HİZMET SEKTÖRÜ İSTANBUL FİRMALARI

Hizmet sektörü

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (HASAN KUTLU)

    Merkez Mh, Gençosman Cd No 11 E, Güngören - İstanbul Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 702 20 10
    Şirket Web Sitesi: www.lvdtest.com
    EUROLAB LVD Test laboratuvarı uluslararası onaylı, akredite ve yetkili lvd test ve ölçüm analiz laboratuvarıdır, AT uygunluk beyanı ve CE deklarasyonuna göre alçak gerilim direktifine göre LVD testlerini uzman mühendis ve analist personeliyle yapar. LVD test raporlarınız hızlıca kuruluşumuzdan sonuçlanır.
  • (HACER DUMAN)

    Esenler Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 628 00 34
    Şirket Web Sitesi: www.bocekilaclama.ist
    Miss İlaçlama;
    Garantili Böcek İlaçlama;
    Haşere İlaçlama;
    Fare İlaçlama;
    Akrep İlaçlama,
    Kene İlaçlama konusunda profesyonel hizmet vermektedir.
  • (BURHAN KÖKÇÜ)

    tarakçı caddesi hayri sokak istanbul/pendik Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 706 21 50
    Şirket Web Sitesi: www.moborganizasyon.com/sunnet-organizasyonu/
    mob organizasyon; sünnet organizasyon konusunda hizmetlerimizi 6 yıldır sürdürmekteyiz ve hizmetlerimizi görmek için web sitemizi ziyaret edebilir detaylı bilgi edinebilirsiniz. Hizmetlerimiz sadece sünnet organizasyonunda ibaret değildir. İstanbulun her semtine hizmet vermekteyiz.
  • Gayrettepe Mah Vefabey Sok. No:14/4 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 220 43 04
    Şirket Web Sitesi: www.dijitaltercume.com
    Gelişen teknoloji ve küreselleşen dünyanın talepleri doğrultusunda uluslararası iletişimler inşaat alanında da artmaya devam etmektedir. Bunun sonucu olarak inşaat alanında da çeviri hizmetleri büyük bir önem kazanmıştır. Uluslararası iletişimin kuvvetli olması her büyük şirketin olmazsa olmaz ihtiyaçlarındandır. Her dokümanda kaliteli çeviri hizmeti, uluslararası ilişkilerin en üst düzeyde tutulabilmesi için en önemli adımlardan birisidir. Kaliteli bir çeviri hizmeti almak için de alanında uzman çevirmenlerle çalışılması şarttır.

    Dijital Tercüme'de, inşaat, mimarlık ve yapı sektörü alanındaki çevirilerinizde özel bir çalışma uygulanmaktadır. Buna göre çevirileriniz uzman çevirmenlerce tamamlandıktan sonra, talebiniz halinde İnşaat Mühendisliği mezunu editörlerimizce terminolojik olarak yeniden gözden geçirilmekte, en son olarak ABET Akreditasyonu ve TMMOB İMO (İnşaat Mühendisleri Odası) terimcesine göre redakte edilmektedir.

    Bu alanda firmaların tanıtım ve web sitesi çevirilerini 50'den fazla dilde, ana dil çevirmenleri ile, hedef dilin yerel motifleri ve okuyucu kitlesinin memnuniyeti göz önüne alınarak; Google Yetkili Çeviri Bürosu ünvanımızla tamamlamamız, birçok firmanın çeviri işlerinde bizi tercih etmesinin sebeplerindendir. Uzmanlık alanı çevirileri ve yerelleştirme alanlarında Google Yetkili Çeviri & Yerelleştirme Bürosu seçilen ve TS EN 15038 (Uluslararası Çeviride Kalite Yönetimi ve Çeviri Hizmeti sertifikası), ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi; ISO 17100:2015 (Çeviri Hizmetleri- Çeviri Hizmetlerinin gereklilikleri) ve OHSAS 18001 sahibi olan Noter Yeminli Dijital Tercüme Ltd. Şti, 50 dilde, 110 uzmanlık alanında 15 yıldan beri hizmet vermektedir. MYK 12UMS0274-6 referans kodlu Ulusal Meslek Standardı ve Yeterliliği, TC 37 Terminoloji ve diğer dil ve içerik kaynakları ve MTC 112 sertifikasyonlarına göre yönetilmektedir. İnşaat çevirileri alanındaki referanslarımız arasında:

    Gap İnşaat, Pergel İnşaat, Outimex, Çalık Holding, Akdağlar, Bilfinger, NUN İnşaat, İstanbul Teknik, PAB, Sanko, Delta İnşaat sayılabilir.

