YAPI ELEMANLARI VE PROFİLLERİ İSTANBUL FİRMALARI

Yapı Elemanları ve Profilleri

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • m.akif mah a.veysel cad şahin sok no:14 ikitelli istanbul İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 696 86 02
    Şirket Web Sitesi: www.istanbulprofil.com
    firmamız alüminyum fayans ve parke profilleri satışı yapmaktadır
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz. Bu itibarla birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancı taşımaktayız.
    Firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzun yıllardır hazır beton sektöründe ‘’Keklik Hazır Beton’’ ünvanı altında hizmet vermekteydi. 2013 yılında Ticari şartlar gereği sektör değiştirme kararı alınarak, firma satışı yapıldı ve 2014 yılında yeni bir yapılanma ile FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanı ile tekrar hizmet vermeye başladık. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek, temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzman kadrosu ile 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri ihtihaçlarınıza cevap vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ilke edinerek yola çıkan firmamız, faaliyette bulunduğu 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri hizmetlerinde, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
    Vizyonumuz

    İnsan hayatının kalitesini artırmak ve kolaylaştırmak için çıktığımız bu yolda, ürün ve hizmet sunduğumuz sektörde her zaman en iyisi olacağız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, güven, saygı ve sevgi çerçevesinde her zaman en iyi hizmeti verebilmek ve müşterilerimizin memnuniyetini korumak ana hedefimiz olacaktır. Çağımızın yeniliklerini takip ederek, dünya standartlarında bir şirket olarak; her zaman kendimizi, ürünlerimizi ve sizlere verdiğimiz hizmeti geliştireceğiz. Profesyonelliği, işimizi yönetirken gerekli ön çalışmayı yapmak, işimizle ilgili kendimizi sürekli eğitmek, geliştirmek ve bilgilerimizi çözüm ortaklarımızla paylaşmak olarak tanımlıyoruz. En önemli sermayemiz müşteri memnuniyetimizdir. Mutlu müşteriler ancak işinden keyif alan, birbirinin gelişimlerine destek olan çalışanlar sayesinde yaratılabilir.
    Buna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz.
    Misyonumuz
    Yenilikçi, müşterisine hizmet vermekten zevk alan, alternatifler sunan ekibimizle uzun yıllar bu sektörde yer almayı planlamaktayız.

    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Tüm marangoz işlerinizde mutfak dolabı ve banyo dolabı montajı konusunda ve daha bir çok seçenekte, her türlü mobilya tamiri, bakımı, onarımı ve imalatı yapan firmamızda sizlere daima en kaliteli şekilde ve en hızlı hizmeti sunmaktayız.
    İstanbul il sınırları içerisinde ki güvenilir kadrosuyla ve ucuz fiyat listesiyle daima titizlik ile hizmet vermeyi amaçlamaktadır.
  • (MERVE ÜLKER)

    Ayazağa Mah. Kemerburgazyolu cad. No:6 Ayazağa/İst Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 289 00 11
    Şirket Web Sitesi: www.idealkabin.com.tr
    Kompakt Laminant Wc Kabinleri, Pisuar ara bölmeleri, soyunma dolapları Islak hacim aksesuarları... gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.
  • TARLABAŞI CAD NO:61/D Tarlabaşı, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - TARLABAŞI
    Diğer Sektörler, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 244 42 42
    Şirket Web Sitesi: www.standartraf.com
    Standart Raf, işletmelerin ve depo sahiplerinin ürünleri ile ilgili bilgileri tek bir yerde derlemek ve mevcut müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla kurulmuş bir oluşumdur. Kalite anlayışımızın temel prensipleri müşterilerimize ve tedarikçilerimize sunulan ayrıcalıklarla desteklenmektedir. Ürün ve hizmetlerimizin kalitesini etkileyen tüm süreçleri çalışanlarımızın katılımıyla, sürekli iyileştirme çalışmalarımız AR-GE faaliyetlerimiz aracılığıyla devam etmektedir. Hedefimiz, sizin depolama sisteminize uygun en verimli Raf Sistemleri ile depolama faaliyetlerinizi arttırmak, kolaylaştırmak ve böylece depolama faaliyetlerinin iyi şekilde yapılması ile işletmelerin kazanacağı kar oluşumundan sizinde faydalanmanızı sağlamaktır.

