DİĞER SEKTÖRLER ANKARA FİRMALARI

Diğer Sektörler

sektörüne ait

Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SAİT KESKİN)

    Özgü sokak No:34 Siteler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - SİTELER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 348 66 19
    Şirket Web Sitesi: www.egeahsapdekorasyon.com
    Ankara Siteler’de Ahşap Dekorasyon,ahşap aksesuar,ahşap torna imalat ve satış hizmeti veren firmamız yılların verdiği iş tecrübesiyle ahşap dekorasyon sektöründe başarılı işlere imza atmıştır.
    İmalatını yaptığımız ahşap ürünler arasında Ahşap Teras Kapama, Pergole, Kamelya, Lambri, Rabıta, Ahşap Sedir, Ahşap Ev, Ahşap Merdiven, Ahşap Sauna, Ahşap Sandalye ve Masa, Ahşap Bank, Ahşap Piknik Masası, Ahşap Köpek Kulubesi, Ahşap Çiçek Saksısı, Ahşap Çöp Kovası ve Ahşap Çit, Ahşap Panjur,Ahşap Seperatör gibi ürünler mevcuttur.
    Bunun dışında manav, pastane, kafeterya, restaurant gibi iş yerlerine İç Tasarım ve Proje Dekorasyon hizmeti de sunan firmamız mağaza dekorasyonu ve ev ya da villalarınıza dekorasyon hizmeti de vermektedir. Mutfak dolapları ve banyo dolapları imalat ve dekorasyon hizmetimiz mevcuttur.
    Müşteri talepleri doğrultusunda ve müşteri memnuniyeti prensibi doğrultusunda çalışan firmamız verdiği hizmetlerde kaliteyi en ön planda tutarak çalışmaktadır.
    Ege Ahşap Dekorasyon İmalat ve Uygulama firması olarak, müşterilerimize vereceğimiz hizmetlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getiririz. Bu sayede müşterilerimiz tarafından takip edilen ve ilk tercih edilen firma haline gelmiş bulunmaktayız.
    Siz değerli müşterilerimize Ankara Siteler’deki mağazamızdan Ahşap Dekorasyon ve ahşap torna üzerine hizmet vermekten gurur ve mutluluk duyarız.
    HAYALLERİNİZDEKİ SICAKLIĞI AHŞAP İLE BULUŞTURUN
  • (DEMET YILMAZ)

    Atakent mahallesi, Banka Blokları TK-2 Çarşısı 346/E, PTT Yanı Elvankent, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ELVANKENT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 260 25 26
    Şirket Web Sitesi: www.elvankentbaglicahaliyikama.com
    Elit Halı Yıkama, Elvankent halı yıkama firmalarından olup; halı yıkama, kilim yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama, koltuk yıkama ve halı kenarına overlok çekme hizmeti vermektedir.
    Halı yıkama, kilim yıkama, koltuk yıkama, yorgan yıkama, battaniye yıkama, ve halı kenarlarına overlok çekimi konularında Elvankent, Etimesgut, Eryaman, Bağlıca,Çayyolu, Ümitköy ve Sincan bölgelerine hizmet vermekteyiz.
    Elit Halı Yıkama firması olarak, son teknoloji tam otomatik halı yıkama makinelerinde el-ayak değmeden ve ERA 111 halı şampuanla ile yıkanmaktadır.
    Halılarınızın, kilimlerinizin, koltuklarınızın, yorganlarınızın, battaniyelerinizin sağlıklı ve tertemiz yıkanmasını ve zamanında teslim edilmesini istiyorsanız lütfen bizi arayınız.
    Elvankent, Bağlıca,Eryaman, Çayyolu, Ümitköy, Etimesgut ve Sincan bölgelerine halı yıkama konusunda hizmet veren Elit Halı Yıkama işini profesyonelce gerçekleştirmekte ve halı yıkamada tavsiye edilen bir firma haline gelmiştir.
    Elit Halı Yıkama, müşterilerine halı yıkama konusunda 100 memnuniyet garantisi vermektedir.
    Müşterilerimizden gelen halı yıkama talepleri doğrultusunda çalışan firmamız, halı yıkama aşamalarını aşağıdaki sıralamayla gerçekleştirmektedir:
    1-Müşterimizin halı yıkama talebini aldıktan sonra müşterimizin adresine gider ve yıkanacak (temizlenecek) halılarını teslim alırız.
    2-Müşterilerimizden aldığımız halıları, makine halısı, yün halı gibi kategorilere ayırırız. Kirlilik, leke durumu, yıpranma durumunları firmamız peronelince kontrol edilip müşterimize hemen orada bu konuyla ilgili bilgi veririz.
    3-Müşterimize halı yıkama fiyatını bildirip müşterimizden halı yıkama (temizleme) alimatını alırız.
    4-Halıların üzerinde biriken kum, toz ve bakterileri çırparak bakterilerden korumaya yarayan toz alma makinemize müşterimizin halılarını atarız ve otomatik yıkama aşamasına geçeriz.
    5-Otomatik yıkama aşamasında, müşterilerimizn halıları kirlilik durumuna göre tam otomatik halı yıkama makinesine ya da yarı otomatik halı yıkama makinesine atılmaktadır. Bu makinelerde yürüyen konveyör sistemi mevcut olup, halı bant üzerinde ilerler ve bazı ünitelerden geçer.
    6-Bu aşamada halı sırasıyla ısıtma, şampuanlama, halının alt ve üst yüzeyinden fırçalama, durulama, vakumlama, rulo ve sarma işlemlerinden geçirilir.
    7-Halı sıkılıp kurutulduktan sonra yıkanıp durulanan halılar makinede yüksek devir uygulanarak sıkılma ve halı üzerindeki suyun arındırılması aşamasına geçilir.
    8-Havalandırma aşamasında her türlü pislikten ve mikroplardan arındırılmış olan halılar doğal ve sıcak ortamda kurutulmaya başlanır.
    9-Kurutulma aşamasından sonra kalite kontrolü yapılan halılar müşteriye teslim edilmek üzere bekleme salonuna alınır.
    10-Bu aşamada halıları teslim etmek üzere müşterimizi arar ve yıkanmış (temizlenmiş) halıların teslim edilmesi için randevu alırız.
    11-Halılar müşteriye teslim edilmek üzere paketlenir ve paketlenen halılar müşteriye teslim edilir.
  • (UĞUR KARAASLAN)

