonun ortaya koyduğu mükemmel örneğin ülke ekonomisi genelinde örnek alınacağına ve büyük katkısı olacağına inanırız.
  • Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:3 Beycity A Blok D:9 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 225 57 20
    Şirket Web Sitesi: www.estanbulyapidenetim.com
    29 Haziran 2001 kabul tarih ve 4708 sayılı no ile yürürlüğe giren Yapı Denetimi Hakkında Kanun, ülkemizde yeni bir dönemin başlangıcı olmuştur.
    Kanunun amacı; can ve mal güvenliğini teminen, imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimini sağlamak ve yapı denetimine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.
    Bu amaç doğrultusunda kurulan ESTANBUL YAPI DENETİM MERKEZİ LTD.ŞTİ. ; T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI YAPI İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YAPI DENETİM KOMİSYONU BAŞKANLIĞI tarafından verilmiş olan yetki belgesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
    ESTANBUL YAPI DENETİM MERKEZİ LTD.ŞTİ. 14 yılı aşkın mesleki tecrübeye sahip kurucusu ve mesleklerinde uzman teknik kadroları ile denetim kalitesinden ödün vermeden, dürüstlük başta olmak üzere etik değerlere bağlı hizmet vermeyi amaçlamıştır.
    Yapı denetim yasasının uygulama esaslarında yapılmakta olan düzenlemelerle yaygınlaşan yapı denetimi faaliyetlerimizle topluma çok daha faydalı olacağımıza, insanlarımızın konut ve binalarında doğal afetlerden endişe etmeden, sağlıklı bir yapıda huzur içinde yaşamasına daha uzun yıllar boyunca katkıda bulunacağımıza inanıyoruz.

    HİZMETLERİMİZ:
    1. Yapı Denetim Hizmetleri.
    A. Proje inceleme aşamasındaki hizmetlerimiz.
    B. Ruhsat aşamasındaki hizmetlerimiz.
    2. Kentsel Dönüşüm.
    A. Mevcut yapıların güçlendirilmesi.
    B. Binaların depreme dayanıklık testlerinin yapılması.
    3. Laboratuvar Hizmetleri.
  • (CELAL ÖZEN)

    Mecidiyeköy Yolu Cad. Şehit Ahmet Sk. Mecidiyeköy İş Merkezi (Trump Towers yanı), No:4, Kat:4, Daire:77 Mecidiyeköy / Şişli / Istanbul Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 217 77 76
    Şirket Web Sitesi: www.metaforzemin.com
    Metafor Zemin inşaat mühendisliğinin zemin ve temel mühendisliği alanında proje, uygulama, danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri sunan uzmanlaşmış bir şirkettir.
  • Perpa Ticaret Merkezi, B blok, Kat 6, No:673 Okmeydanı, Şişli, İstanbul Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 220 52 92
    Şirket Web Sitesi: www.anadoluyerbilimleri.com/
    Anadolu Yerbilimleri, zemin etütleri, imar planlarına esas jeolojik-jeoteknik etütler, kazıklı temeller, derin kazılar, iksa sistemleri, temel mühendisliği projelendirme ve inşaat kontrollük hizmetlerini uzman mühendis ve akademisyenler ile uluslararası standartlarda sunan deneyimli bir firmadır.
    1997 yılında faaliyete başlayan firmamız, bugüne kadar pek çok karayolu, otoyol, tünel, metro, demiryolu, toplu konut, endüsriyel binalar, deniz yapıları, katı atık alanları, arazi kullanım ve çevre mühendisliği projeleri kapsamında, üstlenmiş olduğu mühendislik jeolojisi, jeofizik, jeoteknik ve temel mühendisliği hizmetlerini Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrikada başarıyla tamamlamıştır.
  • (mahir talan)

    Murat Çeşme Mah. Yunus Emre Cad. No:83 Murat Çeşme, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - MURAT ÇEŞME
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 861 36 88
    Şirket Web Sitesi: www.birzemin.com
    Şirketimizin temelleri 1992 yıllarında atılmış olup, o yıllardan başlayarak günümüze kadar gerek müteahhit gerekse taşeron olarak müşterilerinin isteklerine en uygun çözüm ve hizmetleri sunmuştur. 2010 yılında ise şirketimiz tamamen kurumsal bir yapıya kavuşarak verdiğimiz hizmetleri
    Bir Zemin kurumsal kimliği altında vermeye başladık. Yenilen kurumsal yapımız ile müşterilerimizin isteklerine en geniş hizmetleri vermeye başladık.

    Bir Zemin olarak her zaman tüm işlerimizde ilk önceliğimiz İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı olmuştur. Şirket olarak İş Güvenliğinin ve İşçi Sağlığının herşeyden önce geldiğinin bilinci ile hareket etmekte, çalışmalarımızı ve iş planlarımızı buna göre yapmakta ve uygulamaktayız.

    Bir Zemin üstlendiği tüm projeleri her zaman söz verdiği tarihte bitirmeyi ilke edinmiş, üstlendiği projelerdeki yapım kalitesi ve uzmanlığı ile rakiplerinden kısa sürede ayrılarak sektörde önemli bir oyuncu haline gelmiştir.

    Bir Zemin, sağlam zeminler üzerine sağlam yapılar inşaa etmenize yardımcı olur. Gerçekleştirdiğimiz binlerce proje ile müşterilerimize sorunsuz hizmetler sunduk, yeni çözümler ürettik. Uygun, ekonomik ve iş kalitesi yüksek bir iş ortağı arıyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin. Şirketimiz sizin için en uygun çözümleri sunacaktır. İletişim bilgilerimiz için lütfen iletişim sayfamızı ziyaret ediniz.

    Tüm müşterilerimize bizlere verdikleri destek, duydukları güven ve projelerimize inandıkları için bir kez daha teşekkür ederiz.

    BİR ZEMİN
  • (AYTAÇ ZİLEK)

    ŞİRİNEVLER / B.EVLER Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mart 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 552 05 40
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulzemin.com.tr
  • (ENDER AKARSU)

    Bahçeşehir 2.Kısım Mah. 6. Cad. Çağdaşçukurovalılar Sitesi N:5 D:1 Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 607 01 41
    Şirket Web Sitesi: www.etazemin.com
    ETAZEMİN
  • Salihpaşa Caddesi No:44 Cumhuriyet, Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA - CUMHURİYET
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 578 13 14
    Şirket Web Sitesi: www.geomeka.com
    GEOMEKA, tecrübeli ekibi ve deneyimi ile, kendi alanında yer alan zemin ve temel problemleriyle ilgili etüd ve proje yaptığı gibi, bu projelerin takipçiside olmuştur. Fore Kazık, Jet-Grouting, Zemin İslahı , Mini Kazık, Ankrajlı ve zemin çivili iksa sistemleri, zemin etüdü, müşavirlik hizmetleri, projelendirme ve mühendislik hizmetleri, aletsel gözlem ve değerlendirme gibi uygulamaların bir kısmı veya tamamında yer almış ve almaktadır.
  • 954 sok. Es Konak B Blok kat:5 D:33 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 433 56 09
    Şirket Web Sitesi: www.asteknikzemin.com.tr
  • (MEHMET SEVİNÇ)

