DIŞ CEPHE ISI YALITIMI ANKARA FİRMALARI

Dış cephe ısı yalıtımı

sektörüne ait

Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Şenlik Mah. Sevimli Sokak 20/19 Tandoğan, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - TANDOĞAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 381 00 16
    Şirket Web Sitesi: www.altinakmantolama.com
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Ankara Atlantis İnşaat ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır..

    Ankara Atlantis İnşaat Mantolama & Isı Yalıtımı , Çatı Tadilatı , Paslanmaz Korkuluk , Andezit Taşı Uygulama , Bahçe Kapı ve Korkulukları , Dekorasyon İşleri Yapmaktayız..
  • İVEDİK OSB. MELİH GÖKÇEK BULV. 1476. CAD. NO : 8/21 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Eylül 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 394 51 41
    Şirket Web Sitesi: www.ipekogluyalitim.com
    Isı, Su Ses ve Yangın yalıtım uygulamalarında başarısına her geçen gün yenilerini ekleyen İPEKOĞLU YALITIM İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ. Ankara merkezli, uygulama faaliyetlerine başlamış ve siz değerli müşterilerine kalite ve memnuniyeti uygun fiyata yakalamayı amaçlamıştır. Kuruluşundan günümüze teknolojiyi yakından takip ederek, uzman teknik ve mühendis kadrosu ile inşaatın her alanında, yalıtımda çözümler üreterek, teknik detayların oluşturulması ile yalıtım imalatlarının; doğru, güvenilir, kaliteli ve uzun ömürlü olmasını ilke edinmiştir. Doğru ve kaliteli yalıtımın ülke ekonomisine, çevreye, iklime, insan sağlığı ve bina ömrüne katkılarının bilinciyle, Yalıtımda Çözümlerin ilk adresi olmayı hedeflemektedir. Kaliteli malzeme ve doğru işçilikle gelen başarının adresi, İPEKOĞLU YALITIM İNŞAAT TAAHHÜT LTD. ŞTİ.
  • YAŞAMKENT MAH. 3123.SOK. NO:5/D ÇAYYOLU-ANKARA Çayyolu, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - ÇAYYOLU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 583 19 82
    Şirket Web Sitesi: www.bdinsaat.com
    Büyük Küçük Her Türlü İnşaat İşleri:

    İnşaat, Tadilat, Fiberobtik alt yapı, Küçük sanat yapıları, Ahşap ve Çelik çatı işleri ve İş Sağlığı ve Güvenliği İşleri,Uzman kadromuzla birlikte özenle yerine getiriyoruz.

    Ev & Ofisleriniz;

    Bizler tüm Ev ve Ofislerinizin Modern bir görünüzde Dekorasyonunu ve tasarımını gerçekleştiriyoruz. Tıpkı kendi yaşam alanlarımız gibi.

    Isı ve Su Yalıtımı:

    Firmamız yalıtım adına tüm müşterilerimizin Isı yalıtımı, Mantolama, Su yalıtımı, Çatı ve Duvar yalıtımı işleri garantili olarak yapılmaktadır.

    Su, Elektrik Tesisatı :
    Pis su , Temiz su, Kalorifer, Yerden ısıtma, Uydu ve Elektrik tesisatı itina ile yapılmaktadır.

    BD İnşaat Mühendislik Ticaret
  • (İSMAİL ATA)

    Atatürk Mah. Onur Sok. 23 / 12 Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 271 51 11
    Şirket Web Sitesi: www.isnayapimuhendislik.com
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 13.04.2007 tarihinde Ankara’da faaliyetine başlamıştır. Firma, özellikle anahtar teslim üst yapı inşaatlarında yer alarak, bugüne kadar bir çok betonarme yapı projesini tamamlamış bulunmaktadır. Özellikle Türkkonut bünyesinde yer alan betonarme bina inşaatlarının anahtar teslim yapılması yanında, Ankara’da yer alan bir çok kooperatif ve özel sektör inşaatları da yılların tecrübesi ile en üst kalitede tamamlanarak sahiplerine teslim edilmiştir.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ tarafından tamamlanan ya da devam eden üst yapı projeleri, betonarme, tüm ince işçilikler, (alçı, sıva, dış-iç cephe boya-kaplama, mantolama ısı yalıtımı, havuz vb.) elektrik, mekanik gibi anahtar teslim ya da kısım inşaatlarından oluşmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, projelerinde en üstün marka ve işçilikle çalışmakta, projelerini günlük değil, olması gereken uzun ömürlü müşteri memnuniyet ilkesi çerçevesinde tamamlamaktadır. Bu nedenledir ki İSNA Yapı Mühendislik ailesiyle iş yapan bir çok kurum ya da kişi, halen yeni işlerini yaptığımız kitleleri oluşturmaktadır.
    İSNA YAPI MÜHENDİSLİK İNŞAAT LİMİTED ŞİRKETİ, 2010 yılından itibaren kendi projelerine de başlayarak, anahtar teslim müteahhitlik projelerine devam eden firmamız taahhüt işlerine de devam etmektedir.
  • İlk Yerleşim Mah. Başkent Bulv. Asyamaç Sitesi 204/21 Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 260 25 05
    Şirket Web Sitesi: www.azminsaat.com.tr
    AZM İnşaat olarak yılların verdiği tecrübe ve birikim ile müşterilerimize yüksek standartlarda İnşaat & Dekorasyon hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. Alanımızda yetkin kadromuz ve prensipli iş anlayışımızla yürüttüğümüz faaliyetlerimiz, müşterilerimizde oluşturduğumuz güven ve yürüttüğümüz iş ortaklığı programlarımız ile müşterilerimizin teveccühünü kazanmış olmanın iftiharını yaşıyoruz.
  • (ŞEREF ARDIÇ)

