TEMEL İZOLASYONU KARAÇOBAN ERZURUM FİRMALARI

Temel izolasyonu

sektörüne ait

Karaçoban Erzurum firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İBRAHİM HALİL DALGACIOĞLU)

    Yeşilevler Mahallesi 140 Nolu Cadde No:162/A Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 569 70 42
    Şirket Web Sitesi: İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    www.ideguneyinsaat.com

    Firmamız 2013 Yılında İnşaat Taahhüt, Müteahhitlik alanlarında hizmet vermek için Gaziantep'te kurulan firmamız GÜNEY İNŞAAT TAAHHÜT günümüze kadar sektöründe ismine yakışır adımlar atmıştır.
    Zamanla firmamız büyüyerek İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT adını almıştır.
    Firmamızın günümüzdeki hizmet alanları ve başlıca faaliyetleri;
    * Müteahhitlik
    * İnşaat Taşeronluğu
    * İnşaat Tadilatı
    * Dekorasyon
    * Mantolama
    * Endüstriyel zemin uygulama
    Firmamız, taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen firma haline gelmiştir. Müşteri odaklılık olarak ta tanımlanan bu özelliği sayesinde kurumsal kimliğe sahip firmaları sürekli müşteri kitlesi içine almıştır.
    Firmamız, hedeflerine ve taahhütlerine ulaşmak için kaliteyi her zaman ön planda tutan bir çalışma disiplinine sahip olup zaman içinde bilgi, insan, finansman, üretim ve hizmet kaynaklarını geliştirmiştir.
    inşaat, tadilat, dekorasyon, müteahhitlik, gayrimenkul, taşeronluk hizmetleri, kaba inşaat taşeronu, mantolama sistemleri, yapı malzemeleri, duvar kağıdı, mutfak dekorasyonu, çatı dekorasyon, alçıpan, asma tavan, bölme duvar, resmi kurum tadilat inşaat işleri, mutfak tezgahı, mutfak, banyo, ofis tadilat, şap işleri, üst yapı inşaatları, villa, yap-sat inşaat, yer döşeme sistemleri, pvc-parke, yer-duvar seramik-fayans, yer-duvar granit-mermer, yüzme havuz inşaatı, alüminyum, kapı-pencere (ahşap), kanal, karo döşeme, merdiven korkuluk, fayans, granit seramik, duvar kaplama, dış cephe yalıtım mantolama, fabrika inşaatı, fabrika saha betonu, daire tadilatı, emlak işleri, bağ evi, köy evi yapımı, anahtar teslimi inşaat, anahtar teslimi daire tadilatı, prefabrik bağ evi yapımı, ince inşaat taşeronu, parke altı şapı, çelik çatı yapımı, alt yapı taşeronu, villa tadilatı, kalıp, demir taşeronu, çatı, çelik konstrüksiyon, bahçe çevre düzenleme, endüstriyel zemin uygulama, bağ evi havuzu, şap işçiliği, pvc yer kaplama, restorasyon, saha betonu, çatı tadilatı, cam balkon, banyo dolabı yapımı, banyo tadilat, banyo dekorasyonu, komple inşaat yapımı, mağaza tadilatı, mimarlık.bahçe düzenleme, panel çit, mimari tasarım uygulama, cephe giydirme alüminyum, american siding, demir çelik işleri, demir doğrama, ferforje uygulama, daire içi yıkım, alçı sıva, bahçe evi, dükkan tadilatı, duvar yıkımı, iç mekan tadilatı, ince işlerin malzemeli yapımı, inşaat-tesisat malzemeleri, çelik kapı, cam kapı, pvc pencere, bahçe korkuluk, bahçe duvarı yapımı, beton, demir işçiliği, daire karşılığı inşaat, epoksi filiz ekim, parapet perde, demir, kalıp işçiliği, iskele kalıp sistemleri, pvc kapı ve pencere sistemleri, gaziantep mantolama firmaları,
  • (FATİH AKSOY)