    İnşaat alanındaki kataloglar, inşaat konulu teknik kılavuzlar, teknik şartnamelerin çevirileri, inşaat aletlerine ait kullanım kılavuzları, inşaat ve yapı konulu teknik şema ve kitapçıklar, inşaat ve şantiye alanında kullanılan makine, elektrik-elektronik, inşaat, çevre sistemleri vb. konuları kapsayan teknik çeviriler, fizibilite raporları, ürün tanıtım kitapçıkları, hak ediş raporları, makine ve cihazların katalogları, inşaatlardaki teknik aletlerin kullanım kılavuzları, ürün katalogları, servis ve bakım kitapçıkları, mühendislik eğitim materyalleri, yapı kurulum sistemleri, yapı ve denetim raporları, ruhsatlandırmalar, tesis ve üretim alanları çevirileri, işçi ve alet emniyet/güvenlik kitapçıkları, şantiye kuralları, inşaat ve yapı alanı onay yazıları, uluslararası inşaat kongre ve fuar çevirileri, yapı-denetim raporları, bakım kılavuzları bu kapsamda ele alınır.

    Daha detaylı bilgi için lütfen
    http://www.dijitaltercume.com/tr/hizmetlerimiz/yazili-ceviri/teknik-ceviri/insaat-yapi-cevirisi linkine tıklayınız
    Saygılarımızla,

    Dijital Tercüme Ltd. Şti.
    Kusursuz İletişim

    Telefon: 0 (212) 220 43 04 (09:00-18:00)
    E-posta: [email protected] (7/24)
    Merkez: Vefabey Sk. No:14/4 Gayrettepe/Beşiktaş- İstanbul
    Şube: Skyport Residence D:72 Beylikdüzü - İstanbul
    Dijital Tercüme Hakkında:ISO 17100:2015, ISO 9001:2008, EN 15038:2006, OHSAS 18001 ve MTC 112 dahil 8 kalite sertifikası, 2 başarı ödülü (Google Yetkili Çeviri ve Yerelleştirme Bürosu) sahibidir. 50 dilde, 110 uzmanlık alanında, 600'den fazla kamu ve özel sektör referansıyla, 15 senedir Türkiye'nin çeviri ve lokalizasyon alanındaki öncü firmasıdır.
  • YENİ MAHALLE KİPTAŞ KONUTLARI AVM 2.KAT NO:21 Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 728 90 02
    Şirket Web Sitesi: www.hakankaragayrimenkul.com
    HAKAN KARA GAYRİMENKUL ALIM SATIM ARACILIK HİZMETLERİ...
  • (ÖZGÜR SAĞDIÇ)