    Barbaros Mh. Dereboyu Cd. B16 No:4 Batı Ataşehir Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 733 10 41
    Şirket Web Sitesi: betonparlatma.net/
    Beton Parlatma Nedir;Beton Parlatma, özel yüzey silim makineleri ve elmas bıçaklarla kirli görünümlü beton yüzeylerin sırasıyla kazıma, honlama ve parlatma basmaklarıyla aşındırılarak mermer ve granit parlaklığına ulaştırılmasıdır. Beton parlatma kesinlikle bir yüzey kaplama yöntemi değildir, beton zemine, çevreye zararlı hiçbir kimyasal uygulanmaz.
    Ekonomiktir ;Alternatifleriyle kıyaslandığında bakım maliyeti en az olan zemin seçeneğidir. Işığı yansıtma özelliği sayesinde aydınlatma maliyetlerini 40a kadar azaltır. Çevreye karşı dost malzeme ve uygulama prosedürüne sahiptir.
    Dayanıklıdır ;Yoğun ayak trafiği ve forklift, kamyon gibi ağır endüstriyel araçların dolaştığı zeminler için en uzun ömürlü uygulamalarından biridir. Yüzey mukavemeti çok fazladır. Yanmaya karşı tamamen dirençlidir.
    Bakım gerektirmez ;Epoksi gibi her yıl bakım maliyeti gerektirmez. Aşınmalara karşı çok dirençli olduğundan, kullanım ömrü en uzun zeminlerden biridir. Beton bir kere parlatıldıktan sonra 5-10 sene sadece su ve paspas ile temizlenmesi yeterlidir.
  • inönü mah. balıkyolu cad. canan apt. no:16/5 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.539 833 92 08
    Şirket Web Sitesi:
    ZEMİN ETÜDÜ - JEOLOJİK ETÜT - SU SONDAJI - ZEMİN ISLAH PROJE VE UYGULAMALARI- İNŞAAT
  • (YASİN ÖZTÜRK-ALİ OSMAN AKSU)

    MAH.ANKARA CAD.NO:2-35 TUNALAR PLAZA Orta Mahalle, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ORTA MAHALLE
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 379 33 10
    Şirket Web Sitesi: www.toreminsaat.com
    GÜÇLÜ TEKNİK KADROMUZ İLE YENİLİKÇİ, DİNAMİK, VERİMLİ, GÜVENİLİR BİR TAKIM RUHU ANLAYIŞINDA; KALİTE, ZAMANINDALIK VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLKELERİNDEN TAVİZ VERMEDEN DÜNYA STANDARTLARINA UYGUN OLARAK OPTİMAL FİYATLARLA VE MÜMKÜN OLDUĞUNCA ÇOK İSTİHDAM YARATARAK ÇEVREMİZE HİZMET SUNMAKTAYIZ.
  • (MEHMET HAKVERDİ)

    Merkezefendi Mah. Mevlana Cad Aktaş Apartmanı No: 108 Kat: 17 Daire: 89 Merkez Efendi, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - MERKEZ EFENDİ
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 664 24 34
    Şirket Web Sitesi: www.hakyapzemin.com.tr
    Hakyap Zemin, Zemin İyileştirme Uygulamaları, Fore Kazık, Mini kazık, Ankraj, Tüneller, Otoyollar, Köprüler, Zemin Mehmet Hakverdi Gsm: 0533 775 74 69
  • Merkez Mah 7/3 Sok No: 15/A Bağcılar / istanbul Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 634 78 99
    Şirket Web Sitesi: www.astaszemin.com
    Astaş zemin, Zemin İyileştirme Uygulamaları, Fore Kazık, Mini kazık, Ankraj, Tüneller, Otoyollar, Köprüler, Zemin -Temel Etütleri ve Temel Mühendisliği Sektörlerinde Hizmet Vermektedir Gsm : 0535 969 98 70
  • HAMİDİYE MAHALLESİ HALAY SOKAK NO 7 DAİRE 5 Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 264 60 23
    Şirket Web Sitesi: www.yontemgeo.com
  • (CİHAN ERDEM)

    Nurtaç Caddesi No:64 Gürsel, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - GÜRSEL
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 170 36 44
    Şirket Web Sitesi: cihanyikim.com
  • (NURİ ŞAHİN)

    AKÇABURGAZ MAH. 5. BÖLGE 12. CAD. 87. SOK. NO:6 / B Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 376 81 39
    Şirket Web Sitesi: www.sahinsondaj.com
  • (ŞAHİN TAYLAN)

    Örnek Mah. Evren Oto San. Sit. 13. A Blok No:12 Esenkent/Esenyurt-İSTANBUL Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 672 65 74
    Şirket Web Sitesi: www.forekazik.info/