DİĞER SEKTÖRLER ANKARA FİRMALARI

Diğer Sektörler

sektörüne ait

Ankara firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (GÜRKAN YENİLMEZ)

    Sinan caddesi Yetkin Sok. 1/a Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Kasım 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 446 19 29
    Şirket Web Sitesi: www.nakliyatcankaya.com
    Çankaya nakliyat olarak esas olarak hizmete başladığımız ve adını taşıdığımız ilçede kaliteli hizmet sunarak bölge halkının gözünde güvenilir bir şirket konumuna ulaşmıştır. Çankaya evden eve nakliyat sektöründe yıllardır hizmet sunan firmamız sizlere kaliteli nakliye hizmetini her geçen gün arttırmaktadır.
    Şirketimiz kurulmuş olduğu günden bu güne koşulsuz ve şartsız olarak nakliyat sektöründe Çankaya da bir vizyon getirmiş ve halen de taklit edilen bir evden eve nakliyat firmasıdır
  • (MUSTAFA EVREN)

    Yukarı Öveçler Mahallesi, Lizbon Cd No:52 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Kasım 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 472 20 04
    Şirket Web Sitesi: www.kolejankara.org
    Eğitim sektöründen gelen kurucularımız, yılların verdiği özgüvenle gelecek nesile öğrenciler yetiştirmeye devam etmektedir.
  • Meşrutiyet Cad. 14 / 16 Kızılay - Çankaya / ANKARA Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2018 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 419 40 30
    Şirket Web Sitesi: www.clubyurt.com
    Club Yurt, İnternet Ortamında Yurt Arayan Potansiyel Öğrenciler İle Sizin Aranızda Oluşacak Bir Bağdır. Her Yurdun Belki de Farkında Olmadığı Potansiyelini Keşfetmesi İçin, Dijital Boyutta Kendisini Var Etmesi Gerektiğine İnanıyoruz. İnternet’in Sürekli Büyüyen ve Değişen Dünyasında, İşletme Sahiplerinin Verimli, Prestijli ve Marka Değerlerini Yüceltecek Şekilde Yer Almalarını Sağlamak Amacı İle 2017 Yılında Kurulduk.Bu Bağlamda Bize Üye Olarak Bir Çok Olanaktan Faydalanabilirsiniz.
  • (İSRAFİL DİLEK)

    Meşrutiyet Cad. 14/18 Kızılay / ANKARA Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 419 41 33
    Şirket Web Sitesi: www.laptoptamircisi.net
    Teknik Servisinde Asus Notebook – Lenovo Notebook – MSI Notebook – Dell Notebook – Toshiba Notebook – Packard Bell Notebook – Vestel Notebook – Beko Notebook – Casper Notebook – Acer Notebook – Samsung Notebook – Fujitsu Notebook – Sony Notebook – HP Notebook – Lg Notebook Markalarına teknik servis hizmeti vermekteyiz. Servisimize gelen ürünler kullanıcı hatası sorucu yada garanti süresi bitmiş olan cihazları kapsamaktadır.
  • (LEVENT KAPLAN)

    Sinpaş Altınoran Kule-3 Yıldızevler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - YILDIZEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.850 346 65 14
    Şirket Web Sitesi: www.avrasyadedektiflik.com
    Ankara Özel dedektiflik Firması olarak eş takibi, aldatma ispatı, velayet ve boşanma davalarında delil temini gibi hizmetler vermekteyiz.
  • Ulubey Mahallesi, Demirhendek Cd. No:41 Ulubey, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUBEY
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 353 35 36
    Şirket Web Sitesi: https://www.edratasarim.com
    Edra Tasarım; mobilya imalatı, ofis/ev dekorasyon, banyo dekorasyon, iç dekorasyon ve tadilat işlerinde yılların bilgi birikimi, kişisel tecrübelerimiz ve çözüm ortaklarımızın desteğiyle ihtiyaç duyulan tasarım çözümlerini süratle projelendirmek, üretmek ve uygulamak amacıyla Ankara Sitelerde kurulmuştur.
  • (EĞİTİM ANKARA)

