BETON ASTARI BAHRİYEÜÇOK KARŞIYAKA İZMİR FİRMALARI

Beton astarı

sektörüne ait

Bahriyeüçok Karşıyaka İzmir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İSMAİL YAZ)

    BÜYÜKDERE CAD. NO:34 Mecidiyeköy, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Eylül 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 643 45 55
    Şirket Web Sitesi: www.yazzemin.com
    Özetle, Epoksi uygulama konusunda kaliteli ehil ustaların firmamız da olması ile uzman ekibin önemini kavramış, insan ilişkileri ve memnuniyetini kendi memnuniyeti olarak benimsemiş, proje bazında her müşterisinin yardımına koşma, yerinde tesbit ve her proheye özel şartname hazırlama azmi ile, Türkiye deki geleneksel zemin kirliliğinden her sanayici, kurum ve kuruluşu kurtarmak ve modern, sağlam, şık zemin ve yüzeyler yaratmak içinYazzemin durmaksızın yeniliklerle hizmet vermeye devam edecektir.
    Yazzemin yetkilileri Ar-Ge den uygulamaya uzun yıllar görevler alarak tecrube kazanmış, işinde uzman kadro ve profesyonel bir ekip ile hareket ederek, Epoksi'nin uygun uygulama şartları ve uzman kadro dahilinde yapıldığın da ne denli uzun yıllar sorunsuz yararlanılabileceği gerçeğini göstermektedir.
    Epoksi zadece zemin ler de değil, tüm yüzeylerde yararlanabileceğimiz mükemmel bir kaplama sistemi olduğunu, kaliteli ürün ve düzgün uygulama neticesinde şık görselliği dışında uzun yıllar sorunsuz faydalanabileceğimizi unutmamalıyız.
    Ayrıca, epoksi ürünleri, iç ve dış çephe, çelik yapı, inşaat ve deniz grubu için astardan son kat ürünlere kadar tüm yüzey kaplama ürünlerinin bayii indirimi üzerinden satışımız vardı
    ÜRÜNLERİMİZ:
    Projelerimizde uyguladığımız ürünler kendi AR-GE çalışmalarımız ile üretilip, epoksi ham maddesini Hollanda ve Almanya dan ithal eden TSE, İSO,TÜVTÜRK, CE ve çeşitli Üniversite kalite sertifikalarına sahip, tüm şartnamelere uygun ürünlerdir.
    Saygılarımız
    Yazzemin
    Epoksi ve Poliüretan Yüzey Kaplamaları
    www.yazzemin.com
    https://www.facebook.com/yaz.zemin.9
  • (SALİM İNCESÖZ)

    Mustafa Kemal Paşa Cad. Yavuz Selim cad. No : 1 Fatsa Fatih, Ünye, Ordu
    ORDU - ÜNYE - FATİH
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.452 424 13 13
    Şirket Web Sitesi: www.havuzmarket.gen.tr
    Havuz Market Oline Satış 2011 yılında temelleri atılan, 2013 yılında marka ve şirketleşmesini tamamlamış başta havuz, sauna ve buhar odası uygulamalarını yapan ve ekipmanlarını müşterilerine temin eden bir firmadır.
    Günümüzde ise yıllardır süre gelen müşterilerinin talep ve istekleri doğrultusunda ürün gamını da genişleterek www.havuzmarket.gen.tr e-ticaret uygulamasını hayata geçirmiş olup, burada da müşterilerinin farklı ihtiyaçlarına daha geniş bir ürün gamı ile tıpkı eveliyatta olduğu gibi hesaplı fiyat, kaliteli ürün ve hizmet konularına maksimum özeni göstererek tedarikçi ve uygulamacı olacaktır.
    www.havuzmarket.gen.tr ‘nin kuruluş amacı müşterilerini, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni ürünlerle tanıştırmak; faaliyet alanlarında yabancı ya da yerli sermayeli kuruluşlara hizmet verebilmeyi ve temsilciliğini yaptığı firmalar için bölgesinde bir üs olabilmeyi hedefler.
    Havuz market anahtar teslim yüzme havuzu, sauna, buhar odası ve jakuzi yapımı ihtiyaçlarınızı profosyonel kadrosuyla hızlı ve hesaplı şekilde çözer; size sadece keyfi ve konforu yaşamak kalır. Uzmanlık alanlarımızın tamamında sözleşmeli ya da sözleşmesiz tüm bakım onarım ve tadilat işlerinizde çözüm ortağınızdır.
    Ayrıca; ilerliyen zaman içerisinde kapalı ve açık alan tasarruflu aydınlatma elemanları, zayıf ve ağır akım elektrik taahüt işleri, otel-motel elektronik kapı kilit çözümleri, çevre düzenleme, peyzaj, ısı-ses-su yalıtım malzeme ve uygulamaları, mantolama çözümleri, tesislere ve sosyal yaşam alanlarına yönelik temizlik malzemelerinin ve ekipmanlarının temini yapmakta kısacası her kalem için farklı firma ve kuruma ulaşmak için zaman kaybınızı ortadan kaldıran bir teknik ekibe sahiptir. Uzman ekiplerimiz ve çözüm ortaklarımız ihtiyaçlarınız doğrultusunda her geçen gün artmaktadır.
    HAVUZ MARKET, müşteri memnuniyetini sağlamak ve pazarda daha güçlü bir şekilde var olabilmek için tedarikçiler ve müşteri ile iletişime son derece önem verir.
    HAVUZ MARKET, çağdaş bir kuruluş olarak yasalara, mevzuatlara, standartlara uymaya özen göstermekte, çevreye ve sosyal yaşama önem vermektedir.
    KALİTE POLİTİKAMIZ
    • Müşterilerimizin istek, ihtiyaç ve beklentilerini zamanında, tam ve doğru olarak karşılamak ve sürekli iyileştirme ile bu seviyeyi aşmak;
    • Güvenlik ve gelişimin ön planda olduğu bir çalışma ortamı sağlamaktır.
    MİSYONUMUZ
    • Müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak yeni ve teknoloji ağırlıklı ürünlerle onları tanıştırmak;
    • Müşterilerimizin sorunlarının çözümünde çözüm ortağı olmak, böylece paydaşlarımızın rekabet gücünün artmasına katkıda bulunmak;
    • Tüm uygulamalarımızda evrensel değerlere, çevreye ve insana saygılı olmak, toplum kültürün gelişmesine katkıda bulunmak.
    VİZYONUMUZ
    • Ülkemizde faaliyet alanlarımızda tanınmış ve ilk sıralarda tercih edilen;
    • Müşterilerimiz ve tedarikçilerimizin bizimle çalışmaktan gurur duyduğu;
    • Çağdaş, kalıcı, estetik ve özgün eserler ortaya koyan; toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir kuruluş olmaktır.
    • Ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapan, sanayi-toplum işbirliğini sağlamada öncü;
    TEMEL DEĞERLERİMİZ
    • Kanun ve yönetmeliklere uymak
    • Bilimin evrenselliğine inanmak
    • Yenilikçi olmak, farklılık yaratmak
    • Hedeflerimizi bilmek
    • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek
    • Şirket içinde uyum, iletişim ve dayanışmaya önem vermek
    • Gelenek, görenek, örf ve adetlere saygı göstermek
    • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak
    • Zamanın kıymetini bilmek
    • Sağlığımızın kıymetini bilmek
    • Temiz, tertipli, düzenli ve planlı olmak
    • İşimizi sevmek
  • FIRAT BULVARI PEYAS MAH. 475. SOK. HERDEM2 APT.ALTI NO:1/B GAZİLER Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.412 252 12 06
    Şirket Web Sitesi: www.diclegidainsaat.com
    FİRMAMIZ FÜLLER BOYA VE ÇAĞDAŞ RENA BOYA DİYARBAKIR BÖLGE DİSTRİBİTÖRLÜĞÜNÜ , FANSAN ASPİRATÖR DİYARBAKIR BÖLGE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ , FÜLLER THERMO ISI YALITIM LEVHALARI DİYARBAKIR BÖLGE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ YAPMAKTADIR. TÜM TÜRKİYEDE DIŞ İÇ CEPHE BOYA İŞLERİ, MEKANİK SIHHİ TESİSAT, YANGIN SÖNDÜRME SİSTEMLERİ KURULUMU , FAN COİL SİSTEMLERİ BAKIM VE ONARIMI , FM-200 GAZLI SÖNDÜRME SİSTEMLERİ , YANGIN SÖNDÜRME TÜPLERİ SATIŞI VE DOLUMU , ISITMA - SOĞUTMA SİSTEMLERİ KURULUM BAKIM VE ONARIMI , ÇATI KAPLAMA İŞLERİ, KENETLİ ÇATI SİSTEMLERİ , YAĞMUR OLUĞU VE İZOLASYON SAC DÖŞEME İŞLERİYLE BUNUN YANISIRA TAAHHÜT İŞLERİYLE FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.
    AYRICA FİRMAMIZ GÜMÜŞ SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ ACENTELİĞİYLE DE SİGORTACILIK ALANINDA FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.

    www.insaatfirmalarim.com
    www.grafiweb.net
  • GİYİMKENT SİTESİ 16.SKÇ NO:61 Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 438 50 05
    Şirket Web Sitesi: www.suaritmacihazi.org
    Mükemmele yolculuk.
    Bir hayal, bir hedef ve vazgeçmeyen bir azim
    Yenilenen, sürekli büyüyen adil hareketin düşleri
    Bilgi ile deneyimi, teknoloji ile insan gücünü birleştiren bir vizyon
    Sufim işte bu duygularla mükemmele yolculuğunu adaletli bir şekilde durmaksızın sürdürüyor
    Firmamız, 1987 yılında SEKMAS adı altında ambalaj piyasasında faaliyetlerine başlayarak üretimle ticari hayata girmiştir.1995 yılında dünyaya açılarak ambalaj matba ürünleri alanında ihracat yapmıştır. Bu aşamadan sonra değişik ürün kategorilerinde ithalat işlemlerine de başlamıştır.
    2002 yılında IMPAŞ AMBALAJ SAN TIC LTD.STI yi kurarak, ticari faaliyetlerine kaldığı yerden daha da büyüyerek ambalaj piyasasında hak ettiği yere gelmiş ve bu piyasada sağladığı güven unsurunu, adı ile bütünleştirmeyi başarmıştır. Her türlü kağıt ve kağıttan oluşan ambalaj oluklu mukavva, koli, ofset baskılı kutu stand gibi hizmetlerle müşterileri arasında kaliteli malzeme ve kaliteli hizmet alışkanlığı sağlamış ve bu konuda sayılı firmalar arasında kendini her zaman ön plana çıkarmayı başarmıştır.
    IMPAŞ Bu aşamada inşaat alanında çalışmalarını artırarak, laminat parke, pvc, yer döşemesi ve duvar kağıdı ithalatı yaparak, piyasada önemli bir yer edinmiştir. Ayrıca bu ürünlerin uygulamasında dekorasyon üzerine projeler üreterek gayrimenkul alanında önemli çalışmalara imza atmıştır.
    Elektrik-Elektronik alanında binaların altyapılarında kullanılan elektrik-elektronik parçaları ve benzeri ürünlerin ithalatını yaparak, bazı alanlarda montaj ve üretim ile ön plana çıkmıştır.
    Özellikle ülkemizin sıkıntılarından olan su ve arıtma sistemleri üzerine yoğunlaşarak bu alanda son teknoloji olan ters osmoz tezgah altı ve üstü su arıtma uv uf filtrasyon sistemleri üzerine geniş çaplı ithalat ve üretim safhalarına girmiştir.
    İmpaş inşaat su arıtma Ltd. Şti. su-atıksu arıtımı konusunda faaliyet gösteren taahhüt ve toptan satış firmasıdır. Bu bağlamda değişik kapasitelerde tam otomatik veya manuel tesisler kurar, su-atıksu arıtımında kullanılan ekipmanlar ve kimyasallar temin eder. İmpaş, Sufim, Aquawim olarak arıtma sistemleri dizaynında başlangıç noktası olarak hamsu veya atıksu karakterizasyonunu belirler ve müşterinin istekleri doğrultusunda en son ve gelişmiş arıtma teknolojilerini kullanarak en uygun prosesi belirler. Belirleme sürecinde bilgisayar destekli programlar, laboratuar çalışmaları ve pilot tesislerden faydalanılır. Çalışma sonucunda en uygun, sistem fiyat ve işletme maliyeti ekonomik proses seçilmiş olur. Tüm projelerin proses seçimi, dizaynı, montajı ve işletmeye alınma aşaması mühendis ve teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.
    Firmamız ayrıca, su alanında doğal kaynaklarımızın değerlendirilmesinde önarıtma pet şişirme ozonlama dolum ve paketleme olarak komple bir tesisi, inşaatı ve depolarıyla birlikte anahtar teslimi istenilen kapasitede kurarak teslim eder.
    IMPAS SAN TİC LTD.ŞTİ olarak geçmişten günümüze sağladığımız kaliteli hizmet ve güven unsurlarını, göstermiş olduğumuz özen ve dikkati, bu piyasanın vazgeçilmezleri arasına koyup elektronik inşaat ambalaj eğitim ziraat ve bilişim sektörlerinde bu çizgimizi koruyarak size hizmet etmeye devam etmekteyiz.
  • (UMUT HELALOĞLU)

    HUZUR MAH.M.PAŞA CAD.NO:571/C Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Mayıs 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 238 12 09
    Şirket Web Sitesi: www.erkeboya.com
  • (FURKAN)

    inkilap cad.33a Aksaray, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - AKSARAY
    Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 632 18 45
    Şirket Web Sitesi:
  • Tavukçuyolu Cad. No:74/1 Çakmak, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ÇAKMAK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 415 40 40
    Şirket Web Sitesi: www.okanyapi.com
  • MERKEZ:ÇELİKTEPE MH F.SULTAN MEHMET CAD. NO 18 KAĞITHANE ŞUBE:ÇELİKTEPE MAH ŞEHİT KARAKUŞ CAD NO:28 KAĞITHANE İST Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 278 28 75
    Şirket Web Sitesi:
  • (TÜRKER SEZEN)

    CERKEZKÖY CAD N0 37 Saray, Tekirdağ
    TEKİRDAĞ - SARAY
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Kasım 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.282 768 15 71
    Şirket Web Sitesi:
  • 1721 Sokak No:4/410 kat:4 Melek iş hanı Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Temmuz 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 369 69 83
    Şirket Web Sitesi: www.yapıguclendirmeprojeleri.com
  • Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 652 81 33
    Şirket Web Sitesi: www.tekboy.com.tr
  • Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 556 75 73
    Şirket Web Sitesi:
  • Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 875 32 31
    Şirket Web Sitesi: www.re-al.com.tr
  • Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 394 14 28
    Şirket Web Sitesi:
  • Topçular, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - TOPÇULAR
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 501 34 60
    Şirket Web Sitesi:
  • Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 354 01 84
    Şirket Web Sitesi:
  • Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 544 96 90
    Şirket Web Sitesi:
  • Topkapı, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - TOPKAPI
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 567 91 57
    Şirket Web Sitesi:
  • Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 582 38 03
    Şirket Web Sitesi:
  • Kayışdağı Mah. Kayışdağı Cad. No:33 Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 314 36 76
    Şirket Web Sitesi: