EMLAK, ARSA ALIM SATIM KİRALAMA İZMİR FİRMALARI

Emlak, Arsa Alım Satım Kiralama

sektörüne ait

İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • FİRMA BİZLERİ BİZLERİ UZUN SÜRE OYALAYIP ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN ÇALIŞMASI KALDIRILMIŞTIR Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    SATILIK MENEMEN DE LUX DAİRELER

    Misyonumuz

    Altıneller İnşaat.’in projelerinde önceliği kaliteye vererek, dürüst ve güvenilir bir hizmet anlayışı içerisinde, yeniliklere kolayca uyum sağlayan kapasiteli, profesyonel ve dinamik kadrosunun verimli çalışması ile inşaat alanındaki yerini ve teknolojisini daha ileriye taşımak, araştırma odaklı yaklaşımının farkında ve müteahhitlik sektöründe en yüksek değeri sunan bir grup şirketi olarak, tüm paydaşlarına en büyük getiriyi sağlamak.
    Vizyonumuz

    Altıneller İnşaat’in her geçen gün değişen profilinin geliştirilmesi doğrultusunda, geniş bir alana uzmanlığını taşıyabileceği yurtiçi ve yurtdışı projelerinde, güçlü finansal sermayesi ve geçmiş deneyimlerinin desteği ile teknolojik gelişmelere duyarlı yaklaşımın getireceği sinerji ve değer sayesinde, şeffaf ve dinamik yapı ile müşteri memnuniyetini sağlamak ve sektöründe iyi bilinen, değerli bir marka olmak.
    Değerlerimiz
    • Dürüstlük
    • Güvenirlik
    • Şeffaflık
    • Yaratıcılık
    • Mükemmeliyet
    • Karşılıklı Sevgi ve Saygı
    • Verimlilik
    • Müşteri ve Çalışanların Mutluluğu
    Kalite Politikamız

    • Gerçekleştirilen projelerde, kaliteyi zamanında ve belirtilen değerde sunmak.
    • Kalite yönetim sistemi standardının tüm şartlarına riayet etmek ve sistemi sürekli geliştirmek.
    • Mühendislik disiplinlerinden ödün vermeden çalışmak.
    • Takım çalışması ruhunu oluşturup verimiliği en üst düzeye çıkarmak.
    • Yasal mevzuat ve müşteri şartnamelerine uymaktır.
    • Karşılıklı Sevgi ve Saygı
    • Verimlilik
    • Müşteri ve Çalışanların Mutluluğu
  • Sakarya Caddesi No:48 Kat:3 Daire:6 Osmangazi, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - OSMANGAZİ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mart 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız 2011 yılında kurulmuş olup, inşaat malzemeler satışı yanı sıra tadilat dekorasyon ve uygulama işler de yapmaktadır.

    EVİNİZİ YENİLERKEN YARARLANABİLECEĞİNİZ UYGULAMALARIMIZ:
    9642; Komple ev tadilatı ve dekorasyonu
    9642; İç ve dış mekan tasarım danışmanlık
    9642; Mutfak tadilatı
    9642; Banyo tadilatı
    9642; Ray dolap
    9642; Katlanır cam
    9642; PVC doğrama (Egepen Deceuninck veya Pimapen)
    9642; Doğalgaz tesisatı
    9642; Su ve elektrik tesisatı
    9642; Asma tavan uygulamaları
    9642; Duvar kağıdı uygulamaları
    9642; Boya ve alçı uygulamaları
    9642; Seramik uygulamaları
    9642; Laminant ve Lamine Parke uygulamaları
  • sokak no 5/14 ALSANCAK İZMİR Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 465 33 55
    Şirket Web Sitesi: www.veribo.com.tr
    Seçkin bir mimarinin biçim verdiği, konfor ve lüks olanaklar ile müşteri memnuniyetine adanmış olan .Çevre dostu, ileri teknoloji ile donatılmış, yüksek kalitede mekanlar (A+ konut ve ofisler) geliştirmeye odaklanmış olan veribo için bir proje, ihtiyaç aşamasından başlamakta, teslim süresinin sonrasında dahi devam etmektedir.
    Ayrıntılara verdiği özen ve yüksek kaliteli çözümleri ile müşterilerine benzersiz olanaklar sunan veribo,
    Müşteri memnuniyetinin, çalışanların, tedarikçilerin ve çözüm ortaklarının kalitesine bağlı olduğuna inanan veribo müşterilerini memnun etmek için her zaman en kaliteli tedarikçiler, en prestijli çözüm ortakları ve en donanımlı personel ile çalışmakta, sürekli yenilikler geliştirmektedir.
    Çevre dostu veribo kentsel dönüşüm ile ilgili özel departman oluşturdu ve kentsel dönüşümle ilgili istediğiniz bilgiyi öğrenebilirsiniz web sitemizde özel bir bölüm açtık merak ettiğiniz hey şey…
    Müşteri isteklerinin gerektirdiği dönüşüm için çalışanlarını, çözüm ortaklarını ve tedarikçilerini sürekli hazırlayan veribo uygulamaya koyduğu tüm politikaları; bir zorunluluk değil bir gereklilik olarak kabul etmektedir
  • (HÜSAMETTİN AYGIN)

    Hıdırlık Mah Atatürk Cad No:31 Kat:2 No :202 Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 743 24 50
    Şirket Web Sitesi: www.ayninsaat.com.tr
    Ayn Tarım Hafriyat İnşaat Turizm Gıda Dayanıklı Tüketim Malları Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2011 yılında İzmir ilimizin Seferihisar ilçesinde. Hüsamettin Aygın tarafından kurularak ticari hayatına başlamıştır.
    Ayn İnşaat'ı kurmadan önce Hüsamettin Aygın 1983 yılından beri inşaat sektöründe taşeron olarak bir çok projelere imza attı. Deyim yerindeyse Hüsamettin Aygın bu sektöre temelden giriş yapmıştır. Hüsamettin Aygın inşaat sektöründe edindiği 28 yıllık bilgi, beceri ve tecrübesi ile 2011 yılında kurduğu Ayn İnşaat 'ı, inşaatın her alanında sürekli daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeyi kendine borç bilmiştir. Ayrıca Ayn İnşaat olarak, gelişen teknolojiyi yakından takip edip, bütün bu birikimlerini verdiği hizmetlere yansıtıp, daima dürüst, disiplinli ve kaliteli hizmet vermeyi kendine hedef seçmiştir.
    Doğruluk, yenilikçilik, güven, saygı ve saygınlığı misyon edinen Ayn İnşaat, emin adımlarla büyümeyi ve Türkiye’nin saygın firmaları arasında yer almayı ilke edinmiştir.
    Ekip ve ekipmanlarıyla profesyonel olarak sürekli gelişim ve değişimi hedefleyerek, kaliteli hizmet anlayışı ile müşterilerinin güvenlerini sürekli kılmak ve müşteri memnuniyetini arttırmayı prensip edinerek çalışmalarını kararlı bir şekilde hızla sürdürmektedir.
    Müşterilerine kaliteli hizmeti sunmanın koşulunun ancak uzman ekipler, detaylandırılmış planlama, nitelikli hizmet organizasyonu ile mümkün olacağına; bunun da ancak kar eden ve elde ettiği karı doğru finansal planlama, yatırım ve uygulama ile kullanan bir şirket olmakla mümkün olacağına ve adil tek ticari kuralın bu olduğuna inanmaktadır. İnşaat sektöründeki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve personel eğitimine birinci derecede önem veren Ayn İnşaat, bu bilinçte eğitilen profesyonel kadrosuyla sizlerin kaliteli ve ekonomik hizmet veren bir çözüm ortağınız olmayı hedef olarak seçmiştir
  • (ERKAN ELÇİN)

    6235 Sokak,No: 30/A,Şemikler Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 330 55 44
    Şirket Web Sitesi: www.elcininsaat.com
    ELÇİN ELEKTRİK İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Elektrik Tesisatı Taahhüt ve Proje işlerinde hizmet vermek amacı ile sektörde bilgi birikimine sahip, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımla ERKAN ELÇİN tarafından 01-01-1996 yılında kurulmuştur. Firmamız yapmış olduğu elektrik tesisat,taahhüt ve proje işlerinde çağdaş ve uzmanlaşmış kadrosu ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutmayı amaçlamaktadır. Siz değerli müşterilerimizden aldığımız güven ve güçle kendimizi daha da geliştirerek en iyi ve kaliteli hizmeti vermeyi hedeflemektedir.
    ELÇİN ELEKTRİK İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. teknik kadrosu, alternatif bir imalat ve iş geliştirme için, her türlü seçeneği göz önünde tutan ve hayata geçiren bir takım çalışması içerisindedir.
    Kısaca Biz .. Firmamız sağlam, estetik ve ekonomik yapıların doğru projeler ve konusunda uzman teknik elemanların çalışmaları ile oluşturulacağına olan inancından dolayı, yapılaşmasında güçlü bir teknik kadro oluşturmuş, birçok bölgede büyük projelere imza atmıştır.
    ELÇİN ELEKTRİK İNŞ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak bizler, taahhüdümüzdeki birçok projeyi, kendi bünyemizdeki teknik personelimiz ve yönetimimizin denetim ve desteği ile başarıyla sonuçlandırdık. Firma olarak amaç edindiğimiz en iyi hizmeti, inşasını yaptığımız her yapıda yakalamak, sizlere görsel ve dayanıklı yapıları sunabilmek, yapınıza prestij katabilmek uğraşı ve çabası içindeyiz.

    www.insaatfirmalarim.com
  • Narlı, Nilgün Sk. No:2/B Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.530 600 98 78
    Şirket Web Sitesi:
  • (TUNCER SARĞIN)

    580 SOKAK NO 1/B OSMANGAZİ Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mart 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 427 12 90
    Şirket Web Sitesi: