HAZIR BETON VE BETON MALZEMELERİ ANKARA FİRMALARI

Hazır Beton ve Beton Malzemeleri

sektörüne ait

Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Y.YURTÇU MAH.ESK.YOLU 25.KM NO:5 ETİMESGUT Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 299 82 52
    Şirket Web Sitesi: www.sahinlerbeton.com.tr
    ŞAHİNLER GRUP NAK.İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ
    2006 YILINDAN BERİ HAZIR BETON ÜRETİM TESİSİNDE FALİYET GÖSTEREN FİRMADIR.
  • MUTLU MH.701 SK. NO:14/23 Akdere, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - AKDERE
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Haziran 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.531 334 88 43
    Şirket Web Sitesi: www.karot.gen.tr
    Gelişmekte olan bir ülke olarak inşaat sektörümüzde son yıllarda büyük bir hamle yaparak çağımız teknolojisiyle entegrasyona geçmiş ve ilkel yöntemlerle çalışmayı bırakmıştır. İnşaat sektöründe karot ile beton delme, beton kesme sistemlerinin yanı sıra inşaat, yapı ve güvenlik alanlarında, bina güçlendirme, kimyasal ankraj, kontrollü bina yıkımı, beton ve donatı raporları konularında hizmet vermektedir.
    2001 yılında kurulmuş olan firmamız 2005 yılında kurumsal bir kimlikle AS KAROT BETON DELME – KESME – ENJEKSİYON - GÜÇLENDİRME SİSTEMLERİ olarak faaliyetlerine devam etmektedir. AS KAROT, alanında profesyonel bir kadro, geniş makina parkuru onarım harçları ve yapı laboratuvarı ile Türkiye çapında faaliyetlerini sürdürmektedir.
  • ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ ÇAMLIDERE SOKAK NO 19/A İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 341 16 66
    Şirket Web Sitesi: www.araboglu.com
    Bölge Telefonlarımız ;

    Samsun : 0362 437 06 55

    Bodrum : 0252 358 75 15

    Araboğlu Beton Delme Kesme 1998 yılında toptan gıda ve meşrubat üzerine kurulmuş olup 2004-2007 yılları arasında faaliyetlerine ara verip 2007 yılında inşaat sektöründe (Beton delme, kesme, kimyasal ankraj, filiz ekme, asfalt kesme, beton kesme makinaları satış-servis-yedek parça ve danışmanlık) faaliyet göstermeye başlamıştır. 2009 yılından itibaren de tekrar toptan gıda ve meşrubat pazarlama dağıtım işi ile siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaktadır. İşinizi ve işimizi biliyoruz.

    Tecrübeli ekibimiz ve kaliteli ekipmanımızla temiz, güvenli ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşıyoruz. Amacımız firma olarak teknolojiyi yakından takip ederek sürekli makine parkurumuzu geliştirmek ve bu sayede siz değerli müşterilerimize hızlı ve sorunsuz hizmet sunmaktır. Ticari anlayışımızdaki “İş, iştir.” Politikasıyla yola çıkıp, küçük veya büyük tüm işlerinizde gerek duyduğunuz anda yanınızdayız.

    Bu doğrultuda sizleri de müşterilerimiz arasına katılıp Araboğlu’nun kaliteli ve titiz hizmetinden yararlanmaya davet ediyoruz. 1998yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyetine devam etmekte olan ARABOGLU55 san.ve Tic. Ltd. şti.A.Ş,kurucularının uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimleri,uzman teknik kadro ve kalifiye elemanlarıyla sürekli değişimin eseri olarak sektörde haklı yerini almıştır. ,teknolojinin her türlü araçlarının kullanıldığı tesislerinde faaliyet göstermektedir.

    MİSYONUMUZ ; Yenilikçi yaklaşımları benimseyen anlayış, toplam kaliteye olan inancımız ve güçlü çalışanlarımızla, güven, tecrübe, hız, memnuniyet ve yüksek sorumluluk duygusuyla gerçek bir sektörel marka olmak.

    VİZYONUMUZ ; Müşterilerimizin beklentilerini aşan iş birliği değerlerine sahip olmak, sunduğumuz ürün ve hizmet kalitesini her zaman sağlamak.

    DEĞERLERİMİZ ; Müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışı ile süregelen değerlerine bağlı kalarak faaliyet alanlarına iyi odaklanmak, müşterilerinden tedarikçilerine, çalışanlarından topluma kadar tüm paydaşları için değer oluşturmak.

    HEDEFİMİZ ; Faaliyet gösterdiğimiz alanlarda en iyi hizmeti vermek ,sektörde ayrıcalıklı olmaktır.

    KURUMSAL POLİTİKAMIZ ; Faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana kazandığımız bilgi birikimi , tecrübe deneyimi ve teknolojinin sunduğu olanakları kullanmaktır.

    YÖNETİM POLİTİKAMIZ; BODRUM KAROT yönetimi ,yüklendiği işleri uluslararası kriterlere, yürürlükteki şartlara, standartlara uygun olarak kalite doğrultusunda işlerini doğru ve tam olarak zamanında yapmak , mevcut kaliteyi artırma politikasındadır.

    ARABOĞLU GRUP BETON DELME KESME A.Ş
    BETON DELME
    BETON KESME
    ÇELİK KONSÜRKSÜYON
    KONTROLLÜ BİNA YIKIM4
    ÇATLATMA
    FİLİZ EKİMİ

    FALİYET ALANLARIMIZ PROFOSYONEL EKİP İLE ÇALIŞMAKLA BERABER İŞ VE İŞÇİ SAĞLIĞINIDA ÖNEMSEMİŞ OLUP SGK SIZ İŞÇİ ÇALIŞTIRILMAMAKTA VE SAĞLIK RAPORLARI VE EĞİTİMLE İŞE BAŞLATILMAKTADIR.
  • Cevizli Dere Cad. 1239.Sok 4/10 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.zaferyol.com
    ZAFER YOL İNŞAAT MİMARLIK MADENCİLİK

