POLİÜRETAN KÖPÜK İSKİTLER ALTINDAĞ ANKARA FİRMALARI

Poliüretan köpük

sektörüne ait

İskitler Altındağ Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Küçükbakkalköy mah. önder sk. kerimoğlu atabeş konutları no:20 d:11 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 489 75 25
    Şirket Web Sitesi: www.cepheuzmani.com
    FİRMA PROFİLİ
    İzolasyon sektöründe ürünlerinin ve işçiliğinin kalitesiyle güçlü rekabet avantajı sağlayarak fark yaratan ve kurumsallaşmayı ilke edinen CEPHE UZMANI insana ve doğaya zarar vermeyen güvenli ürünler temin etmeyi, İnsan kaynaklarını sürekli eğiterek verimli olmalarını sağlamayı, malzeme ve işçiliğini ilk defasında ve zamanında aynı kalite de sunmayı, müşteri beklentileri doğrultusunda tasarım ve çalışmaları ile sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.

    CEPHE UZMANI, çalışanlarıyla birlikte, müşterilerinin tatminini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlar. Müşterilerimiz velinimetimizdir.
    Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürün ve uygulamalarımıza sahip çıkmak ve uygulama sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir. CEPHE UZMANI yöneticileri ve çalışanları olarak müşterilerimizin ihtiyaç istek ve beklentilerini karşılamak için gerekli hizmet ve ürünleri kaliteli ve uygun fiyat politikası ile sunarız.

    Daima "en iyi" olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
    Kalitede, hizmette ve ilişkilerimizde, müşterilerimize sunduğumuz hizmet seçeneklerinde en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.

    Amacımız, sürekli gelişmek için kaynak yaratmaktır.
    Hizmetlerimizi sunarken sosyal politikamıza uygun olarak sunmayı , Tüm hizmet ve ürünlerimizin verimliliğini, güvenilirliğini, uygunluğunu ve kalitesini sürekli iyileştirmeyi,çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, faaliyetlerden kaynak yaratmak ve tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek, ana ilkelerimizdendir.

    Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.
    Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize şirketimizin ortağı gözüyle bakarak her türlü öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak onlara daha iyi hizmet vermeyi. Faaliyetlerimizi yaparken iş ahlakı, saygı ve güler yüzü ön planda tutmayı, bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak başlıca ilkelerimizdir.

    Tüm bu ilkelerimizi 'Kalite Yönetim Sistemi' ile güvence altına almak izlediğiz yoldur.

    TÜRKİYE ÇAPINDA HER TÜRLÜ SU VE ISI İZOLASYON SORUNLARINIZA PROFESYONEL ÇÖZÜMLER ÜRETEN UZMAN KADROMUZ İLE HİZMETİNİZDEYİZ.
  • ŞEKER MAHALLESİ 1417 SOKAK NO:5/7 İZOSER RESİDANS ERYAMAN Eryaman, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ERYAMAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 220 51 60
    Şirket Web Sitesi: www.efeunal.com
    EFE ÜNAL İnşaat; koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle inşaat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir . 21.yüzyılın gelişen yapı teknolojisi ışığında ,değişken tüm beklentilere en doğru çözümlerle yanıt üreten kuruluşumuz kalite ve uzmanlığa verdiği öneme paralel olarak bilimsel bakış açısı ile,sürekli kendini yenileyen,gelişen bir organizasyon olmayı kendine ilke edinmiştir.

    Vizyonumuz:
    Kalite bilinciyle ve yaratıcı çözümlerimizle yaşanan hayata değer katmak ve zamanında projelerimizi tamamlayıp müşterimizin yatırımını en efektif şekilde kullanarak müşterilerin, tedarikçilerin ve çalışanlarının yaşam kalitesiniartırmaktır.

    Misyonumuz:
    Her geçen gün gelişmekte olan şirketimizi sektörde lider pozisyona getirmek ve bu pozisyonu devam ettirmektir. Bunun için amacımız müşterilerin beklentileri doğrultusunda en kaliteli ürün ve hizmeti zamanında kendi markamızla sunmak, nitelikli, çağdaş ve yarını yansıtan yapıları tasarlamak, hayata geçirmek ve bu sayede yapı sektöründe yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olmaktır.

    Kurum Değerlerimiz:
    Dürüstlük
    Ödünsüz kalite politikası
    Yüzde yüz müşteri memnuniyeti
    Finansal istikrar ve güçlü sermaye yapısını sürdürme
    İş güvenliği ve işçi sağlığı için riskleri en aza indirerek sıfır iş kazası hedefi ile çalışmak
    Çevre kirliliğini önlemeye duyarlı olmak ve uygulanabilir önleyici tedbirler almak ve yaşadığımız çevreye verilen olumsuz etkileri en az seviyeye indirmek, doğal kaynakları israf etmeden kullanmak
    Yeni inşaat teknolojilerine açık olmak, takip etmek ve sürekli yenilenmeye önem vermek
    Risk yönetimi kapsamında, inşaat yatırımlarımız çerçevesinde inşaat alanı ve devam eden inşaat yapılarımızla alakalı tüm riskleri teminat altına almak
    Firma karlılığını sağlama temel amacı yanında, müşterilerimizin, çalışanlarımızın, bölgemizin ve ülkemizin ortak çıkarlarını göz önünde tutarak faydalı hizmetlerde bulunma hedefinde olmak.
  • (MURAT UYAR)

    Zühtüpaşa Mah Bağdat Caddesi No:32 Zühtü Paşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - ZÜHTÜ PAŞA
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.544 448 50 51
    Şirket Web Sitesi: www.cevikizolasyon.com
    http://www.kadikoyizolasyon.com

    ÇEVİK İnşaat İzolasyon; güçlü kurumsal yapısı, güvenilir tedarik ağıyla ve deneyimli uzman kadrosu ile Su İzolasyon, Isı ve Ses İzolasyon, Zemin Sistemleri775; , Çatı Sistemleri ile sektörlerinin önde gelen firmalarından biri durumundadır.
    Hizmette sağladığı kalite , sürdürdüğü araştırma ve geliştirme çalışmaları ve ticari itibarı ile sektöründe tedarik ve üretim yönünden liderlik konumunu kazanmıştır.
    ÇEVİK İnşaat İzolasyon, uzmanı olduğu birçok konuda da hizmetlerini sürdürmektedir.Kuruluşundan buyana ÇEVİK İnşaat İzolasyonun felsefesi, kendi tasarım ve üretim yöntemlerini geliştirerek, iç ve dış pazarda kaliteli, güvenilir ve çağdaş yerini korumak ve geliştirmek olmuştur.
    Yılların birikimi ÇEVİK İnşaat İzolasyonun çok sayıda büyük yatırım projelerinde yer almasını sağlamıştır. Burada özetlenen; geçmişte yapılan işler, halen yapılmakta olan ve ileride yapılması hedef alınan işler için en büyük teminatımızdır.
    Vizyonumuz
    Etkinliğimiz, çevikliğimiz ve örgütsel verimliliğimizle;
    Müşterilerimize,
    Çalışanlarımıza,
    Topluma ve çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde artırmaktır.
    Vazgeçilmez Değerlerimiz
    Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini, beklediklerinden daha kaliteli hizmet ile karşılamak temel hedefimizdir.
    Kanunlara ve yasal düzenlemelere titizlikle uyarız ve bundan taviz vermeyiz.
    Topluma, doğal çevreye ve insanlığa yararlı olmak için azami çaba gösteririz.
    En büyük önemi insan beynine veririz ve sürekli insana yatırım yaparız.
    Etkin ekip çalışmasına inanırız.
    Her düzeyde ve her boyutta açık iletişime inanırız.
    Çalışmalarımızı yaratıcı ve üretken kılan "istek" enerjisine inanırız ve bunu sağlarız.
    Şirketimizde çalışan herkesin "kendi işinin lideri" olduğuna inanırız.
    ÇEVİK İnşaat İzolasyonun ortaya koyduğu mükemmel örneğin ülke ekonomisi genelinde örnek alınacağına ve büyük katkısı olacağına inanırız.
  • (ORUÇ İVAK)

