KONUT PLANI VE PROJESİ İSTANBUL FİRMALARI

Konut planı ve projesi

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (HALİT AKYÜREK)

    Saydam Mimarlık Yenigün Sok. No:9/1 Kuzguncuk, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - KUZGUNCUK
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 495 22 14
    Şirket Web Sitesi: www.saydammimarlik.com
    Halit AKYÜREK ve Özlem Kışınbay AKYÜREK tarafından 2005 yılında mimari ve iç mimari alanlarında tasarım, uygulama, kontrolük hizmeti vermek amacı ile kurulmuştur.
    Firma kurulduğu günden itibaren ağırlıklı olarak ofis, konut, fabrika, laboratuvar, fuar standı, ahşap bina tasarımı ve yapımı konularında çalışmıştır. Yerli ve yabancı birçok kuruma tasarım, uygulama ve danışmanlık hizmeti vermiştir.
  • (VEDAT OGUR)

    Çobançeşme sanayi caddesi nishistanbul residance D blok kat:16 daire:192 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 442 36 96
    Şirket Web Sitesi: www.metropolprojeyapi.com
    METROPOL PROJE YAPI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 20008242;Lİ YILLARDAN BAŞLAYAN DÖNEMİN TERCİHLERİNE VE KOŞULLARINA GÖRE GEREK YURT İÇİ GEREKSE YURT DIŞINDA ÇOK ÖNEMLİ PROJELERDE PROJE YÖNETİCİLİĞİ YAPMIŞ, VE 2009 YILINDAN SONRA HIZLA YÜKSELİŞE GEÇEREK BUGÜN MALİ ÇERÇEVEDE AYNI ZAMANDA PLANLAMA VE ÜRETİM KONUSUNDA YÜKSELEN BİR DEĞER HALİNE GELMİŞTİR. 2011 YILINDA KENDİNE ÇİZDİĞİ KENTSEL DÖNÜŞÜM HARİTASINDA BİR ÇOK PROJEYE İMZA ATMIŞ VE ATMAYA DEVAM ETMEKTEDİR.
  • Halkalı Merkez Mahallesi, İNÖNÜ CD. N:17 No:3 Kat:1 Daire:2 İnönü Cad., Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN - İNÖNÜ CAD.
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 441 32 72
    Şirket Web Sitesi: www.arslanmuhendislik.com
    SIRKETIMIZ ASAGIDA YAZILI AMAC VE KONULARDA HİZMET VERMEKTEDİR.
    1-Yurticinde ve yurtdisinda resmi nitelikteki kurum ve kuruluslar ile ozel kurulus ve sahislara ait bina ve mekanlarin mimarlik, muhendislik, plan ve projelerinin yapilmasi
    2-Gerek bu kisi ve kuruluslara ait ve gerekse kendisine ait veya katkarsiligi alacagi arsalar uzerine insaat, tamirat, tadilat, dekorasyon ve hafriyat islerinin taahhut edilmesi ve bu taahutlerin yerne getirilmesi
    3-Insaat, mimarlik ve muhendislik alaninda danismanlik ve musavirlik hizmetlerinin verilmesi
    4-Proje yonetimi hizmetlerinin verilmesi
    5-Riskli yapi tespiti ve raporlamasi hizmetlerinin verilmesi
  • (YILMAZ TÜRKER)

    Güzelyurt Mah. 1.Cd. YaraşanEserkent Sitesi A1 Blok D:3 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 852 26 52
    Şirket Web Sitesi: www.turkiyemimarlik.com
    Merhaba,
    Ben Mimar Yılmaz Türker. Türkiye Mimarlık olarak İstanbul Beylikdüzünde yeni açmış olduğumuz Mimarlık Ofisimizde mimari çizimler ve 3d modelleme-görselleştirme işleri yapmaktayız.
    Dinamik ve genç takım arkadaşlarımız ile güzel işler çıkarmak ve yolumuza dürüstlük ile devam etmek istiyoruz. Bizde Dürüstlük her şeyden önce gelir.
    Konut çizimi, villa çizimi, AVM vs, cephe tasarımlarınız gibi bütün mimari çizimlerinizi ve 3d modelleme-görselleştirme tasarımlarınızı yapmak isteriz.
    Saygılarımızla.

    Güzelyurt Mah. 1.Cd. Yaraşan Eserkent Sitesi
    A1 Blok D:3 Beylikdüzü/İstanbul
    0212 852 26 52
    0212 852 26 53
    www.turkiyemimarlik.com
    [email protected]
    [email protected]
  • KOÇ CD. NO:43/5 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 360 40 50
    Şirket Web Sitesi: www.ellamuhendislik.com
  • Mehmet Akif Cad. Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 652 31 81
    Şirket Web Sitesi: www.tutkunyapi.net
    Biz TUTKUN İNŞAAT olarak tadilat, iç/dış boya, ısı izolasyon, mantolama sistemleri konularında titiz çalışma, teknik bilgi, güler yüz ve çevreye saygıyı ön planda tutarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı kendimize ilke edindik. Yılların deneyimi ve alınan eğitimi bilgi birikimini ilerleyen teknolojiyi harmanlayarak en iyiyi yapmak için bir araya geldik. İnsan ilişkileri özel hayata saygı çevre temizliğine özen göstererek uygulama öncesi proje çalışmalarında, detay çözümleri ile birlikte ürün / sistem analizleri, proje gerçekleştirmesi sırasında uygulama kontrolü, uygulama sonrası ürün performanslarını kontrol eden servis anlayışı sayesinde sizlerle uzun süreli birliktelikler oluşmaktadır. Dekorasyon, tadilat, mantolama sistemleri ve iç/dış boya alanlarında size hizmet verebilmek için bekliyoruz.
  • Yenişehir mah. osmanlı bulvarı çağdaş center b blok no 6 - 12 kurtköy Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Türkiye, inşaat sektörünün gerek yan sektörlerde yarattığı iş hacminin, gerek istihdam ettiği iş gücü gerekse yapılan yatırımların ülke ekonomisine verdiği canlılığın önemi tartışılmaz.Bu zorlu sektörde ARTOS GROUP olarak 18 yıdır yurt içinde ve yurt dışında yüklenici olarak yerimizi almaktayız.
    Kurulduğumuzdan bu yana, hedeflerimizden ve kalitemizden ödün vermeyerek, değişen teknolojik yeniliklerin donanımlarımızı daha da kuvvetlendirmesiyle ve bu sayede bünyemize kattığımız yeniliklerimizle, Türkiye de ve yurt dışında iş yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
    Üstün uzmanlık ve köklü deneyımle hizmet verirken, tamamladığımız her yeni projenin daima en iyiyi hedefleyen kurumsal birikimize yepyeni değerler kattığına inanıyoruz. Bu çerçevede geçmişte kazandığımız bilgi, birikim ve deneyimimiz, idealimize ulaşmanın temel dayanağı olmaktadır.
    "Dünyada bırakılacak en büyük eser, insana ve insanlığa hizmettir." felsefesiyle geleceğin yeni hedeflerini, kalite anlayışını ve tartışmasız işveren memnuniyet ilkesini deneyimli ve birikimli kadroları inşaat sektörüne taşıyarak, çağdaş dünyanın hızla değişen beklentilerine en doğru çözümlerle cevap olabilme kararlılığıyla çalışıyoruz.
    Güvene ve kaliteye adadığımız şirket unvanımızın ispatı, altına imzamızı attığımız işlerimizdir. ARTOS GROUP bundan sonra da prensiplerinden ödün vermeden, yeninin ve daha iyinin peşinden koşmaya devam edecektir.
  • Kısıklı Mah. Alemdağ Cad.Yıldıran Sk.No:30/2 Üsküdar – İstanbul Ferah, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - FERAH
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 344 30 40
    Şirket Web Sitesi: www.terragrup.net
    1990 yılında başlayan inşaat sektöründeki faaliyetlerimiz şahıs firması olarak Kartal, Cevizli ve Maltepede yaptığımız muhtelif konut apartman inşaatları yaparak 1995 yılına kadar gelmiştir. Bu tarihten itibaren şirket çatısı altında inşaat faaliyetlerine devam etmiştir.
    Bir taraftan; apartman, site, villa türü konut ve barınma meskenleri inşası ile hastane, otel, iş merkezi gibi ticari binaların inşasına devam edilirken diğer taraftan da alt - yapı işlerinde de birçok işi üstlenmiş ve bu işleri zamanında teslim etmiştir.
    2005 yılından itibaren altyapı işlerine de yönelmiş olan firmamız, Antalya - Alanya otoyol tüneli elektro mekanik işleri, Adana Pozantı otoyolundaki 16 adet tünelin elektro mekanik işleri, Yüksek Gerilim Nakil Hatları, 8 adet yönetim binaları inşaatı, Karadeniz otoyolundaki Çamburnu tüneli ve en son olarak 5 adet Artvin tünelleri işini Nisan 2011 sonu itibariyle tamamlayarak teslim edilmiştir. Halen yapmakta olduğumuz inşaatlar devam etmektedir.
    İnşaat imalatında; sağlam, güvenli, estetik ve kullanım verimliliği yüksek eserler ortaya koymak en temel prensibimizdir. 20 yılı aşkın tecrübemizle yetenekli, birikimli, dinamik kadromuzla bu prensipten şaşmadan yolumuza devam ediyoruz.
  • Ağaoğlu my office 212 no:3/489 Kat:30 Güneşli Evren, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - GÜNEŞLİ EVREN
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 220 45 45
    Şirket Web Sitesi: www.rafgrup.com/celik-raf
    Raf Grup firmamız 1994 yılından itibaren depolama alanlarında doğru tespitler yaparak malzemenin ve kullanılacak istifleme araçlarına göre düzgün raf sistemleri üretmekteyiz.
  • Tüm Türkiye Valide-i Atik, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - VALİDE-İ ATİK
    Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.555 553 91 22
    Şirket Web Sitesi:
    Sayın ilgili,
    İsmim Hüseyin Acar. Elektrik mühendisiyim. EKB Uzmanıyım. Enerji Kimlik Belgelerinizi kısa sürede, uygun fiyata düzenleyebilirim.
    İsterseniz sizin kullanıcı kaydı-şifrenizle iş yoğunluğu veya herhangi bir sebeple geciken işlerinizi sisteme girmediğiniz zamanlarda düzenleyebilirim. (Kendi şifremle yapıyormuş gibi doğru ve özenli bir şekilde.)
    Ayrıca Elektrik projelerini de oda, belediye, yapı denetim, itfaiyeden sorunsuz geçecek şekilde kısa sürede çizebilirim.
    Hüseyin Acar
    Elektrik Müh.
    Enerji Kimlik Belgesi Uzmanı
    Tel No: 0 555 553 91 22
    [email protected]
  • (ÖMER KERVAN)

    ŞEHİT HİKMET ALP CD. Ş.BÜNYAMİN SK. NO:2/A MALTEPE/İSTANBUL Feyzullah, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - FEYZULLAH
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 338 14 66
    Şirket Web Sitesi: www.kervanmuhendislik.com
    KENTSEL DÖNÜŞÜM - PROJE - İNŞAAT
  • Uzunçayır yolu cad. No:21/6 Hasanpaşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - HASANPAŞA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 545 50 83
    Şirket Web Sitesi: www.mafuzunlar.com
    Maf Uzunlar İnşaat Mimarlık Müh. Taah. San. Tic. Ltd. Şti.
  • ünalan mah.özlemler sk.no 23 Ünalan, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - ÜNALAN
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 317 40 11
    Şirket Web Sitesi: www.eayapi.com
    dış cephenin ve dekorasyonun tüm kalemlerinde güçlü kadrosuyla değerli müşterilerine hizmet veren bir firmayız
  • Selmani Pak Cad. Toros İşHanı No:34/5 Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 530 10 00
    Şirket Web Sitesi: www.genceksioglumuhendislik.com
    GENÇ EKŞİOĞLU MÜHENDİSLİK, Resul Ekrem Ekşioğlu tarafından kurulmuş, yurt içi ve yurt dışında yatırımcılarına betonarme ve çelik yapıların statik tasarım ve projelendirilmesi aşamasında kapsamlı mühendislik hizmetleri veren bir kuruluştur.
  • (FEYZULLAH)

    fahrettin kerim gökay caddesi no:79-A Eğitim, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - EĞİTİM
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 336 36 96
    Şirket Web Sitesi: www.modernmimarlik.com.tr
    Modern Mimarlık firması olarak modern projelere imza atıyoruz
  • (YURDAGÜL ER)

    Büyükşehir Atrium Çarşı K:3 D:110 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 871 09 69
    Şirket Web Sitesi:
    Prestij Gayrimenkul den satılık, kiralık, devren gayrimenkulleriniz alınır satılır...
    www.insaatfirmalarim.com
  • ESKİ KOŞUYOLU CADDESİ Koşuyolu, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KOŞUYOLU
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 545 16 70
    Şirket Web Sitesi: www.eskiztasarim.com
    Her türlü mimari, endüstriyel, kamu ve özel bina, tesis, araç, eşya, topoğrafik arazi maketlerini, sabit, mekanik, elektronik ve hareketli olarak yapmak ve her türlü maketlerle ilgili kalıp üretimi, seri model üreetimi, aksesuar, arazi materyalleri üretimi, İç mimarlık, Ev ve Ofis tasarımları, broşür, kart vizit, afiş tasarım ve matbaa işleri, hizmetleri vermekteyiz.
  • Emirgan Mah. Reşitpaşa Posta Yolu Cad. No: 49 Reşitpaşa, Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER - REŞİTPAŞA
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 277 60 74
    Şirket Web Sitesi: www.beskardesinsaat.com
  • ISTOÇ OTO TİCARET MERKEZİ ASKAR PLAZA Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR
    Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 659 05 16
    Şirket Web Sitesi: www.aufmuhendislik.com
  • (MEHMET EMİN TOPRAK)

    Emiroğlu caddesi no 110 Şifa, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - ŞİFA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 285 76 22
    Şirket Web Sitesi: www.toprakinsaatvehafriyat.com