    Zafer PALA öncülüğünde kurulan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti. güçlü ve tecrübeli kadrosu ile sizlere hizmetin en iyisini vermeyi kendine prensip edinmiştir.
    Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti. kurulduğu günden bugüne, inşaa ettiği yüksek standartlardaki yapılar ile inşaat sektöründe adından söz ettiren bir firma haline gelmiştir.
    İnşaat sektörüne ülkemizdeki faaliyetleriyle adım atan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., sürekli değişim ve gelişim göstererek yeni projelerle yoluna sağlam ve güvenilir adımlarla devam etmektedir.
    Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., bununla da sınırlı kalmayıp madencilik, inşaat malzemeleri, hafriyat ve lojistik sektörlerinde de yer almaktadır.
    Gerçekleştirdiği inşaat, restorasyon ve yol yapımı projeleri ile ülkemizin yenilenen mimarisine artı değerler katmaktadır. Sunduğu inşaat kalitesiyle yatırımlarını konutta değerlendirmek isteyenlere en doğru seçimleri sunmaktadır. Ayrıca konut projelerinin yanında ticari projelere de imza atan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., yatırımlarını ticari alanda değerlendirmek isteyenlerin de ilk tercih ettiği firmalar arasında yer almaktadır. Kültürümüzün mirası olan tarihi köprü, han, hamam, medrese, cami, külliye, kervansaray, bedesten gibi tarihi eserleri aslına uygun bir şekilde restore etmektedir. Güçlü makine parkı ile inşaat tecrübesini birleştirerek alt yapı, kanal, kanalizasyon ve yol yapım işleri yapmaktadır.
  • İvedik OSB 1447.Sokak No : 7 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 394 65 14
    Şirket Web Sitesi: www.tekcnc.com
    Firmamız iş makineleri makine yedek parça imalatları , tambur imalatları ve muhtelif talaşlı imalatlar yapmaktadır.
  • Siteler Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 351 21 13
    Şirket Web Sitesi: www.mertyikimharfiyat.com
    - Bina yıkımı
    - Gecekondu Yıkımı
    - Otel- Köprü Yıkımı
    - Fabrika Yıkımı
    - Kat Kesimi
    - Enkaz Karşılığı Yıkım
    - Bina İçi Tadilat
    ~~ Bina Yıkımı ~~
    Görünürde birşeyi bozmak, yıkmak, yapmaktan daha kolaydır. Ama konu bir binayı yıkmak olunca durum hiç de öyle değildir. Yıkım sırasında çevredeki binalara ve insanlara maddi veya bedensel zararlar verilmesi, can kayıpları veya yaralanmaların olmasına, anlaşmazlıklara, mahkemelik durumlara, tazminat taleplerine ve daha bir dizi can sıkıcı durumlara neden olabilir.
    Özellikle kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı büyük şehirlerde yıkım çalışmaları ile, öncesine göre daha fazla karşılaşılmaktadır. Birkaç katlı binalar kadar yüksek binaların da yıkılıyor olması, yıkım çalışmalarının ne kadar ciddiyetle ve planlı bir şekilde yapılması gerektiğini ortaya koyuyor.
    Bina yıkım işleri, inşaat sektörünün bir alt sektörü olarak hızla büyümekte ve bu faaliyeti gösteren çok sayıda yıkım firması kurulmakta, var olan firmalar ise kendilerini güçlendirmektedir. Ancak İstanbul yıkım firmaları, Ankara yıkım firmaları, bütün yıkım firmaları için birinci öncelik, yıkım çalışmalarına başlamadan önce, yıkım çalışmaları sırasında ve yıkım sonrasında, gerekli iş güvenliğini sağlamaktır.
    Bu faaliyetlerin yasal düzenlemeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından 2013 yılı Ekim ayında çıkarılan Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliği’nde yapılmıştır. Yönetmeliğin Yıkım İşleri başlıklı 75. maddesinde yıkım çalışmalarında uyulması gereken esaslar şu şekilde açıklanmıştır:
    • Herşeyden önce bina yıkımı faaliyetinin, sorumlu ve yetkili teknik elemanların denetimi altında planlanlanması ve yürütülmesi gereklidir.
    • Yıkım öncesinde bina içinde ve çevresinde bulunan, su, elektrik ve gaz bağlantıları kesilmelidir.
    • Yıkılacak binanın çevresinde gerekli önlemler alınarak bir güvenlik alanı kurulmalıdır.
    • Yıkım sırasında ilgili yasal düzenlemelere ve standartlara uygun hareket edilmelidir.
    • Yıkım işinde uygun araçlar ve çalışma yöntemleri kullanılmalıdır.
    • Yıkım çalışmaları sırasında mümkün olduğu ölçüde toz kalkmaması ve ortaya çıkan malzeme ve molozların güvenli bir şekilde yıkım alanından götürülmesi için gerekli önlemler alınmalıdır.
    Bina yıkım çalışmalarında gösterilen güvenlik ve titizlik ne kadar önemli ise, hafriyat çalışmaları da bir o kadar önemlidir. Binayı yıkmak kadar, ortaya çıkan tuğla, beton, demir ve her türlü molozun, çevreyi kirletmeden ve risk yaratmadan güvenli bir şekilde uygun yerlere taşınması gerekir.
    30 yıllık bir geçmişe sahip olan Mert Yıkım firması, hafriyat çalışmalarında da aynı özeni göstermektedir. Mert yıkım hafriyat işlerinde, sahip olduğu geniş makine parkuru ile bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı güçle hizmet vermeye devam edecektir.

    AKTEPE YIKIM ENKAZ
    0534 652 86 39
    0532 695 66 35
    MURAT AKTEPE
  • Kayı Mahallesi Hızırbey Cd. Nur Apt. No:1/2 Kazan, Ankara
    ANKARA - KAZAN
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 814 53 54
    Şirket Web Sitesi: www.cidemkum.com
    Çidem Kum, 1994 yılında ÇİDEM KUM İNŞAAT NAKLİYAT TAAHHÜT MUSA ÇİDEM ismiyle faaliyete başlamış olan şirketimiz, nakliye ve inşaat sektöründe sayısız alanlarda hizmet etmiş deneyimli uzman kadrosuyla kaliteden ödün vermeden müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini en üst düzeyde tutmayı ilke edinmiştir.
    Hedeflerimiz içerisinde ödün vermeden en uygun fiyat ve koşulları sunabilmektir. Hizmet kalitesinde lider olabilmek, müşterilerimizle karşılıklı çalışma devamlılığı, kalite ve müşteri memnuniyeti esaslı,bir ticaret ve hizmet anlayışını benimsemiştir.
    Bu anlayış, kaliteyi satış ve hizmet süreçlerini de içine alan bütün kurumsal boyutlarda gerçekleştirmeyi hedeflemektedir. Açıklık, Şeffaflık ve Dürüstlük müşterilerimizin bize duydukları güveni doğuran en temel özelliklerimizdir. Tüm iş ve hizmetlerimizde bunu korumak gerektiğinin bilincindeyiz...
  • (RAMAZAN tolu)

