TAŞIMACILIK İSTANBUL FİRMALARI

Taşımacılık

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (YUSUF AKSOY)

    Mimar Sinan Mah. Yasemin Sokak No:100 D:5 Ahmet Çelebi, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - AHMET ÇELEBİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 492 90 83
    Şirket Web Sitesi: www.nakliyatyapanlar.com
    Türkiyenin Tüm Şehirlerinde Nakliyat Yapanlar (www.nakliyatyapanlar.com) Her Geçen Gün Gelişen Hizmet Sektörünün Her Anlamda Bizlere Hizmet Sağlıyor. Olmasından Dolayı , Artık İstediğimiz Gibi Farklı Sektörlerde, Farklı Hizmetler Veren Siteler İle İstediğimiz Gibi Evimizi En Güvenilir Şekilde Taşıyabiliyoruz. Bunun İçin de İstediğiniz Gibi Kaliteli Bir Firma Bulmak Ve Bu Firma İle Taşınma İşlemlerinizi Yapmak Çok Önemlidir. Bundan Dolayı , Bizim Bu Konuda Sizlere Vereceğimiz Tavsiyeler Sonucunda Sizlerde İyi Bir Taşınma Süreci Geçireceksiniz. Son Yıllarda En Çok Tercih Edilen Evden Eve Nakliyat Firmaları İle Ev Taşıma İşlemlerinizi Yapabilecek Ve Böylelikle Oldukça Kolay Bir Şekilde Evinizi Taşımış Olacaksınız.
  • Bağlarbaşı mahallesi inönü caddesi elif apt. no:58 Maltepe İSTANBUL Bağlarbaşı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAĞLARBAŞI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 306 15 30
    Şirket Web Sitesi: www.bedirogluevdenevenakliyat.com/
    Evden Eve Nakliyat yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe ile daha kaliteli ve güvenli bir iş stratejisi için kendini gelişen iş şartları ve dünya teknolojisine adapte edebilmeyi başarmış lider firmaların başında gelmektedir.
    Nakliye sektöründe hizmet veren ve yıllardır bu sektörün en iyisi olmak için çabalayan BEDİROĞLU Evden Eve Nakliyat firması, başarılarına her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor. Kaliteden yana seçimlerini yapacak olan müşterilerimizi sitemize davet ediyor ve elimizden gelenin çok daha iyisini yapıyoruz.
  • maltepe istanbul Girne, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - GİRNE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 427 82 80
    Şirket Web Sitesi: www.ofistasimafirmalari.gen.tr
    ofis taşıma hizmeti için acılmış bir web sayfasıdır
  • (MEHMET ULUSOY)

