EV DEKORASYON İSTANBUL FİRMALARI

Ev dekorasyon

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (YALÇIN ÇATALBAŞLI)

    Ulubatlı Hasan Cad. Çam Sokak 23 /C Yayla, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YAYLA
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2015 Pazar
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Mobilya, Mutfak Dolabı,Laminant Parke, Kapı Çeşitleri, Sürgülü Gardolap, Genç Odası Takımı, Banyo Dolabı, Pergule, Lambiri, Komple iç dizayn imalat ve montaj işleri yapıyoruz.

    Her türlü mobilya imalatı. Mobilya, Mutfak Dolabı,Laminant Parke, Kapı Çeşitleri, Sürgülü Gardolap, Genç Odası Takımı, Banyo Dolabı, Pergule, Lambiri, Komple iç dizayn imalat ve montaj işleri yapıyoruz.
    Toplu işlerinizde İstanbul'un tüm ilçelerine montaj ve imalat işi yapılır. Deneyimli teknik kadromuzla 7/24 hizmetinizdeyiz.
  • (CİHAN GÜRSOY)

    Sahrayı Cedit Sahrayıcedid, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SAHRAYICEDİD
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 302 57 20
    Şirket Web Sitesi: www.yerevdekor.com
    KİMİZ BİZ
    Dekorasyona meraklı tüm mekan dekorasyoncular, Yerevdekor.com’ da.
    Yerevdekor.com adıyla 4.12.2012 yılında kuruluşumuz hayat buldu. Daha çok Dekorasyon ve laminat parke,cam mozaik,pvc zemin kaplama,bahçe çiti,havuz mozaik,duvar kağıdı, patlatma mozaik, mermer mozaik gibi malzemeler içeren bir site olarak hazırlandı. Kısa zamanda ürün yelpazesini genişleten sitemiz yenilenmelerle büyümeye müşterilerine farklı dekorasyon ürünleri sunmaya ürün sayısını arttırmaya devam etmektedir.
    Yerevdekor.com, günlük mail bültenlerinde size özel sürpriz indirimleri takip edebilir,Haftalık kampanyalı ürünlerimizi en uygun şekilde alabilirsiniz.
    Türkiye’ de bir ilk yapan Yerevdekor.com M2 ürünlerinden hiçbir bedel almadan kargo bedava numune yollamakta, Usta destek ekibi ile tüm şehirlerimizde alışveriş yapan müşterilerimize talepleri karşılığında usta desteği de sağlamaktadır.
    Uzman ekibimiz ve ürün çeşitliliğimizle evinizden bahçenize, balkonunuzdan ofisinize kadar aklınıza gelebilecek her yerde kullanabileceğiniz dekorasyon malzemelerini Yerevdekor.com’ da bulabilirsiniz.
  • (ERCAN)

    şirinevler mah karaoğlanoğlu cad 21/A bahçelievler Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 442 33 21
    Şirket Web Sitesi: www.banyodolabi.web.tr
    Seramik lavabolar,cam lavabolar kare dikdörtgen ve çanak şeklindeki banyo dolaplarında kullanılan lavabo modellerini bulabileceğiniz dekoset banyo sayfası
  • (BARBAROS KUTLUK)

    Çeşmebaşı Cad. No:38/C Göktürk Kemer Country, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - KEMER COUNTRY
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 322 10 68
    Şirket Web Sitesi: www.elbainsaat.com
    İstanbul - Göktürk bölgesinde JOTUN BOYA satış ve uygulama bayisi olarak hizmet vermekteyiz.
  • Taşdelen mahallesi, atabey caddesi palma doro sitesi ı blok d:7 çekmeköy istanbul Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 429 39 38
    Şirket Web Sitesi: www.saksici.net
    Saksı imalatı yapan ve Türkiye geneli ve birçok dış ülkeye pazarlayan firma. Fiber saksı, ahşap saksı, ışıklı saksı
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Tüm marangoz işlerinizde mutfak dolabı ve banyo dolabı montajı konusunda ve daha bir çok seçenekte, her türlü mobilya tamiri, bakımı, onarımı ve imalatı yapan firmamızda sizlere daima en kaliteli şekilde ve en hızlı hizmeti sunmaktayız.
    İstanbul il sınırları içerisinde ki güvenilir kadrosuyla ve ucuz fiyat listesiyle daima titizlik ile hizmet vermeyi amaçlamaktadır.
  • Dudullu 4.Esenşehir Mah. M.Fevzi Çakmak Cad. No:49 Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - DUDULLU
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 395 47 56
    Şirket Web Sitesi: www.saunaimalati.com.tr
    Sauna imalatı için, uzakdoğu ve afrika menşeili sert ağaç kullanımı yaygın olmasına rağmen akdeniz ormanlarında yetişen sedir ağacı her zaman tercih edilmektedir. Saunalarımız; çam, ladin, ayous ve ıhlamur ahşap çeşitlerinden yapılmaktadır.

    Günün yorgunluğunu, yaşadığımız stresleri, gün içinde elektromanyetik radyasyon yükünü rahatlıkla atabileceğimiz tek yer buhar banyosudur. Vücudunuzu dinginleştirici ve zinde kalmanızı sağlamak için, buhar banyosu birebir faydalıdır.
    "İmalatımız yerinde ölçüm alarak müşterinin isteği doğrultusunda alt yapının hazırlanmasından sonra kalebodur, fayans, mozaik ve mermerden yapılmaktadır."
  • (MUHAMMED SOLMAZ)

    19 mayıs mah. 19 mayıs cad. Fulya, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - FULYA
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 211 59 18
    Şirket Web Sitesi: www.solmazgroup.com
    alçı boya montalama işleriniz profesyonelce yapılır.
  • Hamidiye Mahallesi Sena Sokak No.10 Başak Konutları, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - BAŞAK KONUTLARI
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 295 11 55
    Şirket Web Sitesi: www.fourel.com.tr
    Yaşam alanının başrol oyuncusu haline gelmesiyle farklılaşan Mutfak ve Banyo tasarımlarına uyum sağlayan solid surface tezgahlar şimdi Franke imzası ile geliyor.
    Franke Solid Surface’in ısıtılarak şekil alan malzemesi ve zengin renk çeşitliliği sayesinde her tarzın ihtiyacı karşılanabiliyor. Akriliğin doğal malzemeler ile birleşerek oluşturulması sayesinde üretilen Solid Surface, esnekliği, ergonomisi, dayanıklılığı ve ışıltısı ile karakterinizi evinize yansıtıyor.
    Süpürgelik ve duvar panellerinde ek yerini göstermeden birleştirilmesine imkan sağlayan yapısı sayesinde kir ve leke oluşmasına izin vermez. Lekelere ve çizilmeye karşı dayanıklığı ile bakımı çok kolaydır.
    Her mutfak ya da banyo için ayrıca ölçü alınıp, tek tek ele alınarak hazırlanan Solid Surface tezgahlar, bulunduğu yerde dikkatleri üzerine çekiyor.
    Franke’nin kusursuz hizmet anlayışı ile sizlere sunulan Solid Surface, kolay temizlenebilen yapısı ve doğal görünümü ile mutfak ve banyo yüzeyleriniz için vazgeçilmezdir.
    Franke Solid Surface’e 10 Yıl Garanti Vermekten Mutluluk Duyuyoruz….
    Akriliğin doğal malzemelerle birleştirilmesiyle oluşan Franke Solid Surface, esnekliği, ergonomisi, dayanıklılığı ve ışıltısıyla yaşam alanlarına zenginlik katıyor. Kolay temizlenebilen ve leke tutmayan, bakteri ve küf oluşumuna izin vermeyen Franke Solid Surface, sadece mutfak tezgahları için değil, banyolar için de ideal bir malzeme. Işık geçiren özelliği sayesinde mutfak ve banyoların ara panellerinde de tercih edilebilir.
    Tasarıma uygun sınırsız seçenek sunan Franke Solid Surface, süpürgelik ve duvar paneli gibi alanlarda ek yeri belli olmayacak şekilde birleştirilebiliyor. 54 farklı renk seçeneğiyle mutfak veya banyo dolapları, takıldıktan sonra lazer ölçü alınarak istenen renk, tasarım ve modelde özel olarak hazırlanıp uygulanıyor. Franke Solid Surface, üretim ve işçilikten kaynaklı olası sorunlarda 10 yıl garantili.
    Firmamız günümüzde özellikle mutfak ve banyolarda, teknelerde, otel, hastane, laboratuvar ve alışveriş merkezlerinin iç ve dış mekanlarında, gıda sektöründe yani kısacası hijyenik ve keyifli bir dokunuş düşlediğiniz her yerde uygulanabilen 54 renk ve doku seçeneği sunan FRANKE SOLİD SURFACE’in uygulamasını yapmaktadır.
    En zor mimari detayları çağdaş çizgilere dönüştüren, estetik özelliği ve üstün performansı ile uygulamalarda sınırsız özgürlük sağlayan FRANKE SOLİD SURFACE ile sizde tanışın.
    Kuruluşumuz bu güne değin imalat ile uygulamalarındaki alt yapısını batı standartlarında tamamlamış, güçlü ve tecrübeli kadrosu ile günlük üretim kapasitesini istenilen seviyeye yükseltilmiştir.
    Uzman ekibimiz ve kalifiye personelimizle bize ulaşan, siz değerli müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiş, müşteri menuniyetini gaye olarak benimsemiş, firma prensibimizle, sizlere hizmet etmekten mutluluk duyarız
  • (UMUT BAYINDIR)

    Fındıklı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - FINDIKLI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Firmanın Müşterilerinden Gelen İş Şikayetleri Doğrultusunda Reklam Sayfası Kapanmıştır...
    İş Yaptıracak Müşterilerin Dikkatine
  • BARIŞ MAH.BELEDİYE CAD.NO.30 GİNZA LAVİNYA PARK D:261 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 871 43 43
    Şirket Web Sitesi: www.4duvaryapi.com
    Firmamız;İthal Duvar Kağıdı, Duvar Posteri, Seramik, Doğal Taş, Laminat Parke, Lamine Parke, Masif Parke, Banyo Dolabı, Mutfak Dolabı, Gergi Tavan Sistemleri ve tüm tadilat ve dekorasyon işlerimizle hizmetinizdedir.
  • FATİH,İ.M.Ç. 2 BLOK N0 2535 UNKAPANI/İSTANBUL Unkapanı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - UNKAPANI
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 528 02 04
    Şirket Web Sitesi: www.ekinhali.com
    Firmamız 1986 yılında Manisa SOMA ilçesinde İnşaat sektörü ile Faaliyete başlamış ve Daha sonra 1996 yılında Günün Değişken şartlarından Dolayı Zemin Sektörüne Yönelmiş ve Bu Sektörde İstanbul da Faaliyetine Halen devam etmektedir. Hedefleri Koşulsuz Müşteri memnuniyeti Başta olmak üzere Kuruluşunda duvardan duvara ile perakende satış hizmetleri vermiştir. Süreç içinde faaliyet alanına PVC Yer dö şemeleri ve Laminat Parke de dâhil edilmiştir. Firmamız Samur duvardan duvara halıları , Dinarsu ve ithal halıları İstanbul bayisidir. Bunun dış ında çamsan fırmasının PARKELAM marka laminat parkesinin, YILDIZ ENTEGRE fırmasının VARIO Click marka laminat parkeleri İstanbul bayisidir.

    Ayrıca dünyanın önemli PVC zemin kaplama malzemeleri ve laminat parke üreticilerinden Tarkett, laminat parke üreticisi Classen ve PVC zemin kaplama üreticisi Grabo fırmalarının da Bayisidir. Firmamız uzun yılların deneyimi ile verdiçi mükemmel hizmetle, sektörde lider kuruluş olarak kabul görmektedir. Firmamız standart ürünler dış ında 'kontrat' siparişler için, özel tasarım halı' taleplerini de karş ılamaktadır. ürün çeşitleri içinde hastane, ofis, cami, otel, maçaza gibi yoğun trafik taşıyan alanlar için dayanıklılığı yüksek Halı-Pvc-Laminat Parke ürünleri ,Paspas ve yollukları bulunmaktadır.

