TEMEL İZOLASYONU BULANCAK GİRESUN FİRMALARI

Temel izolasyonu

sektörüne ait

Bulancak Giresun firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (TANER BİNİCİ)

    Yeni Cami Mah. Değirmen Cad. No:45 Söke, Aydın
    AYDIN - SÖKE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 496 29 59
    Şirket Web Sitesi:
    Aybars İzolasyon müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    Aybars İzolasyon ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.
  • EGEMENLİK MAH. 6106/3 SK. NO:2/A IŞIKKENT / BORNOVA Pınarbaşı, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - PINARBAŞI
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 400 68 68
    Şirket Web Sitesi: www.dkskimya.com
    DKS Yapı ve İzolasyon Kimyasalları ; özellikle su yalıtım ürünleri konusunda 2012 yılından bu yana başarılı çalışmaları ile çözüm odaklı ürünler sunmaktadır.
    Üretimini gerçekleştirdiğimiz,bireysel kullanıma uygun olan ; kolay uygulanabilen , ekonomik, kalıcı çözüm sunan ürünler ve geliştirmiş olduğumuz yeni uygulama teknikleri ile yüzde yüz başarı sunmaktayız.
    Firmamız Türkiye geneline 2012 yılından bu yana yapı kimyasalları üretim ve satışı ; ve bünyesinde yer alan konusunda uzman personeli ile su yalıtım uygulamaları üzerine hizmet vermektedir.Kendi ürünümüz olan DKS Markalı ürünler ile temelden,çatıya kadar eski ve yeni tüm yapılarınız için çözüm üretmekteyiz.

    Hizmet verdiğimiz başlıca faaliyet alanları ;

    -Endüstriyel tesislerde yer alan yağmur olukları; eternit,trapez ve sac çatıların onarım ve su yalıtımı

    -Sürekli suya ve neme maruz kalmakta olan soğuk hava depolarının zemin su yalıtımı

    -Eski ve yeni bütün yapıların teras su yalıtımı

    -Kapiler su ve diğer etmenlerden kaynaklı duvarlarınızda oluşan duvar rutubetlenmesine yönelik duvar su rutubet yalıtımı

    -Eski ve yeni tüm yapıların balkon ve ıslak zemin su yalıtımı

    -Asansör çukurlarınızın su yalıtımı

    Hizmet alanlarımıza ilişkin,referans firma ve müşterilerimize ait görsellerden oluşturduğumuz şirketimiz videolarına her bir konu başlığından ayrı ayrı ulaşabilirsiniz.
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    uretim@polymex.com.tr
    destek@polymex.com.tr

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • (ŞÜKRÜ ÖZORMAN)

    HOŞNUDİYE MAH.İSMET İNÖNÜ 1.CAD NO11 GÖKSU İŞHANI KAT 1_6 Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mart 2017 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.222 233 48 33
    Şirket Web Sitesi: www.ordoganinsaat.com.tr
  • PEYAS MAH YILMAZ GÜNEY CAD ADA SİTESİ B/BLOK DÜKKAN KAT NO:23 Kayapınar, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - KAYAPINAR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.412 257 66 44
    Şirket Web Sitesi:
    2008 yılında inşaat işlerine başlayan firmamız daha sonra Som Yapı markası altında birleşerek toptan ve parakende malzeme ve hırdavat satışı uygulamada ise yıllık 150.000m2 dış cephe uygulaması ile güneydoğunun en büyük Türkiyenin sayılı yalıtım firmaları arasına girmiştir.
  • Mehmet Ali Akman Mahallesi İnönü Caddesi No:678 K:1/2 Güzelyalı, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - GÜZELYALI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 285 92 85
    Şirket Web Sitesi:
    Hedefimiz, kaliteli ve prestijli yaşam alanları sağlayarak; güvenilir ve sağlam yapılar inşaa etmek. Sunduğu hizmeti her aşamasında müşteri beklentilerini arttıran, topluma ve çevreye saygılı, başarının sürekliliğini hedefleyen, pazar payını büyüterek, ekonomik çözümler sunan inşaat hizmeti sunmak. GRİNSA YAPI MİMARLIK sektörde gösterdiği büyüme ivmesi ile sektörün önde gelen cephe firmalarından biri olmuştur.

    GRİNSA YAPI MİMARLIK projelendirme kadrosu tecrübe ve yenilikle özdeşmiştir.
    Çalışma prensiplerimizde müşteri memnuniyeti kalite yönetimi sisteminin etkinliğini sürekli iyileştirmeyi, kalite politikası olarak benimsemiştir.Tüm sektörlerin dinamiğinin yaratıcılık ve yaklaşım farkı olduğu inancındayız. Sektörlerin gelişimini sağlayan öncüleri diğerlerinden farklı yapan unsurun, yenilikçilik, vizyon farkı ve müşteri odaklılık olduğuna inanıyoruz.

    Bizlere göre her firma küçük veya büyük sektörüne birşeyler katmalıdır.Her firma sektörün kemikleşmiş sorunlarının çözümü için kendi ekseninde de olsa bir çaba içerisine girmelidir. Bu çabaların, sektörel tecrübelerin ve birikimlerin sonucunda daha kaliteli bir arz sunulabilecektir. Sunulan hizmetin kalitesinin yükselmesi, sektörümüzün niteliğine ve kazançlılığına olumlu etki edecektir.

    Bizlere göre, fazlasını almak için çok daha fazlasını vermek gereklidir. Daha fazlasını ancak daha iyisini sunabildiğinizde hakedersiniz.

    Bu felsefeyle altyapımızı ve hizmetlerimizi her geçen gün geliştirmekte ve sektörün yenilikçi yüzü olmaya çalışmaktayız.
  • Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.com
    NUREL İNŞAAT TİC 2005 YIINDAN BERİ HİZMET VERMEKTEDİR. İNŞAAT ANAHTAR TESLİMİ İŞLERİ YAPMAKTAYIZ. İNŞAATIN HER DALINDA EKİPLERİMİZ BULUNMAKTADIR. MÜTEAHHİT YETKİ BELGEMİZ MEVCUTTUR.GÜVENİLİR VE KALİTELİ KADROMUZLA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ...
    Tüm değerli dost ve müşterilerimize hizmet vermekten mutluluk duyar saygılar sunarız.
    NUREL İNŞ TAH TİC
  • (ERTAL TEK)

    çanakkale merkez Kumkale, Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ - KUMKALE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.532 504 64 05
    Şirket Web Sitesi: www.canakkaleizolasyon.com
    çanakkale izolasyon
  • adil mahallesi beykoz caddesi no 32 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 344 34 22
    Şirket Web Sitesi: www.gokceakustik.com
    Kumaş Kaplı Duvar Panelleri; Ses yutucu , ses kırıcı, gürültü emici akustik paneller
    40mm kal. 95 kg/m3 yoğ. cam yünü ön yüzü akustik kumaş arka yüz cam tülü akustik duvar paneli
    akustik-kaplama-gokce-akustikDekoratif Kumaş Kaplı Camyünü Akustik Panel: Akustik Panellerin ön kısmında kullandığımız akustik özellikli kumaşlar aşınmaya, solmaya ve yanmaya karşı dayanıklı malzemeden dokunmuştur. İstenilen renkte kumaş kaplama yapılabilmektedir. Model ve renk seçenekleri için Gökçe Akustik teknik ofisi ile görüşünüz. Akustik Kumaş kaplı Panellerde uluslararası sertifikalı kumaşlar kullanılmaktadır.
    Dekoratif akustik duvar panelleri ile çekici ve çarpıcı bir izlenim yakalamak mümkün. Bu dekoratif panellerde doğal keçeler ve kumaşlar kullanarak elde edilmiş tasarımlarla çağdaş görünümler oluşturulmuş. Göze hitap eden bu ilgi çekici modelleri sizde edinebilir farklı bir şıkla istediğiniz alanlarda kullanabilirsiniz..
    Projesinde belirtilen yerlerde, Panel yüzeyi, darbe dayanımlı güçlendirilmiş akustik kumaş ile kaplanmış; kenarları güçlendirilmiş, yoğun trafikli, darbe riski olan mekanlar için uygun yoğun ses yutucu panel yapılacaktır. Teknik özellikleri aşağıdaki gibidir.
    Ürün Tanımı
    Akustik panellerin ön ve arka yüzeyi camtülü kaplı yüksek yoğunluktaki levhanın görünür yüzeyi ve güçlendirilmiş tüm kenarları değişik renk seçenekleri mevcut olan darbeye dayanıklı kumaş ile kaplanmaktadır. Kenar büküm yerleri arka yüzeye 3-5 cm. dönmektedir.
    Ana Malzeme : 95 kg/m3 yoğunlukta akustik camyünü levha.
    Ebatlar : 600×600 mm, 600×1200 mm, 600×1800 mm, 600×2400 mm, 600×2700 mm, 600×3000 mm, 1200×1200 mm, 1200×1800 mm, 1200×2400 mm, 1200×2700 mm, 1200x3000mm
    Kalınlık : 20-40 mm
    Kenar Detayı : Düz ve güçlendirilmiş.
    Akustik NRC değeri : 0.95-1.00 aralığındadır.
    Yangın Dayanımı : UNE-EN 13501-1:2007 standardına göre B s2 d0 sınıfı
    Uygulama Şekli: Yapıştırma/Görünür Profil
  • (DENİZ SUCU/MÜCAHİD YENEN)

    musalla bağları düz yayla sk no 8/ı Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 236 39 80
    Şirket Web Sitesi: www.izotekiz.com
  • GÜL SOK NO 4 Muradiye, Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ - MURADİYE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (ÖMER KARATEPE)

    g.m.k bulvarı eğriçam mahallesi yastı apt.altı no:496/a mersin Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 329 26 74
    Şirket Web Sitesi: www.alfaizolasyon.com
  • mehmet akif mah. süleyman demirel bulvarı no:174/a Bucak, Burdur
    BURDUR - BUCAK
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.248 325 00 21
    Şirket Web Sitesi: www.akselyapi.com
  • İVEDİK ORGANİZE SANAYİ 26.CADDE 665.SOK.NO:1 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 395 52 27
    Şirket Web Sitesi: www.ankarateknikyapi.com
  • KURTKÖY Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.izomees.com
  • (BEYTULLAH BAYAT)

    ATATÜRK mah.ATATÜRK cad NO.: 49 Ödemiş, İzmir
    İZMİR - ÖDEMİŞ
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 544 27 09
    Şirket Web Sitesi:
  • Gürpınar mah. 7232/2 sok. No:17/4 Aykoop 2 sitesi pınarbaşı Işıkkent, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - IŞIKKENT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 878 75 57
    Şirket Web Sitesi: www.mkyalitim.com
  • ali nihat tarlan cd si merkez cami sk no 1/22 İçerenköy, Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR - İÇERENKÖY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 379 62 95
    Şirket Web Sitesi: www.parkistanbulinsaat.com
  • (TAHMİNA)

    Organize Deri Sanayi Sit. 20. Yol 12/1 Parsel Orhanlı/Tuzla Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 394 85 95
    Şirket Web Sitesi: www.cmcizolasyon.com
  • (A.LATİF DURAK)

    KEÇİDERE DAN NO 52 Çeliktepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇELİKTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.470 280 88 05
    Şirket Web Sitesi: www.latifyapi.com