TEMİZLİK MALZEMELERİ, TEMİZLİK MAKİNALARI ŞIRNAK FİRMALARI

Temizlik malzemeleri, temizlik makinaları

sektörüne ait

Şırnak firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Büsan Sanayi 10644 Sk No:1 Karatay - Konya Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Nisan 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 355 07 07
    Şirket Web Sitesi: www.matkapucluvida.name.tr
    YETGİN matkap uçlu vida civata konya,matkap uçlu vida fiyatları,alçı pan vida,silindir başlı matkap uçlu vida,havşa başlı matkap uçlu vida,matkap uçlu vida ölçüleri,matkap uçlu alçipan vidası,ispanyolet vida, Torx Havşabaş Matkap Uçlu Konteyner Vidası,matkap uçlu çelik vida,toptan matkap uçlu vida vidalar,çelik vidalar,meridyen matkap uçlu vida vidalar,matkap uçlu vida toptancısı toptancıları sac vidası ölçüleri,sac vidası fiyatları,sac vidası firmaları,sac vidası delik ölçüleri,sac vidası nedir,ağaç vidası,agaç vidası,plastik vidası,pvc vidası,düz yarıklı silindir başlı vida,yıldız silindir başlı düz vida,ahşap vidası vidaları, toptan akıllı vida, toptan kendi delen vida,toptan matkap uçlu vida,Sac vidası,ağaç vida,sunta vidası,matkapuçlu vida,whitworth,
  • istanbul cad.kestanelik köyü no:36/b Kestanelik, Çatalca, İstanbul
    İSTANBUL - ÇATALCA - KESTANELİK
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 794 20 07
    Şirket Web Sitesi: www.clkturkiye.com
    CLK MARKAMIZ HAKKINDA ? CLK TÜRKİYE A.Ş.15 yıllık tecrübesiyle il, ilçe ve bölge bazında şubeler açan , şubelerini belirlediği kurallara uygun olarak bir çatı altında toplayan; Türkiye genelinde hizmet sağlamayı hedefleyen,deneyimli ve güçlü bir Gayrimenkul Danışmanlığı şirketidir. 1999 yılında İstanbul Çekmeköyde kurulan CLK TÜRKİYE A.Ş. 2009 yılı başında şubelerini genişletme kararı alarak tüm altyapı çalışmalarını 2010 yılı başında tamamlamıştır.CLK TÜRKİYE A.Ş. geliştirdiği sistemle ile tüm Türkiye genelinde çeşitli il ve bölgelerde şubeler açmaya başlamıştır. CLK ,franchise sisteminden farklı olarak şubelerine ortak olmak suretiyle ilke edindiği dürüstlük ve hizmet anlayışını müşterilere yansıtmakta ve değerlerini korumaktadır...CLK,hızla büyüyen bu sektörde kurumsal olarak yer alabilen, yeniliğe açık yöneticilik vasfına sahip şube ortaklarıyla hızla büyümekte,akademik eğitimlerle kendine güvenen, bilgili, profesyonel gayrimenkul uzmanları yetiştirmektedir.Her türlü teknolojik ve lojistik alt yapı ile desteklenen şubeler bölgelerinde ve projelerinde tercih edilmektedir.. Müşterilerimize öncelikle en iyi hizmeti vermek ve danışmanlık alabilecekleri, güvenebilecekleri marka olmak ilk hedefimizdir... CLK KALİTE STANDARTLARIMIZ : Clk Türkiye olarak, emlak sektöründe doğru,güvenilir ve her zaman tercih edilme sebebi olan bir şirket olmayı hedefleyen CLK için herşeyden önce müşteri memnuniyeti gelmektedir. Firmamız bayileri ve kendi portföyünde bulunan emlak ilanlarında doğru bilgi verme ve müşterilerimize en kısa şekilde ulaşmak için teknolojinin tüm imkanlarından yararlanmaktadır. CLK markamız ile yıllarca akıllarda kalacak bir marka olma prensibinden asla ödün vermemektedir. CLK MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ : Firmamız İçin, Müşterilerimize İlgimiz ve Kalite Prensiplerimiz doğrultusunda sektörümüzde en iyi hizmet vermeyi prensip olarak kabul etmiş bir firma olarak , gayrimenkul alımlarınızda ve satışlarınızda profesyonel hizmetin sizde tadını çıkartın. Biz yapabileceklerimizin sözleri vermeyi severiz, yapamıyacaklarımızın değil. CLK BAYİLERİ : Bayilerimiz CLK İlkelerine ve kurallarına uygun bir şekilde hizmet vermektedir. Bayilerimiz Müşteri memnuniyeti için markamız olan CLK ünvanına yakışır şekilde hizmet vermek için donatılmıştır. Türkiye Genelinde Bulunan CLK Bayileri CLK İlkelerine uygun olmayan bir davranış sergiledikleri zaman, Katı kurallarımız doğrultusunda Müşteriyi yanıltıcı,veya olmayan bilgiyi var olan bir şekilde yansıtma durumunda, Tarafımıza yapabileceğiniz şikayetler doğrultusunda BAYİLİK ANLAŞMASI İptal edilerek CLK bayiliği kendisinden hemen alınmaktadır. Bizim İçin Adımız CLK Markamız=Güven ve Doğruluk Demektir. Bu Prensiplere Uymayan Bayiler İle Çalışmamız Mümkün Değildir.
  • (ERDİNÇ EFENDİĞLU)

