GÜVENLİK VE KAMERA SİSTEMLERİ İSTANBUL FİRMALARI

Güvenlik ve Kamera Sistemleri

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AYHAN YAMAN)

    1.Cebeci mah./S cad./no:47/Sultangazi/İstanbul Sultangazi, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANGAZİ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 667 92 49
    Şirket Web Sitesi: dataguvenlik.web.tr/
    2003 Yılında İstanbul’un Sultangazi semtinde kurulan DATA ELEKTRONİK cctv kapalı devre güvenlik kamera sistemleri , alarm sistemleri ve bilgisayar satış ve teknik servis pdks sistemleri anons sistemleri santral sistemleri hizmetlerinin keşif , projelendirme , satış , satış sonrası servis ve destek hizmetlerini sunmuştur.Piyasada kendine belirlemiş olduğu hedefler doğrultusunda , kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışıyla kısa zamanda , gerek hizmet vermiş olduğu müşterilerinin gerekse de firmaların güvenini ve desteğini arkasına almak suretiyle hızlı bir büyüme trendi içine girmiştir.
    DATA ELEKTRONİK güvenlik pazarında kaliteli ürün ve kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke olarak benimsemiş , genç ve dinamik kadrosu , profesyonel bakış açısı ve müşteri odaklı hizmet anlayışı ile kısa zamanda büyük yol kat etmiş , büyümeyi hedefleyen genç ve dinamik bir güvenlik ve bilişim firmasıdır.

    Geçmişten gelen deneyimi ve ithalatçı firmalara sunmuş olduğu bilişim altyapısı sayesinde 2003 yılında kurulmuştur. Daha önceden edinmiş olduğu deneyimi ve müşterilerinin ne istediğini bildiğinden dolayı maliyeti düşürtmek ve müşterilerine kalitesinden ödün vermeden hizmet etmek için internet ortamına kendini taşımıştır.

    Maksadımız kendimizi mevcut olan koşullar altında fazla zora sokmadan ve kriz çığırtkanlarının da söylediklerine kulak vererek giderleri minimuma indirip fiyatları da en makul seviyelere çekmiştir. Şuan ki konumumuz itibari ile ayakları yere sağlam basan ve talepleri karşılayabilen bir firmayız. Piyasada elektronik güvenlik ürünlerini ve sunduğumuz hizmetleri bizden daha uygun fiyata verebilecek bir firma tanımıyoruz.
    DATA Elektronik; sahip olduğu genç beyinler sayesinde yeni teknolojide her zaman en ön sıralarda yer almaktadır.
    Bizi diğer firmalardan ayıran en büyük özelliğimiz, Bilişim sistemlerinde uzman kadromuz, satışını yaptığı tüm ürünler hakkında geniş bilgiye sahip olmamız, satışını ve montajını yaptığımız tüm ürünlerimizin teknik desteğini hiç bir kurum veya kuruluşa bağlı olmadan yapabilmemiz, hem elektronik, hem bilgisayar yazılım donanım bilgilerine çok iyi vakıf olmamız, hem de satışını yapmış olduğumuz ürünlerin ithalatçı firmalarına teknik konuda (yazılım donanım) destek vermemiz ve son olarak bir internet firması olmamız bizi fiyat ve bilgi konusunda rakipsiz kılmaktadır.
    DATA Elektronik; internet ve güvenlik teknolojilerini bir araya getirerek mevcut sistemde farklı bir bakış açısı yaratmıştır. Bundan dolayı yeni ve en iyi çözümleri bulabileceğiniz yegane adresinizdir. Amacımız güvenlik ve internet sektöründe gelişen teknolojiyi kullanarak yapmış olduğunuz faaliyetten maksimum performans elde etmenizi sağlamaktır.
  • Yıldıztepe, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - YILDIZTEPE
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Uygun üretimler, açılır büyük kapılar, açılır kanatlı iran panjurları, akrdeon muhafazaları, güvenlik kepenkleri, güvenlik panjuru ve perdeleri, küçük bahçe kapıları, makaralı garaj kapısı, motorlu tekerlekli kanatlar, perde motoru adaptörleri, sineklikler, stor motorları, sürgülü büyük kapılar, alüminyum çerçeve onarımı, eve teslim, hızlı teslim, motorlu otomatik panjurlar, panjur onarımı, satış sonrası destek, sürgülü panjur montajı
    Gökcan Otomatik Kapı ve Panjur Sistemleri olarak amacımız kaliteli hizmet ve kusursuz işçiliktir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız;
    otomatik kepenk sistemleri
    garaj kapıları
    motorlu panjur sistemleri
    yana kayar kapı sistemleri
    bariyer kapı sistemleri
    normal panjur sistemleri
    sineklik jaluzi
    tamir ve bakım
    kesintisiz güç kaynağı ve özellikleri
    elektrik olduğu zaman kendini şarj eder
    olmadığı zaman otomatik olarak kapanır
    48 saat enerjisini kaybetmez.
    Alusel ve Elero kaliteleriyle hammadde, en kaliteli parçalarla, tecrübemizide katarak kusursuz hizmet anlayışımızla sektörümüzde ilerlemeye devam ediyoruz.
  • (AYHAN)

