KAPI PENCERE SİSTEMLERİ İSTANBUL FİRMALARI

Kapı Pencere Sistemleri

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (NUMAN DEMİR)

    Turgut Reis Mah. Fatih Bulvarı Demirsoy Sokak No:2/2 Sultanbeyli Turgutreis, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - TURGUTREİS
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 498 89 81
    Şirket Web Sitesi: www.fakrocatipencereleri.com
    Aytürk İzolasyon Mimarlık Ltd. Şti. inşaat sektörü alanında temelden çatıya uygulama işleri yapmakla birlikte, çatı ve teras izolasyonları, temel perde izolasyonları, ısı, su, ses yalıtımları, çatı kaplama ve onarımı, mantolama uygulamaları, ayrıca yeni nesil yapı kimyasallarıyla hizmet vermekteyiz. Firmamız profesyonel kadrosu ve titiz iş anlayışı ile sayısız projelerde Temel, Cephe, Çatı izolasyon işlerini yürütmektedir. Şirketimiz prensipli çalışma ilkesiyle, zamanında ve süratli hizmet anlayışıyla siz değerli iş ortaklarımızın güvenine sadık kalarak, büyüme hızını arttırmayı ve daha geniş ürün yelpazesiyle sizlere daha iyi hizmet vermeyi hedeflemektedir. Aytürk İzolasyon Türkiyenin her noktasında her biri kendi alanında uzman personeli ile hizmet vermeye hazırdır. Referanslarımızı ve Yapılan işlerimizi görmeden karar vermeyin.
  • (OSMAN ÇINAR)

    m.kemal paşa mh yıldırım beyazıt cad köroğlu sokak no:130 -1A M.Kemal Paşa, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - M.KEMAL PAŞA
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 428 82 03
    Şirket Web Sitesi: www.sakaryametal.com
    Alüminyum kompozit panel satış ve uygulama alüminyum doğrama Cam balkon
  • MERVE MH HALİFE CD NO 89/B YENİDOĞAN Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 311 41 47
    Şirket Web Sitesi: www.aluminyumkupesteci.com
    2006 yılında Alüminyum ve Yapı sektöründe faaliyetlerine başlayan firma yöneticilerimiz uyguladıkları her başarılı projeyi daha ileri seviyelere taşıma hedefiyle, yenilikçi ve modern stratejilerinin izinde 2015 yılı itibari ile SALİMOĞLU İNŞAAT ALÜMİNYUM PAZ.SAN.TİC.ŞTİ. çatısı altında hizmetlerine yeni bir boyut ve istihdam kazandırmıştır. İstanbul da kurulan ve her geçen gün oluşturduğu müşteri memnuniyetinden aldığı güçle büyüyen şirketimiz , genç ve dinamik kadrosuyla mekanlarınız için yepyeni tasarımlar ve yaşam alanları oluşturmuştur. Aluminyum küpeşte korkuluk sistemlerine başka bir boyut kazandıran firmamız , Alüminyum ve Paslanmaz Küpeşte Korkuluk, Trabzan, Pleksi Korkuluk, Fransız Balkon Korkuluğu, Alüminyum Merdiven Korkuluk, Alüminyum Balkon Korkuluk, Alüminyum Teras Korkulukları, Camlı Küpeşte Korkuluk, Bahçe Korkulukları uygulamalarını pek çok prestijli yapıda sergilemiştir. Ayrıca ihtiyacınız olan özel butik uygulamalar,imalatlar ve tadilat hizmetleriyle komple çözümler sunabilmektedir. SALİMOĞLU İNŞAAT ALÜMİNYUM PAZ.SAN.TİC.ŞTİ, uluslar arası kabul edilmiş standartlara uygun olarak çalışmayı ilke edinmiştir. Bu çerçevede size sunacağı pek çok tasarım ve zengin renk skalasıyla, hayallerinizi gerçeğe dönüştüreceğiniz bir adrestir. Uygulamalarımızda kullanmış olduğumuz mamül ve yarı mamüllerimiz TSE belgelidir. Bir yandan sürekli değişmeye ve geliştirmeye devam ederken sürdürülebilir başarılara imza atan firmamız, ürün ve uygulamalarımızın pek çok prestijli yapıda kullanıldığını görmekten gurur duymaktadır. Amacımız, size daha kaliteli hizmet vermek ve müşterilerimizin memnuniyetiyle lider marka olmaktır.
  • (METİN SÖNMEMİŞ - YAĞMUR VURAL)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR. Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Gayrimenkul sektöründe 35 yılı aşkındır faaliyet gösteren firmamız,işimizin gereği olarak ürün tedarikleri ve bu ürünlerin montajları konusundaki hep tedarikçilerle içiçe oldu. Bu alanlarda gördüğümüz aksaklıkları alanında uzman bir ekip kurarak standartlara uygun üretim yapan tedarikçi firmaların bayiliklerini alarak gidermeye çalıştık.Bunda da 10 yıllık bir başarı çizgisine sahip olduk. Satmış olduğumuz ürünlerin montaj ve naklıye işlerini kendimiz üstlenerek müşterilerimize anahtar teslim garantili hizmet vermeyi kendimize ilke edindik.
    Firmamızda çelik kapı, duşa kabin, iç oda kapıları, banyo dolabı ve mutfak bulunmaktadır.Mutfaklarımızı özel mimarımız çizer iken çalıştığımız markalar şunlardır;
    Çelik Kapı:Star ve Falez
    İç Oda:Bestdoor
    Duşa Kabin:Hydrocabin
    Banyo Dolabı:ZİGANA
  • (FATİH GÖRGÜLÜ)

    Hekimbası Çiftlik Cad Derman Sok No:9 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.544 722 36 08
    Şirket Web Sitesi: www.gorguluyapi.com
    2005 yılından itibaren faaliyette olan firmamız kurulduğu günden bu yana , aldığı tüm işleri eksiksiz ve kusursuz olarak teslim etmekle beraber gerek özel sektörden büyük işletme ve firmalara gerekse kamu ihaleleri ile devlet işlerinde üzerine aldığı sorumluğu bilincinde , kullanıcı memnuniyetini ön planda tutarak yaptığı ve bitirdiği tüm işlerden tam referans almıştır.
    Teknik personel , teknolojik uygulamalar ve yılların verdiği deneyimi bilgi birimi ile birleştirerek sektörde öncü olmayı sürdürmeyi hedefleyen firmamız güncel gelişmeleri takip ederek ve önemle kullanıcının istek ve talepleri doğrultusunda oluşturulan projelerde kullanıcının tam onayını alarak gerçekleştirilen tüm uygulamalarda eksiksiz olmayı taahhüt ederek büyümeyi hedeflemektedir.Biten ve teslim edilen tüm çalışmaların gerekli durumlarda servis hizmetini yerine getirmektir.
    Tüm bu anlayışlar doğrultusunda sektörün öncü firması olan GÖRGÜLÜ YAPI; memnuniyet referansları, tam hizmet anlayışı ve bilgi birikimi ile yurt geneline hizmet vermekten gurur ve memnuniyet duyar .
  • (FATİH GÖRGÜLÜ)

    hekimbası çiftlik cad.derman sok 9/a kücüksu Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.544 722 36 08
    Şirket Web Sitesi: görgülüyapı.com
    firmamız inşaat taahhüt demirçelik tadilat tavan cephe işleri yapmaktadır
  • (İBRAHİM)

    İkbal caddesi seyrek sokak no 48 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 314 13 60
    Şirket Web Sitesi: www.autoforza.com.tr
    Firmamız oto cam filmi ve amerikan cam filmi alanında faaliyet gösteren ülkemizde satış, pazarlama ve örgün dağıtım ağı ile bütün Türkiyeye satış, uygulama ve eğitim hizmeti veren bir kuruluştur.
  • (ERHAN AKSU)

    İnönü Mahallesi Mandıra Caddesi No.20 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 596 50 33
    Şirket Web Sitesi: www.bina-kapisi.com
    BİNA KAPISI tüm faaliyetlerini; müşterilerinin talep, beklenti ve isteklerini tam ve eksiksiz sağlayıp karşılayacak şekilde düzenler.Bu düzenlemenin uygulanması, sonuçlarının sorgulanıp, ölçülüp, geliştirilmesi süreçlerine katılım tüm BİNA KAPISI çalışanlarının sorumluluğundadır, BİNA KAPISI iş yaptığı sektörlerde yeni ürünler araştırıp, tasarlıyıp yaratmak, etkili hizmet üreterek güvenilir bir firma olmayı, bu doğrultuda farklılık yaratarak büyümeyi hedefler.
  • (ERHAN AKSU)

    İnönü Mahallesi Mandıra Caddesi No: 50 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 596 50 43
    Şirket Web Sitesi: www.avrupacelikkapi.com
    "Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur."
    AVRUPA ÇELİK KAPI tüm faaliyetlerini; müşterilerinin talep, beklenti ve isteklerini tam ve eksiksiz sağlayıp karşılayacak şekilde düzenler.Bu düzenlemenin uygulanması, sonuçlarının sorgulanıp, ölçülüp, geliştirilmesi süreçlerine katılım tüm AVRUPA ÇELİK KAPI çalışanlarının sorumluluğundadır, AVRUPA ÇELİK KAPI iş yaptığı sektörlerde yeni ürünler araştırıp, tasarlıyıp yaratmak, etkili hizmet üreterek güvenilir bir firma olmayı, bu doğrultuda farklılık yaratarak büyümeyi hedefler.
    Yaşanılan mekanları daha güzel ve güvenilir kılma anlayışıyla. Misyonumuz standartların üzeirne çıkmak isteyenlerin tercih ettiği bir marka olma, İleri teknoloji, kalitesi yüksek malzemeler ve emeği; çeliğin sağlamlığı ve ahşabın doğallığıyla harmanlama, Ve ince ayrıntıları önemseyip kişiye özel tasarım seçenekleri sunarak müşterikere uygun çözüm yolları sağlama...
  • İzzetpaşa Mah. Ayazma Sk. No:29/A İzzet Paşa, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - İZZET PAŞA
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 225 63 74
    Şirket Web Sitesi: www.perdeshop.com
    Katlamalı Perde firması İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesinde 2004ten beri bulunmaktadır. Perde tasarım ve uygulamalarında çok faklı seçenekler sunmaktadır. Modern, çağdaş, klasik veya geleneksel stillere uygun modelleri bizde bulabilirsiniz.
  • (ERCAN TURAN)

    İKİTELLİ KERESTECİLER SANAYİ SİTESİ 15 BLOK NO:8 BAŞAKŞEHİR İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 442 33 31
    Şirket Web Sitesi: www.torun.com.tr
    Tam güvenli çelik üzeri ahşap ve mebran kaplama lüks seri apartman villa ve daire çelik kapılarımız sizlere güven ve estetiği bir arada sunuyor .
  • (EMİRHAN ŞENGÜL)

    işkent sanayi sitesi d blok no:310-311-312 Murat Paşa, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - MURAT PAŞA
    Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 615 42 18
    Şirket Web Sitesi: www.guvencivata.com
  • Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Çatı Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Ferforje,Çelik Çatı,Mantolama
  • (ERDAL TURHAN)

    papatya sok NO:08 Başıbüyük, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAŞIBÜYÜK
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 421 04 46
    Şirket Web Sitesi: www.ferforjekapi.gen.tr/
    Ferforje imalat ve montaj firmamızın internet üzerinden müşterilerine ulaştığı portal olan ferforjekapi.gen.tr adresine hoş geldiniz.
    Bu sitede, ferforje kapı, ferforje montaj, ferforje modelleri ile alakalı detaylı bilgiler bulabilirsiniz. Bildiğiniz gibi ferforje kapı çok farklı özelliklere sahip, profesyonelce kurulması gereken bir sistemdir. Bu sistemin kuruluşu ve kuran ekip çok önemlidir.
  • İKİTELLİ OSB.SARAÇLAR SAN.SİT.1.BLOK NO: 45 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 488 00 39
    Şirket Web Sitesi: www.globalkepenk.com
    Firmamız kepenk, otomatik kepenk, alüminyum kepenk, otomatik kapı, seksiyonel kapı, otomatik bariyer imalatı yapmaktadır. Ayrıca kepenk servisi, kepenk tamiri, kepenk bakımı, kepenk arıza hizmeti vermekteyiz. Tüm imalatlarımızda yüksek kalitede malzemeler kullanarak tecrübeli teknik servisimiz ile uygulama yapmaktayız. Fiyat almak ve ücretsiz keşif talebinde bulunmak için iletişime geçiniz.
  • İKİTELLİ OSB. DEMİRCİLER SAN. SİT. D-1 BLOK NO:265 İkitelli, Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR - İKİTELLİ
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 407 02 33
    Şirket Web Sitesi: www.alpsanyapi.com
    Firmamız otomatik kepenk sistemleri, otomatik kapılar, fotoselli kapı, seksiyonel kapı , panjur , motorlu panjur , garaj kapıları , otopark bariyer, fabrika kapıları, hızlı branda, tayrot aynası, tuğla laması, plywood köşe koruma profili, v.b ürünlerin üretimini ve bu ürünlerin servis, bakım, ve tamiratını yapmaktadır. Ayrıca isteğinize uygun özel imalatlarımız ile ihtiyacınız olan tüm mimari çözümleri tek bir çatı altında, üretici garantisiyle müşterilerimize sunmaktayız
    Fiyat almak ve ücretsiz keşif talebinde bulunmak için iletişime geçiniz.
  • BOSB (Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi) Mermerciler Sanayi Sitesi 13. Cadde No 32 - 33 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Eylül 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 576 55 55
    Şirket Web Sitesi: www.planartyapi.com
  • (İBRAHİM KADAYIFÇI)

    Düğmeciler Mahallesi Galip Özger Caddesi No:34 Düğmeciler, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - DÜĞMECİLER
    Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 576 07 08
    Şirket Web Sitesi: www.gokceferforje.com
    Yaklaşık 30 yıldır müşterilerimizin tüm ferforje ihtiyaçlarına en kısa sürede, estetik, ekonomik, güvenli ve tatminkar çözümler sunmaktayız.
  • BARBAROS MAH. HUZUR CAD. NO:10 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 315 61 60
    Şirket Web Sitesi: www.sodemoferforje.com
    Firmamız Ferforje üzerine yapılabilecek her şeyi istekleriniz doğrultusunda yapmaktadır.
    Ferforje merdiven Korkulukları, bina giriş Kapısı, bahçe kapısı, garaj kapısı, mumluk, avizeler, saksı, çiçeklik, bebek beşiği, sandalye, kanepe, ayna ve aksesuarları, balkon korkuluğu, soba, mangal, ızgaralık, çardak, sundurmalar, aksesuarlar, yatak başlığı, askılıklar, portmanto, duvar rafları, şömine kapakları, bisiklet, bariyerler, aplikler, oturma grupları, şamdan, panel çit, mezarlık, özel tasarımlar ve çelik çatı, çelik konstrüksiyon işleri...
  • (ERKAN DEMİR)

    mehterçeşme mah. 1922 sokak Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 854 54 54
    Şirket Web Sitesi: www.tadilattamirat.org/
    Demir İnşaat, bir tadilat, tamirat, dekorasyon firması olup, tecrübeli elemanları ile siz değerli müşterilerinin hizmetindedir.Bu doğrultuda inşaat ve dekorasyon sektöründe yeni işler icra ettiğimiz gibi aynı zamanda tadilat ve tamirat işlerinizi de büyük bir titizlikle yapmaktayız.Tecrübesini teknoloji ile bütünleştiren firmamızın kriterleri ise şunlardır: Kalite, teknoloji, ekonomi, prensipli çalışma, estetik, günenilirlik, müşteri odaklılık, sorumluluk bilinci, istikrar ...
KAPI PENCERE SİSTEMLERİ