    SEYMEN MAH ESKI BAĞDAT CAD 31-1 1 BAŞİSKELE KOCAELİ Başiskele, Kocaeli
    KOCAELİ - BAŞİSKELE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.262 343 25 20
    Şirket Web Sitesi:
    Haziran 2015 tarihinde
    Sayın Erdinç Efendioğlu tarafından Kocaeli / Başiskele merkezli olarak kurulmuştur. Kuruluş sürecinde şirket misyon ve vizyonları hazırlanırken sadece ülke insanına hizmet etmek ve gelişen inşaat teknolojileri ile birlikte daha uygun maliyetli hizmetler sunmak hedeflenmiştir. Özellikle Kentsel Dönüşün Yasası olarak bilinen 6306 sayılı afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi hakkında kanun kapsamında çalışmalarına yön veren firmamız kuruluşundan günümüze ve günümüzden geleceğe insan odaklı olarak sektörde ihtisas ve sorumluluğu dahilinde hizmet verecektir.
    Çağın gerektirdi teknik bilgi ve gelişmelere uygun 3E olarak bilinen Emniyetli, Ekonomik, Estetik yapılar kıstasları kapsamında insanların ailesi ve sevdikleriyle birlikte güven içinde hayatlarını sürdürebilecekleri, mal ve can güvenliği esas alınarak “Yaşanabilir Mekânlar ve Projeler Üretmek”.
  • Anadolu Sanayi Kaymaklı Sokak No: 3 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Ocak 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 248 30 45
    Şirket Web Sitesi: www.arwahidrolik.com
    ARWA HİDROLİK;ikiz valf kilidi,silindir ikiz valf kilidi,piston valf kilidi,silindir bağlantı pernosu,traktör bağlantı parçaları,hidrolik bağlantı rakorları,hidrolik rakor imalatı,ikiz valf kilidi imalatı,alüminyum pul,bakır pul imalatı,toptan ikiz valf kilidi,ikiz valf kilitleri,toptan ikiz valf kilidi, hidrolik ikiz kilitleme valfi, modüler ikiz kilitleme valfleri,ikiz düz kilit,hidrolik bağlantı rakor imalatı,
  • Mobilyacılar Sanayi Cihanpınar Sokak No:75 (Mobilyacılar Odası Karşısı) Selçuklu - KONYA Hayıroğlu, Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY - HAYIROĞLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ağustos 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 249 39 45
    Şirket Web Sitesi: www.sarkkosesimobilyasi.com
    PLATİN;Şark odası,şark köşesi,şark odası modelleri,şark köşesi fiyatı, sedir,sedir modelleri,modern sedir modelleri,mutfak sedir modelleri,ahşap sedir modelleri,sedir modelleri ve fiyatları,sedir mobilya modelleri,mahya sedir,ahşap sedir,sedir takımları,sedir ahşap,sedir imalatı,sedir minderleri,sedir takımı,sedir minderi,sedir çeşitleri,sedir mobilya,şark köşesi osmanlı sediri,şark köşesi takımları,sark kösesi mobilyaşark köşesi,şark odası,şark odası modelleri,şark köşeleri,şark odası fiyatları,şark odaları,şark köşesi mobilyaları,sedir şark köşesi,şark köşeleri fiyatları,şark odası mobilyaları,
  • (NEBAHAT FİLİZFİDANOĞLU)

    perpa ticaret merkezi b blok kat.11 no:2032 Okmeydanı, Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ - OKMEYDANI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 221 02 32
    Şirket Web Sitesi: www.etsmakine.com
    ETS, 100 yerli sermayeyle üretilen Sanayi Tip Temizlik Makinalarının satış ve satış sonrası teknik destek ve danışmanlık hizmetlerini yürütmektedir.
    Firmamız, siz değerli müşterilerinin temizlik sistemleriyle ilgili sorunlarına son teknoloji ile birlikte hızlı-kaliteli ve verimli çözümler sunmayı amaç edinerek, ihtiyaç olunan temizlik makinalarının tespiti için yardımcı olmaktadır.
    Halı sıkma makinası, tam otomatik halı yıkama makinası, basınçlı oto yıkama makinaları, halı-koltuk yıkama makinası, sanayi tip elektrik süpürgeleri, akülü ve elektrikli zemin temizleme makinaları, sert zemin cila makinası gibi geniş bir ürün yelpazesi sunan firmamız, işletmelerin talepleri doğrultusunda kendi yapı ve amaçlarına uygun profesyonel tip temizlik makinalarını firmalara başarıyla uygulayabilmektir.
  • F.Çakmak Mah.Demes Sanayi 10619 sokak No:35 Karatay Konya Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 342 53 81
    Şirket Web Sitesi: www.demirdirek.net
    YAKIŞLAR;demir direk,demir metal direkler,metal elektrik direği,Kafes Direk,Sulan Direk,A direk,A.G direkleri,O.G direkleri,Enerji Nakil hattı direği,metal elektrik direkleri,metal direk, Modern Direkler,Çim Direkler,Armatür Direkler,Yüksek Aydınlatma direği,Klasik Aydınlatma direği,Galvanizli direk,galvanizli aydınlatma direği, konya demir direk,ikinci el demir direk,trafa direk,enerji galvanizli direk,traves direk,elektrik direk imalatı,şehir içi müşterek demir direği,kafes direk,sulan kafes direk,A direk,A.G direkleri,O.G direkleri,Enerji Nakil hattı direği,
  • Horozluhan Mah. Ulus Sk. No:10 Selçuklu - Konya Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.332 248 58 74
    Şirket Web Sitesi: www.scaniakamyontiryedekparcasi.com
  • (YUNUS ÖMEROĞLU)

    Atatürk Cad Selam oğlu Çarşısı No:32 Küçükyalı\İstanbul Küçükyalı, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - KÜÇÜKYALI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 351 97 87
    Şirket Web Sitesi: www.martievdenevenakliyat.com
  • CUMHURİYET BLV. NO:217/1 ALSANCAK İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 464 30 34
    Şirket Web Sitesi:
  • Yeni San.4.Sk.N.18 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 715 37 15
    Şirket Web Sitesi:
  • Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa, İzmir
    İZMİR - KEMALPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 877 03 18
    Şirket Web Sitesi: www.ybsetiket.com
  • Şanel İşh.Cumhuriyet Cd.No:105 Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 223 58 80
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 585 65 91
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 328 02 55
    Şirket Web Sitesi:
  • Merkez, Konya
    KONYA - MERKEZ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.332 812 44 23
    Şirket Web Sitesi:
  • Beşevler Mh.Yıldırım Cd.Bircan Sk.N.20 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 443 38 98
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 570 41 50
    Şirket Web Sitesi:
  • İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 376 73 56
    Şirket Web Sitesi:
  • Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa, İzmir
    İZMİR - KEMALPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 877 03 86
    Şirket Web Sitesi: www.izaysan.com.tr