    2000 m² alana kurulu imalat alanımızda, ülkemizin tüm bölgelerine nakliye ve montaj imkanı sunmaktayız. Montaj ekibimiz alanında uzmanlaşmış ve eğitimli bireylerden oluşmaktadır. Özellikle yükek iş gücü gerektiren çalışmalarda, elimizde ki imkanları sonuna kadar kullanmaktayız. Tonlarca ağırlıktaki raf sistemlerine deponuza kadar getiriyor, montajını yapıp kullanılır hale getiriyor ve gerekli testleri yapıp işimizi bitiriyoruz.

    Standart arşiv ve depo raf sistemleri 20 yılı aşkın tecrübesi ve kendi imalat alanıyla müşterilerine lojistik sektöründe rekabetçi avantaj elde etmekte yol göstermektedir. Depo içi kurulacak raf sistemleri ve depolama faaliyetleri konusundan alanında uzmanlaşmış bir firmadır. Depo tasarımı yapılırken mal kabul kısmından sevkiyata kadar geçen zamanda depo alanınızı en verimli şekilde nasıl kullancağınızı, deponun ilk kurulum maliyetlerinin minimize edilmesi, fiyatlar minimize edilirken güvenlik, iklim koşulları, çalışma koşulları, gelecekteki genişlemeler de göz önüne alınarak Standart Raf Sistemleri tarafından çalışmalar yapılmaktadır.

    Depoya yapılacak bir yatırımın özellikle de ilk kez depolama yapacak işletmeler için çok önemli bir rol oynamaktadır. Depolama işlevlerinde verimliliği arttırmak için kurulacak raf sistemlerinin mal kabul kısmından başlayarak sevkiyata kadar geçen zamanda ki tüm hareketleri önceden bilmek ve buna göre raf sistemleri tasarımları ve montajı yapılmalıdır.

    Özellikle ilk kez depo ve raf sistemleri kurduruyorsanız, işin bu pahalı maliyetlerinden sizi kurtarmak için Standart Raf Sistemlerinin profesyonel ekibi tarafından bu kuracağınız deponun kullanım amacı, hangi alanlarda hizmet vereceği, müşteri odaklı mı yoksa dağıtıcı olarak mı çalışacağı, araçların nerden gireceği, yüklemenin nerde yaplacağı gibi konular da değerli fikirlerinizi alıyor daha sonra da kendi tecrübemizle birleştirip sizleri her türlü gereksiz maliyetten kurtarıcak ve de gelecekte darboğazlar başlamadan önlemini alacak güvenli, seri bir dağıtım yapacağınız raf sistemleri üretiyoruz.
  • (SERKAN BEY)

