ÇELİK KAPI İSTANBUL FİRMALARI

Çelik kapı

sektörüne ait

İstanbul firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AYTAÇ ÇELİK)

    2,Sokak No:65/A Yeni Bağcılar K.Karabekir, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - YENİ BAĞCILAR K.KARABEKİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 515 62 60
    Şirket Web Sitesi: www.turkuazalm.com
    1 sınıf malzeme ile tse standartları yuksek kalıte hızmet veren fırmamız cambalkon, çelikkapı , alüminyum doğrama, kompozit cephe sistemlerinde uzman personelı ıle projeleri gerçekleştirmektedir.

    · OLGUN KAYA (AĞAOGLU MYWORLD TEKNİK MÜD.)
    · APUHAN İNŞ (KAGITHANE)
    · MERSUS İNŞ (SAMANDIRA)
    · Handan sayın ( gungoren)
    · Süleyman tezli (esenbahçe)
    · Semra çaput (ikitelli)
    · Ahmet soylu (bagcılar)
    · Menderes yalçın( cofee meuble)
    · Can-ak inşaat san.tic
    · Nevam yapı danışmanlık
  • BARIŞ MAH.BELEDİYE CAD.NO.30 GİNZA LAVİNYA PARK D:261 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 871 43 43
    Şirket Web Sitesi: www.4duvaryapi.com
    Firmamız;İthal Duvar Kağıdı, Duvar Posteri, Seramik, Doğal Taş, Laminat Parke, Lamine Parke, Masif Parke, Banyo Dolabı, Mutfak Dolabı, Gergi Tavan Sistemleri ve tüm tadilat ve dekorasyon işlerimizle hizmetinizdedir.
  • Fatih Mah. 287.sok No36/A Esenler- İstanbul Fatih Mah., Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - FATİH MAH.
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 569 44 00
    Şirket Web Sitesi: www.kiliccelikkapi.com
    ÖZKILIÇLAR ÇELİK KAPI
    1991 yılından itibaren sektöründe faaliyete başlamıştır.
    Koşulsuz müşteri memnuniyetini kendisine amaç edinen şirketimiz, Daire Kapıları , Bina Giriş Kapıları, Villa Kapıları, Yangın Çıkış Kapıları, Özel Tasarım Kapılar, Ferforje Kapılar ve Her zevke uygun renklerde ve Maun, Amerikan, Lake Meşe, Cam, Ceviz, Gül gibi kaplamalarla ürünlerine estetik bir görünüm kazandırıp müşterilerimizin tercihlerine sunmaktadır.
    Multi Sistem Merkezi Kilit, Monoblok Kilit ve Normal Kilitle güvenliği en üst düzeylerde tutan koruma sistemi oluşturmaktadır.
    ÖZKILIÇLAR ÇELİK KAPI
    Özgün tasarımları, kaliteli ve titiz işçilik ile bir araya getiren,güvenliği estetiğe dönüştüren çelik kapıları ile müşterilerinin hizmetindedir.Şirket prensipleri arasında öncelik olarak belirlediği, müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutmak ve bu memnuniyet için gerekli girişimleri bünyesinde oluşturmaktır.
  • FİRMA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - SEFAKÖY
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Gençler Yapı bünyesini tanımlayan ve en değer verilen unsur, müşterilerimiz ile güven ve şeffaflığı teşvik eden bir ilişki içerisinde olduğuna dair inancımızdır. Cam balkon ve katlanır cam sistemleri sektöründe sürekli yenilikçi olma gayretimiz, % 100 müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerimiz, rekabet de beklenenden daha iyi sonuçlar doğurur yaklaşımı bu eşşiz unsurları tanımlamaktadır. Her zaman en yüksek standartlarda güvenilir hizmetler sağlamak ve zamanında verilen uygulamalar ilk hedefimizdir.

    Katlanır cam sistemleri ve cam balkon imalatında kullanılan malzeme, üretim ve uygulama çözümlerimiz sektör içerisinde kendisini kanıtlanmıştır. Müşterilerimizin uzun yıllar kullanması gereken ve bir kere yaptırılan katlanır cam sistemleri ve cam balkon uygulamaları doğru firma seçiminizle birlikte gelecekte değerli bir yatırıma dönüşecektir. Katlanır cam sistemleri sektöründe imalat ve montaj uygulamaları alanında ki başarımız, uzun vadeli ürün geliştirme araştırmalarımız ve bir tüketici olarak kullanım deneyimlerimizin sonucudur.

    Memnun müşterilerimiz sayesinde, Gençler Yapı cam balkon katlanır sistemleri cam sektöründe en popüler marka haline gelmiştir. Tavizsiz kalite ve sürekli ürün geliştirme konusunda yapılan yatırımlar sayesinde ürünlerimizde müşterilerimize zarif tasarım, dayanıklılık ve kullanım kolaylığı sunulmaktadır.
    Gençler Yapı olarak katlanır cam ve cam balkon sektöründe garanti ve servis hizmetlerimiz ile öncü olmak istiyoruz. Ürün geliştirme departmanımız, müşterilerimize özel ihtiyaçları yerine getirme çözümleri üretir ve geliştirme imkanı sağlar. Bu sayede ürünlerimiz şu andan itibaren geleceğin konforunu yaşatmaktadır.

    CAM BALKON SİSTEMLERİ ÜRETİCİ BAYİ BÜYÜKÇEKMECE BAŞAKŞEHİR AVCILAR YENİBOSNA ŞİRİNEVLER 4.LEVENT MASLAK MECİDİYEKÖY
  • güngörmüş sokak no 21 Şifa, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - ŞİFA
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 423 12 26
    Şirket Web Sitesi: www.yasinlerinsaat.com.tr/
    Fonksiyonelliğin yeni adı: PakDoor Kompozit Kapılar
    Mükemmellik detaylarda gizlidir fesefesinden yola çıkılarak üretilen PakDoor kompozit kapılar, özel ayarlı, hareketli ve pervazlı kasa sistemiyle farklı kalınlıklardaki duvarlara kolaylıkla uygulanabiliyor. Mükemmel detay çözümleriyle sorunsuz ve kolay montaj özelliği sunan PakDoor kompozit kapılar aynı zamanda menteşe, ispanyolet, kilit ve kol gibi aksesuarlarda da zengin seçenekler sunuyor.
  • (ÖNDER YILDIZ)

    Karlıktepe Mah. Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 707 80 63
    Şirket Web Sitesi: www.notacelikkapi.com
    Nota Çelik Kapı , 2000 yılından beri sektörde faaliyet gösteren profesyönelliği ilke edinmiş bir firmadır. Çelik Kapı - Yangın Kapısı - Villa Kapısı - İç Oda Kapısı-Amerikan kapı gibi ürünleri müşterilerine en uygun şartlarda sunuyor.
  • (ERDAL)

    Başıbüyük Mah. Dudullu Cad. papatya sk NO: 9 Başıbüyük, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAŞIBÜYÜK
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 421 13 98
    Şirket Web Sitesi: celikkapi.us
    Çelik kapı sitemizde yıllardır sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösteriyoruz. İçeriğimiz çalışma prensibimizi, hizmet kalitemizi yansıtmaktadır.
    Bir çelik kapı firmasının içeriği, kalitesi yılların verdiği bir birikim ile pekişir ve giderek yoğunlaşır, uzmanlık haline gelir ve doyurucu olmaya başlar. Kalitesiz, birikimsiz çelik kapı üretimi, içerik üretimi, web sitesi de yavan olur. Her ne kadar firmalar yüzlerce online site açıp, kaliteli ve tecrübeli firmaları taklit etseler de başarılı olamazlar.
    Her zaman emek, dürüstlük, doğruluk, tecrübe, azim ve çalışkanlık bu hayatta ödüllendirilir. Siz de şu anda doğru adreste, doğru yazıyı okuyorsunuz.
    celikkapi.us olarak yıllardır, Türkiyede özenle, güvenle hizmet vermekteyiz ve ailemizden gelen bu bilgi birikimini gelecek nesillere aktarmaktayız. En büyük güvencemiz geçmişten gelen bu bilgi birikimimiz.
    Çelik kapı sitesi olarak büyük bir ekiple çalışmaktayız ve bu ekip, ahenkle yıllardır birlikte çalışmaktadır. Güven, özgüven, emek, gayret, çalışma ve azim ekibimizin temel özellikleridir. Müşteri odaklı çalışmasıyla sizlerin istediği çelik kapı sistemini evinize en iyi şekilde monte etmekte ve sizleri uzun yıllar güvenle karşılayacak, koruyacak kapıyı sağlamaktadırlar.
    Çelik kapının üretilmesi, sistem olarak hazırlanması ne kadar önemliyse, ekibin kaliteli, müşteriyi dinlemesi ve buna göre, kaliteli ve düzgün bir şekilde çelik kapı montajını gerçekleştirmesi de bir o kadar önemlidir, hayatidir. Çelik kapı sistemini 100 verimle almanızın, size sağlanmasının en büyük gereksinimlerinden bir tanesidir ekip çalışması.
    Bütün bunlara ilave olarak celikkapi.us olarak sizlere her zaman en kaliteli, en ucuz, en ekonomik, en sağlam, en dayanıklı çelik kapıyı sağlamanın garantisini veriyoruz. Bize her zaman, e-mail, telefon, sosyal medya araçları aracılığıyla ulaşabilirsiniz. İletişim sayfasında bulunan formu doldurarak da kolaylıkla soru ve sorunlarınızı iletebilirsiniz.
    Harita bilgisini kullanarak, bize rahatlıkla ulaşabilir, mağazamızdaki ürünleri inceleyebilirsiniz. Sıcak bir ortamda, fiziksel olarak ürünleri, ürün modellerini görmeniz, sizin karar vermenizi kolaylaştıracak ve daha kolay karar verebileceksiniz.
    www.celikkapi.us olarak her zaman sizin hizmetinizdeyiz.
  • (AYTAÇ ÇELİK)

    SAYFA BEDELİ ÖDEMEDİĞİ İÇİN REKLAM SAYFASI KALDIRILMIŞTIR Birlik Mah., Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - BİRLİK MAH.
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2013 Pazar
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • (ÜNAL KALYONCU)

    merkez mahallesi fırın sokak no:39 Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 591 82 80
    Şirket Web Sitesi:
    Dünya kalitesiyle titiz işçiliğimizi birlestirdik.EGEPEN KALYONCULAR
  • (ZÜLFİKAR ÇAKIR)

    Soğukpınar Mahallesi Adnan Kahveci Caddesi No: 48 Çekmeköy/ İstanbul Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.530 972 49 87
    Şirket Web Sitesi: www.celikkapilar.gen.tr
    Çakır Çelik Kapı 2013 yılında Zülfikar Çakır tarafından kuruldu. Özellikle proje bazında uygulamaları hedefleyen firmamız faaliyet gösterdiği çelik kapı sektöründe kalite ve güven i bir arada sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Güvenlik konusunda bina işyeri ve garaj gibi mekanlarda güvenlik konusunu ihmal etmeyen firmamız, özel ve proje bazındaki her uygulamayı iş titiziliğiyle gerçekleştirir. Çalışmalarını Koşulsuz müşteri memnuniyeti sloganı ile müşterilerimize en iyi yi önerir, bütün uygulamalarımızda mükemmeliyeti önemser..
  • (ÖMER İSLEK)

    mehmet akif ersoy mah. kuran kursu cad. no:86 sultanbeyli ist. Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 496 28 86
    Şirket Web Sitesi: www.akarcambalkon.com
  • (KADİR ASLAN)

    GÜMÜŞPALA CAD. NO:14/A Gümüşpala, Avcılar, İstanbul
    İSTANBUL - AVCILAR - GÜMÜŞPALA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 695 23 46
    Şirket Web Sitesi: www.aslanpvc.com
  • Papatya sok No:8 Başıbüyük, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAŞIBÜYÜK
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 421 04 45
    Şirket Web Sitesi: www.celikkapiaksesuarlari.com
  • Papatya sok No:7 Başıbüyük, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAŞIBÜYÜK
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 421 04 47
    Şirket Web Sitesi: www.celikkapimontaj.gen.tr
  • Başıbüyük mah papatya sok NO:8 Başıbüyük, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - BAŞIBÜYÜK
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 421 04 46
    Şirket Web Sitesi: www.celikkapimodelleri.gen.tr
  • (ŞAHİN ÇAKIR)

    Esentepe Mah Ankara Cad No 42 /A Kartal Esentepe, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - ESENTEPE
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 473 11 96
    Şirket Web Sitesi: sineksavar.ticiz.com
  • (YEŞİM ÇELİK YAYLA)

    Altınşehir Mh. Alemdağ Cd. No 624 Ümraniye Ihlamurkuyu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - IHLAMURKUYU
    Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 526 38 83
    Şirket Web Sitesi: www.bezirhangroup.com
  • (MURAT KALAY)

    Çavuşpaşa Caddesi Aydoğdu Sokak no:30 soğanlı/şirinevler Şirinevler, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ŞİRİNEVLER
    Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 551 20 73
    Şirket Web Sitesi:
  • ŞİFA MAH AMASYA SOKAK NO 21 Şifa, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - ŞİFA
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 423 08 94
    Şirket Web Sitesi: www.yasinlerinsaat.com
  • (MEHMET TALAT BİLDİRENER)

    Kıztaşı Kızanlık Caddesi, No:12 / b İskender Paşa, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - İSKENDER PAŞA
    Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 631 25 22
    Şirket Web Sitesi: www.stillyapi.com
KAPI PENCERE SİSTEMLERİ