    Aydınlar Mahallesi Dikmen Caddesi 302 / 16 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 480 25 05
    Şirket Web Sitesi: www.ankaracankayanakliyat.net
    Ankara nakliyat ve evden eve nakliyat sektöründe çok saygın bir yerimiz vardır. Bunu da yılların bize vermiş olduğu tecrübeye borçluyuz.Evden eve nakliyat işi tecrübe ve güven ile beraber kaliteyide ister. 19 Yıldır seri olarak faaliyette bulunan Ankara Öz Çankaya Nakliyat, ofis,büro, ev taşımacılığı için kurulmuş ve bu alanda en iyi hizmeti vermek için çalışmalar sürdüren bir firmadır.
  • (MEHMET IŞIK)

    İlkbahar Mah. Yıldız, Çankaya Yıldız, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - YILDIZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 490 78 93
    Şirket Web Sitesi: www.ankaranakliye.org
    Tunceren Evden Eve Taşımacılık kendi öz mal ve logolu araçlarıyla sizlere hizmet sunmaktadır. Taşınmanın oldukça stres ve sıkıntılı olduğunu bilen Tunceren Evden Eve Taşımacılık uygun ambalaj malzemeleri ve kendi sabit elemanlarıyla sizlere stressiz ve sıkıntısız bir hizmet sunacaktır. Personelimiz,konusunda eğitimli ve yıllardır birlikte çalışmaktadır. Ekibimizin içerisinde marangozumuz ve tesisatçımız bulunmaktadır. Tunceren Evden Eve Taşımacılık, kaliteli işçilik olduğu kadar müşterimize de saygıda kusur etmemektedir.
  • Aydınlıkevler Mh., Arama Sk., No:3, 06300 Ankara Aydınlıkevler, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - AYDINLIKEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 317 36 00
    Şirket Web Sitesi: www.defnekizyurdu.com
    Defne kız öğrenci yurdu modern, kaliteli, disiplinli hizmet anlayışı, deneyimli, profesyonel ve güler yüzlü yönetim kadrosuyla 2012 yılında faaliyetlerine başlamış,aynı çizgisini devam ettirerek öğrencilerimize en iyi hizmeti vermeye devam etmektedir.
  • (SONER KIZILGÖZ)