    Kartaltepe Mah. Bitişik Bağlar Sok. No:8/A Kartaltepe, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - KARTALTEPE
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 530 10 10
    Şirket Web Sitesi: www.bakirkoybilgisayarci.com
    Bakırköy Bilgisayarcı www.bakirkoybilgisayarci.com, Bakırköy Bilgisayar; bilgisayar teknik servisi, bakım, tamir, teknik destek, yazılım hizmetleri vermektedir. Bilgisayar yazılım güncelleme, format, işletim sistemi yenileme, yükleme kurulum.
    Masaüstü, dizüstü, laptop bilgisayarlarının tamiri, bakımı, servisini yapmaktayız. Ev, işyeri, ofis bilgisayar servisimiz bulunmaktadır. Yerinde bilgisayar teknik servisi.
    bakırköy bilgisayar, bakırköy bilgisayar teknik servis, bilgisayar servisi ataköy, bakırköy bilgisayar servisi istanbul, bakırköy bilgisayar teknik servis, ataköy bilgisayar servisi, yeşilköy bilgisayar servisi, yeşilyurt bilgisayar servisi, florya bilgisayar servisi.
    bakırköy bilgisayar tamiri, bakırköy bilgisayar firmaları, bakırköy bilgisayar tamircisi, bakırköy bilgisayar kursları fiyatları, bakırköy bilgisayar servisi
  • Üstün Plaza Atatürk Mah. Ekincioğlu Sk. No:8/5 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 354 10 40
    Şirket Web Sitesi: www.ticaretofisi.net
    Ekonomi Bakanlığı KOSGEB Destekleri danışmanlığı, Yatırım Teşvik Danışmanlığı, Dahilde İşleme İzin Belgesi Danışmanlığı, AR-GE UR-GE Destekleri Danışanlığı, Yurtdışı Pazar araştırması, İthalat-İhracat İşlemleri, Ödeme Şekilleri Yönetme.
  • incirli Cad 71/19 Zuhuratbaba, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - ZUHURATBABA
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 570 55 95
    Şirket Web Sitesi: www.prodan.com.tr
    Günümüzde işletmelerin rekabetleri açısında en önemli kriterlerden biri haline gelen ISO 9001 kalite Yönetim Sistemi belgesi, kurumlara öncelik katan önemli bir değer niteliğindedir.
    Ankara merkezli hizmet veren Prodan Kalite Danışmanlık firması da bu firmalardan bir tanesidir. Ankara merkez olmak üzere, İstanbul ve Bursa ofisleri de bulunan Prodan Kalite Danışmanlık, müşterilerine Yönetim Sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Hizmetleri arasında ISO 9001 belgesi, ISO 14001 belgesi, ISO 22000 belgesi, ISO 27001 belgesi gibi kalite, çevre, gıda güvenliği ve bilgi güvenliği yönetimi sistemlerine dair belgeler bulunmaktadır.
    ISO (Uluslararası Standartlar Örgütü) tarafından firmalara belli kalite standartları getiren bu uygulamalar sayesinde üretim, ihracat, ar-ge konularında dünya standartlarında hizmet vermeniz için gerekli tüm bilgileri edinebilirsiniz. Bu doğrultuda Prodan Kalite Danışmanlık firması donanımlı ekibiyle birlikte size öncülük edecektir.
  • Fatih Cad. Narlıdere Sok. No:5 Arnavutköy, İstanbul
    İSTANBUL - ARNAVUTKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.850 885 07 55
    Şirket Web Sitesi: www.kartsepeti.com
    Astropay, Paykasa bozdurma kart sepeti www.kartsepeti.com üzerinden yapılmakta ve ön ödemeli kartların satışını yapmaktadır. Astropay, paykasa, astropay bozdurma, paykasa bozdurma.
    Astropay internet sitelerine para yatırabileceğiniz bir sanal kredi kartıdır. Astropay 16 haneli kart numarası, son kullanma tarihi ve güvenlik kodundan oluşur. Günümüzde internet üzerinden yapılan alışverişlerde birçok ödeme yöntemleri kullanılmaktadır.
    Paykasa internet sitelerinde kullanabileceğiniz ön ödemeli bir karttır. 16 haneli pin kodundan oluşan Paykasa kart ile çevrimiçi ödemeler yapabilirsiniz.
    Günümüzde internet üzerinden harcama yapan kullanıcı sayısı oldukça artmıştır.
  • Merkez Mahallesi Ayazma Yolu No:21 D Blok M-1 Cendere, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - CENDERE
    Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.850 211 60 40
    Şirket Web Sitesi: www.elektromanya.com
    Elektromanya, akıllı telefon modelleri www.elektromanya.com yenilenmiş telefon, ikinci el telefon web sitesidir. MPX (Mobile Phone Xchange) firmasının, ürünlerini tüketicilerle buluştuğu elektronik ticaret sitesidir. MPX, dünyanın öncü mobil operatörlerine, üretici ve perakendacilerine BuyBack ( Geri Satın Alım) ve Trade-in (Farkını Verip Yenisi ile Değişim) çözümleri sunar. 2005 yılından itibaren İngilterede mobil cihaz geri dönüştürme pazarındaki boşluğu doldurmaya başlamıştır. Hizmetleriyle bir ilki gerçekleştiren MPX, İstanbul ofisinde de faaliyetlerine başlamıştır.
  • Ferhatpaşa Mah. G-17 Sokak. No:127 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 489 20 66
    Şirket Web Sitesi: www.upset.com.tr
    UPSet Elektronik, güç elektroniği kesintisiz güç kaynağı www.upset.com.tr sektöründe 15 yıldır profesyonel mühendislik altyapısıyla kaliteli ürünler üretmektedir. Tüketici ihtiyaçlarına cevap verebilen kaliteli, tasarruflu kesintisiz güç kaynağı ürünleri ve hizmetleri sunmaktadır. Elektronik pazarındaki teknolojiyi takip edip bu gelişmeleri müşterinin kullanabilmesini sağlamak için kendini daima yenilemektedir. Müşteri memnuniyetine öncelik tanıyan işletmemiz güven, kalite, çözüm odaklı çalışmayı ilke edinmiştir. UPSet, sektöründe tercih edilen şirket olmasının verdiği güvenle müşteri potansiyelini ve satış grafiğini artırmaya ara vermeden devam etmektedir.
  • (ERDEM KANMAZ)

    Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blog K:13 1. Levent, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - 1. LEVENT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 371 50 50
    Şirket Web Sitesi: www.destekmenkul.com
    Destek Menkul Değerler www.destekmenkul.com, 20 yıldır Forex Destek markasıyla Forex yatırımcılarına en etkili kazanma yöntemiyle destek olmuştur. Forex piyasasında, yatırımcıya hitabenı güvenilir, doğru, etkili hizmet sunma çabasıyla başlayan Destek Menkul, Türkiyedeki yatırımcıların beğenisini, güvenini kazanmıştır. Destek Menkul Değerler A.Ş. yatırımcı markasıyla Forex kullanımını her yönüyle kullanıcıya öğreterek doğru yatırım kanallarına yatırım yapmayı sağlamaktadır. Forex nedir; günümüz teknolojisinde icat edilen yatırım araçlarında biri olan forex bir döviz takası modeli olarak gösterilmektedir.
  • (CAN KOÇKİRLİ)

    Merkez Mah. No 10 Büyükçekmece Konakları, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - BÜYÜKÇEKMECE KONAKLARI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 909 32 64
    Şirket Web Sitesi: www.buyukcekmecehaliyikama.gen.tr/
    Büyükçekmece Halı Yıkama Firması ile sizde halılarınızı temizlik garantisi ile yıkata bilirsiniz. Halı yıkamanın ne kadar zorlu bir süreç olduğunu bilen bir firma olarak bu konuda gerekli olan teknolojik yatırımlarımızı yaptık ve bu sayede memnuniyet garantisi verirken kendimizden emin olarak hareket etmekteyiz.
  • (SERCAN ULUCAN)

    Kocamustafapaşa Mah. Değirmen Sok. No:5 Kocamustafapaşa, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - KOCAMUSTAFAPAŞA
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 456 23 63
    Şirket Web Sitesi: www.kredivar.net
    Kredi Notu öğrenme sitesi www.kredivar.net Türkiye Cumhuriyeti numaranızı yazarak kredi notunuzu öğrenmenizi sağlıyor.
    Türkiye Cumhuriyeti Numarasıyla Kredi Notu Sorgulama sadece Kredi Kayıt Bürosundan sorgulanabiliyordu. Web sitemiz sorgulama izni alarak yasal sistem kurdu.
    Geliştirdiğimiz sistem sayesinde kredi notunu hemen sorgulayıp öğrenebilirsiniz. Web sitemiz üzerinden üyelik oluşturup Türkiye Cumhuriyeti numaranızı girmeniz yeterlidir.
    Kredi Notu sorgulama tamamen ücretsiz bir hizmet olup tüm bankaların kredi notu bilgilerini oluşturabileceğiniz gerçek sonuç kayıtları içermektedir.
  • (OĞUZ ÇAYIRLIOĞLU)

    Merkez Mah. Altınoğlu Sk. No:11/A Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Kasım 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 593 23 13
    Şirket Web Sitesi: www.yuzdeyuztemizlik.com.tr
    Yüzdeyüz Temizlik Hizmetleri Şirketi’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, yurtdışında doğup büyümüş ve Almanya’da temizlik ile ilgili meslek yüksek okulunu okumuş, temizliğin teknik ve pratik altyapısının eğitimini almıştır. Şirketimizin kurucusu, sahip olduğu bu teknik ve pratik altyapı ile birlikte disiplinli, hızlı, dürüst ve kaliteli iş yapmayı benimsemiş olup tüm ekibimiz de bu niteliklere uygun kişiler arasından oluşturulmuştur.İstanbul Temizlik Hizmetleri ekibimiz genç, dinamik ve büyümeye odaklanmış bir ekiptir. Ekibimiz herkese samimi ve saygılı davranmaya çok önem vermekte, en üst düzeyde, birebir ve her konuda yardımcı olmayı ilke edinerek çalışmaktadır.
  • (ZEKERİYA KARATAŞ)

