TEL ÇİTLER KARAKOYUNLU IĞDIR FİRMALARI

Tel çitler

sektörüne ait

Karakoyunlu Iğdır firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Hacı Yusuf Mescit Mah. Sözerler Sokak No:3 Karatay-Konya İsmil, Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY - İSMİL
    Diğer Sektörler, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.537 792 14 73
    Şirket Web Sitesi: www.ankaratenteimalati.com
    DGN TENTE;Ankarada tente imalatı,tente firmaları Ankara,tenteci,tente fiyatı fiyatları Ankara,kartal tente Ankara,tente imalatcisi,karpuz tente,körüklü tente,pergole tente,raylı tente,motorlu tente,mafsallı tente,şeffaf kapatma,Ankara kış bahçesi tentesi,balkon tentesi,açılır kapanır tente,kamyonet tentesi,tır tentesi,otomatik tente Ankara,şeffaf kapatma,kasetli tente,raylı pergole,çatılı tente,güneşlik tente,tam ve yarım kasetli tente,tente fiyatları,şeffaf branda,branda çeşitleri,branda çadır,tente branda,branda tente,tente branda fiyatları,tente fiyatları,kasetli ve raylı tente fiyatları,balkon tentesi ve kamyonet tente fiyatları,tente sistemleri,raylı ve motorlu tente sistemleri,Yarasa çadır,yarasa çadırlar,kasetli tente,motorlu tente,motorlu tenteler,şişme çadır,şişme yapılar,şişme çadırlar,Karpuz tente,körüklü tente,şantiye çadırları,kamyon çadırı,Ankarada tente,Ankara tentecileri,tır tentesi Ankara,otomatik tente Ankara,kışlık kapatma,Ankara tente firmaları,Ankara tente şirketleri,
  • (BURAK MUTLU)

    Aselsan yolu üzeri 16.Cadde No:42 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 264 46 04
    Şirket Web Sitesi: www.kilitliparketasi.com
    Dış mekan zeminlerini farklı malzeme ve şekillerle kaplayabilirsiniz. Her yöntemin kendine özgü özellikleri ve avantajları mevcuttur. Kabul edilen ve görünen en temek seçenek kilitli parke taşları olmaktadır. Kilitli parke taşları ve bu anlamda Ankara kilit taşı ihtiyaçlarınızda seçim yapacak firma sayınız çok fazladır. Farklı marka ve mağazadan ürün alabilirsiniz. Gerek Ankara, gerekse de farklı illerde bu ürünlerin kullanımı çok fazladır. Neden çok fazla kullanımı olduğunu daha detaylı bir şekilde anlatmaya çalışıyor olacağız.

    İki temel nedeni vardır. Maliyet ve estetik görünüm sağlıyor olmasıdır. Öncelikli olarak maliyet konusunu detaylandırmak istiyoruz. Kilitli parke taşlarında çok düşük seviyede bir maliyet karşınıza çıkacaktır. Malzeme olarak fiyatlar gayet uydundur. Metrekarelerce büyüklükteki bir alanı çok uygun fiyatlar mal edebilirsiniz. Bu anlamda Ankara kilit taşı alımınızda yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalmazsınız. Bu ürünlerin işçilik ve uygulama maliyetleri de çok azdır. İyi bir usta tarafından hızlı ve pratik bir şekilde uygulanabilmektedir. Bu uygulama sonrasında ilgili alanın bir bölgesinde sorun çıkabilir. Kaplaması yapılan alanın alt yapısında bir problem çıkmış olabilir. Çok normal ve olası bir şeydir. Bunun için ilgili alanın sökülmesi ve sorun olan bölgeye erişilmesi gerekir. Kilitli parke taşları ile kaplanan bu yüzeyler kolaylıkla va deforme olmadan sökülebilir ve sorun giderilebilir. Sökülen bu taşları atmak zorunda değilsiniz. İlgili alandan söktüğünüz taşları aynı şekilde yerine koyabilir ve bu maliyetten de kurtulmuş olursunuz.

    Estetik görünüm sunuyor olması çok önemli bir tercih nedenidir. Bu anlamda Ankara kilit taşı alımlarınızı etkileyen en temel ikinci unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çok farklı estetik şekillerde imal edilmekte ve satılmaktadır. T ve S şeklinde olanlar vardır. Buna ilave olarak kare, sekizgen, dikdörtgen, baklava tipi ve benzer çok çeşitli seçenekler sizleri beklemektedir. Birbirine kilitlenerek monte edilmesi sağlamlık açısından önemlidir. Dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Düzgün yapılan uygulamaların yıllar boyu kullanımı söz konusudur. İlgili zeminler kirlenmiş ve pislenmiş olabilir. Hiç dert etmenize gerek yoktur. Hızlı ve kolay bir şekilde silebilir yada yıkayabilirsiniz. Bunun gibi çok seçenek sizleri beklemektedir. Bu ürünler her zaman için avantajdır. Farklı ve maliyetli ürünlerle kaplama yapmak yerine, maliyetsiz ve estetik kilitli parke taşlarını tercih edebilirsiniz.