    Ekin hali ve Ekin zemin, zemin sektöründe ticari işbirliği yaptığ hizmet verdiçi, tüketici ve kurumlara her zaman doğru ürünleri sunmayı, doğru hizmet vermeyi ilke edinmiştir.
  • (ÖMER ŞERİF SAGANAK)

    talatpaşa mah.emirgazi cad.özveren sok.no:2/a Talatpaşa, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - TALATPAŞA
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 210 98 01
    Şirket Web Sitesi: www.dekorasyondks.com
    dekorasyon,tadilat,tamir,
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI VE BİZİ UZUN SÜRE OYALADIĞI İÇİN REKLAMI DURDURULMUŞTUR Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ İSTANBUL AVCILARDA MUTFAK DOLABI, BANYO DOLABI, AMERİKAN KAPI, MEBRAN KAPI, DUŞAKABİN, RAY DOLAP İMALATINI YAPMAKTADIR.
  • (PINAR AKTAŞ)

    Kağıthane Caddesi No: 98 Çağlayan, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇAĞLAYAN
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 210 28 79
    Şirket Web Sitesi: www.nemldesign.net
    Profesyonel Çalışma Ekibi ile Ev Mobilyaları, Cafe Mobilyaları ve Ofis Mobilyalarını Üreten ve Satış Yapan Bir Firmadır...
  • Bağdat cad.gündüz apt.160-1 A Selamiçeşme, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SELAMİÇEŞME
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 467 85 65
    Şirket Web Sitesi: twinsdesign.biz
    İthal duvar kağıdı ,doğal taş ,perde , döşemelik kumaş , parke satış ve uygulaması.
    Ayrıca kişiye özel tasarım duvar kaplamaları modelleri ile hizmet vermekteyiz
  • (CELAL AKSOY)

    MİMAR SİNAN MAH.MİMAR SİNAN CAD.NO : 31 ÇEKMEKÖY /İST. Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 622 19 27
    Şirket Web Sitesi: www.cagrisimgayrimenkul.com
    Her türlü inşaat işleri yarım asırlık tecrübe ile kaba inşaat çatı ve çatı tamiratı izolasyon her nevi iç dekorasyon isteğe bağlı ister faturalı ister faturasız ister malzemeli ister malzemesiz her türlü soru ve görüşleriniz için telefonlarınızı bekliyoruz..
  • (MALİK KULAK)

    fındıklı mah serin sok. No:22/6 Fındıklı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - FINDIKLI
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 422 26 90
    Şirket Web Sitesi:
  • (ALİ YAVUZ HASANOGLU)

    Cumhuriyet mah. 1988 sk Papatya 1 Recidens Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 621 20 04
    Şirket Web Sitesi: www.forzainsaat.com.tr
    hertürlü tadilat demir dograma paslanmaz imalatı anahtar teslimi inşaat peyzaj
  • NUH KUYUSU CADDESİ 227/5 Pazarbaşı, Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR - PAZARBAŞI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 391 50 71
    Şirket Web Sitesi: www.bogazici-dekorasyon.com
    Boğaziçi Dekorasyon Olarak Bünyemizde, İnşaat Mühendisi Ve Mimar Eşliğinde Çalışan Profosyonel Bir Ekip Barındırıyoruz.
    İşlerimizi Günlük Veya Ek İş Şeklinde Değil Tamamen Süreklilikle Ve Yüzde Yüz Müşteri Memnuniyeti Sağlayan Kadromuzla Yapmaktayız.
    İstanbul Üsküdarda Bulunan Ofisimiz İle İstanbulun Tüm İlçelerine Hizmet Vermekteyiz.
    İsteğiniz Doğrultusunda Her SektördenReferans Bilgilerimizi Verebiliriz.
    Evinizdeki İç Veya Dış Cephe Olmak Üzere Tüm Dekarasyon İşlerinizde
    Kaliteyi Ve Uygun Fiyatları Arıyorsanız Biz Bunun İçin Hazırız.

    www.insaatfirmalarim.com