    fevzi paşa cad. no:5 İnkilap, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - İNKİLAP
    Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 632 18 82
    Şirket Web Sitesi: www.demirsanati.com
    Demirsanatı gelişen teknolojisiyle birlikte, inşaat sektöründe çelik konstrüksiyon,çelik çatı, yangın merdiveni, vb. yapı sistemleri alanında çözümler sunmak amacıyla kurulmuştur. Gerek teknolojik, gerekse eğitimli (sertifikalı) personel gücüyle, yurtiçin ‘de pek çok projeye imza atmıştır.
    Demirsanatı sürekli değişen teknolojiye ayak uydurarak, teknik kadrosuyla tüm projelerde, mühendislik tıp alanlarında gerekli desteği vererek. Bütün projelerin sorunsuz bitirilmesini kendine amaç edinmiştir.
    23 ‘yıllık iş tecrübesini arkasına alarak, her türlü çelik konstrüksiyon tek katlı, çok katlı, sanayi yapıları, yüksek yapılar, çelik çatılar, uçak hangarları, kuleler ile demiryolu-karayolu köprüleri, çelik güçlendirme, yangın merdiveni, ferforje vb. başlıca faaliyetler, konularımız kapsamına girmektedir.
  • Cengiz Topel Cad. No:29/A Yayla, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - YAYLA
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 582 05 10
    Şirket Web Sitesi: www.bsaluminyum.com
    Firmamız her türlü dilatasyon ve dekorasyon profillerinin satışını ve montajını ayrıca inşaat malzemelerinin satışını yapmaktadır.
  • DEMİRCİLER SİTESİ A-1 BLOK NO:8 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 549 60 02
    Şirket Web Sitesi: www.anadoluticaret.biz
    ANADOLU TİCARET DEMİR VE NAKLİYAT LTD. ŞTİ.
    PROFİL,BORU SAC,KÖŞEBENT,NPI,NPU,VE LAMA SATIŞ
    1974 yılında Bayrampaşa Maltepe’de kurulan firmamız 1999 yılında İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Demirciler Sitesi’ndeki yerine taşınmış olup ANADOLU TİCARET DEMİR VE NAKL. LTD. ŞTİ. olarak bünyesine sac kesim ve büküm makine parkurunu da kurarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.
    Sevkiyatlarımızı şirketimize ait olan araçlarla yapıp nakliye masraflarınızda minimum seviyeye çekmekteyiz.
    Firmamızdan istediğiniz ebatlarda kutu Profiller,köşebentler,kare demirler,NPI veNPU demirleri, T Demirleri,Lama ve Silme Demirler, Galvanizli su Borusu,Siyah Su Borusu,Doğalgaz Boruları,Sanayi Boruları,Dkp Saclar,baklavalı saclar,Levha Saclar,Galvanizli saclar,Trapez Galvaniz saclar,Baskılı saclar,kaynak elektrodları ve Kesici taşları temin edebilirsiniz.
  • Nato yolu caddesi ulubatli hasan sk. no:1/1 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    1993 yılında kurulan EDİPCAM bugün doğu bölgesinde cam sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmuştur.
    günümüz teknolojisini yakından takip eden edipcam uzman kadrosu ve çizgisiyle geniş bir müşteri pörtöyüne sahiptir.
    İnşaat camları dış cephe camları mobilya dekorasyon camları konusunda uzmanlaşmıştır.

    1999 yılında geleceğin ihtiyaçlarını saptayarak ileri teknolojideki makinelerle ısı yalıtımlı cam üretimine başlamıştır.
    yenilikli ve yaratıcı vizyonuyla müşteri memnuniyetini herşeyden önde tutarak bugüne kadar sayısız çalımaya imza atmış
    yaklaşık 800.000m2 ısı yalıtımlı camı en kaliteli biçimde sorunsuz üreterek müşterilerinin hizmetine sunmuştur.

    2003 yılında doğu bölgesinde giydirme cephe ve doğrama sektöründe de uygulamaya başlayarak bölgenin ve sektörün gelişimine katkıda bulunmuştur.

    EDİP CAM Türkiyedeki talebi karşılayabilmek için biri istanbulda toplam 3 şube daha açarak ticari hayatına ÇUHADAROĞLU Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş Bayisi olarak devam etmektedir.

    2008 yılında ürün kataluğuna PAK-PEN PVC Bayiliğini alarak son model makinalarla Pvc kapı ve pencere imalatına başlamıştır.
    Bügünlere gelmemizi sağlayan ve destekleyen tüm müşteri ve çalışanlarımıza sonsuz saygı ve şükranlamızı sunarız.
  • (SALİH AKANÇAY)

