İÇ DEKORASYON İSTANBUL FİRMALARI

İç dekorasyon

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (NEŞET KOÇAK)

    HAMİDİYE MH GİRNE CD NO:52/2 Başak Konutları, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - BAŞAK KONUTLARI
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 321 91 19
    Şirket Web Sitesi:
    KOÇAK İNŞAATEMLAK
    ALANINDA UZMAN EKİBİ İLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNDEYİZ.
  • (UMUT BAYINDIR)

    Fındıklı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - FINDIKLI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Firmanın Müşterilerinden Gelen İş Şikayetleri Doğrultusunda Reklam Sayfası Kapanmıştır...
    İş Yaptıracak Müşterilerin Dikkatine
  • BARIŞ MAH.BELEDİYE CAD.NO.30 GİNZA LAVİNYA PARK D:261 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 871 43 43
    Şirket Web Sitesi: www.4duvaryapi.com
    Firmamız;İthal Duvar Kağıdı, Duvar Posteri, Seramik, Doğal Taş, Laminat Parke, Lamine Parke, Masif Parke, Banyo Dolabı, Mutfak Dolabı, Gergi Tavan Sistemleri ve tüm tadilat ve dekorasyon işlerimizle hizmetinizdedir.
  • (İBRAHİM ZAN)

    İstasyon cad. 19/C Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - KIZILTOPRAK
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 449 97 87
    Şirket Web Sitesi: www.sinadus.com
  • FATİH,İ.M.Ç. 2 BLOK N0 2535 UNKAPANI/İSTANBUL Unkapanı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - UNKAPANI
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 528 02 04
    Şirket Web Sitesi: www.ekinhali.com
    Firmamız 1986 yılında Manisa SOMA ilçesinde İnşaat sektörü ile Faaliyete başlamış ve Daha sonra 1996 yılında Günün Değişken şartlarından Dolayı Zemin Sektörüne Yönelmiş ve Bu Sektörde İstanbul da Faaliyetine Halen devam etmektedir. Hedefleri Koşulsuz Müşteri memnuniyeti Başta olmak üzere Kuruluşunda duvardan duvara ile perakende satış hizmetleri vermiştir. Süreç içinde faaliyet alanına PVC Yer dö şemeleri ve Laminat Parke de dâhil edilmiştir. Firmamız Samur duvardan duvara halıları , Dinarsu ve ithal halıları İstanbul bayisidir. Bunun dış ında çamsan fırmasının PARKELAM marka laminat parkesinin, YILDIZ ENTEGRE fırmasının VARIO Click marka laminat parkeleri İstanbul bayisidir.

    Ayrıca dünyanın önemli PVC zemin kaplama malzemeleri ve laminat parke üreticilerinden Tarkett, laminat parke üreticisi Classen ve PVC zemin kaplama üreticisi Grabo fırmalarının da Bayisidir. Firmamız uzun yılların deneyimi ile verdiçi mükemmel hizmetle, sektörde lider kuruluş olarak kabul görmektedir. Firmamız standart ürünler dış ında 'kontrat' siparişler için, özel tasarım halı' taleplerini de karş ılamaktadır. ürün çeşitleri içinde hastane, ofis, cami, otel, maçaza gibi yoğun trafik taşıyan alanlar için dayanıklılığı yüksek Halı-Pvc-Laminat Parke ürünleri ,Paspas ve yollukları bulunmaktadır.

    Ekin hali ve Ekin zemin, zemin sektöründe ticari işbirliği yaptığ hizmet verdiçi, tüketici ve kurumlara her zaman doğru ürünleri sunmayı, doğru hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
  • Mehmet Akif Cad. Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 652 31 81
    Şirket Web Sitesi: www.tutkunyapi.net
    Biz TUTKUN İNŞAAT olarak tadilat, iç/dış boya, ısı izolasyon, mantolama sistemleri konularında titiz çalışma, teknik bilgi, güler yüz ve çevreye saygıyı ön planda tutarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı kendimize ilke edindik. Yılların deneyimi ve alınan eğitimi bilgi birikimini ilerleyen teknolojiyi harmanlayarak en iyiyi yapmak için bir araya geldik. İnsan ilişkileri özel hayata saygı çevre temizliğine özen göstererek uygulama öncesi proje çalışmalarında, detay çözümleri ile birlikte ürün / sistem analizleri, proje gerçekleştirmesi sırasında uygulama kontrolü, uygulama sonrası ürün performanslarını kontrol eden servis anlayışı sayesinde sizlerle uzun süreli birliktelikler oluşmaktadır. Dekorasyon, tadilat, mantolama sistemleri ve iç/dış boya alanlarında size hizmet verebilmek için bekliyoruz.
  • (ADEM)

