KONUT YAPIMI (DAİRE, VİLLA, TOPLU KONUT SİTELERİ) İZMİR FİRMALARI

Konut yapımı (Daire, villa, toplu konut siteleri)

sektörüne ait

İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Cumhuriyet Mah. İstasyon Cad. No:9 Torbalı, İzmir
    İZMİR - TORBALI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 512 69 24
    Şirket Web Sitesi: www.tiresolmazlarinsaat.com.tr
    Sizler için daima orijinal tasarımları olan, gelecek nesillere kalacak ve değerini uzun yıllar boyunca koruyacak binalar inşa ediyoruz.
    Üretimimizde "Ömürlük" bir anlayışı benimsiyor, bundan 50 yıl ve hatta 100 yıl sonra bile üs ün nitelikleriyle anılsın istiyoruz.Şimdiye kadar yapımını bitirmiş olduğumuz projeler ile standardın dışında, sektöre yön verecek ve örnek teşkil edecek birçok eser yarattık.Şirketimizin amacı kalıcı, yatırımcısına daime kazandıran eserler üretmek.Projelerimiz inşa edildiği şehrin çehresini değiştiriyor, güzelleşmesine katkıda bulunuyor.
    "Minik Kum Tanelerinden Sanat Eserleri İnşa Ediyoruz..."
    Demire, betona, kullandığımız küçük bir çiviye bile büyük önem veriyoruz..Çünkü aslında soğuk bir malzeme olsa da, kullandığımız demirin sertliğinde insanın en temel gereksinimi olan güvenin sıcaklığını buluyoruz.Bizim için güven, kurum ve insan adına vazgeçilmez bir değerdir.Bu duyguyu ticari itibarımızın odak noktasına koymak ve güvenilir olmakla hep onur duyduk.
    Projelerimiz, çirkin yapılaşmanın, çarpık zihniyetle inşa edilen binaların yanında bir tablo gibi duruyor...Cesur ve yenilikçi bir yaklaşımla planlanıp, üstün mühendislik çözümleriyle hayata geçiriliyor.Tanınmış mimar ve mühendislerin imzasını taşıyan binalarımız, içinde yaşayanlara maksimum konfor sunuyor...Bu nedenlerle de projelerimizin seçkin alıcılarla buluşması bir tesadüf değil...
    Ne mutlu ki, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve çalışanlarımızla bir bütün olarak, çıtayı daha da yükseltmek adına en çok kendimizle yarışıyoruz...Bir gün yollarımızın kesişmesi dileklerimizle...
  • 202/14 sok no:26 /A Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ocak 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 454 13 71
    Şirket Web Sitesi: www.bintasinsaat.com.tr
    BİNTAŞ İNŞAAT SAN TİC LTD ŞTİ
  • (MURAT)

    Şirin yer buca İzmir Şirinyer, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ŞİRİNYER
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.546 728 10 52
    Şirket Web Sitesi:
    Birinci sınıf işçilik uygulamaktayı
  • Çolak İbrahim Bey Mh 11/5 Sk No:8 Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.462 341 24 55
    Şirket Web Sitesi: www.vatanyapiinsaat.com
    Yaşamaya ve Yatırıma Değer Projeler Üretir.
  • Adnan Kahveci Bulvarı No:92/B Şirinyer, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ŞİRİNYER
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 448 54 49
    Şirket Web Sitesi: http://www.yoninsaat.com.tr
    Yön Epoksi, özellikle mağazacılık, sağlık, otomotiv ve gıda sektörlerinde endüstriyel zemin uygulamaları yapmaktadır. 2008 yılında temeli atılan Yön Epoksi, bilgi birikim ve tecrübeleriyle epoksi zemin uygulamaları ile ilgili sektöre yön vermeye devam etmektedir. Yön Epoksi Başakşehir’ de kurulmuş olup, hizmetlerine yıllardır aynı mekanda devam etmektedir.
    Yön Epoksi, müşterilerine doğru epoksi uygulamaları ile daha kalıcı, temiz, estetik, iyi görünümlü ve tozumayan zeminler sunmaktadır. Aynı zamanda epoksi sonrası zemindeki iyi görünüm ve kalıcılığı sürekli kılmak da çok önemlidir. Yön Epoksi, kurulduğu günden bu yana, gelişen zemin uygulamaları ve kaplama sistemleri alanında çok geniş bir müşteri kitlesine ulaşmıştır.
  • Bayraklı Martı Plaza kat 19 Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.506 154 83 64
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ KAT KARŞILIĞI MÜTEAHHİT LİK VE DANIŞMANLIK HİZMETİ VERMEKTEDİR YERLERİNİZLE İLGİLİ DANIŞIP BİLGİ ALABİLİR FİKİR EDİNEBİLİRSİNİZ AYRICA KENDİ PROJELERİMİZDEN UYGUN FİYATLARA DAİRE SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ
  • (MEHMET MALİK DALAY)

    1742 SOKAK NO:4/1 KARSIYAKA-İZMİR Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 369 35 28
    Şirket Web Sitesi: www.tadilatcim.com.tr
    Firmamız; Danışmanlık, Proje (Mimari Statik, Makine, Elektrik, Zemin etüdü, Rolove, Restitusyon, Restorasyon), Taahhüt, Kontrollük, Dekorasyon, Tadilat ve Emlak hizmetleri vermektedir. Bünyemizdeki Mimar ve Mühendis kadromuzla, her türlü Projeyi hazırlayıp, Zemin etüdünden baslayarak, Yapı Denetim Hizmetlerinin koordinasyonu, Belediye Ruhsat işlemlerinin takibi de dahil olmak uzere butun resmi islemleri saglikli bir sekilde tamamlayip İnşaatın A dan Z ye her aşamasında Taahhütlük ve Kontrollük hizmeti sunarak imalatı anahtar teslime hazir hale getirmekteyiz. ”
    Firmamızı ve profesyonel ekibimizi tanımak, projelerinize sunacağımız tekliflerimiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz
  • BAHÇELİEVLER MAH. CEVDET BİLSAY CAD. NO:67/A Bahçelievler, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHÇELİEVLER
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 367 66 99
    Şirket Web Sitesi: www.salterinsaat.com
    Salter İnşaat Ege bölgesindeki gözde projeleri ile ismini duyurmuştur. Firmamız ; İlke edindiği kalite ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermemiştir. Başta ingiltere olmak üzere birçok ülkenin vatandaşlarını ülkemizdeki gerçekleştirdiğimiz projelerle tanıştırmaktadır.
    Salter İnşaat aynı zamanda hafriyat işlerinde de oldukça güçlü ve profesyonel şekilde işlerini başarıyla gerçekleştirmiştir. Başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirde hafriyat hizmeti vermektedir.
    2016-2017 yılında firmamızın hedefleri arasında ; Son yıllarda ülkemizin gündeminde olan kentsel dönüşüm projelerinde yer alarak hem ülkemiz hemde vatandaşlarımıza sağlam ve gönül rahatlığıyla oturabilecekleri konutlar inşa etmektir.Ayrıca kat karşılığı projelerinde de birçok bölgede projeler gerçekleştirmektir.
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • (BAVER BARAN)

    hıdırlık mah. 65.sok no 18/1 Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.539 952 21 21
    Şirket Web Sitesi: www.mbbmimarlik.com.tr
  • (ÖNDER AVCI)

    268/1 sok no:4 Çevik 1, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ÇEVİK 1
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 363 20 61
    Şirket Web Sitesi:
  • İnönü Mah. Turgut Reis Cad. No:131 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.537 374 93 37
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız İzmir Bornovada Klima, doğalgaz döşeme, ısıtma soğutma işleri, inşaat işleri, anahtar teslim inşaat, kat karşılığı inşaat, taahhüt işleri, ısı pompası satış ve montajı, viessman bayiliği, vaillant bayiliği bulunmaktadır. Ayrıca sıhhi tesisat döşeme işleri yapmaktayız.
  • (SEDAT SARIYILDIZ)

    Yeni mah.cengiz topel cad. Aliağa, İzmir
    İZMİR - ALİAĞA
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 962 30 77
    Şirket Web Sitesi:
  • (GÜLŞEN KAYGISIZ)

    karabağlar Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.553 028 25 45
    Şirket Web Sitesi: www.3dcizimyap.com
    Ne Yapıyoruz?
    -İnşaat projelerinin, projenin herhangi bir safhasında, iç ve dış mekan için, 3d görsel sunum çizimlerinin hazıranması.
    -Dış cephe mantolama, söve, kompozit yada seramik giydirmelerinin restorasyonu için, 3d görsel tasarımlarının hazırlanması.
    -Mağaza, restorant, cafe ve diğer ticari mekan tasarımları.
    -Ürün ve stand modellemeleri.
    -Gerekli görülen durumlarda, hazırlanan projeler için imalat dosyalarının hazırlanması.
  • (AHMET BEY - DOĞAN KAYA)

    Tarık Dursun K Sokak No:3 Daire:1 Bostanlı, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BOSTANLI
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 362 00 49
    Şirket Web Sitesi: www.erkayainsaatyapi.com
    ERKAYA İNŞAAT, inşaat sektöründe faaliyet göstermektedir. Uzmanlık ve kaliteye önem veren vizyonumuzla birlikte inşaat sektöründeki gelişmeleri ve değişiklikleri takip ederek en güzel ve en kaliteliye ulaşma çabasından hiç ödün vermeden çeyrek asırdır inşaat sektöründe faaliyet gösteriyoruz.
    ERKAYA İNŞAAT bugüne kadar pek çok kaliteli projeye imza atarak müşterilerini memnun etmiştir. Sektörümüzde kalıcı ve marka olma yolunda ilerlerken siz müşterilerimizin memnuniyetinde odaklanarak; konfor, estetik ve teknolojiyi uyum içinde yaşam alanlarınıza dahil etmek için özen gösteriyoruz.
    "Sözün yerine getirilmesi güveni doğurur" felsefesiyle bugüne kadar ki tüm taahhütlerimizi zamanında ve eksiksiz olarak yerine getirdik. Kendimizi sürekli geliştirerek, dünya inşaat sektöründeki tüm yenlilikleri ve teknolojileri siz müşterilerimize sunmayı ilke edinerek İzmir' de pek çok yeniliklere imza atmış bulunmaktayız.
    "Bizi farklı ve kalıcı kılan ileklerimizi koruyarak, çalışanlarımız ve müşterilerimizle birlikte yolumuza devam ediyoruz."
    Vizyonumuz;
    Çevreye saygılı ve son teknoloji dairelerimizi hizmetinize sunmaktır.
    ERKAYA İNŞAAT yenilikçi bir anlayışla sizlerde farklılıklar yaratmaya devam edecektir.
  • (MAHMUT YÜCE)

    CAMİKEBİR MAH. 52 SOK. NO:2 KAHVE DERYASI ALT KATI Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 743 26 20
    Şirket Web Sitesi:
  • (AHMET ŞAHİN)

    ÜÇKUYULAR MAH AK SOKAK NO N:11 Üçkuyular, Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - ÜÇKUYULAR
    Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.gkmyapimarket.com
    tüm taşeronluk hizmetlei
  • (EKREM AKTAŞ)

    ZÜBEYDE HANIM CD. NO:28 EKREM HAN KAT:2 DAİRE:3 Bahriyeüçok, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - BAHRİYEÜÇOK
    Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 364 62 62
    Şirket Web Sitesi:
  • Demokrasi Meydanı Ş.Bülent Kula İşhanı No:1/1 Kat : 2 Daire : 11 Aliağa, İzmir
    İZMİR - ALİAĞA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 655 18 18
    Şirket Web Sitesi: www.karpiminsaat.com
    KARPİM PET.ÜRÜN.İNŞAAT ve MARKETÇİLİK SAN.TAAH.TİC.LTD.ŞTİ 2006 yılında Aliağada faliyetine başlamıştır. Deneyimli kadromuzunTüpraş v.b çeşitli kuruluşlarda,ayrıca konut yapımında başarı ile tamamladığı işler ve şantiye şefi ve yöneticiliği sırasındaki tecrübelerimiz bizleri sizlere hatırlatacak en büyük refaranslar olacaktır. KARPİM İNŞAAT LTD.ŞTİ. firması ile , birlikte yeni yapacağımız işlerde kısa sürede disiplinli ve profosyonel çalışma anlayışımızı gösterme fırsatı bulacağımızı, bilgi ve deneyimlerimizi yine sizler ile paylaşacağımızı belirtiriz. Aşağıda yazılan iş alanlarında, inşaat sektörünün temel unsuru olan 3E (emniyet, estetik ve ekonomi) döngüsü sağlanarak, tasarlamak ve koordine etmek ayrıca gelişmekte olan teknolojiyi sektörümüzün her alanına yansıtmak şirketimizin önceliği arasındadır.
  • 6120 sokak no:8/G karşıyaka izmir Nergiz, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - NERGİZ
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 383 04 77
    Şirket Web Sitesi: www.senkatinsaat.com.tr
    ŞENkat inşaat ltd. şti.