    Demirciler sitesi 3. cad. no : 15 /A Merkez Efendi, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - MERKEZ EFENDİ
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 476 40 30
    Şirket Web Sitesi: www.dnzmetal.com
    Paslanmaz Ürünlerin satışı ve pazarlanması
  • FATİH,İ.M.Ç. 2 BLOK N0 2535 UNKAPANI/İSTANBUL Unkapanı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - UNKAPANI
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 528 02 04
    Şirket Web Sitesi: www.ekinhali.com
    Firmamız 1986 yılında Manisa SOMA ilçesinde İnşaat sektörü ile Faaliyete başlamış ve Daha sonra 1996 yılında Günün Değişken şartlarından Dolayı Zemin Sektörüne Yönelmiş ve Bu Sektörde İstanbul da Faaliyetine Halen devam etmektedir. Hedefleri Koşulsuz Müşteri memnuniyeti Başta olmak üzere Kuruluşunda duvardan duvara ile perakende satış hizmetleri vermiştir. Süreç içinde faaliyet alanına PVC Yer dö şemeleri ve Laminat Parke de dâhil edilmiştir. Firmamız Samur duvardan duvara halıları , Dinarsu ve ithal halıları İstanbul bayisidir. Bunun dış ında çamsan fırmasının PARKELAM marka laminat parkesinin, YILDIZ ENTEGRE fırmasının VARIO Click marka laminat parkeleri İstanbul bayisidir.

    Ayrıca dünyanın önemli PVC zemin kaplama malzemeleri ve laminat parke üreticilerinden Tarkett, laminat parke üreticisi Classen ve PVC zemin kaplama üreticisi Grabo fırmalarının da Bayisidir. Firmamız uzun yılların deneyimi ile verdiçi mükemmel hizmetle, sektörde lider kuruluş olarak kabul görmektedir. Firmamız standart ürünler dış ında 'kontrat' siparişler için, özel tasarım halı' taleplerini de karş ılamaktadır. ürün çeşitleri içinde hastane, ofis, cami, otel, maçaza gibi yoğun trafik taşıyan alanlar için dayanıklılığı yüksek Halı-Pvc-Laminat Parke ürünleri ,Paspas ve yollukları bulunmaktadır.

    Ekin hali ve Ekin zemin, zemin sektöründe ticari işbirliği yaptığ hizmet verdiçi, tüketici ve kurumlara her zaman doğru ürünleri sunmayı, doğru hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
  • DELİKLİKAYA HADIMKÖY Arnavutköy, İstanbul
    İSTANBUL - ARNAVUTKÖY
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.542 732 49 98
    Şirket Web Sitesi:
  • Mehmet Akif Cad. Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 652 31 81
    Şirket Web Sitesi: www.tutkunyapi.net
    Biz TUTKUN İNŞAAT olarak tadilat, iç/dış boya, ısı izolasyon, mantolama sistemleri konularında titiz çalışma, teknik bilgi, güler yüz ve çevreye saygıyı ön planda tutarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı kendimize ilke edindik. Yılların deneyimi ve alınan eğitimi bilgi birikimini ilerleyen teknolojiyi harmanlayarak en iyiyi yapmak için bir araya geldik. İnsan ilişkileri özel hayata saygı çevre temizliğine özen göstererek uygulama öncesi proje çalışmalarında, detay çözümleri ile birlikte ürün / sistem analizleri, proje gerçekleştirmesi sırasında uygulama kontrolü, uygulama sonrası ürün performanslarını kontrol eden servis anlayışı sayesinde sizlerle uzun süreli birliktelikler oluşmaktadır. Dekorasyon, tadilat, mantolama sistemleri ve iç/dış boya alanlarında size hizmet verebilmek için bekliyoruz.
  • sanatkarlar caddesi.aydemir sokak.ekin sanayi sitesi b blok no:49 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 466 21 58
    Şirket Web Sitesi: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    ALÜMİNYUM İMALAT VE UYGULAMA
  • Altunizade Mah Okul Sokak Altınok Apt No 1 /2/A Üsküdar/İstanbul Altunizade, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - ALTUNİZADE
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 326 73 36
    Şirket Web Sitesi: rehautr.com
    REHAU, Avrupada essiz ürün çesitliligi sunan Kapi ve PVC ile yapı teknikleri için polimer bazlı çözümler sunan veya yaratan lider firma konumundadır. Rehau Almanya Markası olmasına rağmen 80e yakın ülkede kendisini göstermekte ve kullanılmaktadır. Rehau Akademinin sahip olduğu tecrübe ve profesyonelliğini uygulama teknikleri ile satış alanlarında bayilerine kapsamlı destek ve hizmet sunmaktadır.
  • (METİN ÜNLÜ)