    1. Cebeci mah. S cad./no:47 Sultangazi, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANGAZİ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 667 92 49
    Şirket Web Sitesi: www.alarmsepetim.com/
    Her tür alarm sistemleri montajı yapılır
  • (KADİR ALTAY)

    Yıldırım Beyazıt Cad. Zafer Mah. Ceyhan. Sok. No4/2 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 451 23 24
    Şirket Web Sitesi: www.aykatemizlik.com/
    Ayka Temizlik 7/24 çalışan temizlik şirketidir. İstanbul ve Kocaelide şubelerimiz bulunmaktadır..
  • (DURSUN DİKMEN)

    Armağan Evler Mah. Mithatpaşa Cad. Sırt Sok. No:72 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 328 96 37
    Şirket Web Sitesi: www.dikmenleryapi.com
    Firmamız her nevi inşaat malzemesi,kombi,ankastre ürünler,su ve ısı yalıtım malzemleri,tel,çivi,usta malzemeleri ve iş güvenliği malzemeleri toptan ve parekende satışı yapmaktadır. Sitemizden onlıne kayıt yaparak ürünlerimizi görebilirsiniz.
  • Kocasinan Mah. No: 26 /A1 Çeliktepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇELİKTEPE
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İskele ve Kalıp Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 278 55 28
    Şirket Web Sitesi: www.tandoganfile.com
    İnşaatlarda kullanılan iş güvenliği ve işçi sağlığı için kullanılan güvenlik ağları ve iskele filesi imalatı yapan firma
  • TÜLİN CAD. CUMHUR SOK.NO:18/2 Zümrütevler, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ZÜMRÜTEVLER
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 427 54 44
    Şirket Web Sitesi: sec-door.com
    Secdoor kramer kapi, kaliteli ve estetik görünüme sahip kapi modellerine, çagin gelisen güvenlik teknolojilerini entegre etmistir. Standart ölçümlerin yani sira, tüketicinin arzusuna göre de tasarladigimiz kapi modellerimiz ile kullanicimizi, hem görsel açidan memnun edip güvenligini ve rahati sunuyoruz.

    www.insaatfirmalarim.com
  • İSTİKLAL MAH DEFNE SOK NO:72/3 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 689 67 96
    Şirket Web Sitesi: www.ortadoguendustri.com
    ORTADOĞU ENDÜSTRİYEL AYDINLATMA ENERJİ OTOMASYON SAN.TİC. LTD. ŞTİ.