    Dikmen Caddesi Ece Sokak No:3/B Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 479 31 21
    Şirket Web Sitesi: www.ankara-nakliyat.info
    1993 Yılında Ankara Çankayada kurulan Aslanlar Nakliyat, içi mobilya kaplı kapalı çelik kasalı kamyonlarıyla profesyonellik anlayışı içerisinde ki personelleriyle şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmetini asansörlü, sigortalı, garantili şekilde siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.
  • Şehit Adem Yavuz Sok. (YKM arkası) 4/2 Kızılay Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 419 00 02
    Şirket Web Sitesi: www.elsatercume.com
    ELSA TERCÜME MERKEZİ 2005 yılında kurulmuş olan saygın ve güvenilir bir şirkettir. ELSA TERCÜME MERKEZİ olarak üstlendiğimiz tüm işlerde azami sorumluluk taşımaktayız. Sizin için zamanın ve gizlilik ilkesinin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. ELSA TERCÜME MERKEZİ olarak bizler çevri piyasasında değişimi kovalıyor, kaliteyi yükseltmeyi amaçlıyoruz. Alanında uzman tercümanlarımızın tamamlamış olduğu projeleri ayriyeten bizzat gözden geçirmekteyiz. Bu sayede hata riskini en aza indirerek daha profesyonel ve kaliteli hizmet sağlıyoruz.
  • (SERDAR TEMEL)

    Metin Akkuş Mah. İlker 1.Cadde 772 Sokak 6/3 Dikmen İlker Mah., Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - İLKER MAH.
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.538 239 49 58
    Şirket Web Sitesi: www.ankara-nakliyat.com
    Ankara nakliyat firması; Temel nakliyat olarak, evden eve nakliyat sektöründeki yerimizi 20 yıldır, üzerine koyarak geliştirmekteyiz. Firmamız Temel nakliyat olarak kendimize ait kamyon ve kamyonetlerimizle evden eve nakliyatı siz değerli müşterilerimize sorunsuz olarak sunmaktayız. Temel nakliyat olarak önceliğimiz müşterilerimizin memnuniyeti, bunu da yılların bize vermiş olduğu tecrübeye borçluyuz.
  • ankara bahçelievler 3 cadde no:9 Beşevler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BEŞEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mart 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 223 34 34
    Şirket Web Sitesi: www.cilingirbahcelievler.net/
    Ankara Bahçelievler Çilingir Yaklaşık 10 Seneyi Aşkın Bilgi Birikim ve Eleman Desteğimizle Siz Saygıdeğer Müşterilerimize Hizmet Veriyoruz, Verdiğimiz Hizmetlerden Yüzümüzün Akı ile Çıktık,Hizmetlerimizi en uygun fiyatlar ile sizlere sunmaktayız.
    En uygun fiyat ile maksimum hizmet sağlamayı kendimize misyon edindik.Bahçelievler Şubemizide Sizlerin Hizmetine Sunmanın Gururunu Taşımaktayız. Size Bir Telefon Kadar Yakınız 0555 699 08 09 acil 0541 579 57 70
  • (OSMAN TURAN)

    7. Cadde (Aşkabad Cad.) no:10/1 Bahçelievler Bahçelievler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BAHÇELİEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.850 333 08 48
    Şirket Web Sitesi: www.ucuyos.com
    Seyahat etmek, tatil yapmak isteyenelere uçak bileti www.ucuyos.com, uçak bileti, otel ayarlama hizmeti vermektedir.
    Türkiyede ve dünyada 700 den fazla Hava yolları 172 000 adet otel ve Türkiyede 15 e yakın Banka 10 adet Sigorta firmasının ürünlerini sizlere tek ekran ile karşılaştırma fırsatı sunuyoruz. Ucuz uçak bileti satın al.
    Üstelik ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hem seçkin markaların hemde bizim garantimiz altında.
  • İskitler Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No: 30/A Altındağ - ANKARA Altınova, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ALTINOVA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 342 28 28
    Şirket Web Sitesi: www.ankaratemizlikfirmalarii.com
    AZELYA;temizlik,ev temizliği,konut iş yeri temizliği,inşaat temizliği,ev temizlik fiyatı fiyatları,ankara temizlik firması firmaları,halı battaniye yorgan yıkama,genel temizlik,altındağ çankaya temizlik firması,keçiören ulus temizlik firması,büro ofis temizliği,ankara temizlik şirketleri fiyatları,dikmen temizlik şirketi şirketleri balgat,ankara temizlik şirketleri batıkent etimesgut,ankara temizlik firması firmaları,Çankaya halı yıkama Altındağ,balgat halı yıkama Keçiören,Kızılay halı yıkama etlik,incek halı yıkama yenimahalle
  • refik belendir sokak 53/5 ayrancı çankaya Ayrancı, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - AYRANCI
    Diğer Sektörler, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 440 30 73
    Şirket Web Sitesi: www.yabatas.net
    Yabataş Mühendislik, çevre izinleri, çevre danışmanlık hizmeti, çevre lisansı, çevre yönetimi, çevre iç tetkik denetimi, çevre-sağlık-güvenlik denetimi (HSE) ve çevre mevzuatı uygunluk çalışmaları, işçi sağlığı ve iş güvenliği ile ilgili denetim konularında bilgi ve onbir yıllık deneyim sahibidir. Şirketimiz, Türkçe ve İngilizce olarak proje yönetebilmekte ve rapor hazırlayabilmektedir. Yabataş Mühendislik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alınmış Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi sahibidir.
    Şirketimiz, yerel ve uluslararası şirketlere olduğu gibi, devlet kuruluşlarına da çevre izinleri konusunda danışmanlık hizmeti vermektedir. Uzmanlarımız proje gereklerine göre mali ve teknik açılardan en uygun çözümleri üretmektedir.
  • (BURAK MUTLU)

    Pınarbaşı mahallesi yaşar kemal caddesi 129/5 Sincan Ankara Organize San. Böl., Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN - ORGANİZE SAN. BÖL.
    Diğer Sektörler, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 264 46 04
    Şirket Web Sitesi: ankaralaminatparke.blogspot.com.tr/
    Ankara ve ilçelerinde laminat parke satışı ve uygulamasında faaliyet gösteren firmamız sizlere ekonomik fiyatlar sunmaya devam ediyor.
  • REFİK BLENDİR SOKAK 22/1 Güvenevler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - GÜVENEVLER
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 465 04 00
    Şirket Web Sitesi: www.toygunyapi.com
    KENTSEL DÖNÜŞÜM
    PROJE (MİMARİ-STATİK-MEKANİK-ELEKTRİK)
    ANAHTAR TESLİM ALTYAPI ÜST YAPI
    ENERJİ KİMLİK BELGESİ
    DANIŞMANLIK
    VB...
  • (SEDA ARMAN)

    Bestekar Sokak 53-2B/6 Kavaklıdere Kavaklıdere, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KAVAKLIDERE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 417 77 93
    Şirket Web Sitesi: www.kizyurtlariankara.com
    Kız öğrencilerimizin rahatlıkla ders çalışabileceği ferah geniş odalar ile birlikte uyum içerisinde başarı oranını arttırabileceği çözümler üretmeye de devam etmekteyiz.
  • (SERPİL TARMAN)

    Kırım Cd. Liparis Sitesi No: 30/20 Emek, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - EMEK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 212 00 50
    Şirket Web Sitesi: www.serpiltarman.com
    Sağlıklı zayıflamak için kan değerleri ve hormonlar çok önemlidir. Bu yüzden alanında uzman bir diyetisyen ile başlamayı önermekteyiz.
  • (ÜMİT GÜLERYÜZ)

    fsm bulv no 356 batıkent Batıkent, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - BATIKENT
    Diğer Sektörler, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 278 76 89
    Şirket Web Sitesi: tente-sistemleri.com
    hertürlü file ihtiyacı karşılanır.
  • AYYILDIZ SANAYİ SİTESİ 1126 SK NO:9 Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 367 06 20
    Şirket Web Sitesi: www.atomfiltre.com
    Her türlü büyük arac gruplarının hava, yağ, yakıt filtrelerinin üretimini toptan ve perakende satışını yapıyoruz
  • (PROF. DR. SEDAT KÖSE)

    Kızılırmak Mah., Ufuk Üni. Cad., 1445.Sokak, Paragon Tower, 6.Kat No:31, Çukurambar Çukurambar, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÇUKURAMBAR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 418 14 34
    Şirket Web Sitesi: www.sedatkose.com
    Prof. Dr. Sedat Kösenin ablasyon, kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu gibi hastalıklar, şikayet, tanı ve tedavisi işlemleri hakkında bilgi verdiği sitedir. Ancak ablasyon yöntemi ile kalp rahatsızlığını tedavi etmeden önce kalp rahatsızlığının altında başka sebepler olup olmadığı öğrenilmelidir.
  • (EFKAN TARKAN)

    Ayyıldız sanayi sitesi 1126. sokak no:9 Yenimahalle-Ostim Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 367 06 20
    Şirket Web Sitesi: www.afmfiltration.com/tr/
    Biz Atom Filtre ailesi olarak İskenderun da büyük araç gruplarının hava, yağ, yakıt, hidrolik filtrelerini ve her türlü özel filtrelerin ISO kalite standartlarında üretimi yapmaktayız. Aynı zamanda 25 ülkeye ihracatını ve Türkiye pazarında Ankarada Ostim Ve Şaşmazda, İstanbulda ise Ataşehirde filtrelerimizin toptan ve perakende satışını yapmaktayız