    GÜNGÖREN BAĞCILAR SAN. SİT. 3.BLOK NO:32 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 430 91 00
    Şirket Web Sitesi: www.unlubukum.com
    KALICI OLAN GÜVEN VE TECRÜBEDİR
    ÜNLÜ BÜKÜM, gelenekleriyle geçmişine bağlı, yenilikçi yapısıyla geleceği tasarlayan ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, müşteri istekleri doğrultusunda hareket eden, iş ahlakına, dürüstlüğe ve gelişime önem veren tecrübeli ve dinamik bir altyapıya sahiptir.
    Profil , Lama , Kare Demir , Köşebent , Boru , NPU Demir , NPI Demir ve Silindir Büküm Hizmetleri ...

    www.insaatfirmalarim.com
  • ALEMDAĞ CAD GÜVEN SAN SİTESİ N BLOK NO:23 İnkilap, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - İNKİLAP
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 634 11 40
    Şirket Web Sitesi: www.vitarem.com
    Paslanmaz otel ekipmanları ve banyo malzemeleri konusunda taşeron şirket olarak imalat yapan firmamız Vitarem tescilli markası ile kendi ürünlerinin imalatını yapmaya başlamıştır. Siz değerli müşterilerimize daha iyi, daha kaliteli ürünü daha uygun fiyata sunmayı amaç edinerek yola çıkmıştır. Sıvı sabunluk, köpük sabunluk, valizlik,bavulluk,valiz sehpası,otel ekipman ve malzemeleri, çöp kovası, klozet fırçası,paslanmaz çöp kovası,z katlı havlu dispanser, ledli makyaj aynası, bedensel engelli banyo malzemeleri,aksesuarları,engelli ürünleri başta olmak üzere birçok ürünü kendi bünyesinde imal etmektedir. Kaliteli ürün uygun fiyat anlayışıyla yola çıkan Vitarem, yıllarca çeşitli büyük markalara fason üretim yapmıştır. Ankastre sıvı sabunluk, Ankastre köpük sabunluk, valizlik, engelli banyo ürünleri ve malzemeleri,aksesuarları, şampuanlıklar, küllükler,dış mekan kapı önü küllük, kağıt havlu dispenserleri, tuvalet kağıtlıkları, ledli ışıklı makyaj aynaları, klozet fırçaları, pedallı ve çatı kapaklı çöp kovalarının yanı sıra, şömine odunlukları, ikram tepsileri,karşılama tepsisi ve şömine maşa takımlarınında üretimini gerçekleştirmektedir.
  • İstanbul Deri Or. San. Bölg. 12. Yol M3 Parsel No:2/C Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 669 10 95
    Şirket Web Sitesi: www.helenyapi.com.tr
    Helen Yapı Endüstri Ltd. Şti. 2009 yılında İstanbul’ da kurulmuş 250.000 TL sermayeli yapı sektörüne malzeme üreten bir firmadır. Üretim alanında hayallerimizi somut tasarımlara dönüştürebilmek için teknoloji ve bilimdeki değişimleri ve gelişmeleri yakından takip ederek sürekli kendini yenileyen ve idealistliği esas alan yaklaşımla kaliteli ve özgün üretmek amacındayız. Bunu yaparken doğayı tahrip etmeden, enerji kaynaklarını tasarruflu kullanımını sağlayarak insanlara çağdaş, modern, estetik yaşam alanları sağlamaya özen göstermekteyiz.
    Üretimimizdeki ürünler;
    • Denizlik
    • Panjur Kapama
    • Saçak Silmesi
    • Kat Silmesi
    • Sütun
    • Payanda
    • Fugalı Prekast Panel
    • Isı ve Ses Yalıtımlı Malzeme
