REZERVUARLAR İSTİKLAL BEYOĞLU İSTANBUL FİRMALARI

Rezervuarlar

sektörüne ait

İstiklal Beyoğlu İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • M.Akif Ersoy Mahallesi Güney Cad. No:15 Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 137 55 21
    Şirket Web Sitesi: www.alcipanasmatavan.net
    Bilgi ve tecrübenin birleştiği ortak noktadasınız.

    Alçıpan, Alçıpan Tavan, Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Duvar, Alçıpan Bölme, Alçıpan Bölme Duvar işlerinde firmamız yetişmiş uzman Alçıpan Ustası ve zengin Alçıpan Modelleri ve uygun Alçıpan Fiyatları ile müşterilerimize tam 16 yıldır hizmet vermektedir.Asma Tavan Çağdaş, teknolojik,tasarımın tecrübe ve bilgiyle birleştiği, her iş bir referanstır ve her referans en iyi reklam aracıdır prensibiyle hareket eden MENGÜÇLER DEKORASYON size iç ve dış izolasyon , alçıpan sistemleri , yapı tadilat ve dekorasyonu ve uzman olduğu her iş sektöründe en ekonomik çözümleri sunuyor.. Firma olarak 1993 yılında dekorasyon sektöründe çalışmalarımıza başladık. Kuruluşumuzdan bugünümüze kadar dekorasyon alanında kendimizi geliştirerek sizlere hizmet vermekteyiz. Malzeme teknolojisinin geliştiği günümüzde insanlarımızın yaşam standartları ve buna paralel alışkanlıkları ,beklentileride değişmektedir. 16 yıllık tecrübemiz,iş kalitemiz ve uygun çalışma şartlarımızla müşterilerimiz için her konuda kolaylığı ön planda tutuyoruz. Eğer doğru ekiple çalışmak istiyorsanız şu anda doğru adrestesiniz.
    Bize mail,telefon ve fax ile bilgi alabilir ayrıca ücretsiz keşif ekibimizi isteyebilirsiniz.
    1993 yılından itibaren dekoratif sektöründe hizmet veren Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. bugüne kadar imzasını atmış olduğu 1000' den fazla uygulama ile sektörde saygın bir kuruluş olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

    Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. nin başlıca faaliyet gösterdiği alanlar şunlardır;
    Alçıpan Asma Tavan
    Alçıpan Bölme duvar
    Alçıpan duvar giydirme
    Taşyünü Asma Tavan
    Metal Asma Tavan
    Alçı Sıva
    Saten Boya
    Laminat Parke
    Betopan
    Taşyünü
    Masif Parke
    Kat Silmesi
    Dış Cephe Mantolama
    Çatı Tadilatı ve Onarım
    Çelik Çatı
    Kış Bahçesi
    Makina Helikopterli Şap
    Makinalı Alçı
    Saten ve Pilastik Boya
    Aleminyum Doğrama
    Elektirik Tesisatı
    Su ve Doğalgaz Tesisatı
    Fayans Kalebodur ve Granit
    Amerikan Panel Kapı
    Banyo Dolabı ve Duşakabin
    Mobilya Dekorasyon
    Strafor Xps - Eps
    Dow
    Kartonpiyer
    Ses ve Isı İzolasyonu
    Tadilat ve Tamirat işleri
    Bahçe düzenleme ve peyzaj işleri
    Perforje Demir doğrama işleri
    Yapı Malzemeleri ince inşaat malzemeleri
    Denizlik Söbe Malzemeleri uygulama ve satışı
    Emlak İlanlarımızla
    Pvc Plastik Doğrama
    Asma tavan ve duvar işlerinde öncü marka bizi tercih ettiğiniz için teşekürler
  • (AYLİN GÜNGÖR)

    Kavaklı Mahallesi, Istanbul Caddesi, No: 8/10 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 855 80 80
    Şirket Web Sitesi: www.sanica.com.tr/
    İlk üretimine 1987 yılında küvet üreterek başlayan SANICA, şimdilerde Banyo, Isı, Tesisat, Alt Yapı ve Spa olmak üzere toplam altı ana grupta üretimine devam eden bir Fatinoğlu Holding kuruluşudur.
    Yaklaşık 1000 çalışana sahip SANICA, 2 ülkede 9 tesiste üretim yapıyor. Beylikdüzü, Elazığ ve Akhisar olmak üzere Türkiyede 8; Macaristanda 1 tesisi bulunuyor. Kalite, kapasite, çeşitlilik ve teknoloji bakımından üst seviyedeki tesisleri ile ilk sıralarda yer alıyor.
    Yıllık üretim kapasitesi 500 bin küvet ve duş teknesi, 250 bin duş kabini, 500 bin rezervuar, 250 bin ton alt yapı ve üst yapı borusu, 5 milyon metre panel radyatörden (dünyada 1.) oluşan SANICA, cirosunun yüzde 60ını 70ten fazla ülkeye yaptığı ihracattan elde ediyor.
    Üretmenin kolay, satmanın zor olduğu günümüzde, kalite-fiyat dengesini en rasyonel şekilde uyguluyor, tasarımı yenilikçi müşteri odaklı çözümler sunuyor. Bununla birlikte, yeni teknolojileri yakından takip edip çevre performansını en üst seviyede tutmaya özen gösteriyor.
  • (MURAT KOCA)

    Çiftlik Mah. Mete Sok.No3/6 İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.362 234 88 17
    Şirket Web Sitesi: www.kalesumoduler.com
    Kale-su Modüler olarak satışını yaptığımız her ürünün montaj işlemleride firmamızca gerçekleştirilmektedir. Profesyonel işinin uzmanı montaj ekiplerimizle; Türkiye ‘ nin neresinde olursanız olun, deponuzu nereye kurmak isterseniz isteyin siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.
    Yeni alınan su deposunun ilk kurulum hizmetleri önem arz etmektedir. Hatalı veya uygun yerlere kurulmayan su depoları ilerleyen günlerde önemli sorunlar çıkartabilir.
  • GİYİMKENT SİTESİ 16.SKÇ NO:61 Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 438 50 05
    Şirket Web Sitesi: www.suaritmacihazi.org
    Mükemmele yolculuk.
    Bir hayal, bir hedef ve vazgeçmeyen bir azim
    Yenilenen, sürekli büyüyen adil hareketin düşleri
    Bilgi ile deneyimi, teknoloji ile insan gücünü birleştiren bir vizyon
    Sufim işte bu duygularla mükemmele yolculuğunu adaletli bir şekilde durmaksızın sürdürüyor
    Firmamız, 1987 yılında SEKMAS adı altında ambalaj piyasasında faaliyetlerine başlayarak üretimle ticari hayata girmiştir.1995 yılında dünyaya açılarak ambalaj matba ürünleri alanında ihracat yapmıştır. Bu aşamadan sonra değişik ürün kategorilerinde ithalat işlemlerine de başlamıştır.
    2002 yılında IMPAŞ AMBALAJ SAN TIC LTD.STI yi kurarak, ticari faaliyetlerine kaldığı yerden daha da büyüyerek ambalaj piyasasında hak ettiği yere gelmiş ve bu piyasada sağladığı güven unsurunu, adı ile bütünleştirmeyi başarmıştır. Her türlü kağıt ve kağıttan oluşan ambalaj oluklu mukavva, koli, ofset baskılı kutu stand gibi hizmetlerle müşterileri arasında kaliteli malzeme ve kaliteli hizmet alışkanlığı sağlamış ve bu konuda sayılı firmalar arasında kendini her zaman ön plana çıkarmayı başarmıştır.
    IMPAŞ Bu aşamada inşaat alanında çalışmalarını artırarak, laminat parke, pvc, yer döşemesi ve duvar kağıdı ithalatı yaparak, piyasada önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca bu ürünlerin uygulamasında dekorasyon üzerine projeler üreterek gayrimenkul alanında önemli çalışmalara imza atmıştır.
    Elektrik-Elektronik alanında binaların altyapılarında kullanılan elektrik-elektronik parçaları ve benzeri ürünlerin ithalatını yaparak, bazı alanlarda montaj ve üretim ile ön plana çıkmıştır.
    Özellikle ülkemizin sıkıntılarından olan su ve arıtma sistemleri üzerine yoğunlaşarak bu alanda son teknoloji olan ters osmoz tezgah altı ve üstü su arıtma uv uf filtrasyon sistemleri üzerine geniş çaplı ithalat ve üretim safhalarına girmiştir.
    İmpaş inşaat su arıtma Ltd. Şti. su-atıksu arıtımı konusunda faaliyet gösteren taahhüt ve toptan satış firmasıdır. Bu bağlamda değişik kapasitelerde tam otomatik veya manuel tesisler kurar, su-atıksu arıtımında kullanılan ekipmanlar ve kimyasallar temin eder. İmpaş, Sufim, Aquawim olarak arıtma sistemleri dizaynında başlangıç noktası olarak hamsu veya atıksu karakterizasyonunu belirler ve müşterinin istekleri doğrultusunda en son ve gelişmiş arıtma teknolojilerini kullanarak en uygun prosesi belirler. Belirleme sürecinde bilgisayar destekli programlar, laboratuar çalışmaları ve pilot tesislerden faydalanılır. Çalışma sonucunda en uygun, sistem fiyat ve işletme maliyeti ekonomik proses seçilmiş olur. Tüm projelerin proses seçimi, dizaynı, montajı ve işletmeye alınma aşaması mühendis ve teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.
    Firmamız ayrıca, su alanında doğal kaynaklarımızın değerlendirilmesinde önarıtma pet şişirme ozonlama dolum ve paketleme olarak komple bir tesisi, inşaatı ve depolarıyla birlikte anahtar teslimi istenilen kapasitede kurarak teslim eder.
    IMPAS SAN TİC LTD.ŞTİ olarak geçmişten günümüze sağladığımız kaliteli hizmet ve güven unsurlarını, göstermiş olduğumuz özen ve dikkati, bu piyasanın vazgeçilmezleri arasına koyup elektronik inşaat ambalaj eğitim ziraat ve bilişim sektörlerinde bu çizgimizi koruyarak size hizmet etmeye devam etmekteyiz.
  • (RÜSTEM KÜRTÜL)