    Kardelen Mahallesi 2109 Sokak No:3 /19 Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 015 80 32
    Şirket Web Sitesi: BİZE ULAŞIN
    Müşterilerinin kalite beklentilerini karşılamaya ve arttırmaya devam etmektedir. Efur İnşaat, her projesinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler sunar.

    Efur İnşaat, birinci sınıf ekipman ve materyal kullanımı yanında yetenekli insan kaynakları, uluslararası kalite yönetimi, yenilenen plan ve programlama metodları ile deneyimli ve dinamik yönetim anlayışı temel alınarak başarılarını arttırarak devam etmektedir.

    Efur İnşaat, yüksek kaliteli servisleri ve taahhüt edilen zamanda teslim edilen anahtar teslim projeleri sunmaktadır. Efur İnşaat, yurt çapındaki özgün yeri ile müşterilerine istikrarlı ve etkin bir uluslararası firmanın desteğini ve güvenini sunar.

    Efur İnşaat, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli tecrübesiyle, yurt içi operasyonlarda rekabete açık bir yapıya sahiptir.
  • (KORHAN SİRLİ)

    alınteri bulvarı no:130 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 310 68 94
    Şirket Web Sitesi: www.tevfikkarahan.com.tr
    Tevfik KARAHAN ortaklığı kurulduğu 1954 yılından bu yana dile kolay 61 yıldır sizlerle...
  • Alacaatlı Mah. 4897 Sok. 18 A/2 G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 447 35 00
    Şirket Web Sitesi: www.zeme.com
    Ze-me Mimarlık; tasarım ve taahhüt alanlarında hizmet veren, ürün ve mekan tasarlayan, çözümler üreten, ara süreçleri değerlendiren ve süreçler içerisinde farklı disiplinleri yöneten bir tasarım firmasıdır.

    Ze-me Mimarlık; konut, ofis, mağaza, sosyal mekan ve stand alanlarında ürettiği çözüm ve tasarımlarda; kullanıcı ihtiyaçlarının çağdaş tasarım çözümleri ile karşılanmasını hedefler ve tasarımın programlanan takvim ve bütçe içerisinde tamamlanmasını sağlar.

    Kurguladığı mekanlarda; fonksiyonellik, plastik, çağdaş formlar, gerekliliklerin sağlanması ve kimliğin mekana empoze edilmesi konularını, tasarımın her aşamasında birbirinden bağımsız değerlendirilemeyecek olgular olarak ele alır.

    Mekanın plastik kurgusunda, mekan bileşenlerinin birbirileriyle olan ilişkileri ile şekillenen, değişim ve gelişime açık, fonksiyon şemasına göre hareket edebilen, çağdaş tasarım anlayışını sergileyen ve modern bir kimliğe sahip mekanlar oluşturur.
  • Elvankent, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ELVANKENT
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Tunç Grup Yapı İnşaat çalışma hayatında disiplin , memnuniyet ve başarıyı hedef almış ,hiçbir zaman bu düşüncesinden taviz vermemiştir.

    Tunç Grup Yapı İnşaat olarak sorumluluğumuz ve vatandaşlık bilincimiz çercevesinde siz müşterilerimize her zaman en iyiyi enyeniyi en uygun çözümü bulmayı amaç edindik ve edinmeye devam edeceğiz..
  • (MURAT YANAR)

    Etiler mah. 1444 sok 20/13 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 433 85 00
    Şirket Web Sitesi: www.ebrugrup.com
    Ebru İnşaat Ticaret olarak şirketimiz kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Ankara merkezli firmamız gerek bölgemiz gerekse tüm Türkiye' de hizmet vermektedir. Teknolojik ve idari alt yapısı ile inşaat sektöründe lider pozisyonlar elde etmek için teknik personel sayısı ve idari personel sayısı ile belirgin farklılıklar yaratmıştır. Firmamız ısı yalıtım uygulamalarında yer aldığı projeleri zamanında ve eksiksiz teslim ederek başarılı bir deneyim yakalamıştır.

    Firmamız inşaat sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip etmektedir. Deneyimli teknik kadrosu ile müşterilerinin beklentilerini en iyi biçimde karşılamaktadır. En güvenli ve ekonomik çözümü en uygun zamanda üretmeyi kendisine amaç edinmiştir. Geniş kapsamlı danışmanlık ve proje hizmetleri verilmektedir.

    Dış cephe yalıtım, boya, çatı izolasyon işleri uygulama alanında ve Dış cephe Mantolama, boya, yol çizgi boyaları, çatı izolasyon ve yalıtım malzeme satışlarımızla uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.
  • Büyükesat Mahallesi Koza Caddesi 61/2 G.Osmanpaşa, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - G.OSMANPAŞA
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 438 78 38
    Şirket Web Sitesi: www.enata.com.tr
    Korpanel marka dış cephe ısı yalıtım panellerinin Yangına dayanıklılığı B2 sınıfı yanmazlık belgesi ile belgelenmiştir. Rüzgâra, şiddetli fırtınalara ve darbelere karşı dayanıklıdır.
    7 kat özel dış cephe dayanımlı boyalarla boyanmıştır. Solma vb. deformasyonlar olmaz.
    Uygulamalarımızda, A sınıfı yanmaz malzemeler grubundan olan Taşyünü tercih ediyoruz.
    Bu uygulama tekniği sıva döküntülerine son vererek, uzun yıllar yapılarınızda aynı görüntüyü korur.
    Teslimini yaptığımız uygulamalar sonrasında 10 yıl garanti veriyoruz.
    Uygulamalarımız sonucunda yapılarınızın ömrünü ve değerini arttırıyoruz.
  • Ata Mah Kabil Cad No:108\16 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 480 13 56
    Şirket Web Sitesi: www.nuanscephe.com
    FİRMAMIZ EKOBORD İÇ ANADOLU BÖLGE DİSTRİBÜTÖRÜDÜR.
  • kırkkonaklar ankara Bahçelievler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 389 82 54
    Şirket Web Sitesi: yok
    kalıtelı ve uzman ekıplerimizle dogalgaz,dıs cephe,elektrik ve iç mımarlık ıslerınız ıtınayla yapılır.
  • (BARBAROS DOGUZ)

    Üç Pınar caddesi 11/B Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 920 07 38
    Şirket Web Sitesi:
    İÇ YAPI
    Alçı
    Alçıpan
    Asma tavan
    Bölme duvar
    Kartonpiyer
    Boya
    Duvar kağıdı
    Fayans
    Kalebodur
    Mermer
    Parke
    Demir doğrama
    Elektrik Su ve Kombi Tesisatı
    DIŞ YAPI
    Çatı aktarma
    Sıfır Çatı
    Isı Su ve Ses yalıtımı
    Teras kapama
    Dış Çephe Çephe Komple Tadilat Montalama
    Eski iş yeri daire ve binaların İç dış Komple tadilatı
    Dekor ve tasarım Yapımı
    Çevre Düzenlemesi
    Kişiye özel türkiyenin her yerine Müstakil ev Villa Tripleks vb. Yapımı
    İç mekan ve dış mekan yapıları A-Z ye Anahtar teslim tadilatları kısa sürede yapılır
    Dekorasyon ve tadilat bizim işimiz
    Profesyonellik ve Uzman Kadroyla En İnce ve Kaliteli Hizmet Bir Telefon Kadar Yakınınız da ..
  • Aşağı Öveçler Mah. 1308 Sokak No:2/B Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 480 44 45
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraboyabadana.com
    20 yıllık tecrübemizle ankara dikmen,çankaya, yenimahalle ve ankaranın tüm bölgelerinde boya,badana,tadilat,tamirat,mantolama,çatı işleri,tavan işleri,tesisat ve elektrik işleri ile hizmet vermekteyiz.
  • (MEHMET KILIÇ)

    BİRLİK MAH. 444. SOKAK NO:5 Birlik Mah., Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BİRLİK MAH.
    Cephe Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mart 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 440 07 05
    Şirket Web Sitesi: www.kilictasgrup.com
    Kılıçtaş Grup ltd. şti. müşteri, çalışan ve tedarikçi memnuniyetini en üst düzeyde tutarak kalite standartlarında ürün ve hizmetler sunmayı benimsemiştir. Bu doğrultuda müşterileri, çalışanları, tedarikçileri için sürekliliği, güvenirliliği tercih eden, topluma ve çevreye duyarlı bir kurum olmak temel hedefimizdir. Müşterilerimiz için farklılık yaratmak, bizden beklentilerine ürünlerimizin, çalışanımızın ve hizmetimizin kalitesi ile karşılık vermek temel ilkemizdir.

    Kalite Politikamız
    Yönetim ve üretim fonksiyonlarının etkin, verimli ve müşteri odaklı çalışmasını sağlamak üzere kurulmuş olan kalite yönetim sistemimiz, tüm firma çalışanlarının katılımı ve yönetimin desteğiyle toplam kalite yönetimi hedefine ulaşılmasında temel taş görevini üstlenmektedir. Tam müşteri ve personel memnuniyetini sağlamak, Sıfır kusur yüzdesi ile hizmet üretmek düşüncesi politikamızdır.
  • (ÖNER ÖZTÜRK)

    Yunus Emre Caddesi Karaelmas Sokak No 56 - A Etlik Etlik, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - ETLİK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 325 34 40
    Şirket Web Sitesi: www.oznerinsaat.com
    Özner İnşaat mantolama ve ısı yalıtım sektörün en başarılı şirketlerinden birisidir. Firmamız 2008 yılında Ankara da kurulmuştur. O zamandan bugüne kadar inşaat bina mantolama, ısı yalıtım sektöründe gelişerek faaliyetlerini sürdürmüştür. Mantolama sektörünün en güvenilir şirketlerinden olan Özner İnşaat birçok kaliteli projeye imza atmış durumdadır. Referanslarımız kısmında başarıyla sonuçlandırılmış mantolama projelerini detaylı şekilde inceleyebilirsiniz. Şirketimiz Ankara Etlik de kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde yer almaktadır. Gün geçtikçe hızla büyüyen tecrübeli ve aynı zamanda genç, dinamik kadrosuyla size en iyi hizmeti sunmaya hazır durumdadır.brÖzner İnşaat yaptığı tüm işlerde son kullanıcı memnuniyetini ve çözümü esas almaktadır.
  • bağlarbaşı mahallesi gölçiçeği sokak 59/A Aktepe, Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - AKTEPE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 338 25 68
    Şirket Web Sitesi: www.kayainsaattadilat.com
    Gün geçtikçe, sektörümüzdeki teknolojik gelismelerde artmaktadir.Çati kaplama sistemleri için kullanilan yöntemler de bu gelismeler dogrultusunda degismektedir.Biz Arslan Kardesler olarak, dünya çapinda kullanilan en son teknoloji ile çatilarinizin kaplamalarini degistirmekte/gelistirmekteyiz.Hizmet verdigimiz alanlar;
    -Çati Sistemleri
    -Kenetli Metal Çati Kaplama Sistemleri
    -Eksiz Yagmur Oluklari Sistemleri
    -Çati Kiremit Aktarma Sistemleri
    -Çati Shingle Kaplama Sistemleri
    -Çati Teras Sistemleri
    -Isi Izolasyon Sistemleri
    -Mantolama Sistemleri
  • (SİNAN ODABAŞI)

    Fevzipaşa Mahallesi Celal Atik Sok. NO: 8/5 Ulus, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUS
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Odabaşı Dekor olarak, kaliteli hizmet anlayışımız, uygun fiyatlarımız ile sektörün önde gelen isimleri arasında yerimizi almayı başardık. Uzman kadromuz, deneyimli personelimiz ile siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini sağlamayı kendimize ilke edindik.
    Hedefimiz; Her zaman sektörde aranan, tercih edilen ve güvenilen bir firma olma özelliğimizi sürdürebilmektir. Yılların kazandırdığı tecrübe ve deneyimi sizlerle paylaşan firmamız, her geçen gün yenilenip, büyümeye devam etmektedir.
  • (ERGÜN HASDEMİR)

    strazburg cad 45/8 demirtepe Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 230 33 12
    Şirket Web Sitesi: www.hasdemir.jimdo.com
    mantolama bizim işimiz kamudan deneyim belgeli şirketimiz özel sektöre de hizmet vermeye başladı ücretsiz keşif için arayın en uygun fiyatı alın