    Bu uygulamaları yapmak için çok deneyimli bir usta bulmanız gerekir. Bu anlamda Ankara kilit taşı uygulamasını bildiğiniz veya iyi referansları olan kilitli parke taşı ustalarına yaptırmaya çalışmalısınız. Tüm dünyada kullanılan bir üründür. Ülkemizde pek çok belediye yöneticisi kaldırım yolu, otopark, özel yürüme yolu, park, sosyal tesis ve benzer alanların kaplamasında bu ürünü tercih etmektedir. Tercih nedenleri bellidir. Daha görsel ve zengin içerkli şehirleri, en iyi ve en ucuz maliyetle yapabilmektir.
  • Fevzi çakmak Mah. Selvi Sok. No:15 İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.362 233 67 40
    Şirket Web Sitesi: www.sistemgroup.com.tr
    SİSTEM GRUP 2001 yılında faaliyete başlamıştır. Firmamız, araştırma geliştirme faaliyetleri, ürün ve hizmet anlayışındaki farklılık ve satış sonrası sunduğu servis hizmetleri ile sektörünün vazgeçilmezlerinden olarak her geçen yıl bu doğrultuda ürün-hizmet yelpazesini genişletmeye devam etmektedir.
    Sektördeki var oluşumuzun temelinde müşterilerimizden gelen sese elimizden geldiğince teknik ve yasal şartlar altında özverili yaklaşmanın ve müşterilerimizi, uzman ve yetkin kadromuzla beraber tedarikçilerimizi de içeren bir bütün olarak görmemizin yatmakta olduğunun bilincindeyiz.
    Kuruluşumuzun temeli olan çevreye ve insana saygı anlayışı ile sürekli iyileştirme isteğimizle tecrübe ve birikimlerimizi iş ortağı olduğumuz dostlarımızla paylaşmak dileğindeyiz.
  • Çeliktepe Mah. Derya Sokak No:8/A-1 Çeliktepe, Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE - ÇELİKTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 264 08 66
    Şirket Web Sitesi: www.gumuskayains.com
    Kapı ve Pencere Sektöründeki 22 yıllık tecrübelerimiz, bilgi ve birikimlerimizle firmamızı kurarak siz değerli müşterilerimize hitmet vermeye başladık.
    Satış, İmalat ve Uygulaması Yaptığımız Ürünler

    Alüminyum Doğrama ve Sistemler

    Alüminyum Kompozit Kaplama

    Alüminyum Kapaklı ve Silikon Cephe Sistemleri

    Kompak Laminant Kaplama Sistemler

    Kış Bahçesi ve Işıklık Sistemeleri

    Rehau, Winsa ve Pimapen PVC Kapı ve Pencere Sistemleri

    Cam Kapı (Alüminyum Kasalı ve Kasasız) Sistemleri

    Alüminyum Kasalı Laminant Panel Kapı (Hastane ve Ofisler v.b. İçin)

    Fotoselli Kayar ve Döner Kapılar

    Modüler Ofis Bölme Sistemleri

    Motorlu ve İpli Panjur, Alüminyum ve Çelik Kepenk, Garaj Kapısı, Seksiyonel Kapı ve Rustik Kepenk

    Panoramik Katlanır Cam Sistemleri (Eşikli, Eşiksiz)

    Cam Balkon

    Güneş Kırıcı Panel Sistemler

    Çatı Işıklık Sistemleri

    Otomatik Kepenk ve Garaj Kapısı

    Isıcam, Konfor Cam, Low-e (Sinerji) Cam, Güneş Kontrol Camları

    Duşakabin, Küvet, Tekne,

    Sineklik Sistemleri (Stor, Pileli, Sürme, Menteşeli, Sabit)

    Verdiğimiz Hizmetler

    Proje Detaylandırma ve Çözme

    Teklif Hazırlama.

    Danışmanlık

    Özel Detay Üretme

    Statik Hesap

    Keşif ve Metraj

    3D Görsel Hazırlama.

    2D Çizim.

