DEKORASYON İŞLERİ İZMİR FİRMALARI

Dekorasyon İşleri

sektörüne ait

İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    237 Sk. No:20/E Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir. İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • 323 SOKAK NO:2 / F Hatay, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HATAY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 228 03 06
    Şirket Web Sitesi: izmirmantolama.blogspot.com
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

    www.insaatfirmalarim.com
  • (ERKAN SAZAK)

    645 Sk. No:9/B Seyhan Mah., Buca, İzmir
    İZMİR - BUCA - SEYHAN MAH.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 237 37 39
    Şirket Web Sitesi: www.bilimizolasyon.com
    Firmam her türlü teras, temel, cephe ve ıslak hacim su ve ısı yalıtımı kiremit ve metal çatı uygulamaları, cephe kaplamaları mantolama ve dış cephe onarımı alanında hizmet vermekte olup aynı zamanda yapı malzemeleri satışı yapmaktadır. Ayrıca çatı onarım yapım işleride yapmaktayız....
  • (İSMAİL EŞSİZ)

    ÇEŞME Alaçatı, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.cesmedekorasyon.com/
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.

    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.

    Firmamız İzmir Karabağlarda Bugüne kadar Ses Yalıtım Malzemeleri ÇEŞME DEKORASYON Bayiliği ile birlikte uygulamada yapmaktadır.

    FİYATLARIMIZI SORMADAN KARAR VERMEYİN....
  • (OLCAY UTUŞLU)

    AKINCILAR MAHALLESİ SAKARYA SOKAK. NO:27 Ödemiş, İzmir
    İZMİR - ÖDEMİŞ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.535 959 29 07
    Şirket Web Sitesi:
    Ay Cam Olarak Cam Çerçeve ve Tepsi İşleriniz Yapılır..

    AY Cam Çerçeve kuruluşundan bu yana başarı ile sunduğu ve geliştirdiği hizmetler sayesinde yerel, bölgesel ve ulusal düzeyde önemli başarılara adını yazdırmış ve ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır.

    Bu başarının ve gelişimin arkasında nitelikli insan kaynağımız, bilgi birikimimiz ve güvene dayalı iş ilişkilerimiz yer almaktadır. İşbirliği içerisinde olduğumuz tüm kurum ve kuruluşlarla tesis etmiş olduğumuz karşılıklı güven, çalışma anlayışımızın en önemli değerini oluşturmaktadır.

    Güvene dayalı güçlü ilişkilerimizin bundan sonraki süreçte de tüm paydaşlarımız ile sürdürülmesi en önemli gayretimiz olacaktır.
  • (FERHAT KAYA)

    Zübeyde hanim CAD no 2 Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.553 644 56 06
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamiz mantolama cati alci boya isleri yapmakda
  • (GÜLŞEN KAYGISIZ)

    karabağlar Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.553 028 25 45
    Şirket Web Sitesi: www.3dcizimyap.com
    Ne Yapıyoruz?
    -İnşaat projelerinin, projenin herhangi bir safhasında, iç ve dış mekan için, 3d görsel sunum çizimlerinin hazıranması.
    -Dış cephe mantolama, söve, kompozit yada seramik giydirmelerinin restorasyonu için, 3d görsel tasarımlarının hazırlanması.
    -Mağaza, restorant, cafe ve diğer ticari mekan tasarımları.
    -Ürün ve stand modellemeleri.
    -Gerekli görülen durumlarda, hazırlanan projeler için imalat dosyalarının hazırlanması.
  • (ÜMİT İRİ)

    İnönü Mahallesi İzmir - Aydın Cad. No:7 Ayrancılar - Torbalı / İZMİR Ayrancılar, Torbalı, İzmir
    İZMİR - TORBALI - AYRANCILAR
    Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 854 70 90
    Şirket Web Sitesi: karplus.com.tr/
    İzmir Söve İzmir Ayrancılarda 2000m2 si kapalı 3000m2 si açık alanıyla oplam 5000m2 alanda Söve ve Mantolama ısı yalıtım ve dekoratif malzeme üretimi alanında faaliyet göstermek üzere kurulmuştur.
    Kurulduğu günden bugüne, yaptığımız çalışmalar ve müşteri memnuniyeti ile bugünlere gelmeyi başardık.Bu sektördeki amacımız öncelikle kurulduğumuz bölgelere özellikle İzmir’e hizmet etmek ile birlikte Ege Bölgesi ve tüm Türkiye’ye Malzeme Satışı, Müteahitlik olarak faaliyet göstermektir.
    Ana faaliyet konumuz olan ısı yalıtımı özelikle Ege Bölgesinde diğer bölgere göre daha az bilinmekte ve uygulanmaktadır. Ancak ısı yalıtımı ülkemizin geleceği açısından ve bireysel olarak da yapılacak tasarruflar açısından önemsenmesi gereken bir konudur. Yeni enerji yasasına göre yeni binaların yapım esnasında, eski binalarında 2018 yılına kadar ısı yalıtımı yaptırma zorunluluğu bulunmaktadır.
    Isı yalıtımı için çeşitli ısı yalıtım malzemeleri kullanılmaktadır. Bunların en kolay uygulanabilen, dolayısıyla en uygun fiyata malolabilen (şantiyede işçilik ve zaman tasarrufu) ve en güzel görselliğe sahip olabilen fugalı mantolama, yalı baskıdır (Fugalı mantolama çeşitli dekoratif şekillerde hazırlanabilir.)
    Fugalı mantolama yıllardır AB ülkelerinde kullanılmakta ve ozon tabakasına zararlı gazlar yaydığı gerekçesiyle XPS’e göre EPS fugalı mantolama sistemleri tercih edilmektedir. Söve uygulamaları da binanın görselliğini ve değerini arttıracak en önemli etkenlerdir. Binanız eski dahi olsa söve ve fugalı mantolama ile binanız şık ve çok daha değerli olacaktır.
  • 1717 Sok.No:54/4 Karşıyaka(Çarşı) / İZMİR Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 364 40 61
    Şirket Web Sitesi: www.cadgrup.com
    Mekanlarınıza 360° Yön Veriyoruz...
    “Craft Art Design, her projenin mevcut koşullarını dikkate alarak; gerçekçi, fonksiyonel ve estetik çözümler sunan bir firmadır. Kentsel doku içerisinde proje ile ilgili her detayı tasarımın bütünü olarak görür ve kullanıcının kimliğini yansıtan özgün bir mimari oluşturur.”
  • (İLKER BOZKURT)

    inönü cad. no:41 Halilrıfatfaşa, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HALİLRIFATFAŞA
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Aralık 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 255 54 44
    Şirket Web Sitesi: www.izmirturkcati.com.tr
    İZMİR TÜRK ÇATI olarak 1984 yılı itibari ile tüm dış ve iç mekan yapı uygulamalarında bulunmuş görev almış ve şuan İzmir çevre il ve ilçelerine sektörümüzde hizmet vermekteyiz.

    İç mimari çizim, proje, yapı uygulaması, alt yapı ve zemin müteahhitliği olarak şantiye şartlarına uygun ekip ve ekipmana sahip gerekli tüm resmi kurumlara uygun iş prensibimizle,

    Siz müşterilerimize en iyi şekilde uygun hizmeti vermek geleceğin modern mimari yapılarına sizlerle beraber çözüm üretip uygulamaktayız.
  • 6005/1 Sokak No:41/A Karşıyaka Nergiz, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - NERGİZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 669 70 65
    Şirket Web Sitesi: www.reformyalitim.com
    REFORM YALITIM
    Sağlıklı, Gürültüsüz, Güvenli, Konforlu Yaşayın Diye

    Kalite ve Sağlığı İzmir'le Buluşturuyoruz..
    Vizyonumuz
    Reform Yalıtım olarak;
    1-Müşterilerimizin yaşam kalitesini arttırmak,
    2-Müşterilerimizin yapı güvenliğini sağlamak,
    3-Müşterilerimizin deprem, yangın gibi doğal afetlere karşı tedbirlerine katkı sağlamak,
    4-Müşterilerimizin yalıtım maliyetlerini azaltmak,
    5-Sadece iş öncesi değil iş sonrası da müşterilerimizin memnuniyetlerini tesis etmektir.
    Misyonumuz
    1-Ülkemizin enerji tasarrufuna katkıda bulunmak,
    2-Enerji kaynaklarının doğru kullanılmasını sağlamak,
    3-İlimizi yalıtımda Türkiye çapında örnek hale getirmek,
    4-Doğayı ve çevreyi korumaya katkı sağlamak,
    5-Çocuklarımıza güvenli ve sağlıklı yaşam alanları bırakmaktır.
  • Kemalpaşa Cad. No:76 Pk.35060 Pınarbaşı İzmir Türkiye Pınarbaşı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - PINARBAŞI
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 479 64 87
    Şirket Web Sitesi: www.nevzatonay.com.tr
    Günümüzde en hızlı büyüyen ayakkabı firmalarından birisi olan Nevzat Onay firması, oturan tecrübeli yapısı sayesinde istenilen kalitede ayakkabı imalatı ve satışı gerçekleştirir.
  • YEŞİLLİK CAD NO:399 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 237 00 10
    Şirket Web Sitesi: www.inciahsap.com
    Ahşap torna, lükens, çıta, profil, merdiven, ahşap panjur, ahşap dekorasyon malzemeleri, ahşap panel, ahşap seperatör,cnc seperatör, cnc işleme projeleri, muhtelif ahşap torna , kapı yüzeyi, ahşap kapı vs, imalat ve ithalatı
  • (NURETTİN KARA)

    ALAÇATI Alaçatı, Çeşme, İzmir
    İZMİR - ÇEŞME - ALAÇATI
    Asansör ve Yürüyen Merdivenler, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.536 942 47 08
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ ALAÇATIDA AHŞAP DOĞRAMA, PERGOLA, MUTFAK, KAPI, PENCERE, AHŞAP ZEMİN DÖŞEME, PARKE DÖŞEME, YATAK ODASI, GAR, HİLTON BANYO, MASA, KEPENK, TRABZAN, AHŞAP ÜZERİNE HERŞEYİ YAPMAKTAYIZ.
    KALİTELİ İŞÇİLİK , ZAMANINDA TESLİM.
    FİYATLARIMIZI ALMADAN KARAR VERMEYİN
  • (KEMAL OGÜN KÖYMEN)

    4277 Sokak No:24 Aydın Mah. Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Nisan 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 264 65 66
    Şirket Web Sitesi: www.kayramed.com.tr
    KAYRA inşaat sektöründe komple tadilat, mantolama, dekorasyon, kaba - ince inşaat işleri, plan proje, taşeronluk hizmetleri ve motorlu iskele kiralama işleri yaparak tecrübeli kadrosuyla hizmet vermektedir.
    KAYRA 35 yıla varan tecrübe ve birikimi ile inşaat sektöründe faaliyete geçmiş bir yapı şirketidir.
    Müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarında yeniden bizimle birlikte çalışmayı tercih etmeleri, firmamıza duyulan güvenin göstergesidir. KAYRA her geçen gün sektördeki youluna emin adımlarla sistemli bir şekilde devam etmektedir.
    Kaliteden ödün vermeyen KAYRA düzenli olarak inşaat sektöründeki gelişmeler ve yenilikleri takip ederek bu alanda yaptığı, aynı zamanda yapacağı projelere doğrudan yenilikçi vizyonunu uygulamaktadır.
  • Berin Taşan Sokak No:36/C Alaybey, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ALAYBEY
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 368 64 06
    Şirket Web Sitesi: www.agiinsaat.com.tr
    Agi İnşaat ve Parke Olarak İzmir İlinde Hizmet Veren Firmamız Yapılarınızda İstemiş Olduğunuz , Tüm Tadilat Bakım Onarım, Yenileme, Tesisat, Cephe İşleri Gibi Adan Zye Tüm Dekorasyon İşlerinizi En Kaliteli Şekilde Projelendirerek Sizlere Yaşanabilir Yaşam Alanaları Sunmaktadır...
    Her Zaman En En Üst Düzeyde Hizmet Vermeyi Kendine İlke Edinen Firmamız Bünyesindeki Kalifiyeli Ekip ve Ekipmanları İle Hizmetinizdedir...

    Alçı DekorasyonAmerikan Panel KapıBanyo DekorasyonuBoya Badana Duvar KağıdıMermer Granit ÇimstonSeramik FayansCephe GiydirmeHazır MutfakHilton Banyo DolabıRay Dolap SistemleriTadilat TamiratLaminant ParkeMasif ParkeAlüminyum KorkulukÇatı İşleri
  • (HASAN FIRAT)

    Alija İzzetbegovic caddesi No: 42/B Mansuroğlu mahallesi Bayraklı / İzmir Bayraklı, İzmir
    İZMİR - BAYRAKLI
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 347 77 03
    Şirket Web Sitesi:
  • (ŞAKİR UYSAL)

    4529 sk. No:14/a Günaltay mah. Karabağlar Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.541 790 41 97
    Şirket Web Sitesi: www.uzmanmutfak.net
  • 237 Sk. No:20/E Hatay Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 226 22 33
    Şirket Web Sitesi: www.isguvenlikmalzemeleriizmir.com
    Firmamız Eşsiz Grup Yapı olarak iş Güvenliği kıyafet Ekipmanları satmaktadır. Eldiven, baret, Göz koruyucular, kafa koruyucular, Yüz ve Solunum Koruyucular, Emniyet Kemerleri, İkaz Levhaları, Ayak Koruyucular, İş Elbiseleri, El koruyucular, Kulak Koruyucular, Çevre ve yol Güvenlik Ekipmanları, Vücut Koruyucular..
    Bunların yanı sıra Ses, su, ısı yalıtımı, dekorasyon işleri, alçı, sıva, şap, duvar, çatı, boya, tadilat işleri de yapmaktadır.
    www.insaatfirmalarim.com
    www.grafiweb.net