    Hürriyet Mah. Ahırdağ Cad. Gümüşer Apt. No:9 Pazarcık, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - PAZARCIK
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.344 215 61 15
    Şirket Web Sitesi: www.marasgergitavan.com
    PVC GERGİ TAVAN sistemlerinde deneyimli ve güvenilir geçmişi MGT YAPI (gergi tavan sistemi) sektörünün en hızlı büyüyen firmaları arasında yer alıyor. Hayata geçirdiği tüm projelerde kaliteli, estetik ve nitelikli yaşam alanların tasarlan masını hedefleyen MGT YAPI yoğun ilgiyle karşılanan projelerinin yanı sıra gelecek dönemde hayata geçirmeyi planladığı yeni projeler için de tüm çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. ‘TEK SINIR HAYAL GÜCÜNÜZ’ ilkesiyle projelerini yoğun çalışmalarına ara vermeksizin yapı sektöründeki ihtiyaç taleplerini karşılamak ve cevap vermek sonucunda hayata MGT YAPI (gergi tavan sistemi) kaliteli projeleri sektördeki en uygun fiyatlarla sizlere hizmet vermektedir sunmaktadır.
  • (EMRULLAH BULUT)

    OSMAN KAVUNCU MAHALLESI SEVINC SITESI ATILGAN SOK NO 12-F EMIRKAAN TICARET.NOT : OSMAN KAVUNCU MUHTARLIGI TAM KARISI Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.352 331 75 76
    Şirket Web Sitesi:
  • istanbul beylikdüzü gürpınar merkez siteler Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 522 86 58
    Şirket Web Sitesi: detayenerji.com
  • (CEM BÖLÜK)

    muhsin yazıcıoğlu cad. uludağ sok no:4/4 Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 642 95 18
    Şirket Web Sitesi: www.mimozahavuzsauna.com
  • güldibi mah izmit cad no 57 Sapanca, Sakarya
    SAKARYA - SAPANCA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.264 582 66 28
    Şirket Web Sitesi: www.ustkar.com.tr
  • TURGUT ÖZAL CAD KAVAKLI SOK NO:1 NİŞANTEPE Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    İş ve İnşaat Makinaları, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 304 37 00
    Şirket Web Sitesi: www.goksusondaj.com
  • (CELALETTİN YÜREKLİ)

    İSTİKLAL MAH ATATÜRK CAD KAVAK SOK NO 3 KIRAÇ ESENYURT İST Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 689 43 40
    Şirket Web Sitesi:
  • mithatpaşa cad. no:203 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 329 98 37
    Şirket Web Sitesi: www.toprakinsaatmalzemeleri.com
  • KIŞLA MH. CENGİZHAN APT. KAT1 D:13 Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 243 73 40
    Şirket Web Sitesi:
  • kozyatağı mah marmara cd no 11/a kozyatağı istanbul Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Eylül 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 445 34 20
    Şirket Web Sitesi: caykent.com
  • Eminönü, İstanbul
    İSTANBUL - EMİNÖNÜ
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 511 07 57
    Şirket Web Sitesi: www.yumakilit.com
  • Gayrettepe, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - GAYRETTEPE
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 356 66 02
    Şirket Web Sitesi: www.icm-int.com
  • Barış Mah. Koşuyolu Cad. 1801 Sok. No: 27 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2008 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 648 68 31
    Şirket Web Sitesi: www.yucelboru.com.tr
  • Topkapı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - TOPKAPI
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 501 53 47
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 254 51 12
    Şirket Web Sitesi:
  • Ankara
    ANKARA
    Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 385 05 61
    Şirket Web Sitesi: