SANCAKTEPE İSTANBUL İNŞAAT YAPI FİRMALARI

Sancaktepe İstanbul İnşaat Yapı

sektörüne ait

firmalar

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • safa mah orhangazi cad 16a sancaktepe Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 484 11 60
    Şirket Web Sitesi: www.yildirimyapiinsaat.com.tr
    YILDIRIMYAPI İNŞAAT
  • (SALİH KIRBOĞA)

    sarıgazi Mh. Ulucanlar Sk. No:8/A Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 621 41 68
    Şirket Web Sitesi: eforepoksikaplama.com
    Efor Epoksi firması ilk hizmet hayatına 2007 yılında adım atmıştır. Firma kurulduğu günden beri birçok alanda kaplama hizmeti sunmaya devam ediyor. Efor Epoksi, epoksi boya, epoksi kaplama, su izolasyonu gibi hizmetlerinin yanında 3d zemin kaplama, yapı kimyasalları gibi ürünlerin satışının yanı sıra uygulanmasını da yapmaktadır. Profesyonel ve alanında uzman kişilerin yer aldığı firmada işler hızlı ve güvenli bir şekilde yapılmaktadır. Ürünlerin kaliteli olmasına önem veren Efor Epoksi Kaplama firması oldukça saygın bir firmadır. Yapı malzemelerini yurtdışı kaynaklı alıp kişilerin hizmetlerinde kullanan firma öncelikle kaliteye önem veriyor. Firmanın bine yakın ürünü yer alıyor. Böylelikle hizmetin sınırlı olduğunu söylemek doğru değildir.
    Epoksi zemin kaplama çok önemli bir işlemdir. Günlük yaşantıda kişiler genel olarak ev ve iş yerlerinde büyük bir zaman harcadığını görmek mümkündür. Bu yerlerde kişiler ayakta ve oturarak zamanlarını geçirmenin mutluluğunu yaşıyorlar. Ev ya da iş yerlerinde kullanılan zeminin önemi büyüktür. Evlerde genelde halılar yer alıyor ve ısı yalıtımı, izolasyon gibi önemli etkenlere karşı pek bir işlev olmuyor. Temizlik yapmak ise halılarda oldukça zor olmaktadır. Bu yüzden bu konuda devreye epoksi zemin kaplama hizmeti giriyor. Teknoloji ile beraber Epoksi zemin kaplama hizmetleri oldukça gelişmiş ve en iyi şekilde sunulmaya çalışılıyor. Oldukça kullanışlı olan bu ürün sayesinde hem kolay temizlik imkanı sağlanıyor hem de daha avantajlı bir durum ortaya çıkıyor. Ayrıca izolasyon ve ısı yalıtımı daha güzel şekilde aynı zamanda verimli bir hal alması sağlanıyor. Görüntü de epoksi kaplamanın oldukça çekici olmaktadır.
    Epoksi zemin kaplama için birçok seçenek sunuluyor olsa da güvenilir ve deneyimli kişiler tarafından yapılması uzmanlar tarafından önerilmektedir. Efor Epoksi Kaplama firması bu işte profesyonel olmakla beraber hızlı aynı zamanda cazip fiyatlardan bu hizmeti sunuyor. Zaten kaliteli malzeme kullanan firma size en ideal hizmeti veriyor. İşlerini kadrosu önce planlıyor, daha sonra ise mekan denetlemesi yaparak hizmetin en verimli şekilde yapılmasını sağlıyor.
    Epoksi zemin kaplama ya da epoksi 3d zemin kaplama günümüzde çokça kullanılmaya başlandı. Çünkü çok pratik ve estetik bir görüntü için bu ürünler oldukça ideal olarak biliniyor. 3D yani üç boyutlu zemin ya da duvar kaplama son yıllarda çokça tercih ediliyor. Farklı bir görünüm sunan bu ürün sayesinde evlere ya da işyerlerine güzel bir hava katmak mümkün oluyor. 3D zemin kaplama alanları oldukça geniştir. Banyolar, ev ve ofis yerleri, üniversite, otel ve daha birçok alanda kullanılıyor. 3D zemin kaplama çok önemli bir iştir. Her alanda kullanılıyor olsa da ortamın pürüzsüz olması önemlidir. Çünkü yapının doğru yapılması için büyük önem teşkil ediyor. Özellikle bu işlem için seçilen firmanın payı büyüktür. Kaliteli hizmet sunan firmalara bu işleri yaptırmak lazımdır. Aksi takdirde alınan hizmet çok kötü olabilir. Ülkemizde pek çok firma bu işi yapıyor. Efor Epoksi kaplama firması en iyi şekilde sunan firmalar arasında en üst sıralarda yer alıyor. 3D zemin kaplama işi için fiyatta çok önem teşkil ediyor. Özellikle çok büyük alanlara yaptıracak kişiler için fiyatın uygun olması gerekir. Ülkemizde verilen fiyatlar yüksek olabilir. Bunun için gerekli araştırma yapılması şarttır.
    Efor Epoksi Kaplama şirketi bu alanda ve verdiği hizmetlerin tümünde en kaliteli şekilde hizmet sunuyor. Cazip ve aynı zamanda herkesin bütçesine uygun hizmet sunması ile bu firma oldukça ideal olduğunu söylemek gerekiyor. Alanında uzman kişilerin yer aldığı firma işinizi en güvenli şekilde en kaliteli malzemeler ile yapıyor. Sadece 3d kaplama hizmetini değil diğer hizmetleri de en iyi şekilde almak için bu firma size uygundur.
  • (SUCETTİN)

    Mevlana Mah,Veysel Karani Cad. Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.536 495 62 28
    Şirket Web Sitesi: www.basaranepoksi.com
    sanacaktepe,sancaktepe epoksi firma,firma
  • ABDURRAHMANGAZI MH OsmanGazi Cad. Agaoglu My Village 5/46 ISTANBUL Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 637 14 26
    Şirket Web Sitesi: www.trencherbobcat.com
    Kiralık Bobcat arayışınızı sitemiz aracılığı ile kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Caddelerde, sokaklarda, trafik yoğunluğu yaşanan alanlarda, asfalt kaplama ve kablo kanal işlerinin daha hızlı bir şekilde
    tamamlanmasını sağlamaktadır. Bu makinalar alt yapı projelerinin daha kısa sürede bitmesine yardımcı olmaktadır. Dar alanlarda dahil olmak üzere hızlı ve pratik bir ek çalışma performansı sunmaktadır.
  • (ATİLLA ÇİMEN)

    VEYSEL KARANİ MAHLLESİ BAKAN CADDESİ NO 52 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 498 93 78
    Şirket Web Sitesi: www.yurticievdenevetasima.com/
    YURT İÇİ EVDEN EVE NAKLİYAT EŞYALARINIZI ÖZENLE TAŞIR
  • Abdurrahman Gazi Mah. Zakkum Sk. NO:6/A Samandıra, Sancaktepe/İSTANBUL Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 311 25 24
    Şirket Web Sitesi: www.adaklaryapi.com/
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    Genç, enerjik, dinamik yapısıyla alışılagelmişin dışında proje ve fikirlere açık; huzuru, güveni ve kaliteyi çağa ve toplumumuza uygun tasarımlarla yeniden şekillendirmektedir. Toplumun ihtiyaçlarına cevap olmaya çalışırken, dinamik ve gelişen kültürel yapısını korumayı, korurken geliştirmeyi de ilke edinmiştir.
    ADAKLAR YAPI kaliteden ödün vermeden, müşterilerine en uygun avantajları sunabilmeyi amaç edinmiştir. Yeryüzünün sunduğu olanakları en kaliteli haliyle şekillendirip paylaşmayı görev edinen ADAKLAR YAPI yarına iz bırakmayı, kültürel mirasa katkı sunmayı ve müşterileri ile olan bağlarını geleceğe taşımayı gündelik ve kısa vadeli kar gütme zihniyetinin çok ötesine koymuştur.
  • YUNUS EMRE MAHALLESİ VEYSEL KARANİ CADDESİ NO:14 SANCAKTEPE/YENİDOĞAN-İSTANBUL Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 484 00 05
    Şirket Web Sitesi: mert_10109.wixsite.com
    Isıtma,soğutma ve havalandırma sistemleri
  • (ÖMÜR AKYILDIZ)

    İnönü Mah. Gülbahar Sok. No:4 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 621 08 80
    Şirket Web Sitesi: www.cepheinsaat.com
    2000 yılından bu yana inşaatın tüm kollarinda gerek uygulama gerekse malzeme satışı yapan bir firmayız.
    İslerimizi nakit hak ediş ve barter usulu yapmaktayiz.
  • Merve Mahallesi Atatürk Bulv. Harita Cad.No:310 yenidoğan Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Çatı Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 311 58 24
    Şirket Web Sitesi: www.beldebeton.com
    Tüzel kişilik olarak 1994 yılında kurulan Belde Beton Elemanları Limited Şirketi, beton elemanları imalatı, montajı, kent mobilyaları ve çevre güvenlik sistemleri aktivitelerine profesyonel anlamda 1989 yılından itibaren başlamış bulunmakta; sınırlı ürün çeşidi ile başladığı üretim faaliyetini bugün 70'i aşkın ürün sayısına çıkarıp,piyasa şartlarında alışılagelmiş üretim modellerinden, standartlara uygun TSE belgeli ürün üretim modellerine geçerek sektör içinde önemli bir pazar payına ve güçlü bir konuma ulaşmıştır.
    Gelişimcilik ve yenileşme ruhuyla hareket eden Belde Beton kendi makineleşme sürecine katkı sağlayarak başlayan makine birimini oluşturarak zaman içerisinde Belde Makina markasının doğuşunu gerçekleştirmiştir. Kendi makina ihtiyacı yanında ve piyasa taleplerini de karşılamak için açılım hazırlığını devam ettiren Belde Makina bu dalda üretim standardı oluşturmayı hedeflemektedir.
    Kent mobilyaları ve altyapı ürünlerinde piyasa taleplerini en üst düzeyde karşılamaya çalışan Belde Beton bundan sonraki aşamada yeni ürün çeşitleri ve kaliteli üretim biçimleri ile sektöre yeni açılımlar sağlamaya devam edecektir. Prefabrik Beton Elemanları konusunda sektörünün öncü kuruluşu olmayı hedefleyen Belde Beton sahip olduğu dinamik yapısı ve gelişimci ruhunu kullanarak bu hedefini yakalayacak ve yarınların 'DÜNYA MARKASI FİRMA' kimliğine en kısa zamanda kavuşacaktır.
  • meclis mah.cemalgürsel cad. no:08 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.535 267 06 01
    Şirket Web Sitesi: www.yildizoglugrup.com
    Sektörde 30 yılı aşan zaman diliminde faaliyette bulunan Firmamız, bireysel ve kurumsal müşterileri olmak üzere iki ayrı hizmet vermektedir.
    Faaliyette bulunduğumuz sektörde güvenilir, yeniliğe açık, işinde uzman daima kaliteyi hedefleyen değerlerimizi korumak ve İş ortaklarımıza sürekli değerler kazandırarak, dürüstlük ve doğruluk içinde güvenilir çözüm ortaklığı kurarak adil bir çalışma anlayışı ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.
  • istanbul Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 606 25 58
    Şirket Web Sitesi: www.erzurumwebtasarimi.net/
    Profesyonel Web Tasarım Hizmeti ,Başarılı web sitesi tasarımı , kolay navigasyon, en iyi performans, Müşteri Memnuniyeti devamlıiığı ve kullanılabilirlik gibi çeşitli öğeleri gerektirir.
    Profesyonel web tasarım şirketi ilcomsoft , web tasarım çözümleri sunuyor. Yeni bir web sitesi tasarımı ya da varolan Web sitenizi yeniden tasarlamak için ihtiyaç duyduğunuz profesyonel web tasarım ekibimiz en gelişmiş teknolojik araçları ile yeni ve grafik çözümleri sunar.
  • FATİH MAH. TUNA CAD. NO:39 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 561 13 45
    Şirket Web Sitesi: www.metemkonteynertamir.com
    Firmamız konteyner imalatı,konteyner tamiri ve servisi, prefabrik tamir (kurulum,montaj,tamir işleri), wc - duş konteyner tamir ve servisi alanında faliyet göstermektedir.
    www.insaatfirmalarim.com
    www.grafiweb.net
  • İnönü Mahallesi İnönü Caddesi Boran Sok No:2/A Sarıgazi Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 317 86 86
    Şirket Web Sitesi: www.sukar.com.tr
    Sukar, kurulduğu 1987 yılından bu yana tesisat ve yalıtım uyumlu, ıslak zemin, teras, bahçe ve duş süzgeçleri üretimi yapan, satan ve ihraç eden, tamamen Türk sermayeli bir kuruluştur.

    Sukar; çatıdan zemine, bahçeden yollara kadar drenaj gerektiren her alandaki ihtiyacınıza çözüm sunmakta; tesisat malzemelerine ve su yalıtımına uyumlu, 1000’in üzerindeki süzgeç ve ızgara modeli ile cevap vermektedir.

    Ürünler

    Süzgeç & Drenaj: Yapıların ıslak hacimleri için su yalıtımı yapılırken, kullanılan süzgeç & drenaj yöntemlerinin bina yalıtımına uygun olması hem yapının sağlamlığı hem de insan sağlığı için son derece önemlidir. Ancak, yakın bir tarihe kadar binalarda su yalıtımı yapılmamakta, yapılsa bile süzgeç yalıtıma uygun olmadığı için, su kaçak alanları oluşmaktaydı.

    Sukar, Türkiye’ye özgü ihtiyaçlar ve uluslararası standartları değerlendirerek yapmış olduğu Ar-Ge çalışmaları sonucunda, Süzgeç & Drenaj alanında pek çok yeni ürün üretmiştir.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Düzayak Duş Sistemi: Banyo zeminine gömülü olarak monte edilen düzayak duş sistemi, banyoda duşun düzayak olmasını sağlar. Düzayak duşlar engelli bireyler ve yaşlıların kullanımı için uygun yapıdadır.

    Düzayak duş sistemi; kendinden yalıtımlıdır, kolay monte edilir ve kendinden eğimli olduğu için seramik uygulamasını kolaylaştırır. Kendinden eğimi (2°) ve yüksek debisi (1lt/sn) duş alanının dışında kalan alanların ıslanmasını engeller.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Molozkule: Polietilen moloz atma kuleleri, kolay ve hızlı bir şekilde iç bağlantı elemanlarıyla birbirine eklenen konik tüplerden oluşur. Her kata özel mazgal bağlantılarıyla; her yükseklikte inşaatlarınızda, her kata bağımsız olarak hizmet veren moloz atma kuleleri oluşturabilirsiniz.

    Molozkule; kolay kurulumu, kullanımı, dayanıklılığı ve tasarımıyla moloz, inşaat atığı kaldırma sorununda hızlı, temiz ve güvenli bir çözüm sağlamaktadır.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

    Su Yalıtımı: Islak hacimlerde su yalıtımı, süzgecin yalıtımıyla bütünleşmez ise su kaçak alanları oluşur. Binalara sızan sular; yapıların gövde ve taşıyıcı kısımlarındaki donatıları korozyona uğratarak yük taşıma kapasitesinin düşmesine, en ufak bir yer hareketinde veya depremde binalarda çatlak ve kırılmaların oluşmasına neden olur.

    Günümüzde gelişen inşaat teknikleri ile ıslak hacimlerin su yalıtımında sürme ve serme yalıtım malzemeleri kullanılmaktadır. Sukar, yılların deneyimi ve yalıtım konusunda uzmanlığı ile ürettiği ürünlerde yıllar içinde sorun yaratabilecek her ayrıntı üzerinde Ar-Ge çalışmaları yapmış ve tüm su yalıtımı ürünlerinde uygulamıştır.

    Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
  • (MURAT RAMADANOĞLU)

    Eyüp Sultan Mah. İmam Rabani Cad. No:1 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 311 66 63
    Şirket Web Sitesi: www.mutasyon.com.tr
    15 yıllık prekast cephe tecrübesi ile, birçok yapının dış cephesine imzasını atmış Mutasyon Prekast , İstanbul içinde ve dışında, binaların dış cephelerini prekast cephe elemanları ile kaplayan, bunun dışında anıt gibi özel prekast projelerini de gerçekleştiren özel bir dış cephe kaplama firmasıdır.
  • (EVREN HEMİŞ)

    Eyüp Sultan mah. imam hatip cad. no:15 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 311 04 28
    Şirket Web Sitesi: www.isaslift.com.tr
    ISAS Asansör, deneyimli mühendis kadrosu ile yeni asansörlerin mimari projelendirme ve tasarımında, montajında, mevcut asansörlerin tamir ve yenilenmesinde bilgili ve tecrübeli kadrosuyla, tecrübeli arıza bakım ekibi ile montajı tamamlanmış veya yenilenmiş asansörlerin periodik bakımında 1988 yılından beri müşterilerine verdiği profesyonel hizmeti ile tanınmaktadır. Ayrıca ISAS, 10 yılı aşkın bir süredir Almanya, Arnavutluk, Rusya Federasyonu, Kazakistan, Türkmenistan, Azerbaycan, Özbekistan, Irak ve Libya gibi ülkelerde de servis vermektedir.
  • (ZÜHTÜ DEMİREL)

    Abdurrahmangazi Mah. Burçak Sk. No.6/1 Sancaktepe / İstanbul Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 561 57 52
    Şirket Web Sitesi: www.zedizolasyon.com.tr
    İzolasyon Firması Olarak Çatı İzolasyonu, Su İzolasyonu ve Dış Cephe Sistemlerinde Tecrübeli Kadromuzla İstanbulun Heryerine Hizmet Vermekteyiz
  • Sarıgazi Merkez Mah. Balkaya Sok. No:10/10 Sarıgazi Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.544 232 25 09
    Şirket Web Sitesi: www.uygarprekast.com
    11 Yıllık Dış cephe Prekast kaplama sektöründe aktif olarak faaliyet göstermekteyiz. Biz yapmış olduğumuz işlerin çokluğu veya büyüklüğü ile değil, müşterilerimizin memnuniyeti ile övünüyoruz.
  • (RAMAZAN TOSUN)

    Eyüp Sultan Mah.yakacık cad.no:5 Samandıra Sancaktepe İST Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 311 57 68
    Şirket Web Sitesi:
    beton boru ,parke taşı,karo,logar,,duvar üstü küpeşte,oluk taşı üretim ve satış
  • (ALPER BURAK)

    Yenidoğan mah. Kadıoğlu Sok. No:1/B Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 312 02 56
    Şirket Web Sitesi: www.crnmimarlik.com
    Mutfak ve banyo dekorasyonunun en önemli öğelerinden biri tezgahtır.
    Adeta bir elbise gibi,tezgahlar üstüne kondukları dolapları ve
    içinde bulundukları mutfakları ve banyoları bir anda değiştirebilecek unsurlardır.
    CRN Mimarlık olarak; 2012 yılından itibaren başta Corian olmak üzere LG Hı-Macs,
    Samsung Staron gibi en kaliteli akrilik markalarını
    en iyi işçilikle birleştirerek siz değerli müşterilerimiz ile buluşturuyoruz.
    Böylece yüzlerce renk seçeneğini, kaliteden hiç taviz vermeden beğenilerinize sunuyoruz.
  • (ABDULLAH TEKİN)

    Kemal Türkler Mahallesi Osmasgazi Caddesi NO: 49/12 Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 622 11 68
    Şirket Web Sitesi: www.yskdekorasyon.com
    Tadilat Dekorasyon İç Mimarlık Hizmetleri