DİĞER SEKTÖRLER BURSA FİRMALARI

Diğer Sektörler

sektörüne ait

Bursa firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (FURKAN İSEN)

    Mahmudiye mahallesi Ertuğrulgazi caddesi 4.sokak no:27 Yeni sanayi-İnegöl/Bursa İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2020 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.531 965 59 09
    Şirket Web Sitesi: https://nilaykoltuk.com/
    2008 yılında kurulan Nilay Koltuk firması kuruldu. Mobilya sektöründe yenilikçi gelişmeler ile hız kesmeden işlerini sürdürmektedirler. Ev mobilyası,oturma grubu, koltuk grubu, salon takımı, çocuk genç odası, yatak odası, ev mobilyaları, oturma grupları, koltuk takımları, mobilya gibi hizmetler sunmaktadır. Firmamız müşteri memnuniyeti odaklı işlerini sürdürmektedirler. Mobilyalarımız 2 yıl garantilidir.
    Detaylı bilgi için;

    https://nilaykoltuk.com/

    05319655009
  • (UĞUR DEMİR)

    Doğanköy nilüfer bursa Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2020 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 237 44 80
    Şirket Web Sitesi:
    Kompresörle beton asvalt kırımı ve kesimi karotla beton delme işleri yapılır.
  • (BİLGİNET AKADEMİ)

    Üçevler Mah İbrahim Yazıcı 1 Plaza, 16000 Nilüfer/Bursa Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2020 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 443 60 10
    Şirket Web Sitesi: https://www.bilginetakademi.com.tr/
    Eğitimlerimizi; bilimsel eğitim metotlarına uygun, kaliteli, memnuniyet odaklı olarak tasarlamak ve bu hizmetlerimizi sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde bireylere sunmak
  • Demirpaşa Mah. İnönü Cad. No: 81 Osmangazi - BURSA Ahmetpaşa, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - AHMETPAŞA
    Diğer Sektörler, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.537 719 27 96
    Şirket Web Sitesi: www.arcdesigninsaat.com
    ARC DESIGN Bursa Prefabrik ev, Bursa Prefabrik ev, tek katlı prefabrik ev, iki katlı prefabrik ev, çift katlı prefabrik ev, dubleks prefabrik ev,çelik prefabrik ev, Prefabrik konut, tek katlı prefabrik konut, iki katlı prefabrik konut, çift katlı prefabrik konut, dubleks prefabrik konut, çelik prefabrik konut, Prefabrik villa, tek katlı prefabrik villa, iki katlı prefabrik villa, çift katlı prefabrik villa, dubleks prefabrik villa, çelik prefabrik villa, Prefabrik ev fiyatları, tek katlı prefabrik ev fiyatları, iki katlı prefabrik ev fiyatları, çift katlı prefabrik ev fiyatları, dubleks prefabrik ev fiyatları, çelik prefabrik ev fiyatları
  • Alaadin Bey Mah. 70. Sokak No: 34/8 Nilüfer - BURSA Yenişehir, Bursa
    BURSA - YENİŞEHİR
    Diğer Sektörler, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2019 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 487 48 98
    Şirket Web Sitesi: www.bursadalgicpompafiyatlari.name.tr
    MAVİ Bursa dalgıç pompa,dalgıç motoru,dalgıç pompa tamiri,dalgıç motoru tamiri,dalgıç pompa fiyatları,dalgıç motoru fiyatları, hidrofor pompası,Bursa dalgıç pompa fiyatı fiyatları bursa,dalgıç pompa,dalgıç motoru bursa,milli pompa,çamur pompası,atık su pompası,kirli su pompası,drenaj pompası,santrifüj pompası,paket hidrofor,bursa hidrofor, dalgıç pompa, yangın pompası, kuyu pompaları, pompası,foseptik dalgıç pompası bursa,dalgıç pompa firmaları,dalgıç pompa tamiri,dalgıç motoru tamiri,dalgıç motoru bobinaj
  • (DİLEK ÜLKER)

    Güzelyalı siteler mah. Boğaz cad. Seyirtepe evleri H4 İl / İlçe / Semt: BURSA Mudanya Zeytinbağı, Mudanya, Bursa
    BURSA - MUDANYA - ZEYTİNBAĞI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 271 60 00
    Şirket Web Sitesi: https://www.dilekolay.net
    El emeği ürünler tasarım ve üretimi
  • Yiğitler Mh. Otosansit 12. Blok No:102-104 Yiğitler Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - YİĞİTLER MAH.
    Diğer Sektörler, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2019 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 346 06 34
    Şirket Web Sitesi: www.pe-fas.com
    PE-FAŞ PLASTİK LTD. ŞTİ. olarak sektörümüzde 22 yıllık tecrübenin verdiği güven ve bilgi birikimimizle plastik köşebent imalatı yapmaktayız. Ürünlerimiz istenilen boy ve kalınlıkta olup müşteri odaklı olarak üretim yapılmaktadır. Değişik müşteri ihtiyaçlarına karşılık uygun çözümler üretmekteyiz.
    Ürünlerimiz ambalaj malzemesi olarak kullanılmakta olup başta tekstil, tarım, gıda, mermer, seramik, otomotiv sektörlerin olmak üzere diğer birçok alanda da yoğun olarak kullanılmaktadır.
  • (SAVAŞ)

    Duaçınarı Mah.Dirlik Sk. No:4 Yıldırım/ Bursa Piremir Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - PİREMİR MAH.
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2019 Salı
    Şirket Telefonu: 0.224 364 14 34
    Şirket Web Sitesi: www.toptanpijama.com
    a href="https://www.toptanpijama.com/" toptan pijama /aUykunuzda siz bayanlara eşlik edecek olan pijamalarınız, kaliteli bir uyku içinde oldukca önem teşkil etmektedir. Çünkü üzerinize oturmayan rahatsız edecek bir kumaşla üretilen yatak kıyafetleriniz, tam anlamıyla uykuya geçişinizi engeller ve gece boyuncu sizlere huzursuzluk verir.
    Dolayısıyla kaliteli a href="https://www.toptanpijama.com/" bayan pijama toptan /a hem hoş görünmenizi bununla birlikte güzel bir uyku çekmenize yardımcı olacaktır. Bununla beraber kendine özenli bayanlar sadece uyku için değil, görüntü itibariyle de pijamalarının şık olmasını isterler. Bundan dolayı kendi zevkleri doğrultusunda birbirinden farklı pijamalar edinir ve kendilerini iyi hissettikleri şeklinde eşlerine de güzel görünmeyi tercih ederler.
    Hanımefendilerin genel anlamda yatmadan 1-2 saat önce giyindikleri pijama takımlarının doğal olarak sayısı birazcık fazla olmalıdır ki, gün aşırı değiştirilebilsin. Dolayısıyla bu sayının artması içinde en uygun çözüm online alışveriş sitelerinin indirimlerini takip etmek olacaktır. Bu mevzuda oldukca kaliteli ve görsel açıdan Şık hanımefendi pijama toptan www.toptanpijama.com adresinde yer almaktadır.

    Güncel anlamda kaliteli ürünleri uygun fiyata sizlere sunan bu site, aynı zamanda yaptığı indirimlerle fiyatlar daha da aşağı düşmekte ve sizler için alım gücünün arttığı anlamına gelmektedir. Siteyi incelediğinizde göreceğiniz zebra desenli pijama takımı 93 Cotton 7 Lycra malzemeden üretilmiştir ve son aşama rahat olduğu benzer biçimde şık bir görüntüye haizdir. Aynı şekilde kalp desenli bir pijama ekipı ise sizleri hem sevimli hem de hoş gösterecektir.
    Biraz daha kadınsı görünmek isteyenler için leoparlı dantelli taşlı bir takım son derece yerinde bir seçim olacaktır. Site içinde birbirinden Şık a href="https://www.toptanpijama.com/" erkek pijama toptan /a yer aldığı benzer biçimde, hem de gecelik, ikili takımlar ve sırt detaylı atletler gibi çeşitli ürünler iç giyim kategorinde bulunmaktadır. İç giyim mevzusunda her çeşit ihtiyacını bu site üzerinden gidereceğiniz kalitede ve görsellikte ürünler yer almaktadır. İstediğiniz ürünleri kolayca sipariş edebilir ve 100 TL üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo hizmetinden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda sitede bulunan bay, kadın ve çocuk giyim kategorilerinden de öteki giyim ihtiyaçlarınızı giderebilir, siteyi takip ettiğiniz sürece indirimli ürünler sayesinde fazlaca cüzi fiyatlara çeşitli ürünlere haiz olabilirsiniz.
    Dışarıda olduğu şeklinde ev içinde de bakımlı olmak isterseniz, Şık Pijamalar arasından birkaç modeli kediniz için sipariş etmeli ve kendinize ürün seçerken eşinizi de ihmal etmeden erkekler içinde sitede yer alan ürünlere bakmadan geçmemelisiniz. Kadınlar baştan aşağı kendini iyi hissettikleri giysiler içinde olursa, enerjileri yükselir ve etraflarına ışık saçarlar.
    Bundan dolayı gerek iç giyim gerekse dış giyim mevzusunda kendinizi iyi hissedeceğiniz ürünleri tercih etmelisiniz. Tüm bunlara kolayca erişim sağlayacağınız www.toptanpijama.com web adresiyle zaman kaybetmeden tanışmalı ve kaliteli alışverişin sizlere olumlu getirisine şahit olmalısınız. Ek olarak siteye sizin referansınız la üye olan arkadaşlarınız üzerinden 10 TL indirim kazanabilir ve bazı alışverişlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilirsiniz.
  • (EMİN ÇÖLAŞAN)

    Sinandede Mah. Volkan Cad. No: 39/A Yıldırım / Bursa Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2019 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 362 05 16
    Şirket Web Sitesi: https://www.bursateknikilaclama.com
    Kaliteli hizmeti kendisine ilke edinen kuruluşumuz BURSA TEKNİK İLAÇLAMA ailesi sizlere ekonomik çözümler üretmek için her geçen gün kendisini yeniliyor
  • Alaadin Bey Mah. 70. Sokak No: 34/8 Nilüfer - BURSA Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Diğer Sektörler, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2019 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 487 48 98
    Şirket Web Sitesi: www.bursasondajfirmalari.name.tr
    MAVİSU; Bursa su sondajı,Bursa sondaj işletmeciliği,sondaj işleri,sondaj fiyatları,bursa sondajcılar,sondaj firmaları,dalgıç pompa,sondaj kuyu temizliği bursa,sondaj işleri,su kuyusu açılması Bursa,jeotermal sondaj Bursa,su kuyusuna dalgıç ve milli pompa takılması Bursa,dalgıç motoru montaj edilmesi Bursa,su kuyusundan dalgıç ve milli pompa sökülmesi Bursa,yeraltında su arama işi Bursa,içme suyu ve tarım sulama suyunu sondaj yaparak çıkarma ile su kuyusu açma Bursa, gemlik sondaj,
  • (CENNET HANIM)

    İntizam Mahallesi Kuru Çeşme Sok No:4 Osmangazi/BURSA İntizam, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - İNTİZAM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Kasım 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.538 460 25 56
    Şirket Web Sitesi: https://www.bursaardaevdeneve.com/
    Bursa evden eve nakliyat ekibi, yenilenen yüzü ve güvenilir çalışma kadrosu ile daha güçlü bir şekilde karşınıza çıkıyor. Amacımız, kaliteli işleri daha uygun fiyata sizinle buluşturmak ve bunu da kısa bir süre önce yerine getirmiş bulunuyoruz. Bursa Arda evden eve markasını daha değerli hale getirmek ve daha geniş kitleler ile tanıştırmak adına elimizden gelenin çok daha fazlasını ortaya koyuyoruz. Nakliye sektöründe devrim niteliğinde çalışmalara imza attık ve bunu sizinle de buluşturuyoruz. Evden eve taşımacılık hizmetlerinin yanı sıra paketleme ve depolama gibi ek hizmetlerimiz de mevcuttur ve ihtiyacınız olduğu her an sizler de iletişime geçerek yardım talebinde bulunabilirsiniz.
  • Cumhuriyet Mah. 1258. Sk No:14 Osmangazi -BURSA Alaattin, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALAATTİN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ağustos 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.538 247 18 42
    Şirket Web Sitesi: www.bursasondajislerisondacilar.name.tr
    DADPOM Bursa sondajcı,sondaj işleri,bursa sondaj fiyatı,kuyu sondaj bursa,bursa sondaj işleri,bursa sondajcılar,bursa su kuyusu,su sondaj fiyatları listesi,su sondajı bursa,bursa su kuyusu açma,bursa sondajcılar firma listesi,bursa sondaj,sondaj bursa,bursada sondajcı sondajcılar,bursa su sondajı,su sondajı,gemlik sondajcı,iznik sondajcı,bursa sondaj işleri,su kuyusu açılması bursa,jeotermal sondaj bursa, sondaj su kuyusu açılması, bursada sondaj firması,bursada sondajcı,bursa sondajcıları,bursada su sondajı,sondajcı bursa,bursada sondaj,bursa sondaj firması,sondaj işletmeciliği bursa,bursa sondaj kuyusu temizleme,sondaj kuyusu temizliği,
  • Cumhuriyet Mah. 1258. Sk No:14 Osmangazi -BURSA Ahmetpaşa, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - AHMETPAŞA
    Diğer Sektörler, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.538 247 18 42
    Şirket Web Sitesi: www.dalgicpompatamiribursa.name.tr
    DADPOM Bursa dalgıç pompa tamiri tamiratı,dalgıç motoru tamiri tamiratı,dalgıç pompa fiyatları,dalgıç motoru fiyatları,bursa dalgıç motor tamiri,bursa dalgıç pompa sökme,bursa dalgıç motoru sökme,bursa sondaj,bursa sondaj, Su Pompaları, Hidrofor, Dalgıç Pompa,Bursa Su Sondajı, Bursa Dalğıç Pompa, Sondaj, Sondaj Firmaları,Bursa Dalgıç Pompa Servis,dalgıç pompa fiyatı,bursa dalgıç pompa fiyatları,dalgıç motoru bursa,milli pompa,çamur pompası,atık su pompası
  • Alaadin Bey Mahallesi 70. Sokak No: 34/8 Nilüfer - BURSA Ertuğrul, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - ERTUĞRUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.224 371 45 09
    Şirket Web Sitesi: www.bursasondajisleri.name.tr
    MAVİ SU bursa sondajcılar,sondajcı bursa,bursada sondaj,sondaj bursa,bursa sondaj firması,bursa sondaj,su sondaj firması bursa,su sondaj firmaları bursa,su sondajı bursa sondaj işletmeciliği bursa,kuyulardan su çıkarılması bursa,sondaj işleri,su kuyusu açılması bursa,jeotermal sondaj bursa,su kuyusuna dalgıç ve milli pompa takılması bursa,dalgıç motoru montaj edilmesi bursa,su kuyusundan dalgıç ve milli pompa sökülmesi bursa,
  • (BURSA MOM)

    Barış Mah. İkbal Sok. Atalay 11. Apt. No:15/5 Nilüfer/Bursa Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.530 172 58 93
    Şirket Web Sitesi: https://www.bursamom.com/
    Anne ve çocuk
  • İhsaniye Mah. FSM Bulvarı No:38/A Bulvar 224 İş Merkezi D Blok K:4 D:7 Nilüfer / Bursa İhsaniye, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - İHSANİYE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 999 64 68
    Şirket Web Sitesi: https://www.estelifguzellik.com/
    Her zaman olmasa da Akneli kişiler genellikle yağlı bir deriye sahiptir. Akne zamanla, ilerleyen yaşlarda iyileşebilir veya Akneli dönem uzun sürebilir. Tedavi edilmeyen akneler skar denilen kalıcı, ciddi izler bırakabilir. Bu dönem içinde kişiye görüntü bozukluğu yaratarak can sıkar ve psikolojik olarak rahatsızlık verebilir. Bursa Lazer Epilasyon firması olarak bu sorunlarınızın üstesinden gelmeye hazırız.
  • (ERDAL ALTUN - GÖKHAN GÖK)

    46. Sok. No:1/1-A Yaylacık Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.538 445 06 52
    Şirket Web Sitesi: www.bursapaslanmazdepo.com
    Firmamız sektördeki 20 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle, Erdal ALTUN Gökhan GÖK ortaklığıyla 2017 yılında ticaret hayatına adım atmış bulunmaktadır.
    Firmamız Paslanmaz sektöründe, Geri Dönüşüm Alanında, 304-316-310-430-201-Nikel Alımı Malzeme ve İmalat Alanında, 303-304-304L-316-316L-316Ti-420-431-430-430F-14461(Dubleks)- 630 Sac, Dikişli -Çekme Boru, Özel Boru İmalat, Profil, Köşebent, Lama, Çubuk, Fittings Plazma Kesim, Lazer Kesim, Cnc Kesim -Büküm, Silindir, Testere , Torna - Freeze, Argon Kaynak Paslanmaz Su-Süt-Mazot- Zeytinyağı-Kimyasal Depoları...
  • 16160 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 245 01 16
    Şirket Web Sitesi: www.dortelhaliyikama.com
    Bursa halı yıkama firmaları arasında kaliteli ve güvenilir adres. Osmangazi halı yıkama ve Nilüfer halı yıkama, stor perde yıkama olarak bilinmektedir
  • (RIZA EKEN)

    Konak Mahallesi Elmas Sokak No:31 Nilüfer/Bursa Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.555 032 05 02
    Şirket Web Sitesi: https://www.biorganix.com.tr/
    Çeşitli nedenlerle dökülen ve seyrekleşen saçlarınız, Keratin Saç Serum’un özel formülü sayesinde gürleşir. Yıpranan saçlarınız yumuşaklığını kaybeder bunun sonucunda matlaşır ve sertleşir. Biorganix Saç Serumu saçlarınızı ipeksi yumuşaklığa kavuşturur.
  • (BAYRAM PAMUK)

    Üçevler mahallesi Nilüfer /Bursa Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Şubat 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.539 272 69 81
    Şirket Web Sitesi: www.bursaelitsauna.com
    Sauna imalatı