    ORTADOĞU ENDÜSTRİYEL AYDINLATMA ENERJİ OTOMASYON SAN.TİC. LTD. ŞTİ. olarak satışını yapmış olduğumuz DİMM EDİLEBİLİR SMART Elektronik Balastlar Çin Halk Cumhuriyetinin en büyük Üniversitelerinden biri olan ve Zhejiang Üniversitesinin mükemmel AR-GE teknolojisini kullanarak WAHO HOLDİNG GRUP bünyesinde üretilen WAHO Ticari Tescilli markası ile kendiisine ait 20.000 m2 kapalı alanda üretim yapmaktadır. 1897 yılında kurulan Zhejiang Üniversitesi ÇİNin en eski üniversitelerinden biri olmakla birlikte Çin Eğitim Bakanlığına bağlı en önemli araştırma üniversitelerinden biridir.Geçmişte "Doğunun Cambridgei" olarak anılan üniversite Eğitim, Araştırma, ve Sosyal alanda ÇİNin en büyük üniversitelerinden biridir.
    WAHO HOLDING GROUP 9 şirketi bünyesinde barındıran yaklaşık 2.000 çalışanı ile Finans, Yapı ve Elektrik-Elektronik alanında üretim yapan ÇİN HALK CUMHURİYETİNİN Teknoloji alanında en önde gelen firmalarından biridir.
  • FEVZİPAŞA CAD. KARACIK İŞ MER. 5/1 Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 886 17 33
    Şirket Web Sitesi: www.teknoset.net
    Teknoset Elektronik Güvenlik Sitemleri 2004 yılında kurulmuş olup, Hırsız Alarm, Güvenlik Kamera, Yangın İhbar ve Haberleşme Sistemleri ile ilgili sektöre yön veren, standartları belirleyen firmalardan biridir.
    Günümüze kadar almış olduğu yurtiçi – yurtdışı özel ihaleler ile bir çok önemli Devlet ve özel kuruluşların güvenlik sistemleri ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılayan Teknoset Elektronik Güvenlik Sistemleri sadece büyük kuruluşların değil, aynı zamanda kaliteyi arayan orta ve küçük işletmelerin de tercihi olmuştur.
    Kullanmakta olduğumuz ürünlerin tamamı dünya güvenlik sektöründe kalitesini kanıtlayan ve sayılı bir çok sertifikaya sahip olup bir çok projede sorunsuz bir şekilde hala hizmet vermektedir.
    Teknoset Elektronik ve Güvenlik Sistemleri olarak dönemlik değil ömürlük çözümler sunuyor, böylelikle işletmenizin bu alanda yaptığı yatırımların en etkin biçimde değerlendirilmesini sağlıyoruz.
  • Besiktaş nispetiye menekşe sokak no:15 Nispetiye, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - NİSPETİYE
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 217 77 44
    Şirket Web Sitesi: www.esyadepolama.pro
    istanbul eşya depolama firması olarak en kaliteli hizmeti vermeye çalışiıyoruz
    EV Eşyalarınızı güvenli şekilde depolamasını sağlıyoruz. a href="http://www.esyadepolama.pro"eşya depolama/a da kişiye özel depolar sayesinde kapalı ve sigortalı konteynırlar içerisinde eşyalarınızı saklıyoruz. a href="http://www.esyadepolama.pro" istanbul eşya depolama/a firması olarak profesyonel şekilde eşyalarınızı sarılmasından,nakliyesine ve depolama sürecine kadar konusunda uzman personellerimiz tarafından gerçekleştiriliyor.
    bizlere ulaştığınızda konusunda uzman ekspertizlerimiz eşyalarınızı yerinde tespit ederek sizler için en uygun depolama seçeneklerini eşyalarınıza göre seçerler.
  • KAVAKLI MAHALLESİ ORHAN GAZİ CADDESİ ELEM SOKAK NO:8 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 876 33 50
    Şirket Web Sitesi: www.kalekablo.com
    zayıf akım, koaksiyel, coaxial, cctv, yangın ihbar, alarm kabloları, kablo,
  • (ATAMAN)

