KAPI PENCERE SİSTEMLERİ ANKARA FİRMALARI

Kapı Pencere Sistemleri

sektörüne ait

Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (ÇAĞLAR KARA)

    cevizlidere caddesi no 100/a çankaya ankara Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 476 73 53
    Şirket Web Sitesi: www.winsacagdas.com
    2007 yılından bu yana sektörde hizmet veren firmamızla
    winsa ürünleri,tüm marka pencere tamiratlarını ve komple tadilat dekarosyon işlerinizi iina ile yapmaya talibiz
  • (MUHAMMED ATAKAN SERÇE)

    FİRMA ÖDEME YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.xxxxx.com/
    Dış cephe mantolama, iç-dış dekorasyon, inşaat ve yapı alanlarında hizmet veren Serdemir Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi, sizlerin huzuru ve mutluluğu için siz değerli müşterilerimize hizmet vermenin gururunu yaşamaktadır.
    Uzun süredir hizmet veren dinamik, insana, çevreye ve doğaya saygılı, alanında uzman ekibimizle sizlerin her türlü inşaat, iç-dış dekorasyon ve yapı alanlarındaki ihtiyaçlarınıza profesyonel çözüm bulmak için buradayız.
    Tüm Türkiyeye hizmet vermek için tüm gücümüzle çalışıyor, yaptığımız kaliteli ve sonuca odaklı işleri ve siz değerli müşterilerimizi referans alarak tam gaz devam ettiğimiz bu yolda sizleri de yanımızda görmekten gurur duyuyoruz.
  • Çamlıtepe caddesi No.152/A Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 350 30 46
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraahsaptorna.com
    1976 yılında başladığımız ahşap ürünler sektöründeki imalatlarımızı, her yıl portföyümüze ilave ettiğimiz yeni model ve tasarımlarla, ilkelerimizden taviz vermeden büyüyerek devam ettirmekteyiz.
    Alkan Ahşap Torna, Ankara Siteler torna firması olup; imalatını yaptığımız ürünler, ahşap seperatör, havalı estetik dekoratif mdf panelleri, kontra ve mdf cnc seperatörler, cnc seperatör, cnc ayna çerçevesi, ahşap masa ayakları, lükens ayak modelleri, ahşap oymalar, ahşap dekoratif oymalar, ahşap paravan, ahşap oymalı çerçeve, ahşap sütun, oymalı dekoratif köşeler, masif oymalı modeller, muz dilimi rozetler ve piramitler, tornalı ayaklar, ahşap topuzlar, ahşap kulplar, kapı ve çerçeve çıtaları, ahşap tavan göbekleri ve pergule modelleri, masif üzeri yazı çeşitleri, merdiven dikmeleri, cibinlik modelleri, merdiven küpeşteleri, burgulu çıta modelleri, işlemeli dekoratif çıtalar, kartonpiyer kapı ve vitrin çıtaları, ahşap işlemeli ve düz klapalar, saçak çıtalar, kartonpiyer ve vitrin taçları, ahşap profil çıtalar, köşe ve kartonpiyer profilleri, ayons baskılı çıtalar, ahşap panjur ve menfezler, lambalı kapı yayları, lambalı kapı kavisleri, tornalı muhtelif ürünler, tekli ve çiftli perde kornişler (rustik), ahşap aksesuar, kontraplak aplikler, panelwoods duvar ve tavan lambrileridir.
    Ankara Sitelerdeki imalathanemizde modern makine parkuru, tecrübeli personel ve ustalarımızla birlikte gerek yurt içinden gerekse yurt dışından getirttiğimiz kereste ve ağaçlardan ahşap torna imalat hizmeti vermekteyiz.
    Bireysel perakende müşterilerimize talepleri doğrultusunda özel imalat ahşap tasarım hizmetimizin dışında mobilya imalatçısı ve mobilya dekorasyon firmalarımıza da ahşap torna konsunda hizmet vermekteyiz.
    Alkan Ahşap Torna firması olarak; kaliteyi en uygun fiyatlarla imal etmek ve siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunabilmektir.
  • (SERCAN YILDIZDAĞ)

    uğur mumcu mh Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 318 33 71
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraelektronik.org
    Ankara da otomatik kepenk servisi denilince akla gelen firma. 7/24 servis hattı: 05308355075
  • Atatürk Mah. Ankara Cad. 31/D Sincan/ANKARA Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 268 00 12
    Şirket Web Sitesi: www.cambalkonsincan.com
    Firmamız; 2016 yılında sektörde özellikle cam balkon ve pvc alanında eksiklikleri görmüş ve bu eksikliklere çözüm üretme yeterliliğine ve deneyimine sahip bir ekip tarafından yine sektöre yenilikler getirmek amacıyla kurulmuştur. Kısa süre içerisinde kendi alanında fark yaratmayı başarmış olan firmamızın temel prensibi geniş hizmet ağıyla müşteri memnuniyetini ve kaliteli hizmet sunumunu sağlamaktır. Çevre ve toplum sağlığı ise en öncelikli hassasiyetimizdir.
    Cam balkon satış ve montajı, cam balkon alüminyum fitil değişimi ve tüm cam balkon aksesuarları, pvc kapı pencere ile aksesuarları, pvc sinekik satış ve montajı, duşakabin satış ve montajı ile birlikte tüm banyo dekorasyonu hizmetlerini en uygun fiyatlarla ve garantili olarak sunmaktadır.
    Ankara Sincanda bulunan satış ofisimizle değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermekten mutluluk duyuyoruz. Firmamız deneyimli ve uzman kadrosu ile satış sonrası servis hizmeti de sunmaktadır.
    Firmamız aynı zamanda Fıratpen yetkili bayisidir.
    Saygılarımızla...
  • (SÜLEYMAN ERKEKOL)

    Ali Ersoy Mahallesi 11.Sokak No:114 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 351 60 25
    Şirket Web Sitesi: www.spspanjur.com
    Panjurlar
    Alüminyum Panjurlar
    Alüminyum panjurlar konutlarımızı güneş ışınları, yağmur, kar gibi iklim şartlarından koruyarak, pencerelerin ömrünü uzatır. İçindeki doğa dostu poliüretan köpük sayesinde, önemli ölçüde ısı ve ses yalıtımı sağlar.
    Akıllı Panjurlar
    Üstün Alman Teknolojisi ile üretilen Becker Centronic motorlarının kullanıldığı akıllı panjurlar, üzerindeki entegre alıcı ünitesi ile kablosuz olarak uzaktan kumanda edilir. Zaman ayarı sayesinde enerji tasarrufu ve güvenlik sağlar. Herhangi bir engelle karşılaştığında kendiliğinden durur. Programlanabilir ara pozisyon ve havandırma konumu ile temiz hava ve ışık kontrolü sağlanır. Tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcının kişisel konforunu artırır.
  • (ALPER YAVUZ)

    Korkut Reis Mah. Cihan Sok. Özbayrak İş Hanı 1/26 Sıhhiye, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - SIHHİYE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 806 26 36
    Şirket Web Sitesi: www.mirayyapidekor.com
    Miray Yapı Dekor Ankarada ev ve ofis dekorasyonu alanında hizmet veren bir firmadır. Dekorasyon hizmeti işin büyüklüğü veya küçüklüğü gözetmeksizin profesyonel bir iş olarak algılanması gereken bir hizmettir ve yalnızca konusunda uzman ve bu işi meslek olarak edinmiş kişiler tarafından organizeli olarak yapılmalıdır. Bu tarz uzman kişileri bünyesinde barındıran firmamız siz değerli müşterilerimize en yaratıcı ve mimari fikirleriyle hizmet ve destek vermektedir.
    Firmamız dekorasyon alanlarında uzman ekibi ile istek ve ihtiyaçlarınızı en doğru şekilde algılayıp, olabildiğince ekonomik maliyetlerle taleplerinizi yerine getirmeye çalışmaktadır.
  • (SERKAN TEKİN)

    yalınç sokak no: 12/a Ulubey, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUBEY
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 353 00 85
    Şirket Web Sitesi: www.aluminyumcu.com
    Alüminyum doğrama, Giydirme cephe, Kompozit cephe kaplama, Cam balkon, Ofis içi jaluzi bölme, Otomatik kepenk, Alüminyum korkuluk, Sineklik, Sürme doğrama lar ve Alüminyum ile ilgili bir çok alanda 2000 yılından bu güne edindiğimiz bilgi ve tecrubelerimiz ile 2015 yılında Vimeks Alüminyum Ltd. Şti. ni kurduk. Kuruluşumuz dan bu güne “Kalite Asla Tesadüf değildir ” politikamız dan ödün vermeden sektördeki yerimizi hızla alıyoruz. Sektörü takip eden değil sektörün takip ettiği isimlerden olmak için çalışıyoruz siz değerli müşterilerimizi uygun fiyat ve kaliteli hizmetle tanıştırmak için yolumuza hızla devam ediyoruz.
    Saygılarımızla
    Vimeks Alüminyum cephe sistemerim Ltd. Şti.
  • (AYHAN ŞİMŞEK)

    Demetgül Mh. Vatan Cad. No:4/A-B Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 345 97 97
    Şirket Web Sitesi: www.fundacam.com.tr
    Funda PVC Alüminyum Cam Sanayii, 1950 yılından bu yana tam 65 yıldır sektöründe bir lider olarak hizmet vermektedir.

    Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi ve fiyatlar için (0312) 345 5 949 ve (0312) 345 9 797 nolu telefonlardan bizlere ulaşabilirsiniz.

    * PVC Pencere
    * Ayna
    * Düz Cam, Aynalı Cam, Lamine Cam, Jumbo Cam ve Temperli Cam Ürünleri
    * Buzlu Cam Çeşitleri
    * Vitrin Camları
    * Cam Balkon ve Katlanabilir Balkon Camları
    * İşyeri Cam ve Cephe Vitrinleri
    * PVC Sistemleri
    * Alüminyum Doğrama ve Alüminyum Cephe Giydirme
    * Balkon Kapama
    * Çerçeve ve Sanatsal Çerçeve Ürünleri
    * Duşakabin ve Banyo Sistemleri
    * Kompozit İç Kapı Sistemleri (PakDoor)
    * Isıcam
    * Sineklik
    * Menfez

    gibi ürün ve hizmetleriyle birlikte dış cephe sistemleri ve dekorasyon alanlarında da hizmet vermektedir.

    Ankara'da Pakpen pvc kapı ve pencere sistemleri bayiliği ile beraber, Katlanır cam balkon sistemleri, Küpeşte Sistemleri (Balkon Korkuluğu), Sineklik Sistemleri, Motorlu Panjur Sistemleri, Ayna Çeşitleri, Düz Cam, Temperli Cam, Vitrin Camı, Katlanabilir Balkon Camı, Cam Balkon, Balkon Kapama Hizmetleri, Çerçeve, Sanatsal Çerçeve, Duşakabin, Isıcam, Menfez, Dekorasyon Hizmetleri, Dış Cephe Sistemleri gibi hizmetler de vermektedir.
  • SİNCAN MERKEZ Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.plastikdogramatamiri.tk
    Her marka pvc kapı ve pencerenin uzun ömürlü kullanılacak şekilde ; tamiri ve bakımı mümkündür. pvc kapı ve pencerelerle ilgili , sorunlar ve çözümleri genel
  • Şenlik Mah. Sevimli Sokak 20/19 Tandoğan, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - TANDOĞAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 381 00 16
    Şirket Web Sitesi: www.altinakmantolama.com
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Ankara Atlantis İnşaat ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır..

    Ankara Atlantis İnşaat Mantolama & Isı Yalıtımı , Çatı Tadilatı , Paslanmaz Korkuluk , Andezit Taşı Uygulama , Bahçe Kapı ve Korkulukları , Dekorasyon İşleri Yapmaktayız..
  • İVEDİK OSB GÜNEŞ 90 SAN.SİT.1394 SK. NO:60 / B Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 395 04 65
    Şirket Web Sitesi: www.emekpaslanmaz.com
    Emek Paslanmaz ve Korkuluk Sistemleri olarak müşterilerimize yıllardır en iyi hizmeti vermekten gurur duymaktayız. Yaptığımız çalışmalarda müşteri memnuniyetini her zaman kendisine ilke edinmiş olan firmamız güler yüzlü ve müşteri odaklı çalışmaktan her zaman keyif almıştır.
    Yaptığımız hizmetler aşağıda sıralanmıştır.
    Paslanmaz Camlı Korkuluk Sistemleri
    Paslanmaz Merdiven Korkuluk Sistemleri
    Paslanmaz Balkon Korkuluk Sistemleri
    Özel Paslanmaz Korkuluk Sistemleri
    Fransız Balkon Korkulukları
    Paslanmaz Çelik Korkuluk Sistemleri
    Paslanmaz Markiz ve Saçaklar
    Çelik veya Camlı Seperatörler
    Paslanmaz Özel Süpürgelikler
  • Ulu bey mah. Çamlıtepe cad 154/B Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 353 73 63
    Şirket Web Sitesi: www.akbaygrup.net
    Mutfak ve banyo tezgahları bankolar ve hayal edebileceğiniz her sey..
  • İŞ AHLAKINA UYMAYAN DAVRANIŞLAR NEDENİYLE FİRMANIN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    2005 yılından itibaren hizmet veren ARYA CAM BALKON SİSTEMLERİ, bu güne kadar göstermiş olduğu başarıyı ve ortaya koymuş olduğu kaliteyi daha da ilerilere taşıyabilmek için, gereken özveriyi göstererek , sektördeki çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.
    ARYA CAM BALKON SİSTEMLERİ olarak misyonumuz ; kaynaklarımızı etkin kullanarak, sürekli öğrenip, geliştirerek, güvenilirlik ve kaliteyi daima ön planda tutarak, daima en iyisini üreterek, koşulsuz müşteri memnuniyetine ulaşmaktır.
    Vizyonumuz, Müşterilerimizin beklentilerini aşan kalite anlayışına odaklanmış yönetici ve çalışanlarımız ile birlikte ; modern
    cam balkon çözümleri, üstün kaliteli malzeme ve üstün nitelikli iş gücü kullanarak sektörde ARYA CAM BALKON SİSTEMLERİ adını kalıcı kılmak, kaliteli ve çağdaş projeler yaratan güvenilir bir marka olmaktır.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (OSMAN GÖKBULUT)