    inönü mah. no:29 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 596 27 30
    Şirket Web Sitesi: www.karadagyapi.com
    firmamız 1986 yılında istanbulda kurulmuştur.tadilat dekorasyon,mantolama konut üretminide faaliyet göstermektedir.
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI VE BİZİ UZUN SÜRE OYALADIĞI İÇİN REKLAMI DURDURULMUŞTUR Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ İSTANBUL AVCILARDA MUTFAK DOLABI, BANYO DOLABI, AMERİKAN KAPI, MEBRAN KAPI, DUŞAKABİN, RAY DOLAP İMALATINI YAPMAKTADIR.
  • (HASAN DOĞANÇAY)

    Huzur Mah Cesur Sokak 8-E Seyrantepe, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - SEYRANTEPE
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 264 03 49
    Şirket Web Sitesi: www.decortechdesign.com
    Decor Tech Design uzman ekibiyle inşaat sektründe dekorasyon asma tavan kartonpiyer gizli ışık iç mimari 3d tasarım çizim işlerinizde tadilat ve boya uygulamalarında hizmetinzdedir...
  • TAŞOCAKLARI SOK NO:1/18 Hasanpaşa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - HASANPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Aralık 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 427 19 18
    Şirket Web Sitesi: www.yapimmimarlik.com.tr
    Yapım Mimarlık olarak, insanların yaşam alanlarına kaliteli, güvenilir, estetik yapılar inşa etmek için teknolojinin bütün yeniliklerini kullanarak alanında uzman kadrosu ve tecrübesi ile 1975’ten beri inşaat sektöründe hizmet vermekteyiz.
    Ofis ve mağaza revizyonları, mimarlık işleri, banka ve şube genel müdürlükleri revizyonları, konut yenileme, zemin kaplama, duvar kaplama, iç ve dış cephe boyaları, betonarme binalar, köprüler, çelik taşıyıcılı binaların tüm yapım işleri, dış cephe duvar işleri, bölme duvar ve bahçe duvarların yapılması işi, asma tavan, bölme duvar, duvar giydirme işleri, tasarımı, projelendirilmesi ve yapımı dahil tüm tadilat ve onarım işlerini, bünyemizde bulunan Mimar ve İnşaat Mühendisleri aracılığıyla gerçekleştirebilmekteyiz.
    Yapım Mimarlık olarak, inşaat sektöründe çağdaş yaşamın tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için yeni bir iş üretmek ya da üretilmiş işlere yenilikler getirmenin ne derece mühim olduğunun bilinciyle birçok yapım, onarım ve revizyon projelerinde önemli roller üstlendik ve tamamladığımız bu projeler sayesinde sektör içinde itibar kazandık.
    Bu itibarın oluşmasında ülkemizin farklı il ve ilçelerindeki kamu kurumlarında ve Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı askeri yerleşkelerde yapılan inşaat projeleri önemli rol oynamaktadır. Özellikle askeri yerleşkelerde tamamladığımız yapım, onarım ve revizyon projeleri sayesinde yeni yapılacak ihale ve benzeri anlaşmalarda öncelikli olarak tercih edilen firma olmaktan kıvanç duyuyoruz.
    Milli Savunma Bakanlığı ve kamu kuruluşlarındaki projelere sağladığımız bu itibar ve güveni, son 10 yıldır özel sektör için de sağlamaktayız. Sektörlerinde lider birçok özel kuruluş ile süre gelen iş ortaklıklarımız, değişen tüketici tercihlerine göre kendini sürekli yenileyen, modern toplumun değerlerine ve yaşadığımız çevreye duyarlı bir şirket olmamızı kaçınılmaz hale getirmiştir.
    Yıllardır inşaat sektöründe sahip olduğumuz deneyim ve uzmanlığı, günümüzün yenilik ve ihtiyaçları ile harmanlayarak, iş ortaklarımıza kaliteli işler üretmek için kullanacağımızı taahhüt ederiz.
    Saygılarımızla,
    Yapım Mimarlık Tasarım ve İnşaat Ltd. Sti.
  • Abdurrahmangazi Mh. Kale Cad. No:78 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 419 36 02
    Şirket Web Sitesi: www.camiicini.com
    Metin Dekorasyon olarak 1989 yılından beri çini (kürsü, minber, mihrap), nakkaş, müzeyyen pencere, hat yazıları konusunda hizmet vermekte olup, bunca yılın vermiş olduğu bilgi, deneyim ve tecrübe ile İstanbul başta olmak üzere güzel ülkemizin birçok ilinde ve ilçesinde çok sayıda cami restorasyan ve süsleme işlerini yapmış, yapmaya devam edeceğiz.
    Metin Dekorasyon olarak geçmişten geleceğe uzanan bir yolda ilerlerken, geleneksel çini, nakkaş sanatımızı modern bir şekilde uygulamak ve bu sanatı gelecek nesillere aktarmak amacındayız.
    Bu fikir ile yola çıkan firmamız yapmış olduğu tüm işlerde müşteri memnuniyetini göz önüne alarak çalışmakla birlikte Çini ve Nakkaşta ürün kalitesinin olmazsa olması, renk ve desenlerin algılanabilmesi, yüzeyde kusur olmaması, uygulanan alanın uzun ömürlü olması, çok kolay temizlenebilir olması, ve kir tutmaması, estetik anlamda kusursuz olması gibi unsurlar yer alır.
  • (CELAL AKSOY)