    Kızılay / Çankaya / Ankara Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.egitimankara.org
    Eğitim Ankara, Eğitim sektöründeki Özel Kolejler, Dershaneler, Yaz Okulları, Anaokulları, Temel Liseler gibi eğitim alanlarında Eğitim kurumlarının ve öğrencilerin aradıkları okulları bulmalarında yardımcı olmak amacıyla eğitim ankara web sitesi faaliyete girmiştir. Yoğunluk olarak Ankara firmalarını ön plana çıkaran web sitemiz kullanıcıların aradıkları bilgileri en doğru şekilde ulaşmalarına yardımcı olur ve web portalımızdaki tüm bilgiler sürekli olarak güncellenmektedir.
  • Serhat mahallesi 1307 sokak No :7 ( Huzur Cami yanı ) Yenimahhale / ANKARA Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 394 18 27
    Şirket Web Sitesi: www.ankaratektasdugunsalonu.com
    Ankara düğün salonu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Masal tadında düğünlerin yapıldığı ve bu düğünlerin dilden dile anlatılarak Ankara Düğün Salonları arasında kendine ayrı bir yer edinmiş olan Ankara Tek Taş Düğün Salonu Yenimahallede hizmet vermektedir.
    Düğün salonlarımızda uzun süre mutlu yuvalara ilk adım olan Ankara Tek Taş Düğün salonları misafirleriniz içinde rahat ve ferah bir ortam sunmaktadır. Her türlü isteğinize cevap veren paketlerimiz ve dekor farkımız ile Yenimahalle Düğün Salonları arasında çok özel bir yere sahip olduğumuzu düşünüyoruz.
    Yenimahalle düğün salonları seçeneklerini araştıran genç çiftlerimiz oldukça kararsız kalmaktadırlar. Ancak düğün salonu seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bunların başında yemek kapasitesi, davetli listesinden fazla bir katılım olması durumunda salonun kapasite durumu, kolonsuz ve yüksek bir tavana sahip salon ve o mutlu gününüze tanık olacak misafirlerinizi karşılayacak personelin tecrübesi ve güler yüzüdür. Bu şartları yerine getiren Yenimahalle düğün salonu Ankara Tek Taş sizleri bu günde yalnız bırakmayacaktır.
  • Ahi Evran Caddesi No: 90 Ostim-ANKARA Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Diğer Sektörler, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 354 65 09
    Şirket Web Sitesi: www.gunercivata.com
    Ankara Sanayisi Denildiğinde akla ilk gelen yerlerin başında Ostim gelmektedir. Ostim Sanayisi Türkiyenin önde gelen ilk sanayilerinden biridir. Ostimde hizmet veren Güner Hırdavat Civata uzun yıllardır müşterilerine kalite ürün ve ekonomik ürün tedariği olarak adından söz ettirmiştir.
    Müşteri odaklı hizmet anlayışı ve her geçen gün genişleyen ürün yelpazesi ile büyümekte olan bir firmadır. İlk amacı olarak kaliteli ürünü uygun fiyatlar ile müşterisini buluşturmaktır. Kurulduğu günden bu yana birçok başarılı projeye imza atarak kendi piyasaya ve rakiplere ispatlamıştır.
    Her proje için farklı çözümler üretmenin zor olduğunu biliyoruz. Ancak biz ekip olarak yaptığımız işin bilincindeyiz. Her çıkan sorun için hemen pes edilmemesi gerektiğini biliyoruz. İlk olarak sorunun nereden kaynaklandığını ve çözüm yollarını tespit etmeye çalışıyoruz. Yani çözüm odaklı bir firmayız.
    Güner Hırdavat Civata uzun yılları aşan bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşteri ve çözüm ortakları ile paylaşmanın heyecanını yaşamaktadır. Kurulduğumuz günden bu yana civata ve hırdavat ürünlerinin satışını yapan firmamız ; ihtiyacınız olan civata, hırdavat ve matkap ucu ürün tedariğinde hizmet vermekten mutluluk duyar.
    Orta ölçekli bir firma olmamıza rağmen kurulduğumuzun ilk andan itibaren kaliteye vermiş olduğumuz önem ve zor olan işlerde göstermiş olduğumuz azim ve kararlılık ile Ostim Civata firmaları arasından sıyrılarak adından söz ettirmiştir.
    Ostim Hırdavat firması olan Güner Hırdavat Civatanın değişmez temel ilkesi her zaman kalite, hizmet anlayışımız ile faaliyetlerine devam etmektedir.
  • (ALPER IŞIKLI)

    meşrutiyet cad. kızılay ankara Kızılay, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - KIZILAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 419 99 99
    Şirket Web Sitesi: www.ankara-dershane.com
    Ankara Dershane 2000 yılında kurulmuştur. Tamamı odtü ve hacettepe mezunu olan seçili eğitimcilerden oluşan kadromuzla binlerce öğrenciye ışık olduk. Merkezi kızılayda bulunan dershanemizde 8-10 kişilik dersliklerimiz bulunmaktadır. Ayrıca birebir etüt programları ile öğrencimizin eksikliklerini tamamlamaktayız.
  • bahçekapı mahallesi, şaşmaz bulvarı, Etimesgut/Ankara Şaşmaz, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ŞAŞMAZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.555 106 00 00
    Şirket Web Sitesi: https://www.pertcim.com/
    2017 yılında "En yeni iletişim ve bilgisayar teknolojilerini kullanarak müşterilerine dünya standartlarında çözümler sunmak" ilkesiyle yola çıkan pertcim.com, geçen her gün Türkiye’de, en büyük çıkma yedek parça, satılık hasarlı araçlar ve sıfır parçalar kategorisinde ileri gelen firmalarından biri olmayı başarmıştır.
    15 kişilik ekibi ile 7/24 destek operasyonunu sürdüren ve sürekli Ar-Ge politikası ile kendi altyapı yatırımlarını yöneten pertcim.com 2017 yılında Türkiyede ilk kez yeni ilan sistemleri ve algoritma geliştirerek ve bu süreçte 1 milyonun üzerinde talep toplayarak Türkiyede en fazla talep toplayan şirket ünvanını almıştır.
  • (SEDAT GÜNEŞ)

    Degol Caddesi Ayten Sokak No:8 Mebusevleri Tandoğan Çankaya/Ankara Tandoğan, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - TANDOĞAN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 212 31 23
    Şirket Web Sitesi: www.gunesogrenciyurtlari.com
    Ankara Güneş Erkek Yurdu 2 adet şubemiz bulunmaktadır. Yurdumuz öğrencilerimize temiz ve nezih ortam sağlamaktadır. Tandoğan/Ankara
  • (MUHARREM SARAÇ)

    Konur Sokak 25/16 6.kat Kızılay/Ankara Meşrutiyet, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - MEŞRUTİYET
    Diğer Sektörler, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 419 41 30
    Şirket Web Sitesi: www.srcbilgisayar.com
    Hizmet Verdiğimiz Birçok Alanda Kurumsal ve Kalıcı Çözümler Sunmayı Hedef Almaktayız.
    Notebook Bilgisayar Servisi – Veri Kurtarma – Firewall ve Antivirüs Çözümleri – Web Reklam Çözümleri – Sanal Gezinti – Güvenlik Sistemleri Çözümleri – Yazılım ve Donanımsal Çözümler – OEM VB. Gibi Sayısız Alanda Hizmet Vermekteyiz.
  • Mebusevleri Mah. Mechul Asker Sokak no:16 Tandoğan Ankara / Türkiye Tandoğan, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - TANDOĞAN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 212 07 66
    Şirket Web Sitesi: www.eylulkizogrenciresidence.com
    Eylül Kız Öğrenci Yurtları olarak Ankaradaki bütün üniversitelere tek vasıta ile ulaşabiliriz. Sabah ve akşam yemeği mevcuttur. Kat güvenliği vardır.
  • Ankara/Etimesgut/Şaşmaz Bulvarı Şaşmaz, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ŞAŞMAZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.546 610 30 06
    Şirket Web Sitesi: ankaraotokurtarmacekici.com
    Ankarada sizlere en iyi hizmet veren oto kurtarma firmasıyız.
    10dan fazla aracımız bulunmaktadır. Ahtapot çekici kullanmaktayız.
    İl dışı hizmetlerimiz arasındadır fakat uzun mesafeler de fiyat bilgisi almalısınız.
    50TL den başlayan ve mesafeye göre değişen fiyat uygulamamız bulunmaktadır.
    müşterilerimiz aldıkları hizmetten çok memnun sizde arayın nerede olursanız olun gelip aracınızı kurtaralım.
  • Emek Mah. 8. Cad. 15 Sk. No:24 Emek-Çankaya / ANKARA Emek, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - EMEK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2018 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 215 00 20
    Şirket Web Sitesi: www.eyuboglukizogrenciyurt.com
    Eyüboğlu, eğitim sektöründe edindiği 30 senelik güven, deneyim ve uzmanlığını şimdi Eyüboğlu yurtlarına taşıyor. Kaliteli ve güvenli hizmet felsefesiyle yola çıkan Eyüboğlu Kız Öğrenci Yurdu, 99 yatak kapasitesiyle öğrencilere konforlu bir hizmeti sunmanın yanı sıra, aile ortamı sıcaklığını hissettirmeyi hedeflemiştir.
  • (MEHMET FİKRET)

    Ankara/Etimesgut/Şaşmaz Bulvarı Ankara Oto Kurtarma Nak.San.Tic.Ltd.Şti ANKARA Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 254 54 54
    Şirket Web Sitesi: https://www.sincancekici.com
    SİNCAN OTO KURTARMA
  • yenimahalle/ankara A.O.Ç., Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - A.O.Ç.
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2018 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.553 751 85 87
    Şirket Web Sitesi: https://yenimahallecekici.com
    Yenimahallede oto kurtarma, Yenimahallede oto kurtarıcı, Yenimahallede oto çekici, Yenimahalle çekici, kurtarıcı hizmeti, acil yol yardım acil çekici Yenimahalle Oto Kurtarıcı Yenimahalle her yerine araç nakliyesi yapmaktayız. Bizi günün her saati arayabilirsiniz.
  • (KEÇİÖREN ÇEKİCİ)

    KEÇİÖREN/ANKARA Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2018 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 131 80 50
    Şirket Web Sitesi: https://www.keciorencekici.com
    Keçiören de oto kurtarma, Keçiören de oto kurtarıcı,
    Keçiören de oto çekici, Keçiören de çekici, kurtarıcı hizmeti,
    acil yol yardım acil çekici Keçiören de Oto Kurtarıcı Türkiye’nin
    her yerine araç nakliyesi yapmaktayız. Bizi günün her saati arayabilirsiniz.
    Uzun yol nakliyesi için firmamızdan fiyat almadan araç taşıması yaptırmamanızı öneririz.
    Gece veya gündüz arayabilirsiniz.
  • (POLAT FİKRET)

    çankaya ankara 100. Yıl, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - 100. YIL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 131 80 50
    Şirket Web Sitesi: cankayacekici.com
    Çankayada oto kurtarma, Çankayada oto kurtarıcı, Çankayada oto çekici, Çankaya çekici, kurtarıcı hizmeti, acil yol yardım acil çekici Çankaya Oto Kurtarıcı Çankayanın her yerine araç nakliyesi yapmaktayız. Bizi günün her saati arayabilirsiniz.