    an k sincan İncek, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - İNCEK
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 426 19 06
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraduvarkalip.org
    Duvar i isimi insat z
  • (ERKİN ÖZGEN)

    Bağlar Cad. Çehre Sok. No:510 Büyükesat Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 436 43 65
    Şirket Web Sitesi: www.ecsilim.com
    EC ZEMİN TEKNOLOJİLERİ
    • Metal Elmaslarla Silim – Kazıma Uygulaması:
    • Likit Yüzey Sertleştirici-Tozumazlık( Lityum Silikat ) Uygulaması:
    • Protective Sealer (Beton Koruyucu) Uygulaması:
    • Tam Parlak Yüzey (Ayna Parlaklığı) Uygulaması:
    Zemin betonunun yüzey kalitesine göre, metal elmaslarla 4-5 aşama kazıma ve gerekli tamiratların yapılması, bu işlemlerle kot farkları ve soğuk derzlerin kademeli geçişlerle mümkün olduğunca düzleştirilmesi, şerbet tabakasının ve beton üzerindeki kirlerin kaldırılması, gözeneklerin açılması, ondülasyonların minimuma indirilmesi ve sonuçta düz ve pürüzsüz bir zemin oluşturulması amaçlanmaktadır.
  • Ankara Gölbaşı Hacılar, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - HACILAR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Kasım 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 351 22 92
    Şirket Web Sitesi: www.ankarabahceduvari.net
    Ankara Bahçe Duvar firması olarak uzun yıllardır Desenli bahçe duvarı yapmaktayız. Firmamızın Disiplin anlayışı ile yola çıkarak gününde teslim ve daha estetik bir çevreye sahip etmektir.
  • (HASAN TANER - ALKAN ÇÖL)

    Serhat Mah. 1456 Sok No:16 İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    Elektrik Tesisatı, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Kasım 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 395 92 24
    Şirket Web Sitesi: www.bilisimotomasyon.com/
    10-03-2014 tarihinde Bilişim otomasyon ismi ile kurulan daha kaliteli, daha ekonomik, daha kısa sürede sonuç alınabilen, kendini geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen firmamız bu bağlamda 15-01-2015 tarihinde çalışma sahasını, personelini, ekipmanlarını, kurumsallık anlayışlarını, bilgi ve becerilerini artırarak Tmc Bilişim Otomasyon Makine Elektrik Elektronik İmalat San. Ve Dış Tic. Ltd. Şti. olarak ismini değiştirmiş ve Serhat Mah.1456 Sok. No:16 İvogsan / ANKARA - TÜRKİYE adresinde enerji, inşaat, taşımacılık, petro kimya, asfalt plent,asfalt plent taşıma, arıtma, damıtma,şeker paketleme,şişe paketleme,dolum-dozajlama,endüstriel Otomasyon gibi alanlarda Taahhüt, Satış ve Proje Hizmetleri sunmaktadır.
    Yetki Belgelerimiz; - 1 kV altı ve 1 kV üstü Tesisler SMM Belgesi - Topraklama Yetkilendirme Belgesi - Yüksek Gerilim Tesislerinde İşletme Sorumluluğu Yetkilendirme Belgesi - Topraklama Ölçümleri ve Raporlanması - Elektrik İç Tesisat Kontrolü ve Raporlanması - Yüksek Gerilim Tesisleri İşletme Sorumluluğu - Trafo Bakımları - Alçak Gerilim ve Yüksek Gerilim Proje Çizimi ve Kabulü - Teknik Uygulama Sorumluluğu (TUS) - AG ve OG Proje Danışmanlığı - Güç Artırım Projeleri Ve Kabulü, Proje, Taahhüt ve Mühendislik
    Tecrübeli kadrosuyla güncel teknolojiyi takip eden firmamız, müşteri memnuniyetini sağlama doğrultusunda "Maksimum kalite, Minimum maliyet, İstenen ürünün ve hizmetin zamanında teslimi" prensibini ilke edinmiştir.
    Otomasyon proseslerinin gerçekleştirilmesinde, insanın bizzat üretim yapma görevini kontrol ekipmanları ve scada sistemlerinin üstlenmesiyle düşük işletme masrafları ve az yatırım ile aynı işi büyük bir hızda başararak, otomatik üretim yapmak, bunu kontrol etmek, izlemek ve planlamak mümkün kılınmaktadır. Bu vesile ile sistem çözümlerimizle teknolojiyi ve yenilikleri kullanarak hızlı, güvenilir, kalıcı, kullanışlı, basit ve kaliteli hizmet sunmak için çalışıyoruz. Firmamız enerji, inşaat ve yol, taşımacılık, arıtma ve damıtma, petro kimya, paketleme ve taşıma sistemleri gibi alanlarda faliyet göstermektedir.
  • (MEHMET ALTIPARMAK)

    İvedik OSB 1473 sokak No:28 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 395 71 33
    Şirket Web Sitesi: www.maksamak.com
    Beton Pompası ve Transmikser Yedek Parçaları Üretimi
  • (KAMİL BEŞER)

    cumhuriyet mah yavuzselim cad 128/5 Polatlı, Ankara
    ANKARA - POLATLI
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 623 62 21
    Şirket Web Sitesi: www.yazmakkarot.com
    beton delme kesme
  • İvedik Osb Hasemek San. Sit. 1468 Cd No:59 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 394 58 50
    Şirket Web Sitesi: www.celiktest.com.tr
    DİĞER CİHAZLARIMIZ İÇİN WEB SİTEMİZİ ZİYARET EDİN

    Firmamız Kurucularından Çetin Çelik Yaklaşık 20 Yılın Birikimi Olan İnşaat Makinaları Ve Kalite Kontrol Laboratuvar Test Cihazlarını üretmek amacıyla 2007 Yılında İvedik Organize Sanayi Bölgesinde 3 Katlı ve 600 Metre Kapalı Alanda ÇELİKTEST CİHAZLARI LTD. ŞTİ Adı Altında Bir Firma Kurmuş ve o günden beri faaliyetlerine devam etmektedir.
    2015 yılı sonlarına doğru yeni faaliyet konumuz olan Helikopter Pist Aydınlatma ve Armatürleri üretimlerine başlamıştır. Bu ürünlerle ilgili piyasada olan ihtiyaç ve yerli üretimin desteklenmesi amacıyla proje geliştirme çalışmaları düşünülmüş ve TSE Ürün belgelendirme konusunda başvurularımız yapılmıştır.
  • (FETİH KAVAK)

    İOSB 1403 Sk.No:31 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 911 36 78
    Şirket Web Sitesi: www.geciskontrolmerkezi.com
    Parmak izi tanıma sistemleri,yüz tanıma sistemleri,el damar tanıma sistemleri,kartlı geçiş sistemi,pdks sistemleri,kartlı geçiş sistemi,bekçi tur sistemi,turnike sistemi,turnike geçiş sistemi,geçiş kontrol sistemi,üye takip sistemi,spor salonu sistemi,hızlı geçiş flap turnike boy turnike sistemi,kollu bariyer,otopark bariyeri,mantar bariyer,road blocker,kapan tuzak bariyer sistemi,yol kapanı,kişisel bariyer sistemi,ogs sistemi,plaka tanıma sistemi,hızlı geçiş sistemi,yemekhane kontrol sistemi,kantin harcama sistemi,kamera güvenlik sistemi,fotoselli kapı sistemi,yana açılır doksan derece kapı sistemi,otopark ücretli otopark sistemi,delinatör,trafik malzemesi,hangar kapısı,uçak helikopter hangar kapısı sistemi,özel yazılımlar,gümrük kontrol yazılımları,gümrük ücret toplama sistemi,Ankara geciş kontrol sistemi,kartlı kapı sistemi,stad kontrol yazılımları,ücretli otopark ücretli plaka tanıma sistemi,diafon sistemleri,bariyer sistemleri,özel imalat kapı sistemleri,polis bariyeri,üçlü yatar direk,otopark sonlandırma,araç sonlandırma ,otopark ayırıcı direkleri,ara direk,yol çivisi,otomatik bariyer,uzaktan kumandalı bariyer,plaka tanımalı bariyer,ogs li bariyer,bft bariyer, arma kontrol bariyer, white rose bariyer, nıce bariyer,çarpışma testi olan mantar bariyer, çarpışma testi olan road blocker,suikast tip mantar bariyer,
  • (AHMET ERER)

