SULTANBEYLİ İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Sultanbeyli İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (OKTAY COŞKUN)

    FATİH MAH. ŞALGAMLI CD. Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 398 26 58
    Şirket Web Sitesi: www.polytechizolasyon.com
    Polyurea ve Poliüretan Yalıtım Sistemleri
  • (AKIN)

    mecidiye cad. mecidiye mah. no.70 sultanbeyli İSTANBUL Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 498 86 45
    Şirket Web Sitesi: www.erendizayn.com
    otopark yol çizgileri
  • b gazi mah selçukhan cad no 83 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 592 56 30
    Şirket Web Sitesi: www.doganakiz.com
    anahtar teslim inşaat hizmetleri
  • Saidi Nursi Caddesi No: 19 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 642 69 31
    Şirket Web Sitesi: www.yanginmerdiveni.com.tr
    Karaboğa Mühendislik Türkiyenin en büyük şehri İstanbulun bulunduğu faaliyet alanlarında önde gelen, saygın ve yenilikçi sanayi kuruluşlarından bir tanesidir. Bünyesinde metal, ferforje, yapı üstlenme, taşımacılık, çelik çatı, yangın merdiveni, gibi başlıca alanlarda faaliyet yürüten firmamız, hizmet’e sınır yoktur prensibi ile çalışmalarını sürdürmektedir.
  • (NURULLAH BAKIŞ)