    PVC Doğrama Teknik Servis, Bakım ve Onarım

    Panjur, Kepenk Teknik Servis, Bakım ve Onarım
  • Kavaklıdere caddesi,Oyak Renault Spor Tesisleri Yanı,No:24 Nilüferköy Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 243 31 88
    Şirket Web Sitesi: www.zeminhafriyat.com
    Firmamız, 29 Eylül 1988 tarihinde Bursada Zemin Hafriyat ve İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. ünvanı ile faaliyetlerine başlamıştır.
    Firmamız aile şirketi olmakla beraber, tüm müşterilerini de kendi çatısı altında görmektedir. Şu ana kadar hangi işe başladıysa hiçbir işi yarıda bırakmamış ve gece gündüz demeden çalışmış, zamanında işlerini teslim etmiştir.
    20 Yılı aşan iş tecrübesiyle güçlü kadrosuyla yenilikçi hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyetini birinci sırada tutarak, inşaat sektöründe en önemli projelerde yerini almış ve başarısını 1997 yılı itibariye makine sayısını arttırmaya, 2000 yılı itibariyle kamyon sayısını arttırmaya, 2004 Yılı itibariyle de inşaat ve bina yapımlarına başlamıştır.
    Ayrıca 2. El Makine ve Kamyon alım ve satımı yapılmaktadır.
    Devam eden iş hayatımızı tecrübeli personelimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla 100 Müşteri Memnuniyetini göze alarak başarımıza sizinle birlikte imza atmak dileğiyle...

    www.insaatfirmalarim.com
  • E 5 KARAYOLU ÜZERİ MALTEPE KÖPRÜSÜ KAVSAĞI SAMANYOLU SOK.NO:28 Altayçeşme, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - ALTAYÇEŞME
    Cephe Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 305 88 00
    Şirket Web Sitesi: www.konakahsap.com
  • GÖLBAŞI SK. NO : 9 / 2 Fatih, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - FATİH
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mart 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 398 79 87
    Şirket Web Sitesi: www.atasampanelcit.com
  • (Erdoga usta)

    ankara /çankaya Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Şubat 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 652 41 23
    Şirket Web Sitesi: www.catitamiri.info
  • tuzla mah. zirai aletler sanayai sitesi 1266. sokak no 25 Adapazarı, Sakarya
    SAKARYA - ADAPAZARI
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.264 278 17 16
    Şirket Web Sitesi: www.ozbayraktar.net-www.sakaryapanelcit.com
  • (NİHAL KOCABAY ATÇALI)

    BORNOVA Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 348 31 61
    Şirket Web Sitesi:
  • Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 492 84 24
    Şirket Web Sitesi: www.zetas.com.tr
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 540 62 40
    Şirket Web Sitesi: www.platformprofil.com.tr
  • Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 428 90 93
    Şirket Web Sitesi:
  • Karaköy, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - KARAKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 243 36 22
    Şirket Web Sitesi:
  • Karaköy, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - KARAKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 250 53 38
    Şirket Web Sitesi: www.ergunpompa.com
  • 1203 / 4 Sokak No: 2 / F Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yangın Söndürme ve Önleme, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2008 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 433 60 72
    Şirket Web Sitesi: www.yildiz-teknik.com.tr
  • BİRLİK MAH. ATATÜRK CAD. NO: 101 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Temmuz 2008 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 611 91 82
    Şirket Web Sitesi: www.karakocyapi.com
    ALÜMİNYUM DOĞRAMA SEKTÖRÜNDE UZUN YILLAR FİRMALARA PEMCERE KAPI İMALATINDA FASON İMALAT DESTEĞİ VEREN VE BU SEKTÖRDE SAGIR ÖZCAN USTA OLARAK İSİM YAPMIŞ TİTİZ DÜRÜSTLÜGÜNDEN ÖDÜN VERMEYEN ÇALIŞMASI PENCERE KAPI KONUSUNDA YILLARIN TECRÜBESİNE SAHİP OLAN BÜYÜGÜMÜZ FIRMA KURUCUMUZ SAYIN ÖZCAN KARAKOÇ YETİŞTİRMİŞ OLDUĞU MİMAR VE TEKNİK USTA KADROMUZUN ARTIK SEKTÖRDE PERDENİN ARKASINDAN ÇIKMA ZAMANININ GELDİĞİNİ PROJENİZ HAYAL OLMASIN GERÇEGE DÖNÜŞTÜRELİM DEYİMİYLE HİZMET İÇİN HAZIRIZ
  • Atatürk Cad. Aksoy Apt. No:33/3 Merkez, Şanlıurfa
    ŞANLIURFA - MERKEZ
    İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.414 312 34 71
    Şirket Web Sitesi:
  • E-5 Karayolu Üzeri No:51 Çayırova Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Çatı Kaplama, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 653 61 38
    Şirket Web Sitesi:
  • Halkalı Cad. No:170 Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - SEFAKÖY
    Dekorasyon İşleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 698 89 92
    Şirket Web Sitesi: