DİĞER SEKTÖRLER İSTANBUL FİRMALARI

Diğer Sektörler

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (NEVZAT AYAZ)

    Perpa ticaret merkezi B Blok Kat.13 Şişli Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 430 18 76
    Şirket Web Sitesi:
    NZT Sigorta
    İnşaat sigortası
    Trafik
    Kasko
    Mesleki Sorumluluk Sigortası
    Mali Mesuliyet Sigortası
  • Cihangir, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - CİHANGİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: bıhıhlhhhhbhv.com
    Ahmet Burak Sezgin Osteopati-Fizyoterapist
  • Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat: 8 No: 729 Okmeydanı Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 221 63 01
    Şirket Web Sitesi: www.igeltd.com
    İGE İş Güvenliği Ekipmanları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. (İGE) 20 yılı aşkın bir süredir Türk sanayisine hizmet veriyor. Tedarikçisi olduğu, başta çelik eldiven, gaz maskesi, kumlama maskesi gibi ürünlerle, iş kazalarını önleyip azaltırken, hem insani hem de ekonomik olarak pek çok sorunda çözüm ortağı görevini üstleniyor. Meslek hastalıkları ve iş kazalarıyla oluşabilecek sağlık sıkıntıları ve iş kaybından kaynaklanacak ekonomik sorunları en alt seviyeye indirerek, hem çalışan hem de şirket için, sürdürülebilir ve güvenli bir çalışma ortamı oluşmasına katkı sağlayarak, iş sürekliliğine destek veriyor.
  • (ABDULLAH ER)

    Siyavuşpaşa Mahallesi Gümüş Sokak No: 10 Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - SİYAVUŞPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 441 10 20
    Şirket Web Sitesi: www.koltukyikama.info
    Koltuk Yıkama
    Koltuk yıkama hizmetlerinde İstanbul geneli Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçelerinde koltuk yıkama hizmeti veren ve İstanbul koltuk yıkama fiyatları konusunda en uygun fiyatlarda ve en sağlıklı bir şekilde koltuk yıkayan koltuk yıkama, koltuk temizleme ve stor perde yıkama firmasıyız. Söz konusu kaliteli bir koltuk yıkama ise doğru adrestesiniz. En ince detaylara kadar koltuk temizliği ve stor perde yıkama yapılmaktadır. Endişelenmenize gerek yok biz varız. Kaliteli temizlik hizmeti bir telefon kadar yakın size. Başka yerlerde aramayın koltuk yıkamacı. İstanbul’da en iyi koltuk yıkamacı biz varız. Kirli koltuklarla baş etme yollarını biliyoruz. Sizi bu zahmetten kurtarıyoruz. Çocuğunuz koltuğa çişini mi yaptı? en iyi çişli koltuk yıkama bizde var. Koltuğunuzda çıkmayacağını zannettiğiniz lekeler mi var? Biz leke çıkarma uzmanıyız. İstanbul’da en iyi koltuk yıkama firması tavsiye niteliğinde bir firma olarak çözüm ortağınız. İstanbul koltuk yıkama şirketlerinde liste başıyız. Gelelim evde koltuk yıkama nasıl olur?
    Aslında evde koltuk yıkama belki size basit gelebilir ama bildiğini gibi o kadar kolay değil. Koltuk temizliği ev hanımlarının özen gösterdiği ve koltuk nasıl silinir? Diye sorarlar birbirlerine. İş başa düşünce herkes kendince bir uzman kesilir ama sonunda kaş yapayım derken göz çıkarmada var işin içinde. Yanlış kullanılan koltuk yıkama şampuanları veya koltuk yıkama deterjanları, koltuklarınızda öyle bir kalıcı zarar verir ki yanlış kullanılan yöntem sayenizde evinizdeki koltuklardan da olabilirsiniz.
    İstanbul Koltuk Yıkama
    İstanbul koltuk yıkama olarak yaptığımız işlemlerde, koltuk yıkama sıradan bir işlem olmadığı gibi herkesin de yapabileceği bir koltuk nasıl silinir? herkesin yapabileceği bir iş de değil. Bazı firmalar koltuk yıkamacı olarak kendilerini zannederler ama bir takım koltuğu yıkarken nasıl bir temizlik anlayışı ise daha kirleri üzerinde durur. Aslında koltuk yıkama sırasında nelere dikkat etmek gerekir, koltuk yıkamada hangi deterjanı tavsiye edersiniz, en iyi koltuk yıkama şirketi hangi firması bu tür bilgileri sizinle paylaşmayan yıkamacılar kendilerini dev aynasında görüp en iyi koltuk yıkayan firma olarak bunların hep karşısındayız. Sevgili müşterilerimiz güvenilir bir koltuk yıkama firması seçerken ilk önce adreslerini ve daha önce yıkadıkları koltuk takımlarını görmenizi tavsiye ederiz. Artık teknoloji çok gelişmiş vaziyette. Bir adrese koltuk yıkamaya giden bir yıkamacı oradaki yaptığı başarılı işin resmini mutlaka çekiyor. Ancak kendine ve yaptığı koltuk temizleme yöntemi olarak güvenmeyenler bu resmi çekemezler. Ama iyi bir koltuk yıkamacı her zaman yaptığı işi ölümsüzleştirir.
    Koltuk Yıkama Nasıl Olur?
    Koltuk yıkama nasıl olur? Eğer dediğiniz gibi iyi bir şekilde yıkama koltuk temizliği yapmışsa mutlaka referans olarak göstermelidir. Aslında en önemli konuda koltuk yıkama işleminden çok koltuk yıkamada kullanılan deterjanların sağlıklı olup olmadığıdır. Nedeni ise yerinde koltuk yıkama hizmeti verirken aşağı yukarı her evde ya küçük çocuklar, ya hasta birileri ya da yaşlılar bulunmaktadır. Çocuklar, hastalar ve yaşlılar sağlık açısından dikkat edilmesi gerekenler arasında olduğu için yıkama sırasında kullanılan hele de kokulu kimyasal maddeler bunların sağlıklarını olumsuz etkilemektedir. Bu yüzden koltuk yıkamada kullanılan deterjanların ya da temizlik maddelerinin kokusuz özelliklede kimyasal değil organik olması gerekmektedir. Organik olan ve kimyasal özelliği bulunmayan temizlik maddeleri yani deterjanlar sağlık açısından zararsızdırlar. Bizim kullandığımız temizlik malzemeleri tamamen organik olup hiçbir katkı maddesi yoktur.
    Koltuktaki Lekeler Nasıl Çıkar?
    Koltuktaki lekeler nasıl çıkar? Bu soruyla genellikle ev hanımları muhatap olurlar. Nedeni ise evin Kraliçeleri onlardır da ondan. Ama bazen kraliçelerde koltuk yıkar ya da temizlik yaparlar. Önemli olan nasıl yapılır? nasıl yıkanır? Unları bilmek gerekir. Evde koltuk yıkama yapacaksanız ilk önce yıkama yapacağınız odada serili bulunan halı, kilim veya benzeri örtüleri yerlerinden toplamak lazım. Hem koltukları yıkarken geniş ve rahat alanınız olur hem de serili bu örtüler ıslanmazlar. Daha sonra koltuk yıkamada kullanacağınız deterjanı seçmeniz gerekmektedir. Bu işlemde tamamlandıktan sonra sıra koltuk yıkama makinamızı kurmaya geldi. Bilindiği gibi koltuk yıkama makinaları ıslık ve kuru olarak işlev görürler. Yani hem kuru olarak süpürge görevi görürler hem de vakumlama yaparlar.
    Koltuk yıkama sırasında koltukta bulunan meyve suyu lekesi nasıl çıkar? Bu aslında meyve suyun hangi meyveden yapılıp yapılmadığı hususunda çeşitlilik gösteren bur konudur. Burada aslında lekeden çok meyve suyunun verdiği leke sonrası koltuktaki zararı çok önemlidir. Her meyve suyu aynı olmamakla birlikte bazılarının bırakmış olduğu lekeler koltuklarda kalıcı hasar oluşturabilir. Özelliklede koltuk yıkama yöntemleri konusunda uzman olmayanlar tarafından yıkandığı zaman zarar kaçınılmazdır. Bu nedenle koltuklarınızı yıkatmak istediğiniz zaman konusunda uzman firmalarla iletişime geçmeniz gerekmektedir.
    Biz leke çıkarma uzmanıyız. İstanbul’da en iyi koltuk yıkama firması tavsiye niteliğinde bir firma olarak çözüm ortağınız. İstanbul koltuk yıkama şirketlerinde liste başıyız. Gelelim evde koltuk yıkama nasıl olur? Aslında evde koltuk yıkama belki size basit gelebilir ama bildiğini gibi o kadar kolay değil. Koltuk temizliği ev hanımlarının özen gösterdiği ve koltuk nasıl silinir? Diye sorarlar birbirlerine. İş başa düşünce herkes kendince bir uzman kesilir ama sonunda kaş yapayım derken göz çıkarmada var işin içinde. Yanlış kullanılan koltuk yıkama şampuanları veya koltuk yıkama deterjanları, koltuklarınızda öyle bir kalıcı zarar verir ki yanlış kullanılan yöntem sayenizde evinizdeki koltuklardan da olabilirsiniz.
  • istanbul cad.kestanelik köyü no:36/b Kestanelik, Çatalca, İstanbul
    İSTANBUL - ÇATALCA - KESTANELİK
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 794 20 07
    Şirket Web Sitesi: www.clkturkiye.com
    CLK MARKAMIZ HAKKINDA ? CLK TÜRKİYE A.Ş.15 yıllık tecrübesiyle il, ilçe ve bölge bazında şubeler açan , şubelerini belirlediği kurallara uygun olarak bir çatı altında toplayan; Türkiye genelinde hizmet sağlamayı hedefleyen,deneyimli ve güçlü bir Gayrimenkul Danışmanlığı şirketidir. 1999 yılında İstanbul Çekmeköyde kurulan CLK TÜRKİYE A.Ş. 2009 yılı başında şubelerini genişletme kararı alarak tüm altyapı çalışmalarını 2010 yılı başında tamamlamıştır.CLK TÜRKİYE A.Ş. geliştirdiği sistemle ile tüm Türkiye genelinde çeşitli il ve bölgelerde şubeler açmaya başlamıştır. CLK ,franchise sisteminden farklı olarak şubelerine ortak olmak suretiyle ilke edindiği dürüstlük ve hizmet anlayışını müşterilere yansıtmakta ve değerlerini korumaktadır...CLK,hızla büyüyen bu sektörde kurumsal olarak yer alabilen, yeniliğe açık yöneticilik vasfına sahip şube ortaklarıyla hızla büyümekte,akademik eğitimlerle kendine güvenen, bilgili, profesyonel gayrimenkul uzmanları yetiştirmektedir.Her türlü teknolojik ve lojistik alt yapı ile desteklenen şubeler bölgelerinde ve projelerinde tercih edilmektedir.. Müşterilerimize öncelikle en iyi hizmeti vermek ve danışmanlık alabilecekleri, güvenebilecekleri marka olmak ilk hedefimizdir... CLK KALİTE STANDARTLARIMIZ : Clk Türkiye olarak, emlak sektöründe doğru,güvenilir ve her zaman tercih edilme sebebi olan bir şirket olmayı hedefleyen CLK için herşeyden önce müşteri memnuniyeti gelmektedir. Firmamız bayileri ve kendi portföyünde bulunan emlak ilanlarında doğru bilgi verme ve müşterilerimize en kısa şekilde ulaşmak için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmaktadır. CLK markamız ile yıllarca akıllarda kalacak bir marka olma prensibinden asla ödün vermemektedir. CLK MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ : Firmamız İçin, Müşterilerimize İlgimiz ve Kalite Prensiplerimiz doğrultusunda sektörümüzde en iyi hizmet vermeyi prensip olarak kabul etmiş bir firma olarak , gayrimenkul alımlarınızda ve satışlarınızda profesyonel hizmetin sizde tadını çıkartın. Biz yapabileceklerimizin sözleri vermeyi severiz, yapamıyacaklarımızın değil. CLK BAYİLERİ : Bayilerimiz CLK İlkelerine ve kurallarına uygun bir şekilde hizmet vermektedir. Bayilerimiz Müşteri memnuniyeti için markamız olan CLK ünvanına yakışır şekilde hizmet vermek için donatılmıştır. Türkiye Genelinde Bulunan CLK Bayileri CLK İlkelerine uygun olmayan bir davranış sergiledikleri zaman, Katı kurallarımız doğrultusunda Müşteriyi yanıltıcı,veya olmayan bilgiyi var olan bir şekilde yansıtma durumunda, Tarafımıza yapabileceğiniz şikayetler doğrultusunda BAYİLİK ANLAŞMASI İptal edilerek CLK bayiliği kendisinden hemen alınmaktadır. Bizim İçin Adımız CLK Markamız=Güven ve Doğruluk Demektir. Bu Prensiplere Uymayan Bayiler İle Çalışmamız Mümkün Değildir.
  • Atatürk Mahallesi, Özdemir Sokak Tüyap Fuar Merkezi Yanı Özyurtlar Residance Dükkan No:189/A Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 546 21 24
    Şirket Web Sitesi: www.hepsigunlukkiralik.net
    2000 Yılından bu yana Turizm sektöründe hizmet veren bir firmayız. Turizm sektöründe edindiğimiz bilgi ve birikimimizle siz değerli konuklarımıza en iyi konaklama hizmetini vermeyi hedefliyoruz. Her geçen gün çoğaltarak kullanımınıza sunduğumuz dairelerimizden birinin sizin için mutlaka uygun olabileceğini düşünüyoruz .
    Başlangıç olarak pilot bölge seçtiğimiz konaklama hizmetinin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Geçmişten gelen birikimlerimiz ve siz değerli müşterilerimizin beğenisi ile bu sektördeki boşluğu dolduracağımıza inanıyoruz. sweet home kuruluşunun 11. yılında ana faaliyet alanı olan günlük kiralık daire sektöründe ekonomik,hijyenik, modern çizgilere sahip sürekli yenilenen daireler ile 1. sınıf konaklama hizmeti sunmaktadır.
    Emin olunuzki günümüz şartlarında sunduğumuz fiyat ve kalitede konaklama imkanı her firmanın size sunabileceği bir imkan değildir.(Business HOME) günlük kiralık daire sektöründe kendisine misyon olarak temiz,hiyenik ve ekonomik daireler sunmayı hedef edinmiştir. Konaklamak istediğiniz bölge beylikdüzü ve çevresi ise sitemizi inceleyin. İhtiyacınıza uygun bir dairemiz mutlaka vardır.
  • Nispetiye Caddesi ( Akmerkez Karşısı ) Yeşim Sk. No:15 Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mart 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 555 05 00
    Şirket Web Sitesi: https://hairartcenter.com/
    Saçımız ile alakalı tüm yaptığımız işlemler ve uygulamalar benim genel anlamla hayat bakış açımızı göstermektedir. Çünkü saçlarımız bize hayata bakış açımızı göstermektedir. Çoğu zaman insanlar bazı durumlarda zaman zaman saç dökülmeleri seyrelmeler ve incelmeler saçlarda oluşmaktadır.
  • (UMUT PAKSOY)

    Hürriyet mah. 268 sok. No: 21/A Ali Fuat Başgil tramvay durağı yanı Bayrampaşa/İstanbul Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.905 615 74 73
    Şirket Web Sitesi: umutfiziktedavi.com
    Fizik tedavi ihtiyacı olan hastaların kendi evlerinde fizyoterapist eşliğinde seans uygulanmasıdır. Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde ev ortamında fizik tedavi görmek isteyen hastaların sayıları artış göstermekte ve Umut Fizik Tedavi evde sağlık hizmetleri kapsamında bu konuda fizik tedavi hastalarına hizmet vermektedir.
  • (KALİTİST FURNİTURE)

    CEVİZLİK MAHALLESİ.İSTANBUL CADDESİ.NO:12/26-27 HAMURCU İŞ MERKEZİ. BAKIRKÖY / İSTANBUL İMALAT : BAĞCILAR / İSTANBUL Cevizlik, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - CEVİZLİK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 475 76 51
    Şirket Web Sitesi: www.kalitist.com
    DEV KAMPANYA
    İMALATTAN SÜNGER ve İŞÇİ YATAKLARI , EKONOMİK ORTOPEDİK ve LUX YAYLI YATAKLAR , SANDIKLI ve OTEL TİPİ ÇELİK BAZALAR , DERİ ve LUX BAŞLIKLAR , ŞANTİYE ve YURT TİPİ RANZALAR , YATAKLI KATLANIR SOMYALAR , DÜZ DİVANLAR ve TÜM MOBİLYA ÜRÜNLERİYLE HİZMETİNİZDEYİZ.
    GSM WHATS APP : (0532) 475 76 51
    GSM WHATS APP : (0533) 681 44 82
    TEL : (0850) 532 75 46
    WEB : http://www.kalitist.com
    MAIL : [email protected]
    MAIL : [email protected]
    FACEBOOK : http://www.facebook.com/kalitist
    TWITTER : http://twitter.com/kalitist
    INSTAGRAM : http://instagram.com/kalitistfurniture
    LİNKEDİN : www.linkedin.com/in/kalitist-furniture-00158913a
    YOUTUBE : https://www.youtube.com/dashboard?o=U
    GİTTİGİDİYOR : http://dukkanlar.gittigidiyor.com/KALITIST_MOBILYA/
  • (CEVAT GÜLÇİÇEK)

    Esenkent Mah. Baraj Yolu Cad. Gazi Sok. No:3/A Dudullu Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 420 11 11
    Şirket Web Sitesi: www.gardenmodern.com.tr
    Garden Modern, her biri kendi alanında 15 yılı aşkın tecrübeye sahip profesyonel bir ekibe sahiptir. Teak decking ve iroko decking uygulamalarından rattan bahçe mobilyası çeşitlerine, tenteden şemsiyeye, bambu mobilyalardan hamak ve salıncaklara kadar geniş bir ürün ve hizmet yelpazesinde faaliyet göstermektedir.

    Garden Modern olarak biz, mevsim ya da mekan fark etmeksizin size açık alanda keyifli zaman geçirebileceğiniz alanlar yaratırız. Belki plajda ya da havuz kenarında yüzme sonrası güneş keyfi yapmak istersiniz, belki ailenizle karlarda mangal... Belki de yakın bir dostunuzla yağmurlu bir öğleden sonra kahve içip sohbet etmek ya da güzel bir bahar günü hamağınıza uzanıp kitap okumak...

    Garden Modernde her hayalin karşılığı var. Çünkü Garden Modern olarak biz tüm projelerimizi müşteri odaklı geliştirir, kişi ve kurumlara özel çözümler sunarız.
  • (SEDAT AYSEVER)

    19 Mayıs Mahallesi 19 Mayıs Caddesi Arkon Residence No:20/A Şişli/ İstanbul Fulya, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - FULYA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mart 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 216 16 34
    Şirket Web Sitesi: www.tekerleklisandalyemiz.com
    Biz tekerlekli sandalye firması olarak akülü, elektrikli, sporcu ve yedek parçaları gibi dünya markalarının ithalatçı firmasıyız. Tekerlekli sandalye firması olarak tüm dünya geneli ile çalışmaktayız.
  • (TURİZM EKSTRA)

    Mahmutbey Mah. Karaoğlanoğlu Cad. Servet Sk. No:3 Bağcılar - İSTANBUL Mahmutbey 100.Yıl, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - MAHMUTBEY 100.YIL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 121 11 11
    Şirket Web Sitesi: www.turizmekstra.com/
    Türkiyeden ve dünyadan birçok güncel turizm haberleri, okuyucular ile her gün düzenli olarak paylaşılıyor. Turizm dünyasına ait en önemli ve güncel haberlerin sunulduğu turizmekstra.com ile gerçek turizm haberleri hizmeti gerçekleştiriliyor.
  • (FUAR HOME )

    Atatürk Mahallesi, Özdemir Sk Tüyap Fuar Merkezi Yanı Özyurtlar Residance No:189/A Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 212 12 12
    Şirket Web Sitesi: www.fuarhome.com
    2000 Yılından bu yana Turizm sektöründe hizmet veren bir firmayız. Turizm sektöründe edindiğimiz bilgi ve birikimimizle siz değerli konuklarımıza en iyi konaklama hizmetini vermeyi hedefliyoruz. Her geçen gün çoğaltarak kullanımınıza sunduğumuz dairelerimizden birinin sizin için mutlaka uygun olabileceğini düşünüyoruz .
    Başlangıç olarak pilot bölge seçtiğimiz beylikdüzünde konaklama hizmetinin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Geçmişten gelen birikimlerimiz ve siz değerli müşterilerimizin beğenisi ile bu sektördeki boşluğu dolduracağımıza inanıyoruz. sweet home kuruluşunun 11. yılında ana faaliyet alanı olan beylikdüzünde günlük kiralık daire sektöründe ekonomik,hijyenik, modern çizgilere sahip sürekli yenilenen daireler ile 1. sınıf konaklama hizmeti sunmaktadır.
    Emin olunuzki günümüz şartlarında sunduğumuz fiyat ve kalitede konaklama imkanı her firmanın size sunabileceği bir imkan değildir.(Business HOME) günlük kiralık daire sektöründe kendisine misyon olarak temiz,hiyenik ve ekonomik daireler sunmayı hedef edinmiştir. Konaklamak istediğiniz bölge beylikdüzü ve çevresi ise sitemizi inceleyin. İhtiyacınıza uygun bir dairemiz mutlaka vardır.
  • Adnan Kahveci Blv. No:73 Kat:2 Daire:41 Bahçelievler İstanbul Çalışlar, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ÇALIŞLAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 212 12 12
    Şirket Web Sitesi: www.dugunarabacisi.com
    Düğün arabası kiralama denildiğinde akıllara gelen, sektörde öncü niteliği taşıyan tecrübeli bir firmayız. Gelin arabası bir düğünde olası gereken hayalleri süsleyen bir araçtır. Bunun bilincinde olarak kusursuz bir şekilde gelin arabası kiralama hizmeti vermekteyiz Düğün arabası kiralamak için ihtiyacınız olan tek şey Düğün Arabacısı. Sizler için gelin arabanızı süslüyor ve şoförümüz ile birlikte belirttiğiniz adrese getiriyoruz. Düğün arabası kiralama sürecinin sorunsuz tamamlanabilmesi için gerekli tüm önlemleri aldık. Herhangi bir araba arızası vb durumlarda kısa bir süre içerisinde yeni bir araba tahsis ediyoruz Can güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkarabilmek için en usta şoförlerimizi gönderiyoruz. Tüm bu gelin arabası kiralama hizmetini sizlere çok uygun fiyatlarda sunuyoruz. Daha ne olsun. Mutluluğa adım attığınız bu günde ilk hediyeniz Düğün Arabacısından olsun ...
  • (NECİP HAYMANALI)

    Ihlamurkuyu Mah. Yeni Istanbul Çarsisi F Blok No:9 P.K. 34771 Ümraniye/Istanbul Ihlamurkuyu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - IHLAMURKUYU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 610 01 40
    Şirket Web Sitesi: www.geneltedarik.com
    2003 yilinda Ümraniyede kurulmus olan firmamiz geçen zaman içerisinde müsterilerimize genis ürün yelpazesiyle hizmetini artirmaktadir.
    Firmamiz; tekstil, ambalaj, kirtasiye, nalburiye, makine ve aksamlari, medikal malzemeler olmak üzere birçok ürün gurubunda degerli müsterilerine zamaninda ve uygun fiyatli ürünler sunmaktadir.
    Özellikle Istanbul Anadolu Yakasindaki müsterilerimize sagladigimiz servis olanaklari ve zamaninda ürün tedarigi baslica tercih sebebimiz olup , uygun fiyat polikamiz sayesinde de tam müsteri memnuniyeti saglanmaktadir.
    Sizlere daha iyi hizmet vermegi hedef edinen firmamiz bu dogrultuda gerekli çalismalari sürdürmektedir.
    Sitemizden ürün çesitlerimize, fiyatlara göz atabir, siparis verebilirsiniz.
  • (ORHAN GÜRBÜZ)

    Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu Eğitim Merkezi – Bakırköy İncirli, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - İNCİRLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 532 18 77
    Şirket Web Sitesi: www.guzelsanatlarahazirlikkursu.com.tr/
    Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu, Türkiye’nin en çok tercih edilen resim kursu, güzel sanatlara hazırlık, yurt dışı portfolyo hazırlama kursu, profesyonel eğitmenler ve ekonomik fiyatlar.
  • (ATİLLA ÇİMEN)

    VEYSEL KARANİ MAHLLESİ BAKAN CADDESİ NO 52 Samandıra, Sancaktepe, İstanbul
    İSTANBUL - SANCAKTEPE - SAMANDIRA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 498 93 78
    Şirket Web Sitesi: www.yurticievdenevetasima.com/
    YURT İÇİ EVDEN EVE NAKLİYAT EŞYALARINIZI ÖZENLE TAŞIR
  • Şemsettin Günaltay Cad. Ekinciler İş Hanı No:142 D:15, Kadıköy/Istanbul Suadiye, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SUADİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 384 44 03
    Şirket Web Sitesi: www.ozselcuknakliyat.com
    ÖZSELÇUK NAKLİYAT İstanbul merkezli bir aile firması olup Türkiye´ nin her yerine 1980´ den beri sigortalı olarak ev ve ofis taşımacılığı yapan ve depolama hizmeti veren Türkiye´ nin ÖNCÜ firmalarından biridir. Öz Selçuk Nakliyat firmamız, bireysel eşya nakliyatı hizmeti dışında kurumsal eşya taşıma hizmeti de sunmaktadır. Sağladığı kaliteli nakliyat hizmetlerini, deneyimli personel kadrosu ve araç filosu aracılığında sunan firmamız nakliyat sektöründe tanınmış ve belirli şahsi ve kurumsal referans edinmiş nakliyat şirketidir.
  • Ferhat Paşa Mah. M.Fevzi çakmak cd.39.sok no:14/1 ATAŞEHİR İSTANBUL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Şubat 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 661 48 46
    Şirket Web Sitesi: www.tozboyaci.com
    16 yıllık sektör tecrübesi ve bilgisini 1960 lardan günümüze kadar sürekli gelişen toz boya ve kaplama sektörüne değer katarak koşulsuz müşteri memnuniyeti ile kalite yolculuğuna devam etmektedir.
    2014 yılından itibaren Ataşehir Ferhatpaşada kurulu yeni yerinde faaliyetlerine devam eden Eriş Metal Toz Boya iş ahlakı ve ürün kalitesi ilkelerinden taviz vermeden her geçen gün yeni ve başarılşı işlere imza atmaktadır.
    Eriş Metal genç ve dinamik yapısı ile ilk günkü heyecanı ve iş ahlakı mesleğine sadakat ile bağlı olarak müşterilerine kalite ve doğru fiyat sunmaya devam etmektedir.
  • Atatürk mah bahar sokak no 6 ikitelli k.çekmese ist İkitelli, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - İKİTELLİ
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Şubat 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 697 29 91
    Şirket Web Sitesi: www.ceypagrup.com
    Siz hayal edin biz inşaa edelim