    zübeyde hanım mah. sebze bahceleri sok.. 74/100 iskitler/ankara İskitler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - İSKİTLER
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 341 92 94
    Şirket Web Sitesi: www.abaykarot.com
    25 yıllık iş tecrübemizle 3 yıldır bu sektörde faliyet göstermekteyiz güvenli temiz ve uygun fiyatlarla iş yapmak pirensibimizdir siz isteyin biz yapalım bir telefon kadar yakınız size saygılar
  • (BİROL YAMAN)

    OSTİM osb mahallesi 1232.sok. no:109 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 354 64 35
    Şirket Web Sitesi: www.promaxplus.com
    Kalitede uygun fiyatın adı PLUS beton santralleri
  • (GÜLHAN YATAR)

    1231/1 SOKAK NO:38 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 57 17
    Şirket Web Sitesi: http://www.ykscable.com/
    Yıldız İtme Çekme Kumanda Spiralleri
    Üretimini yapmakta olduğumuz ürünlerimiz;
    Bağlantı elemanları, beton pompası boru flanshları, uç hortum soket ve rekorları, çim biçme, çapa, el silindiri kumanda kutu ve kontrol halatları, hastane yatakları başucu ayakucu hareket mekanizmaları, iş makinaları gaz, vites, debriyaj, park fren, stop, ileri geri yön halatları, transmikser kumanda kutuları, gaz halatları...
    Çalışmakta Olduğumuz Şirketler
    Dış Ticaret Şirketleri, Yetkili Servisler, Özel Servisler, Yedek Parça Tedarik Firmaları, Özel Tamirhaneler...

    NUMUNE GÖNDERİLERİNİZ TAMİR EDİLİR, ORJİNALİ YAPILIR, ADET ÇOĞALTILIR.
  • Gazze Cd. No: 2/12 Etlik, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - ETLİK
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 326 75 59
    Şirket Web Sitesi: www.erenkum.com
    İnşaat sektörünün en köklü kuruluşlarından olan firmamız 1978 yılında sektöre hizmet etmeye başlamış olup; yıllarca edindiğimiz tecrübe ve kalite anlayışımızi harmanlayarak sizlere güzel bir ticaretin kapılarını aralıyoruz..
    Temel hedefimiz sürekli gelişerek sizlere hızlı güvenilir ve geniş ürün yelpazesi sunmaktır.
    ÜRÜNLERİMİZ
    Kum ve Kırmataş (Mıcır) Çeşitleri, Çimento, Alçı ve Tüm İnşaat Malzemeleri
  • (KORAY ERGÜDER)

    19 Mayıs Cad. No:11/C Güdül, Ankara
    ANKARA - GÜDÜL
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 728 03 80
    Şirket Web Sitesi: www.erdemirltdsti.com
    ŞUBE: Kurtuluş Mah Anadolu Sokak Samanyolu Koleji yanı BEYPAZARI ANKARA
    ERDEMİR AKARYAKIT KUM,KEPÇE,KAMYON,TIR, NAKLİYAT,HARFİYAT,DEMİR,KİREÇ,ÇİMENTO, TEL ÇİT,TUĞLA,YOL AÇMA,YOL SERME, İÇME SUYU HATLARI BORULARI, KANALİZASYON İŞLERİ ALT YAPI MALZEMELERİ, YIKIM İŞLERİ İLE UYGUN FİYATA HİZMETİNİZDEYİZ
    GÜNLÜK VE AYLIK OLARAK KAMYON DAMPERLİ-KASALI ,TIR, KEPÇE KİRAYA VERİLİR.