    ATIK VE HURDA CAMLARIN GERİ DÖNÜŞÜMÜ İLE ISI YALITIMLI VE AKUSTİK ÖZELLİKLİ PANEL SİSTEMLERİ İLE DRENAJ PLAKALAR ÜRETİLMESİ ADLI TUBİTAK PROJEMİZ
    Bu Projemiz 2011-2012 yılları arasında Ar-Ge çalışmalarına başlamıştır. Proje Almanya’ dan almış olduğu Know-How ile patlatılmış cam küreciklerden Poraboard markalı hafif prekast panel sistemleri ve söve üretimi yapmaktadır. Ürünleri uluslararası literatürde GRC (Glassfiber reinforced concrete) olarak bilinen cam elyaflı beton yani prekasttan ayıran temel özelliklerden biri ondan beş misli daha hafif olmasıdır ( ürünleri 1 m3 ağırlığı 400 kg civarında) . Dolayısıyla yapılara yük bindirmemesi, uygulama kolaylığı ve kesinlikle genleşme yapmaması en belirgin özelliğidir. Bu sebeple binanın, yıllar sonra bile ilk gün ki gibi yeni kalmasını sağlar ve bina içinde rutubet oluşumunu engeller. Ayrıca bu üstün özelliklere rağmen fiyatı oldukça uygundur.
    Ürünlerin ham maddesini oluşturan silikat küreciklerin diğer özellikleri ve avantajlarını kısaca belirtmek gerekirse;
    • Yüksek mukavemet ve yalıtım özelliği vardır.
    • Çok hafif ve mükemmel sıkışma özelliği vardır.
    • Yüksek ısı ve ses yalıtımı sağlar.
    • Yanıcı değidir.
    • Minumum su emme özelliği vardır ve suda yüzer.
    • Genleşme yapmaz.
    • Alkalilere karşı dayanıklıdır.
    • Dış ortam koşullarına dayanıklıdır, darbeler sonucu dağılmaz ve parçalanmaz.
    • Soğuk ve sıcak iklimlere, buzlanmaya karşı dayanıklıdır.
    • Çevreci bir malzemedir.
    • Solvent içermez.
    Örneğin RMI’ a göre ürünümüzün ;
    • Su Buharı Aktarım Hızı (VC)(g/m2.d) : 42,34 ve Ortalama Diffüzyona Eşdeğer Hava Tabakası Kalınlığı (sd)(m) : 0,50
    • Eğilme Dayanımı Rf (N/mm2): 3,60 ve Basınç Dayanımı Rc (N/mm2) : 6,50
    • Isı Akış Sayacı Metodu ile Isı İletkenliği (W/m.K): 0,17 ve Isıl Direnci (m2. K/W) : 436,81
    • Yapışma Mukavemeti Çekme Yöntemi ile Değeri 24,5 oC sıcaklıkta max 247,46 kPa
    • Su Aktarım (Su Geçirgenlik) Hızı (w24) : 0,166 kg/ m2.h0,5
    değerlerindedir.
    Dolayısıyla yapılan Ar-Ge çalışmalarımız, RMI Türkiye gibi akredite olmuş Material Research and Testing Institute for The Bulding Industry Leipzig tarafından yapılan çeşitli testlerden başarılı sonuçlar elde etmiştir.
    Bu sayede Tubitak Teydeb tarafından 2012 yılında projemiz, başarı belgesi alıp desteklenmiştir. Bu başarı bizi yeni proje için şevklendirmiştir.
    YAPTIĞIMIZ PROJELER…
    • Palmiye Villaları Küçük Çamlıca
    • TOKİ Camileri Kütahya
    • Ekay İnşaat için Villa Zekeriyaköy
    • Sevgili İnşaat için Konut Feneryolu ve Suadiye
    • Ak İnşaat için Villa Çamlıca
    • Reşit Cantürk Villası Pendik
    • Meşealtı Konakları Reşadiye
    • Birçok Bayilerin yaptığı projeler
  • 33/1-2 Deli Hüseyin Paşa, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - DELİ HÜSEYİN PAŞA
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 641 26 48
    Şirket Web Sitesi: www.anitaluminyum.com.tr
    Alümiynum profil