    Cihadiye caddesi 88 / A Altıntepe, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTINTEPE
    Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Aralık 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 367 54 73
    Şirket Web Sitesi: www.ats34.com
    Kiosk, Kiosk Sistemleri, Kiosk Fiyat, Kiosk Fiyatları, Endüstriyel Kiosk, Sıramatik, Sıramatik sistemleri, Kiosk istanbul, kioks, Dokunmatik kiosk, Kiosk imalat, kiosk firmaları, Meydn Saatleri, Sokak Saatleri, Kule Saati imalatı ve projelendirme hizmeti sunmaktayız.
  • Perpa Tic. Merk. A blok Kat.11 No:1334 Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 221 07 06
    Şirket Web Sitesi: www.biltekzaman.com.tr
    BİLTEK ZAMAN 2001 yılı itibariyle güvenlik sistemleri üzerine siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.
    YENİLİKÇİ VE EN SON TEKNOLOJİ GÜVENLİK ÜRÜNLERİNİN SATIŞ MONTAJ VE TEKNİK DESTEK HİZMETİNİ SUNMAKTAYIZ.
    Bilgi ve deneyimini , genç kadrolarının dinamizm ve araştırmacı ruhuyla birleştiren BİLTEK ZAMAN maksimum müşteri memnuniyeti felsefesini ilke edinmiştir.
    Hedefimiz, yüksek teknoloji tabanlı, kaliteli,kuşkuya yer bırakmayacak kadar güvenilir ve ekonomik sistemlerle, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en uygun çözümleri sunarak, onlara kendi alanlarında rekabet avantajı ve üstünlüğü sağlayarak çıtayı en yüksekseğe taşımaktır..Her zaman müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran ve müşterilerini önemseyen firmamız, saygın, dürüst, en son teknolojiyi en erken, müşterilerine sunan bir ekip ile çalışmaktadır.
    Güvenlik kameralrı ve kapalı devre cctv güvenlik sistemleri günümüzde birçok farklı amaç için kullanılmaktadır. Bizler şirket olarak sistemin projelendirilmesinden, kablolama ve altyapının oluşturulması, sistemin teslim edilmesi, oluşabilecek sorun veya arızalar için değerli müşterilerimize destek vermek için hiç durmadan çalışıyoruz. Kalitemizi ve muşteri portföyümüzü her geçen gün biraz daha yukarıya taşıyoruz. çalışmalarımızda kaliteli ürün ve kaliteli hizmeti sizlere verebilmek için çabalıyoruz.
    Satış sonrası müşterilerimizi çaresiz bırakmamak için deneyimli ekibimiz ve teknik servisimizle 7/24 hizmet vermekteyiz. Oluşan sorunları en kısa zamanda çözme sözü veriyoruz. Biz Kendimize Güveniyoruz.

    Teknik cihazların monte edilmesi
    Güvenlik kamera sistemleri
    Sistem hakkında uygulamalı bilgilendirme
    24 saat içinde servis garantisi
    24 saat telefonla teknik destek
    Güvenlik ile ilgili her konuda teknik danışmanlık
    Parmak İzi Okuyucu sistemlerde kampanya

    Yüz Tanıma Sistemlerinde Özel Fiyatlar...
    Parmak izi Okuyucu Fiyatı
    Yüz Tanıma Sistemi
    Turnike Sistemleri
    Kamera Sistemleri
    Devriye Tur Akıllı Kalem
    Proximity Kart Fiyatları
    Mifare Kart Fiyatlar

    www.insaatfirmalarim.com
  • Muyar Plaza A-Blok Çamlık Mah. Dinç Sok. No:4/18 Şerifali Soyak Yenişehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - SOYAK YENİŞEHİR
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 363 49 49
    Şirket Web Sitesi: www.nandscorp.com
  • Emirgan Mah. Reşitpaşa Posta Yolu Cad. No: 49 Reşitpaşa, Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER - REŞİTPAŞA
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 277 60 74
    Şirket Web Sitesi: www.beskardesinsaat.com
  • (CANER ÖZTÜRK)

    merkez mahalesi mabeyn sokak no 16 Arnavutköy, İstanbul
    İSTANBUL - ARNAVUTKÖY
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 597 35 37
    Şirket Web Sitesi: www.konutsahane.com
  • ESENKENT MAH.ATATÜRK CAD.DES SAN.SİT B 02 BLOK NO:28-30 Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 314 21 00
    Şirket Web Sitesi: www.ıstglass.com
  • Sahil Bulvarı No:191 Alize İş Merkezi Kat:2/94 Aydıntepe, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINTEPE
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 493 00 52
    Şirket Web Sitesi: berh.com.tr
  • Kartaltepe Mah.Koşuyolu Cad.No:25B Kartaltepe, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - KARTALTEPE
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 660 77 11
    Şirket Web Sitesi: www.lukasteknoloji.com
  • Perpa ticaret merkezi.b/blok kat : 11 no : 1658 Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Elektrik Tesisatı, Güvenlik ve Kamera Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 320 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.taiko-net.com.tr