    YARIMCA SANAYİ SİTESİ B/BLOK NO:212 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 527 01 06
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız dış cephe elamanları üretmekdedir , bunun yanında teknik bir kadroyla uygulama işleride yapmaktadır.
  • (YÜKSEL ÖZDEMİR)

    İncirtepe mah. İnönü cad. No:8 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 620 75 52
    Şirket Web Sitesi: yuxelsove.website.tc/yuxelsove
  • Ali Ersoy mahallesi 11.sokak No.90/5 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 239 34 76
    Şirket Web Sitesi: www.ankaramobilyatasarim.com
    Firmamız 1993 yılında kurulmuş olup,Ankara Sitelerde Komple İnşaat Dekorasyonu ve Mobilya Tasarım-Dekorasyon Uygulama İmalat sektöründe faaliyet göstermektedir.
    İmalatını yaptığımız dekorasyon ürünleri arasında Mutfak Dolapları, Banyo Dolapları, Vestiyer Modelleri, Gömme Dolaplar, Ray Dolaplar, TV Ünite Modelleri, Amerikan Panel ve Masif Ahşap Kapı,Kamelya, Ahşap Pergole ve Ahşap Merdiven Basamakları bulunmaktadır.Bunun dışında işyeri, ofis ve mağaza dekorasyon proje ve imalat uygulamalarımız da mevcuttur.
    Firmamız bayilik ağıyla Cam balkon, duşakabin,laminant parke modelleri, klasik parke, PVC kapı ve pencere sistemleri, sineklik imalat ve uygulaması da yapmakta olup; anahtar teslim ev ve villa dekorasyon çalışmaları da yapmaktadır.
    Müşteri talebi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firmamız Anahtar teslim ev ve villa dekorasyon ve ahşap tasarım dekorasyon imalatlarında her zaman kalite odaklı çalışma sistemini prensip edinir ve imalatlarını bu doğrultuda gerçekleştirir.
    Kaan Mobilya Tasarım firması olarak, taahhüt ettiğimiz komple inşaat dekorasyon ve mobilya tasarım çalışmalarımızı zamanında gerçekleştirir ve müşteri memnuniyetini bu konuda da sağlarız.
    Siteler-Ankaradaki imalathanemizden siz değerli müşterilerimizin Komple İnşaat Dekorasyon, Ahşap Dekorasyon ve Mobilya Tasarım-Mobilya Dekorasyon İmalat taleplerini gerçekleştirmekten gurur ve mutluluk duyarız.
    Saygılarımızla
    ANAHTAR TESLİMİ İNŞAAT DEKORASYON İŞLERİNİZ YAPILIR
  • MERKEZ SAN. SİT. 1530.SK MERKEZ İŞ HANI F-BLOK NO:22/55 İVEDİK Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 72 70
    Şirket Web Sitesi: www.erbayalitim.com
    Çatı Arası
    Çatı Arası Yalıtımı
    Çatı arası izolasyonu binanın ısı kaybında yüksek tasarruf sağlar. Sprey poliüretan çatı arası izolasyonunda ulaşılması zor noktalara ve çatlak yada kırılmış bölgelere de nüfus ettiğinden tavan arası izolasyonu 100 sağlanır. Çatı arası yalıtımı için sprey poliüretan en verimli malzemedir.
    Devamı
    Atermit Çatı Ters Tavan
    Atermit Çatı Ters Tavan Yalıtımı
    Fabrika ( tekstil, atölye vb. ) ve imalathanelerin tavanları bilindiği üzere tek kat oluklu levha ile kapatılmıştır. çalışan personelin kışın soğuktan ve yazın sıcaktan etkilenmemesi için sprey poliüretan oluklu atermit çatı kaplamaları ters tavan uygulamasında diğer yalıtım malzemeleri ile kıyaslanamayacak ölçüde bir çözüm ortağıdır.
    Devamı
    Bodrum Tavanı
    Bodrum Tavanı Yalıtımı
    Bodrum sprey poliüretan uygulamaları başlıca ve en çok tercih edilen uygulama detaylarından biridir. Isıtılmayan bodrum garaj tavanı yine sprey poliüretanın ek yerinin olmaması avantajını kullanarak yekpare uygulama yapar ve kolon kiriş birleşim noktalarında ısı köprüsü oluşmasına izin vermez.
    Devamı
    Süt Tankı
    Süt Tankı Yalıtımı
    Genellikle kapalı ve açık ortamlarda tank, boru, yüzey vb. yapıların ısı yalıtımında kullanılan ideal bir yönetimdir. Poliüretan enjeksiyon sisteminde, öncelikle izolasyon yapılacak yüzeye bir dış ceket giydirilir ve ısı yalıtım malzemesi olarak yaygın bir şekilde kullanılan rigid poliüretan, dış ceket ile yüzey arasına enjekte edilir.
    Devamı
    Dış Cephe
    Dış Cephe Yalıtımı
    Poliüretan izolasyon uygulatmak istediğiniz mekan yüzeyleri hangi malzemeden olursa olsun sprey poliüretan kendinden yapışkanlı olup, yüzeylere mükemmel aderans sağlar. Briket, tuğla, beton, taş, sac, ahşap gibi her türlü doğal ve yapay yüzeylere uyumlu olarak yapışabilmektedir.
    Devamı
    Tavuk Mantar Çiftlikleri
    Tavuk ve Mantar Çiftlik Yalıtımı
    Sprey poliüretan köpük uygulamaları sıklıkla tavuk, mantar, yumurta çiftlikleri ve büyükküçük baş hayvan barınaklarında ters tavan yüzeyinde uygulanmaktadır.Uygulama öncesinde tavukların dışarı çıkartılması ve tahliyesi müşterimize aittir. Özellikle trapez sac kaplı hayvan barınaklarında, sprey poliüretan köpük uygulamaları.
    Devamı
    İç Cephe
    İç Cephe Yalıtımı
    İç cephe mantolama sistem ısı yalıtımında sprey poliüretan inşaat halindeki binaların veya tadilata girmiş dairelerin dış cepheye bakan duvarların iç yüzünden uygulanmaktadır.
    Devamı
    Trapez Sac Çatı Üzeri
    Çatı Üzeri Yalıtımı
    Galvaniz ve boyalı trapez saclar sağlam, uzun ömürlü, ekonomik, çatlamaz, kırılmaz, paslanmaz, hafif, çok pratik bir çatı örtüsüdür.
    Boyalı trapez sac ve galvaniz trapez sac istenilen her uzunlukta üretilebilmektedir.
    Devamı
    OSB Altı Ters Çatı
    Osb Altı Ters Çatı Yalıtımı
    Isıtılan çatılarda ahşap çatı kaplaması ( osb, kaplama tahtası vb. ) altında çok sık bir şekilde uygulanan sprey poliüretan çatı, konstrüksiyon boşluklarının arasını ve çatı köşe noktalarındaki hava boşluklarını doldurarak yine ek yerinin olmaması özelliği ile mükemmel bir yalıtım sağlar.
    Devamı
    Trapez Sac Çatı Ters Tavan
    Trapez Sac Tavan Yalıtımı
    Sprey poliüretan köpük uygulamaları hadve yüksekliklerine sahip trapez sac ters çatı sistemlerinde mikemmel sonuç verir.
    Sacın ısı iletkenlik değerinin yüksek olması nedeni ile yaz aylarında trapez sac çatı altında çalışan personelin sıcaktan yanmamasını sağlar ve serin bir ortam oluştururur. Ayrıca sprey poliüretan açık renk doğal rengi ile ferah bir çalışma ortamı sunar.
    Devamı
    Tank ve Boru İzolasyonu
    Tank ve Boru İzolasyonu
    Isı izolasyonu gerektiren tank ve borular uygun kalınlık ve formda alüminyum ile kaplanır. Mesafe tutucu takoz olarak yine aynı poliüretan malzeme kullanılır. Alüminyum ceket ile tank arasına yerinde, detayına uygun poliüretan enjekte edilir.
    Poliüretan ile yapılan izolasyon, gerek görüntü gerekse sağlamlık açısından diğer izolasyon malzemeleri ile yapılan izolasyonlardan çok farklı, mükemmel bir yapıya sahiptir.
    Devamı
    Su Basmanı
    Su Basmanı Yalıtımı
    Poliüretan sprey köpük yekpare uygulamasıyla temel ve su basmalarında.
    Terleme ve küflenmeye karşı ısı ve su yalıtımını mükemmel sağlar, uzun ömürlü olup toprağın altında kesinlikle çürüme yapmaz.
    Devamı
    Soğuk Hava Deposu
    Soğuk Hava Deposu Yalıtımı
    Soğuk meyve depoları (elma, portakal, limon vb) Balık, tavuk ve sakadat depoları Donmuş gıda depoları Konserve, salamura depoları Margarin depoları, ilaç depoları Et ve süt mamülü her türlü gıda depoları Mantar üretim tesisleri ve bozulabilecek her türlü ürün depoları…
    Teras Yalıtımı
    Teras Yalıtımı
    Öncelikle toz, nem ve oynak malzemelerden temizlenen açık terasın, beton yüzeyine sprey polşüretan uygulanır. Daha sonra sprey poliüretan üzerine istenilen kalınlıkta beton şap uygulanabilir. Uygulanan alan suıkça kullanılan bir mekan değilse çakıl serilebilmektedir. Ya da ultraviole koruyucu boya sürülebilir.
    Likit Membran
    Likit Membran
    Temel ve perde duvarlar, teras çatılar, mutfak, banyo, tuvalet ve balkon gibi ıslak hacimler, prefabrik yapılar ve hareketli zeminler, binaların kuzey cepheleri, korozyona karşı korunacak metal yüzeylerde kullanılır. Uygulamadan önce karışım iyice karıştırılarak homojenize edilir.
  • KISIKKÖY MOBİLYACILAR SAN SİT. HASAN TAHSİN CAD NO 11 MENDERES / İZMİR Kısıkköy, Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES - KISIKKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 257 57 35
    Şirket Web Sitesi: www.egemensove.com
  • demirciler sittesi 6.ada Zeytinburnu Olivium, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - ZEYTİNBURNU OLİVİUM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Nisan 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 662 33 28
    Şirket Web Sitesi: www.resuloğulları.com
  • (MEHMET ALTUNCU)

    AKŞEMSETTİN MAHALLESİ FATİH CADDESİ NO 516 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 487 59 00
    Şirket Web Sitesi: www.altuncuyapimarket.com.tr
  • (ARDA DALGIN)

    Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:12 No:2160 Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 320 50 28
    Şirket Web Sitesi: www.izopoly.com.tr
  • (HAKAN EREL)

    Aydınlı cad. Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 396 14 91
    Şirket Web Sitesi: www.hakersan.com
  • (CUMALİ USLU)

    Meltem Mah. Bayındır Muratpaşa, Antalya
    ANTALYA - MURATPAŞA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.242 237 50 32
    Şirket Web Sitesi: www.int-or.com
  • E-5 Karayolu Üzeri Mimaroba Migros Yanı, Opet Benzinlik Ile Karşı Karşıya Öztanık Sitesi B/Blok No:3 Migros Arkası, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - MİGROS ARKASI
    Diğer Sektörler, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 863 38 55
    Şirket Web Sitesi: www.istanpulcivata.com
  • Adnan Kahveci Mahallesi İnönü Caddesi No : 43/1 İst/Beylikdüzü/Gürpınar Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 522 86 58
    Şirket Web Sitesi: detayenerji.com
  • Rüzgarlı, İbrahim Müteferrika Sk. No:7 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 310 68 73
    Şirket Web Sitesi: www.hatiboglu.com.tr
  • (ŞADAN ALTINKAYA)

    cemilarslan güder sokak no26 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 288 52 11
    Şirket Web Sitesi:
  • (OSMAN ÇAYIROGLU)

    12.cad.368.sok no:11-2 Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 332 58 78
    Şirket Web Sitesi: ceos.mimarlik.com
  • Sümerler Mah. Harbiye Cad. No:109/15 defne Antakya, Hatay
    HATAY - ANTAKYA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.326 223 62 23
    Şirket Web Sitesi:
  • (AHMET BİÇENÇARK)

    KARATAY SANAYİ FATİH MAH. KÖPRÜ SOK. NO: 25 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 234 22 08
    Şirket Web Sitesi: