İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI BURSA FİRMALARI

İş ve İnşaat Makinaları

sektörüne ait

Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • www.cesurbend.com Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 243 47 00
    Şirket Web Sitesi: www.cesurbend.com
    Boru ve profil bükme makinaları imalatı ile üretime başlayan firmamız, sürekli olarak teknolojik altyapısını ve ar-ge çalışmalarını yenileyerek çok kısa bir sürede hidrolik, yarı otomatik, otomatik, NC ve CNC kontrollü Boru ve profil bükme makinaları ile üretimine devam etmektedir.Talepler doğrultusunda boru ve profil ağız açma makinası (kurtağzı açma) üretimine de başlanmıştır.
    İmalatını sürdürmekte olduğumuz Malafalı Boru ve profil bükme makinalarının ve kurtağzı açma makinasının yurt içi ve yurt dışında satış, servis ve yedek parça hizmeti ile teknik bir kadroya sahip olup, her türlü istek ve sorunlarınızı çözüme kavuşturmayı ilke edinmiştir.
    MAKİNALARIMIZIN KULLANIM ALANLARI
    Hastane Ekipmanları, Mobilya Sektörü, Tarım Makinaları Sektörü, Park ve Bahçe Ekipmanları, Eğitim Araç - Gereç Sektörü,
    Yat Sektörü, İnşaat Sektörü, Otomotiv Sektörü, Gıda Ekipmanları Sektörü, Isıtma ve Soğutma Sektörü vb...
  • Minareliçavuş Mh. Şeftali Cd. Dökümcüler Sanayi Sitesi 106 Sk. No: 22-24-26 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.544 736 41 24
    Şirket Web Sitesi: www.baertec.com
    In 1973 Baertec Machinery took its place in Bursa Industry by producing aluminium and Pvc Metal Processing machinery. Then in 1989 Baertec Machinery continued its production with PVC and Aluminium processing machines among advanced manufacturer companies in Bursa Beşevler in 500m2 closed area. By the increase of demand in the market, everyday the company improved and started manufacturing more and different types products. And 2002 company moved to Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi and continues production in 3000 m2 production area.
    In internal market Baertec Machine proved its profession in producing PVC and aluminium machines, continously developed its production capacity through exporting machines to 30 different countries. As a principle our company aims selling the most qualified products to customers.
    To reach high quality Baertec Machinery speed up research and development studies. As a result of RD studies our company added vertical and horizontal CNC operated machines to the production profile. The machines under our production meet CE marking regulations and ready to present to our customers in our country and also in foreign countries.
    The studies started for ISO 9001 quality assurance preparation and in 2006 our company started to produce band saw machines by this way we also entered to metal industry. Our aim is to continue companys esteemed image under globalizing world conditions by consistently improving and renovating company structure
  • fatih mah mercan sk no 271 Soğanlı, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - SOĞANLI
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 272 09 80
    Şirket Web Sitesi: www.bursavincplatform.com
    vinç, ağır yük kaldırmacılığı ve personel yükseltme sektöründe 25 yıldır biriktirdiğimiz tecrübelerimiz doğrultusunda 2012 yılının sonlarında Bursa Platform Ltd. Şti. ni kurduk. Sektörde edindiğimiz tecrübeler bize hizmet kalitesini ve güvenliği ön planda tutmamızı öğütledi.
    Bursa başta olmak üzere tüm yurtta hizmet veren öncü bir firma olmak yolunda kaliteli ve çeşitliliği bol bir araç parkına sahip olmamız gerektiğini biliyorduk ve bunu başlangıçta sağladık.
  • NİLÜFER TİC MERKEZİ 56 SOK NO:82 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 342 16 00
    Şirket Web Sitesi: berkevinc.com
  • Minareliçavuş Mh. Şeftali Cd. Dökümcüler Sanayi Sitesi 106 Sk. No: 22-24-26 / 16140 Ataevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ATAEVLER
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.000 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.baertec.com
    Baertec About Us
    In 1973 Baertec Machinery took its place in Bursa Industry by producing aluminium and wood processing machines.
    Then in 1989 Baertec Machinery continued its production with PVC and Aluminium processing machines among advanced manufacturer companies in Bursa Beşevler in 500m2 closed area .
    By the increase of demand in the market, everyday the company improved and started manufacturing more and different types products. And 2002 company moved to Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi and continues production in 3000 m2 production area.
    In internal market Baertec Machine proved its profession in producing PVC and aluminium machines, continously developed its production capacity through exporting machines to 30 different countries. As a principle our company aims selling the most qualified products to customers .To reach high quality Baertec Machinery speed up research and development studies. As a result of RD studies our company added vertical and horizontal CNC operated machines to the production profile.
    The machines under our production meet CE marking regulations and ready to present to our customers in our country and also in foreign countries.
    The studies started for ISO 9001 quality assurance preparation and in 2006 our company started to produce band saw machines by this way we also entered to metal industry.
    Our aim is to continue companys esteemed image under globalizing world conditions by consistently improving and renovating company structure.
  • (SEVAL CÖMERT)

    Yeni Yalova Yolu 13. Km. Ovaakça Ovaakça, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - OVAAKÇA
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 267 20 20
    Şirket Web Sitesi: www.teknokomkompresor.com
    TEKNOKOM KOMPRESÖR, çeyrek asra yakın bir süredir Bursa’da faaliyetlerine başlamış, kompresör ve basınçlı hava ekipmanlarına yönelik konusunda imalat, satış ve satış sonrası servis hizmetleri vermeye odaklanmış bir makine firmasıdır.
  • 1624 sokak Altınşehir, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ALTINŞEHİR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 247 09 15
    Şirket Web Sitesi: www.windowsmachinery.com
    pvc profile processing machinery
  • Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2013 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Alkan Mühendislik Olarak; Karot Delme, Derz Kesimi, Hidrolik Kesimi, Komresörle Asfalt Beton Kırımı, Bina Yıkımı, Shhi Tesisat ve Tadilat İşleri Yapmatayız.
  • Kavaklıdere caddesi,Oyak Renault Spor Tesisleri Yanı,No:24 Nilüferköy Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 243 31 88
    Şirket Web Sitesi: www.zeminhafriyat.com
    Firmamız, 29 Eylül 1988 tarihinde Bursada Zemin Hafriyat ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. ünvanı ile faaliyetlerine başlamıştır.
    Firmamız aile şirketi olmakla beraber, tüm müşterilerini de kendi çatısı altında görmektedir. Şu ana kadar hangi işe başladıysa hiçbir işi yarıda bırakmamış ve gece gündüz demeden çalışmış, zamanında işlerini teslim etmiştir.
    20 Yılı aşan iş tecrübesiyle güçlü kadrosuyla yenilikçi hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetini birinci sırada tutarak, inşaat sektöründe en önemli projelerde yerini almış ve başarısını 1997 yılı itibariye makine sayısını arttırmaya, 2000 yılı itibariyle kamyon sayısını arttırmaya, 2004 Yılı itibariyle de inşaat ve bina yapımlarına başlamıştır.
    Ayrıca 2. El Makine ve Kamyon alım ve satımı yapılmaktadır.
    Devam eden iş hayatımızı tecrübeli personelimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla 100 Müşteri Memnuniyetini göze alarak başarımıza sizinle birlikte imza atmak dileğiyle...

    www.insaatfirmalarim.com
  • (İZZET KOÇ)

    akpınar mah Akpınar, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - AKPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.535 683 10 59
    Şirket Web Sitesi: www.kochafriyat.com
  • NOSAB. Demirciler Sitesi H Blok. No:17 Ataevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ATAEVLER
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Kasım 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 234 00 68
    Şirket Web Sitesi: www.desemachine.com
    Dese Machine 2004 yılında Bursa -Türkiyede kurulmuş ve halen Bursa Nilüfer Sanayi Bölgesinde aktivitelerine devam etmekte olan üretici bir firmadır.
    Kurulduğu yıldan itibaren yüksek kalite ve son teknolojiyle üretim yapmayı ilke edinen DESE MACHINE, ISO 9001 kalite sistemiyle hizmetini sürdürmektedir ve CE sertifikasına uygun makineler üretmektedir.
    Firmamız özellikle Boru Bükme Makinası, Profil Bükme Makinası, Yatay Presler, İnşaat Demiri bükme ve Kesme Makinaları üretimi üzerine uzmanlaşmıştır. Fabrikamızda son teknoloji makine parkı , yapısında yer alan eğitimli ve kalifiye Operatörleri, Teknisyenleri ve Mühendisleri ile Türkiyedeki başarılı üreticilerden biridir.
    Müşteriye sunulan üründe kalite her zaman ön plandadır. Firmamız gerek yurt içine, gerekse yurt dışı birçok ülkeye hizmet sunmaktadır.
  • (METİN SÜTÇÜ)

    İZMİR YOLU 22. KM Görükle, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - GÖRÜKLE
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 250 14 09
    Şirket Web Sitesi: www.kahharmakina.tr.gg
    pvc makina imalatı
  • (VEHBİ UZUN)

    Otonsansit Büyük Oto Ticaret Merkezi Sanayi Cad. No:21 BURSA Kestel, Bursa
    BURSA - KESTEL
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 342 00 30
    Şirket Web Sitesi: /www.bursahırdavat.com
    Yıllardır Bursada HIRDAVAT konusundaki tecrübemizi UZPA HIRDAVAT ile hizmetinize sunuyoruz. Expreswelt,askaynak ürünleri,metabo kaynak makineleri, Flex Kesme Taşları,Flex Taşlama Taşları,Flap Diskleri bulabilirsiniz.
  • (MURAT CAM)

    Uzunoğlu İş hanı Kat 1 Gülbahçe, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - GÜLBAHÇE
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: ozgencmakina.com
  • Kocaali cd.No:62 Samanlı, Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - SAMANLI
    İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 247 09 15
    Şirket Web Sitesi: www.wolftechmachine.com
  • (EŞREF ŞENGÜL)

    Organize Sanayi Bölgesi Ormanlar Cad. Mehter Sok. No: 47 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 245 11 99
    Şirket Web Sitesi: www.goksanmakina.com
  • (ŞUAYİP KIRAŞ)

    BEŞEVLER SANAYİ SİTESİ 75.BLOK NO 64 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 441 20 26
    Şirket Web Sitesi: www.gks.com.tr
  • (GÖKHAN ŞENGÜL)

    Yıldırım Caddesi,Mertoğlu sokak no:5/22 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 444 28 60
    Şirket Web Sitesi: www.akburtem.com.tr
  • (MAHMUT YILMAZ)

    DSİ loj c/3 152 Evler Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - 152 EVLER MAH.
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 362 37 22
    Şirket Web Sitesi: www.sondajbursa.com
  • fevzi paşa cd no 196/C M.Kemalpaşa, Bursa
    BURSA - M.KEMALPAŞA
    İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 613 98 48
    Şirket Web Sitesi: www.bedirhafriyat.com/
İŞ VE İNŞAAT MAKİNALARI