    Merkez Mah.Merkez cad.Kaplancalı 3 Apt. No:4 Kat:5 Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 224 44 22
    Şirket Web Sitesi: www.proaktifhukuk.com/
    Proaktif Hukuk ve Danışmanlık Bürosu, ceza hukuku alanına giren hukuki problemlerinizde uzman ceza avukatlarıyla sizlere hukuki hizmet sağlamaktadır. Ceza hukuku yaptırımlarının kişinin hürriyetini kısıtlayıcı etki yapabilme ihtimali bulunduğundan bu alana giren konuda hukuki destek almaktan çekinilmemeli ve mutlaka uzman bir ceza hukukçusuna danışılmalıdır. Yılların deneyimiyle hareket eden uzman kadromuz sorunlara müvekkil temelli yaklaşmakta ve kişinin faydalanabileceği hukuki haklardan sonuna kadar faydalanması; ayrıca hak kaybından dolayı mağdur olmaması amacı gütmektedir. Hukuki danışmanlık hizmeti de veren büromuz, ceza hukukunu ilgilendiren tüm sorularınızın yanıtlarını sizlere vererek sizi aydınlatma şiarıyla hareket etmektedir. 70’ten fazla çalışanı olan bu büyük ve kurumsal hukuk bürosuyla tanışmak ve etkin çözüm yöntemlerinden yararlanmak isterseniz bize her zaman ulaşabilir ve yardımlarımızdan memnun müvekkillerimiz arasında yer alabilirsiniz.
  • Levent 199, Büyükdere Caddesi, No:199 34394 Şişli - İSTANBUL Zincirlikuyu, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - ZİNCİRLİKUYU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 444 80 82
    Şirket Web Sitesi: www.zorluelektrik.com
    Başvuru için web sitemiz üzerinden başvuru linkine tıklayarak gerekli yerleri doldurmanız veya son 2 aya ait elektrik faturanızı [email protected] e-posta adresine mail yoluyla göndermeniz yeterlidir
  • (FATMA TOMRİS AYVAZ)

    Gayrettepe Mh. Ayazmadere Cad. No: 9 Levent, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - LEVENT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 258 73 78
    Şirket Web Sitesi: www.nopest.com.tr
    Haşere böcek ilaçlama sektöründe kaliteli ilaç maddesi kullanarak kalıcı temizlik sağlayan Nopest böcek ilaçlama www.nopest.com.tr şirketi, Türkiyenin en iyi hizmet veren haşere ilaçlama firması olarak ülke genelinde hizmet vermektedir.
    Ev, iş yeri, bahçe, açık alanlarda böcek ilaçlama, haşere ilaçlama, pire ilaçlama, fare ilaçlama hizmetleri veren Nopest ilaçlama şirketi, çevre dostu ilaçlar kullanarak haşereleri temizlemektedir.
    Garantili, kaliteli, ruhsatlı böcek ilaçlama hizmeti almak isteyenler Nopest ilaçlama firmasını tercih ediyor.
  • (CAN KOÇKİRLİ)

    Şirin Sanayi Sitesi B2 Blok No 25 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 909 32 64
    Şirket Web Sitesi: www.beylikduzuhaliyikamafabrikasi.com/
    Beylikdüzü halı yıkama fabrikası olarak en uygun fiyatlara halı ve koltuk yıkama hizmeti vermekteyiz. Kaliteli hizmeti uygun fiyatlara sağlamaktayız. Son teknoloji makinelerimiz ve deneyimli personelimiz ile hizmetimizi sağlıyoruz. Ücretsiz servisimiz ile halılarınız adresinden alınır ve yıkandıktan sonra teslim edilir.
  • (AYŞE TAZECAN)

    Gayrettepe Mah. Fahri Gizden Sk. No: 18/A Beşiktaş / İSTANBUL Ertuğrul (Gayrettepe), Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - ERTUĞRUL (GAYRETTEPE)
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 263 01 01
    Şirket Web Sitesi: www.dugunsalonuistanbul.com
    Hayallerinize uygun, hayatınızdaki en önemli gününüzde, başarılı ekip çalışması ile birlikte, sizin yanınızda olmaktan mutluluk duyarız