    hanay başı mah. yaz günü sk. no:2/A kocacihan Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mart 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.546 200 69 40
    Şirket Web Sitesi: www.aksoyyalitim.com
    Şirketimiz 2010 yılında Konya'da kurulmuştur. mantolama, su yalıtımı, ses yalıtımı, ısı yalıtımımı, boya dekorasyon, tavan dekorasyon, alçı, alçıpan, iç dekorasyon, banyo dekorasyon, komple dekorasyon anahtar teslim tadilet işleri, çatı aktarma tadilat, çatı izolasyonu, poliüretan işleri yapmaktayız. Projelerimizi profesyonel, kurumsal markalarla yapmaktayız.
  • MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK MH.ŞEHİT KADİR AYDIN CD.NO.17/A ATAKÖY KAVŞAGI Anıtkaya, Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ - ANITKAYA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ağustos 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.272 216 38 00
    Şirket Web Sitesi: www.emekmantolama.com
    1996 dan beri edindigimiz tecrübelerle zarafet estetik kalite ve güveni bir arada yaşam alanlarınızla buluşturan teknoloji ile beraber ilerleyerek hayallerinizi dönüştürmeye devam ediyor.
  • (CENGİZ ÖZTÜRK)

    Ortabağlar Mh. 2.Onur Sk. No:15/A Ortabağlar Mah., Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM - ORTABAĞLAR MAH.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 368 91 01
    Şirket Web Sitesi: www.bursateknikyapi.tr.gg
    Asmolen - Xps - Taşyünü - Eps - Osb - Membran - Shingle - Çatı, cephe panelleri - Galvenizli boyalı trapez saç - Alçı, Alçıpan ve Profilleri- İç ve Dış Cephe Boya - Su Tutucu Bant - Emülzer - Betocontact - Mahya - Boardex - Fawori Boya
  • (ZEKAİ ÖZTÜRK)

    CUMHURİYET MAH. CUMHURİYET CAD. BEYPALAS PLAZA NO:6 KAT:3 D:17 Beylikdüzü, İstanbul
    İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 853 74 24
    Şirket Web Sitesi: www.umutyalitim.com
    Umut yalıtım tüm yalıtım ürünleri satış ve uygulama hizmetlerinin en üst kalitede ve en uygun ödeme koşullarında hergün en ucuz fiyat politikasını esas alan düşünce ile kurulmuştur,Tüm su yalıtım ve diğer inşaat malzemeleri hakkında bize ulaşmanız durumunda yerinde ücretsiz keşif ile gerekli teknik destek verilecektir.

    Çalıştığımız firmalar Sika Yapı Kimyasalları, Draco Yapı Kimyasalları, Basf Yapı Kimyasalları, Mapai Yapı Kimyasalları, Baumit Yapı Ürünleri.
  • Büsan Sanayi 4. Blok 10670 Sokak No: 26 / N Karatay - KONYA İsmil, Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY - İSMİL
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 501 96 76
    Şirket Web Sitesi: www.izoprobims.com
    İZOPRO BİMS;Konyada bims,yalıtımlı bims,ısı yalıtımlı bims,konya yalıtımlı bims imalatı,bims blok imalatı,bims briket fiyatı fiyatları,bims tuğla,bims briket fabrikası, blok bims, bims tuğla, kılavuz tuğla, briket, kılavuz plaka,ısı yalıtım bims,inşaat tuğlası bims,bims fiyat listesi,blok bims,briket,kılavuz plaka,kılavuz tuğla,bims tuğla,blok bims,bims tuğla,kılavuz tuğla,briket,kılavuz plaka bims fiyat listesi,blok ims,briket,bims,kılavuz plaka,kılavuz tuğla,bims tuğla,bims fiyat,sağlam bims,bims plaka,bims briket fabrikası,bims tuğla fabrikası, bims briket imalatı,
  • (MURAT YANAR)

    Etiler mah. 1444 sok 20/13 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 433 85 00
    Şirket Web Sitesi: www.ebrugrup.com
    Ebru İnşaat Ticaret olarak şirketimiz kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Ankara merkezli firmamız gerek bölgemiz gerekse tüm Türkiye' de hizmet vermektedir. Teknolojik ve idari alt yapısı ile inşaat sektöründe lider pozisyonlar elde etmek için teknik personel sayısı ve idari personel sayısı ile belirgin farklılıklar yaratmıştır. Firmamız ısı yalıtım uygulamalarında yer aldığı projeleri zamanında ve eksiksiz teslim ederek başarılı bir deneyim yakalamıştır.

    Firmamız inşaat sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip etmektedir. Deneyimli teknik kadrosu ile müşterilerinin beklentilerini en iyi biçimde karşılamaktadır. En güvenli ve ekonomik çözümü en uygun zamanda üretmeyi kendisine amaç edinmiştir. Geniş kapsamlı danışmanlık ve proje hizmetleri verilmektedir.

    Dış cephe yalıtım, boya, çatı izolasyon işleri uygulama alanında ve Dış cephe Mantolama, boya, yol çizgi boyaları, çatı izolasyon ve yalıtım malzeme satışlarımızla uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.
  • İstanbul cad. Sahil Palas Apt.N:79 K:2 D:7 Yeşilköy, Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY - YEŞİLKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 695 26 96
    Şirket Web Sitesi: www.termo1numara.com
    13 yılı aşkın bir süredir maden, enerji ana başlıkları olmak üzere çeşitli sektörde yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerini sürdüren ACC Şirketler Grubu’nun pazarlama alanında faaliyet gösteren iş ortağıdır.
  • (KAYAHAN YAŞAR- NACİ PEKTUTAN)

    Çavuşbaşı Caddesi Nedim Odabaşı İş Mrk B Blok Kat::3 No:47 Merkez, Van
    VAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.432 212 12 58
    Şirket Web Sitesi: www.netyapimuhendislik.com
    Firmamız vanda faaliyetine başlamıştır. Güçlendirme projelendirme dış cephe yalıtım sistemleri ve diğer inşaat alanlarında van başta olmak üzere tüm yurtta çalışma kapasitesine sahiptir.
  • (RAMAZAN ŞEN)

    İstiklal Mahallesi Ertugrulbey Sokak No:8/A (esnaf sarayı D kapısı yanı) Merkez, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.222 234 51 51
    Şirket Web Sitesi:
    Yeni Teknolojiyi Yakından Takip Eden Firmamız Doğa ve İnsan Sağlığının ve Güvenliğinin Değerini Bilerek Halkımıza ISI,SU,SES Yalıtımı ve Dekorasyon Konusunda Hizmet Vermekteyiz
    Poliüretan, Dekorasyon, Tavan Sistemleri, Zemin Sistemleri, Alçıpan, Niş, Çatı Bahçe, Epoksi, Zenon Panel, Çelik Ev alanlarında faaliyet gösteren firmamız, alanında uzman ekibiyle kendini kanıtlamıştır. Çalışma prensibini karşılıklı güven ve samimiyet üzerine kuran firmamız kaliteyi yakalamanın mutluluğunu daima sizlerle paylaşmaktadır
    Ramazan Şen 05355123787
    Murat Şen 05366287443
  • YAVUZ SELİM MAH.TANRIVERDİ SOK.NO:27 Turhal, Tokat
    TOKAT - TURHAL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.356 276 52 62
    Şirket Web Sitesi:
    İNŞAAT TAAHHÜT İŞLERİ
  • İNÖNÜ CAD. NO.695/1 A Hıfzısıha, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - HIFZISIHA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 246 42 42
    Şirket Web Sitesi: www.izmirbinamantolama.com
  • 8901 SOK. NO: 40/19 EGE SANAYİ SİTESİ Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 386 28 48
    Şirket Web Sitesi: www.izoray.com
  • Yıldırım Cad. No: 191 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 453 40 79
    Şirket Web Sitesi: www.izosu.com
  • (KÖKSAL TÜFEKCİ)

    CARSI MAHALLESİ CEŞME SOKAK TÜFEKCİOGLU A.P. NO:4 Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.464 223 63 66
    Şirket Web Sitesi: www.ayzerizolasyon.com
  • (ÖZCAN ÖNALDI)

    Kocasinan Mahallesi Kubbeler Altı Sk. No.16 Lüleburgaz, Kırklareli
    KIRKLARELİ - LÜLEBURGAZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.288 412 55 90
    Şirket Web Sitesi: www.koknaryapi.com
  • (HARUN ÇAKIR)

    atatürk mah. 48/10 gölbaşı ankara Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.537 428 47 49
    Şirket Web Sitesi:
  • (YILMAZ YILDIZ)

    Ahmet Vefik Paşa Mah. Ankara Asfaltı 12. Km No:17 Kestel, Bursa
    BURSA - KESTEL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Eylül 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 360 39 08
    Şirket Web Sitesi: www.ozgunsove.com
  • (ERDOGAN)

    ankara merkez Turan Güneş Bulv., Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - TURAN GÜNEŞ BULV.
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 768 05 32
    Şirket Web Sitesi: www.ankaracatisistemleri.com
  • İNÖNÜ MAH.GMK BULVARI AKARSU APT.391/2/7 MERSİN Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.324 326 33 95
    Şirket Web Sitesi: www.activtekturkiye.com