    ABDURAHMANGAZİ MAH.ŞANLIURFA CAD. Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 496 14 97
    Şirket Web Sitesi: www.bakiskepenk.com
    7/24 hizmet
  • Adil Mah. Beykoz Caddesi No:32 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 592 18 85
    Şirket Web Sitesi: www.sesyalitimmalzemesi.com
    Ses Yalıtım Süngerleri İzolasyon Uygulamaları
    Akustik Sünger.Yumurta Sünger Fiyatları.Akustik Sünger Fiyatları.Bondeks Sünger Fiyatları.Yanmaz Sünger Fiyatları.Piramit Sünger Fiyatları.Bondeks Sünger Fiyatları.Bondex Sünger Fiyatı.Ses Yalıtım Süngerleri Fiyatı.Ses İzolasyon Süngerleri Fiyatları.Ses Yalıtım Malzemeleri.Yumurta Sünger Fiyatları. Akustik Yanmaz Yumurta Sünger Fiyatı. Piramit Sünger.Yanmaz Sünger.Bondeks Sünger.Bondex Sünger.Ses Yalıtım Süngeri.Ses İzolasyon Süngerleri.Ses Yalıtım Malzemesi.Ses İzoalsyon Malzemeleri.Akustik Sünger, Ses Yalıtımı, Ses İzolasyonu, Makina Dairesi Ses Yalıtımı, Kompresör Dairesi Ses İzolasyonu, Jeneratör Dairesi Ses Yalıtımı, Klima Odası Ses Yalıtımı, Tekne Ses Yalıtımı, Yatlarda Ses İzolasyonu, Hidrofor Dairesi Ses Yalıtımı, Kreş Ses İzolasyonu, Ofis Ses Yalıtımı, Ev Ses İzolasyonu, Tavan Ses Yalıtımı, Duvar Ses İzolasyonu, Zemin Ses Yalıtımı, Akustik Paravan, Hareketli Bölme Duvar Sistemleri, Aktav Akustik, Nüsing, Akustik KumaşKaplı Panel,Ahşap Akustik Panel, Perfore, Delikli Tavan Paneli, Derzli Duvar Paneli, Akustik Kapı, Akustik Cam, Ses Yalıtımlı Pencere, Cam, Müzik Odası Ses Yalıtımı, Piyano Odası Ses İzolasyonu, Dj Kabini Ses Yalıtım, Akustik Kaplama, Akustik Kumaş Kaplı Panel, Akustik Kumaş, Akustik Kumaş Kaplama, Yanmaz Sünger, Akustik Yanmaz Sünger, Akustik Piramit Sünger, Akustik Yumurta Sünger, Yumurta Sünger, Akustik Yumurta Sünger Fiyatları, Piramit Sünger, Piramit Sünger Fiyatları, Bondex Sünger, Bondeks Ses Yalıtım Süngeri, Adepan, Adetaş, Bass Trap, Vicoustic Flexi Panel A50, Ses Kesici Sünger, Ses Kırıcı Pano, Ses Kontrol Paneli, Ses Kontrol Bariyeri, Ses Emici Süngerler, Ses Yalıtım Süngerleri, Ses İzolasyon Süngeri, Baffle , Yüzer Tavan, Chiller Ses Yalıtımı, Açık Hava Ses İzolasyonu, Basotect Sünger, Sünger Fiyatları, Bass Tuzağı, Stüdyo Ses Kayıt Odası Ses Yalıtımları, Ses Yalıtım Malzemeleri, Konferans Odası Ses İzolasyonu, Sahne Sistemleri, Aksutik Projelendirme, Yalıtım, İzolasyon, Ürünleri, Çeşitleri, Satıcıları, Arslan Sünger, Modelleri, Renkleri, Türleri, Akustik Sünger Firması.
  • Akşemsettin mah. Alpaslan cad. Yasin sk. No:25 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 487 42 42
    Şirket Web Sitesi: www.cevsencam.com
    stanbul Anadolu yakası Viaporta yakın 3500 metrekare kapalı toplam 7000 metrekare alanda, modern yeni tesislerinde ve sahip olduğu ve yeni yatırımlarla her geçen gün geliştirdiği ileri teknoloji cam işleme makine parkuru, deneyimli uzman kadrosu ile müşterilerinin projelerinde gereken her çeşit camları, teknik standartları uygulayarak üretmektedir.
    Kurşun geçirmez camların üretiminde kullanılan polikarbonat teknolojisini Avrupa standartlarında otoklav proseslerini uygulayan üretici olmaktan gurur duymaktadır. Özellikle kurşun geçirmez cam, güvenlik camları ve yat camları üretiminde, uzmanlığını, teknolojisini ve kalitesini rekabetçi satış politikası ile birleştirerek iç ve dış piyasada müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı, iç pazar ve uluslararası pazarda önemli bir konuma ulaşmayı kendine hedef olarak belirlemiştir. Üretilen ürünlerin standartlar doğrultusunda kalite kontrolünden, eksiksiz ve zamanında tesliminden, montajından ve satış sonrası hizmet kalitesine varan tüm süreçleri en doğru şekilde yönetmeyi amaç edinmiş ve yarattığı müşteri memnuniyeti ile müşteri sadakatini maksimum seviyede tutmayı hedeflemiş, üretimdeki kalite ve standart devamlılığını sektörüne taşıdığı ISO 9001 belgesi ile ispatlamıştır.
    Değişen gelişen yaşam alanlarında güvenliği ve konforu sağlamak amacı ile, ileri teknoloji ürünlerini, kuruluşundan bu yana elde ettiği tecrübeyi ve teknolojileri yenilikçi ekibiyle birlikte harmanlayarak üretirken, sektöründe gelişen teknolojileri yakından takip etmeye, bu teknolojileri ülkemiz cam sanayisine kazandırmaya ve kendi hedef pazarlarında önemli bir üretici olmaya devam edecektir.
  • Abdurrahmangazi Mh. Kale Cad. No:78 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 419 36 02
    Şirket Web Sitesi: www.camiicini.com
    Metin Dekorasyon olarak 1989 yılından beri çini (kürsü, minber, mihrap), nakkaş, müzeyyen pencere, hat yazıları konusunda hizmet vermekte olup, bunca yılın vermiş olduğu bilgi, deneyim ve tecrübe ile İstanbul başta olmak üzere güzel ülkemizin birçok ilinde ve ilçesinde çok sayıda cami restorasyan ve süsleme işlerini yapmış, yapmaya devam edeceğiz.
    Metin Dekorasyon olarak geçmişten geleceğe uzanan bir yolda ilerlerken, geleneksel çini, nakkaş sanatımızı modern bir şekilde uygulamak ve bu sanatı gelecek nesillere aktarmak amacındayız.
    Bu fikir ile yola çıkan firmamız yapmış olduğu tüm işlerde müşteri memnuniyetini göz önüne alarak çalışmakla birlikte Çini ve Nakkaşta ürün kalitesinin olmazsa olması, renk ve desenlerin algılanabilmesi, yüzeyde kusur olmaması, uygulanan alanın uzun ömürlü olması, çok kolay temizlenebilir olması, ve kir tutmaması, estetik anlamda kusursuz olması gibi unsurlar yer alır.
  • ABDURAHMANGAZİ MAH. LOKMAN HEKİM SOKAK NO.3/A Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 496 14 97
    Şirket Web Sitesi: www.bakisyapi.net
    FİRMAMIZ OTOMATİK KAPI KEPENK SİSTEMLERİ OLARAK BAHÇE KAPILARI, BARİYERLER, FABRİKA KAPILARI FOTOSELLİ KAPILAR, GARJ KAPILARI, KONUT KEPENKLERİ, MAĞAZA KEPENKLERİ, PVC KAPILAR, PVC PERDELER, PANJURLAR, RAMPA SİSTEMLERİ, YANGIN KAPILARI, SİNEKLİK SİSTEMLERİ İMALAT VE SATIŞINI YAPMAKTAYIZ.
  • (YETKİLİ)

    arslanlar dekorasyon Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 419 44 01
    Şirket Web Sitesi: www.ozatesdekorasyon.com
    arslanlar hazır mutfak kalite ve teknolojiyi kalbiniz de sevgiyi eksiksiz ve tam yaşamımızı sağlıyor. sorunsuz montaj ve zamanında teslim anlayışıyla da sizlere olan paylaşımımızı artırıyoruz.
  • A.Gazi Mh. Fatih Bulv. No: 95/2 Sultanbeyli İST Gazi, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - GAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 419 62 15
    Şirket Web Sitesi: www.safaktur.com.tr
    Şafak Turizm Ltd. Şti. 2001 yılından günümüze kadar eğitimli personeli, güler yüzlü, uzaman yönetici kadrosu ve konforlu araçları ile hizmet kalitesinde yüksek standartları sizlere sunmayı başarmış ve bunun devamını hedef edinmiştir.
    12 yıldır insana hizmet vermenin bilinciyle, değişen ve gelişen teknoloji çağına uygun koşullarda personel ve öğrenci taşımacılığı alanında resmi ve özel sektördeki birçok işletmeye hizmet vermiştir. Değişen ve gelişen teknoloji çağına uygun personel ve öğrenci taşımacılığında deneyimli, yüksek model güvenli araçları ve eğitimli kadrosuyla, sektörel rekabet gücü yüksek, kaliteli ve müşteri memnuniyetini hedef edinmiş olarak kusursuz ulaşım hizmeti vermeyi taahhüt eder.
    Şafak Turizm olarak, geleceğin modern Türkiyesinde 7/24 hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sizleri ulaştırmaktan kıvanç duyarız... Şafak Tur, Servis ve Personel Taşımacılığında Lider Kuruluştur.
  • (ÖMER İSLEK)

    mehmet akif ersoy mah. kuran kursu cad. no:86 sultanbeyli ist. Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 496 28 86
    Şirket Web Sitesi: www.akarcambalkon.com
  • (KAZIM KIRCA)

    Su Kenarı Cad. Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 487 54 62
    Şirket Web Sitesi: alcipanasmatavan.gen.tr/
  • mecidiyem mah amasya cad no 23/8 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 498 85 42
    Şirket Web Sitesi: www.yolsantrafik.com
  • mecidiye mah amasya cad no 23/8 sultanbeyli Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 498 85 42
    Şirket Web Sitesi: www.yolsantrafik.com
  • (MİTHAT GÜNEY)

    Hamidiye Mah. Atatürk Cad. No: 240 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Çatı Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 488 36 16
    Şirket Web Sitesi: www.guvenmuhendislik.com
  • (EMİN DAL)

    ABDURRAHMANGAZİ MAH. BALLICA SOK. NO:4/8 Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 419 48 58
    Şirket Web Sitesi: www.dalzemininsaat.com
  • mecidiye mah amasya caddesi no23/8 sultanbeyli istanbul Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 340 99 06
    Şirket Web Sitesi: www.yolsantrafik.com
  • Adil Mah Beykoz Caddesi No :32 Sultanbeyli Otobüs Terminali ARKASI Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 592 18 84
    Şirket Web Sitesi: www.catipencereleri.net
  • (ERKAN DAL)

    mecidiye mah fatih bulvarı no 393 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 496 52 82
    Şirket Web Sitesi: www.çevredüzenleme.com