    MİMAR SİNAN MAH.MİMAR SİNAN CAD.NO : 31 ÇEKMEKÖY /İST. Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 622 19 27
    Şirket Web Sitesi: www.cagrisimgayrimenkul.com
    Her türlü inşaat işleri yarım asırlık tecrübe ile kaba inşaat çatı ve çatı tamiratı izolasyon her nevi iç dekorasyon isteğe bağlı ister faturalı ister faturasız ister malzemeli ister malzemesiz her türlü soru ve görüşleriniz için telefonlarınızı bekliyoruz..
  • (ALİ YAVUZ HASANOGLU)

    Cumhuriyet mah. 1988 sk Papatya 1 Recidens Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 621 20 04
    Şirket Web Sitesi: www.forzainsaat.com.tr
    hertürlü tadilat demir dograma paslanmaz imalatı anahtar teslimi inşaat peyzaj
  • NUH KUYUSU CADDESİ 227/5 Pazarbaşı, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - PAZARBAŞI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 391 50 71
    Şirket Web Sitesi: www.bogazici-dekorasyon.com
    Boğaziçi Dekorasyon Olarak Bünyemizde, İnşaat Mühendisi Ve Mimar Eşliğinde Çalışan Profosyonel Bir Ekip Barındırıyoruz.
    İşlerimizi Günlük Veya Ek İş Şeklinde Değil Tamamen Süreklilikle Ve Yüzde Yüz Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Kadromuzla Yapmaktayız.
    İstanbul Üsküdarda Bulunan Ofisimiz İle İstanbulun Tüm İlçelerine Hizmet Vermekteyiz.
    İsteğiniz Doğrultusunda Her SektördenReferans Bilgilerimizi Verebiliriz.
    Evinizdeki İç Veya Dış Cephe Olmak Üzere Tüm Dekarasyon İşlerinizde
    Kaliteyi Ve Uygun Fiyatları Arıyorsanız Biz Bunun İçin Hazırız.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (GÖKHAN GÖKKAYA)

    sanayii mh. çarşı sk 35/5 Sanayi, Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN - SANAYİ
    Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 539 60 19
    Şirket Web Sitesi: www.osatdecolive.com
    2000 yıında kurulan osat , inşaat - asansör - mobilya -otomotiv - tekstil başta olmak üzere , gerekli duyulan diğer sektörlere de sorunsuz hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam etmektedir.
  • kemalpaşa cd no:22 (eskicumapazarı) Çamçeşme, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - ÇAMÇEŞME
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.536 895 96 16
    Şirket Web Sitesi:
  • (AYLA GÜRKAN SARAÇLI)

    Fulya Ortaklar Cad. Uman Apt. No:5/1 Fulya, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - FULYA
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 272 15 27
    Şirket Web Sitesi: www.agdekorasyon.com
  • Gümüşpala Mahallesi Veli Sok. No: 2/1 Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 591 60 60
    Şirket Web Sitesi: pramitmimarlik.com/
  • (VELİ ASLANDOĞAN)

    Sülün sk no:46 Bağlarbaşı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAĞLARBAŞI
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 345 80 99
    Şirket Web Sitesi: www.elitmutfak.net
  • (YILMAZ USTA)

    manastır yolu cad. esentepe Postane, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - POSTANE
    Dekorasyon İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 446 93 90
    Şirket Web Sitesi: www.dekoryapı.net