    FİRMAMIZ TARAFINDAN TAVSİYE EDİLMEYEN BİRFİRMA OLDUĞUNDAN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ağustos 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    www.ulusoyevdeneve.com.tr
    Ulusoy Nakliyat, evden eve nakliyat, ofis taşımacılığı, depolama, şehiriçi nakliyat, şehirlerarası taşımacılık, nakliye ve taşıma hizmetlerinde sizlere güvenli ve sigortalı taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
  • Yalı Mah. Şehit Nedim Özpolat Sok. No: 1/6 Maltepe/İSTANBUL Yalı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - YALI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 383 10 90
    Şirket Web Sitesi: www.egeturnakliyat.com.tr
    Ev eşyası taşımacılığın en yoğun yaşandığı yaz dönemine girmek üzereyiz. Asker ve polis tayinleri ile birlikte okulların kapanmasını fırsat bilen birçok vatandaşımız şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerini gerçekleştirmek için nakliye firmaları aramaya başlamaktadırlar.
    Şehirlerarası evden eve nakliyat firması bulmak ve taşınma planlamanızı önceden yapmak için nakliye firması arayışınızda sizlere tavsiyemiz mutlaka referanslı ve kurumsal nakliyat firmalarını tercih ediniz. Hiçbir zaman en ucuz fiyat veren firmaları tercih etmeyiniz. Özellikle şehirlerarası taşımalarda çok sık karşılaşılan sorunların başında anlaşılan firmanın değil farklı bir firmanın gelip taşıma işleminizi yapması şikayetini okumakta ve duymaktayız. Böyle bir durumla karşılaşmamak adına mutlaka firmaları iyi inceleyin. Gerekirse ofislerini ziyaret edin ve karşılıklı sözleşme imzalayın.
    Firmamız 1997 yılından beri kendi öz sermayesi ile sektörde hizmet vermekte ve tüm nakliye işlemlerini de kendi reklam ve logolu araçlarıyla gerçekleştirmektedir. İstanbul ve İzmirden tüm Türkiye geneline evden eve nakliyat, ofis taşıma ve parça eşya taşıma hizmetleri sunmaktayız.
    Tüm şehirlerarası evden eve nakliyat işlemlerinde erken (10 gün) yapılan rezervasyonlarda 10 İndirim uygulamaktayız.
    EGETUR Evden Eve Taşımacılık Ltd. Şti.
    İstanbul Anadolu Yakası:
    (0216) 383 10 90
    İstanbul Avrupa Yakası:
    (0212) 264 13 92
    İzmir Şube:
    (0232) 330 81 24
    http://www.egeturtasimacilik.com.tr
    http://www.egeturevdeneve.com.tr
    http://www.egeturnakliyat.com.tr
    http://www.egeevdeneve.com.tr
    http://www.parcaesyatasima.com.tr
    İ.T.O Sicil No: 616720
  • eski üsküdar cad. bülbülderesi sk. no:47/1 Gülsuyu, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - GÜLSUYU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 589 17 55
    Şirket Web Sitesi: www.maltepenakliyefirmalari.com
    Dünya’nın günden güne evrensel hale gelmesi, ülkemiz içinde etkisini göstermeye devam etmektedir. İnsanlar artık doğdukları yerde yaşayıp hayatlarını aynı topraklar üzerinde devam ettirmek yerine farklı bölgelerde yaşamaya başlamaktadır. Öğrencilerin başka şehirlerde okumaya gitmesi, ülkenin nüfusunun artması ve insanların çalıştığı işten dolayı başka yerlerde yaşama isteği veya zorunluluğu taşınma ve başka yere yerleşme durumunu da beraberinde getirmektedir. Gidelecek yerde yaşanacak zorlukların yanında taşınma esnasında yaşanacak zorluklar vardır.
    Evden eve nakliyat işinde önem arz eden birkaç unsur vardır. Bunlardan biri taşınacak eşyanın güvenli bir biçimde taşınması gereken yere ulaştırılmasıdır. Şirket politikamız olarak en değer verdiğimiz noktaların başında bu gelmektedir. Sizden aldığımız eşyları emanet olarak nitelendirip ona göre muamele yapmaktayız. Diğer bir önemli gördüğümüz nokta ise zaman kavramı. Biz müşterilemize verdiğimiz zaman dilimlerine uygun olarak nakliyat yapmaktayız. Çıkabilecek problemleri en aza indirerek sorunları ortadan kaldırıyoruz. Bunların dışında yaptımız taşıma türlerini şu şekilde sıralayabiliriz;
    Fuar Taşımacılığı,
    Evden eve nakliyat,
    Ofis taşımacılığı,
    Piyano taşımacılığı,
    Eşya depolama,
    Şehirler arası nakliyat,
    Parça eşya taşıma işlerini en iyi biçimde müşterilemiz için yapmaya çalışıyoruz.
    Şirket olarak değer verdiğimiz ilkeler doğrultusunda sizlere iyi hizmetler sunabilmek ve sunduğumuz hizmetleri yerinde saydırmak yerine geliştirmeye ve her zaman en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz. Sitemiz üzerinden iletişim adreslerimize ulaşabilir ve daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Nakli gerçekleşecek eşyalarınız; Kolumanlar Nakliyat ile güven içinde taşınmaktadır.
  • (GÖKHAN YURDAER)

    Kartaltepe Mah. Sayfiye Sk. No: 32 Ömür Apt. B Blok D:2 İncirli-Bakırköy / İSTANBUL Kartaltepe, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - KARTALTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 573 28 41
    Şirket Web Sitesi: www.istanbularabakiralama.gen.tr/
    İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası araba kiralama hizmeti, lüks ve VIP aracalar, uygun ödeme koşulları, ekonomik fiyatlar ve kampanyalar
  • İnönü Cad. No:68 Bağlarbaşı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAĞLARBAŞI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 441 30 78
    Şirket Web Sitesi: www.turcuogluevdeneve.com
    İstanbul Evden Eve Nakliyat sektöründe öncü Firmalar arasında gelen TURCUOĞLU NAKLİYAT güleryüzlü mesleki anlayışı ile müşteri çıtasını yükseltmeyi başarmış ve kaliteli referanslardan oluşan hizmet anlayışını kurumsal çalışma sistemiyle siz değerli müşterilerine sunmuştur.
    İstanbul ve Türkiye genelinde sigortalı ,Evden eve nakliyat, Ofis taşımacılığı, Depolama,Kargo ve diğer tüm nakliyat hizmetlerinize uzmanca yaklaşan,taşıma ekibi içerisinde konusunda uzmanlaşmış Tesisatçı ve Montör Elemanları ile ve müşteri memnuniyeti ön planda tutan 20 yıllık bir nakliyat firmasıdır.
  • karslı ahmet cad. no:10 / 5 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 577 13 91
    Şirket Web Sitesi: www.soydemevdenevenakliye.com
    Evden Eve Nakliyat sektöründe, uzun yıllardan bu yana sürekliliğini koruyan Soydem Nakliyat ev eşyası, büro, ofis, tekxtil mobilya, şirket, piyano, kasa ve değerli eşya nakliyatı yapmaktadır.
    Firmamız, işinde uzman personeli ve en geniş araç filosu ile müşterilerine hizmet vermenin gurununu yaşamaktadır . Yılların bize kattığı tecrübe, her gün gelişen ve genişleyen servis anlayışımızla eşyalarınızı yeni adresinize dikkatli, güvenli ve en hızlı şekilde ulaştırıyoruz.

    Soydem_Evden Eve Nakliyat

    Yapılacak olan taşıma işlemi İstanbul il ve ilçelerinde ise ücretsiz experler tarafından eşyalarınızın tespiti yapılıp, taşımada ne gibi ekipmanların kullanılacağı ve taşıma gününde gerekli olan tüm malzemelerin tespiti yapılarak sözleşmenizde mutabık kaldıktan sonra sizin istediğiniz gün ve saatte çalışma arkadaşlarımız taşınacak olan yerin kapısını çalmaktadır.
    Kurucumuz olan Süleyman SOYDEM özellikle evden eve nakliyat işlerinde çok büyük bir hassasiyetle çalışmamızda öncü olmaktan asla vazgeçmemektedir , taşınma esnasında firmamız tarafından meydana gelebilecek her türlü hasarlar tespit edilerek karşılanmaktadır.
    Evden Eve Nakliyat işleminde Profesyonel yaklaşımımız ve soydem nakliyat ile belirli bir nakliye ve taşımacılık disiplini içinde olmamız ve eşyalarınıza sizin kadar özen gösterip sorunsuz ve hasarsız taşımamız tercih edilmemizin nedenlerini artırmaktadır. Soydem Nakliyat ve taşımacılık hizmetlerini tercih ederken bizden hangi istekleriniz olduğunu bilgi hassasiyetimizden dolayı kalitemiz iki kat artmaktadır..
    Verdiğimiz kaliteli hizmet ile müşterimizi şaşırtmak en çok istediğimiz şeydir. Elimizden gelenin en iyisini yapar ve İşimizi inanılmaz ciddiye alıyor, müşterimize karşı dürüst olup kendilerine güven veriyoruz. Talep edilen hizmetin karşılığını alıyoruz, sizden kesinlikle ekstra ücretler talep etmiyoruz.