    KARACAÖREN DEMİRCİLER SANAYİ SİTESİ 1644. CADDE NO: 28 Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 528 10 04
    Şirket Web Sitesi: www.renkmetalcam.com
    RENK METAL CAM her türlü inşaat camı ve endüstriyel cam ithalatçısı olup, cam işleme ve yurtiçi ve yurtdışı pazarlaması konularında Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biri olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
  • (MUSTAFA ÇULHA)

    Karacaören Demirciler Sanayi Sitesi 1643.Cadde No:29 Pursaklar, Ankara
    ANKARA - PURSAKLAR
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 528 10 02
    Şirket Web Sitesi: www.renkbirmetal.com
    Başarının ekip ruhu ile kazanılacağının bilincinde olan RENK BİR METAL, yüksek yapılar ve prestij binaları gibi özel ihtisas isteyen her nevi tasarımlarını standart dizayn ve detaylara bağlı kalmadan özgün bir biçimde gerçekleştirir. Bu güne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirlemiş, sektöründeki tüm gelişmeleri ve fuarları takip ederek daima kendini yenileyen profesyonel, dinamik, işinin ehli ekipleri ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
    Bünyemizde; alüminyum doğrama sistemleri, silikon cephe sistemleri, cam cephe sistemleri, kompozit panel sistemleri, fotoselli kayar kapılar, jaluzi büro bölmeleri, çelik konstrüksiyon, terracota (kil panel) konularında hizmet vermekteyiz.
  • (ÖMER SERDAR ASLAN)

    Aliersoy Mahallesi Eğribucak Sok No:11/1 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 353 70 44
    Şirket Web Sitesi: www.aslanpanjur.com.tr/
    ASLAN PANJUR KEPENK ALÜMİNYUM SANAYİ
    2003 yılından beri panjur kepenk, alüminyum sektörlerinde alanında en iyi personeliyle en kaliteli ürünlerini kullanarak sürekli müşteri memnuniyetini benimseyen hizmet anlayışıyla gururla hizmet vermektedir. Kurulduğu ilk günden beri Ankara’nın bir numaralı üreticisi olmuştur.
    En iyi malzeme , en mükemmel uygulama ve 100 müşteri memnuniyetine yönelik satış sonrası hizmetlerin bütününden oluşan kalite anlayışımızı yapı sektöründe çok geniş bir ürün yelpazesinde sürdürülmektedir.
    SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİNE KALİTELİ HİZMET VERMEKTEN GRUR DUYAR.
    “BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU”
  • Sincan Sanayi Bölgesi 225 Cadde 11-A Sincan/Ankara Organize San. Böl., Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN - ORGANİZE SAN. BÖL.
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 394 03 24
    Şirket Web Sitesi: www.kolasaluminyum.com
    Kolas Alüminyum Cephe Sistemleri 2012 yılında ilk adımını ANKARAda atarak başladığı marka yolculuğunda, sektörde önemli bir kuruluş olarak yerini almıştır. " Kalite Asla Tesadüf Değildir. " felsefesi ile bugun 81 ilde uygun fiyata kaliteli ürünler sunarak müşterilerine ulaşmakta ve hayallerindeki tasarıma ulaştırmaktadır. Gelişmiş son teknoloji makine parkımız ve tecrübeli personelimiz ile müşterilerimize hizmetlerini hızlı ve zamanında vermenin mutluluğunu ile 2023 yılına kadar Açıkhava Reklamcılığında önder bir kuruluş olmayı hedeflemektedir.
  • (EMRE BAL)

    951. CADDE 40/A AKTEPE ANKARA Aktepe, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - AKTEPE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 355 51 52
    Şirket Web Sitesi:
    HIRDAVAT - BANYO DOLABI - MUTFAK DOLABI - DUŞAKABİN - FAYANS - ALÇI - KARTONPİYER - BOYA BADANA - TESİSAT - ELEKTRİK -DOĞALGAZ İŞLERİ - KOLON TESİSAT İŞLERİ - VE PROJELENDİRİLMESİ... GÜVENLE ANAHTAR TESLİMİ YAPILIR...
KAPI PENCERE SİSTEMLERİ