    Read more: http://www.soydemevdenevenakliye.com/tr/hizmetlerimizixzz2zDvXebYU
  • istanbul Gülsuyu, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - GÜLSUYU
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.eksioglunakliyat.com.tr
    ekşioğlu nakliyat olarak deniyimli kardorumuzla türkiyenin heryerine taşıma gerçekleştirmekteyiz evden eve nakliye uzmanlık ve uzunluk bakımından en deneyimli firma ekşioğlu nakliyat
  • eski üsküdar cad. bülbülderesi sk.no:47/1 Gülsuyu, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - GÜLSUYU
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 589 17 55
    Şirket Web Sitesi: www.esyadepolamasirketleri.com
    Eşya Depolama hizmeti alırken depolama yaptıracağınız firmanın güvenilir olmasına mutlaka dikkat ediniz. Zira eşyalarınızı teslim ettikten sonra bir daha bulamayabilirsiniz.
    İstanbul Eşya depolama hizmetini veren sayısızca nakliyat firması bulunmakta. Bunların arasında amatörce çalışan birçok firma bulunmaktadır. Eşyalarınızı sizden güzel bir şekilde teslim aldıktan sonra nemli, rutubetli ve herhangi bir güvenlik koruması olmayan depolarda muhafaza etmekteler.
    Firmamız sizlere profesyonel eşya depolama hizmeti vermektedir. Depolanacak eşyalarınızı yerinde inceleyen birimimiz eşyalarınızın cinsine göre paketleme malzemesi kullanır. Tüm eşyalarınız paketlendikten sonra araca yüklenir ve 24 saat güvenliği olan depolarımızda muhafaza edilir.
  • Atalar Mahallesi Köroğlu Caddesi Petek Sokak No/4B Kartal İstanbul Orhantepe, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - ORHANTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 517 52 44
    Şirket Web Sitesi: www.ozyurtlarevdenevenakliyat.com/
    Evden Eve Nakliyat,taşımacılık hizmeti
  • eski üsküdar cad. bülbül deresi sk. no:47/1 Gülsuyu, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - GÜLSUYU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 589 17 55
    Şirket Web Sitesi: www.izmiristanbulparcaesyatasima.com
    İstanbul İzmir parça eşya taşıma işlemlerinde sağlam donanımlı kombinasyolarımzıla araçlarımızın günlük link atması ile anında zamanlama ile sizlere yardımcı olmaktayız. İstanbul izmir parsiyel eşya nakliyat işlemlerinde artık hem çok uygun maliyetler ile hemde zamanında istediğiniz yeni adresinize deslimat işlemleri yapılmaktadır, ev ve ofis malzemelerinizde sizlere en uygun şartlar ile anında sevk programı yapılarak işlemleriniz istediğiniz zaman dilimine koşulandırılarak yapılmakta gerek sevkin teslimatınız geçikmeli gerekse 24 saat içinde teslimatlı her ne şekilde istiyor iseniz sizlere zamanınıza göre taşınma planlaması yapılmaktadır. Devasal antrepolarımızda ve depolarımzıda saklayarak eşyalarınızdan sizleri kurtarıyor istediğiniz zaman dilimine göre cetvellenerek programınız teyit altına alınmaktadır. istanbul izmir arası parça eşya nakliyesi artık kolumanlar nakliyat ile dahaa düzenli hızlı ve çözümcü yaklaşımlar ile içiniz rahat olsun istanbul izmir parça eşyalarınız için kara kara düşünmenize ve çokça ücret ödemenize artık gerek yoktur kurumsal çalışma prensibi ile artık yanınızdayız bizlere bu konuda tesilcilerimizden talep oluşturmanız yeterlidir.
    Talebiniz doğrultusunda şirlket temsilcilerimiz anında sizlere en uygun planlama ile uygun koşullarda yardımcı olmaktadırlar. İstanbul izmir arası parça eşya yada istanbul izmir parsiel eşya nakliyat olayınızda artık kolumanla nakliyat sizlere çok yakın durmaktadır aramanız yeterlidir .18 yıllık deneyim ve kurumsalılık ile sizlerrinde memnuniyetlerinizi referanslarımıza katacağız. Ev ve ofis taşımacılıkta güvenilir çağdaş hijyenik taşımacılık...
  • (YILMAZ DEDEELİ)

    Atatürk bulvarı 105 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 302 92 87
    Şirket Web Sitesi: www.utsevdeneve.com
    Bize Ulaşın; 0532 653 89 12 7/24 HİZMET
    Müşteri hizmetleri; 0850 30 29 28 7
    09.00-18.00 SAATLARİ ARASINDA BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
    ----------------------------------------
    İstanbul ve Denizliden tüm Türkiye’ye, tüm Türkiye’den İstanbul ve Denizliye
    Evden eve, şehir içi, şehirler arası, ambalajlı, sigortalı taşımacılık;
    Mobilya, klima, çanak anten söküm ve montaj,
    Eşya toplama ve ambalajlama
    Uygun fiyatlarla,
    uzman ve güvenilir kadromuzla
  • bu sayfa kiralıktır 200 tl sayfamızın iletişim bölümünden bize ulaşın Yeşiltepe, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - YEŞİLTEPE
    Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    1999 yılından buyana istanbulda hizmet veren firmamız inşaat ve şantiyelere kiralık traktör vermektedir.
  • A.Gazi Mh. Fatih Bulv. No: 95/2 Sultanbeyli İST Gazi, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - GAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 419 62 15
    Şirket Web Sitesi: www.safaktur.com.tr
    Şafak Turizm Ltd. Şti. 2001 yılından günümüze kadar eğitimli personeli, güler yüzlü, uzaman yönetici kadrosu ve konforlu araçları ile hizmet kalitesinde yüksek standartları sizlere sunmayı başarmış ve bunun devamını hedef edinmiştir.
    12 yıldır insana hizmet vermenin bilinciyle, değişen ve gelişen teknoloji çağına uygun koşullarda personel ve öğrenci taşımacılığı alanında resmi ve özel sektördeki birçok işletmeye hizmet vermiştir. Değişen ve gelişen teknoloji çağına uygun personel ve öğrenci taşımacılığında deneyimli, yüksek model güvenli araçları ve eğitimli kadrosuyla, sektörel rekabet gücü yüksek, kaliteli ve müşteri memnuniyetini hedef edinmiş olarak kusursuz ulaşım hizmeti vermeyi taahhüt eder.
    Şafak Turizm olarak, geleceğin modern Türkiyesinde 7/24 hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sizleri ulaştırmaktan kıvanç duyarız... Şafak Tur, Servis ve Personel Taşımacılığında Lider Kuruluştur.
  • PROF. MUAMMER AKSOY CD. NO: 4/23 ZEYTİNBURNU Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 415 45 21
    Şirket Web Sitesi:
  • (GÜL KAZANCI)

    serasker cad. kılıç iş merkezi no:49 kat:3 Osman Ağa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - OSMAN AĞA
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 336 62 68
    Şirket Web Sitesi: www.gorseltekniktasarim.com
  • istanbul,kağıthane,sanayi Sanayi, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - SANAYİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 270 20 40
    Şirket Web Sitesi: www.kuryegunici.com
  • İstasyon Cad. No:31 Maltepe Stadı Arkası Maltepe / İSTANBUL Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 370 56 26
    Şirket Web Sitesi: www.colakoglutasima.net