SİTE YÖNETİMİ YENİCEOBA KONYA FİRMALARI

Site Yönetimi

sektörüne ait

Yeniceoba Konya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Cumhuriyet Mah. Devrim Sk. No:1 Kuşadası-AYDIN Kuşadası, Aydın
    AYDIN - KUŞADASI
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2021 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.546 932 50 00
    Şirket Web Sitesi: www.menderesnakliyat.com
    MENDERES Kuşadası evden eve nakliyat, şehirlerarası evden eve nakliyat, kuşadası ev taşıma firmaları, kuşadası ev taşıma fiyatları, kuşadası ev taşıma ücretleri, kuşadası nakliyeciler, kuşadası nakliyat, asansörlü evden eve nakliyat, evden eve taşımacılık,kuşadası evden eve nakliyat firmaları, ev taşıma fiyatları, ev taşıma firmaları, kuşadası naklitaçılar nakliyeciler, kuşadası evden eve nakliyeciler, kuşadası evden eve nakliyat, nakliye firmaları, kuşadası ev taşıma şirketi, selçuk nakliyat firması, kuşadası nakliyat firmaları, kuşadası evden eve nakliyat şehirlerarası taşımacılık, aydın kuşadası evden eve
  • yapıcı sok ulubey mah. no:68 siteler altındağ ankara Ulubey, Altındağ, Ankara
    ANKARA - ALTINDAĞ - ULUBEY
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Haziran 2021 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 350 53 88
    Şirket Web Sitesi: www.erdumobilya.com
    Siz Müşterilerimize özel mobilya proje tasarım uygulama, iç mekan tasarımı ve uygulaması
  • Horozluhan Mah. Vakur Sokak No:27 Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2020 Salı
    Şirket Telefonu: 0.530 847 38 06
    Şirket Web Sitesi: www.devecipalet.com
    DEVECİ; Konya palet imalatı, ikinci el palet, ahşap palet, palet firmaları, ahşap palet, tahta palet, euro palet, hurda palet, ikinci el palet satışı, palet fiyatı, palet fiyatları, ikinci el palet fiyatları, 2. el ahşap palet fiyatları, konya palet firmaları, ikinci el palet, hurda palet satanlar, paletçi, sıfır palet, market paleti, ihracat paleti, 80x120 cm palet, 100x120 m palet, 114x114 cm palet, 60x80 cm palet, 110x130 cm palet, çumra karapınar palet ikinci el palet, ahırlı akören palet ikinci el palet, akşehir altınekin palet ikinci el palet, beyşehir bozkır palet ikinci el palet, cihanbeyli çeltik palet ikinci el palet, yunak derbent palet ikinci el palet, derebucak doğanhisar palet ikinci el palet, emirgazi ereğli palet ikinci el palet, güneysınır hadim palet ikinci el palet, halkapınar hüyük palet ikinci el palet, ılgın kadınhanı palet ikinci el palet, sarayönü kulu palet ikinci el palet, seydişehir taşkent palet ikinci el palet, tuzlukçu yalıhüyük palet ikinci el palet,
  • (SUAT YEŞİL)

    Halkalı Merkez Mahallesi Çeşme Sokak No:5/1A Halkalı Toplu Konutlar, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI TOPLU KONUTLAR
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2018 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 698 76 76
    Şirket Web Sitesi: www.yesilarsaofisi.com
    Biz Kimiz?
    Yeşil Arsa Ofisi, arsa ve tarla arazilerin alım-satım işlerinin oluşturduğu hizmet profiliyle müşterilerine gayrimenkul çözümleri sunmaktadır. Şeffaf ve güvenilir hizmet anlayışı kapsamında sektöründe güvenirlik ve şeffaflığı ön plana çıkaran firmamız, sağlam iş ortaklıkları ve anlaşmalarla herkes için kaliteli gayrimenkul limanı haline gelmeyi amaçlamaktadır.
    Gayrimenkulde etkin ve yetkin adres
    Lüks ve sosyal sınıf statüsüne dahil birçok konut projesinde nitelikli görevler alarak sektör tecrübesi kazanan kişiler tarafından faaliyete geçirilen Yeşil Arsa Ofisi, öncelikli İstanbul olmak üzere Tekirdağ ve Marmara Bölgesi’nde etkin emlak çözümleri sunmayı hedeflemektedir. Hali hazırda İstanbul’da bulunan ofis ve Tekirdağ Saray merkezinde bulunan ikinci ofisle arsa alım-satım süreçlerini yürüten markamız, portföyündeki nitelikli gayrimenkullerle önemli projeler için arsa temini hususunda önemli rol üstlenmektedir.
    Sorunsuz hizmet sorunsuz çözüm
    Sektörle ilgili yenilikleri takip eden ve hızlı bir adaptasyon sürecinden sonra en doğru ve güncel bilgileri müşteriye ulaştıran şirketimiz, emlak sektörüne dair yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için müşteri odaklı hizmet ve idari anlayışa sahip şekilde hizmet vermektedir. Bu kapsamda şirketimiz, şeffaflığa dikkat eden işleyişiyle yüksek kalite standartlarında bir anlayışa imza atmaktadır.
    Misyon
    Gayrimenkul sektörüne yönelik yenilikçi yaklaşımlarla hizmet sunmak. Müşterilerin memnuniyetine önem vererek, herkes için bölgemizin öncelikli tercih edilen arsa ofisi haline gelmektir.
    Vizyon
    Portföy gamını genişleterek, bölgemizin en iyi gayrimenkullerine sahip olmak. Marka değeri ve bilinirliliğini arttırarak, tercih edilebilirliğimizi üst seviyelere taşımak.
  • Motorlu Sanayi Emeviler Sk. No 7/A Selçuklu - KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 233 28 30
    Şirket Web Sitesi: www.konyalovato.net
    SELAMİ ASLAN;Konyada lovato,brc otogaz sistemleri, lpg otogaz dönüşümü,otogaz lpg montaj servisi konya,lovato konya bayileri,lovato konya bayileri tamir yerleri tamircileri yetkili servisleri,selçuklu lovato,konya selçuklu lovato,konya lovato servisi,lovato lpg fiyatları konya,otogaz konya,konya otogaz
    konya lpg montaj fiyatları,brc konya
  • Midyat, Mardin
    MARDİN - MİDYAT
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi: www.suryanievsarabi.com
    Aromalı, klasik şarap üreticisi Süryani Ev Şarabı www.suryanievsarabi.com, Mardin Midyat (Turabdin) mezopatamya bölgesinde en kaliteli, egzotik şarapları doğal, organik ürünlerle üretmektedir.
    Süryaniler için bir kültür olan şarap, günümüzde yaygınlaşarak talep haline gelmiştir. Bugün 2 ayrı süryani şarabı fabrikası yılda onbinlerce litre kapasiteyle süryani şara üretimi yapmaktadır.
    Süryani şarabı ev yapımı şaraptır. Fabrika şarabı da yapılmaktadır. Süryani ev yapımı şarap organik, katkısız ürünlerle doğal ortamlarda yapılır. Hiçbir makine ve fabrikasyon olmaksızın el yapımı süryani ev şarabıdır.
    Süryani şarabı fiyatları ev yapımı olanlar daha uygun fiyatlandırılır. Süryani fabrika şarabı ev şarabına göre daha yüksek fiyattadır. Süryani şarabı sipariş vermek için web sitemizden ulaşabilirsiniz. İstanbul, izmir, antalya, ankara ve tüm Türkiyeden süryani şarabı sipariş ederek satın alabilrisiniz.
    Türkiyenin her yerinde süryani şarabı satışı yapmaktayız. Bize telefon, mail üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Süryani ev şarabı organik öküzgözü, boğazkere üzümlerin kerküş, mezrona üzümleri kullanılarak yapılır.
    Süryani şarapları; klasik ev şarabı kırmızı, beyaz, mahlep aromalı kırmızı ev şarabı, butik kırmızı şarap, kustan şarap, turabdin, manastir, dara, classic, ninve, kustan, mezopatamya, matiat, levy şarap ürünlerimiz bulunmaktadır. Mardin Şarap denilince akla süryani şarabı gelir. Kimileri Midyat şarap olarak bilinsede asıl adı süryani şarap olarak bilinmelidir.
    Ev yapımı şarap, evde şarap yapımı koşullarında hazırlanır, tamamen bitkisel, doğal ürünler kullanılarak yapılır.
  • (ARİF KARADÖLÜ)

    Tavşanlı mah otoban yanyol Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    Diğer Sektörler, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 611 00 88
    Şirket Web Sitesi: www.pultekboya.com
    Elektrostatik toz boya üretim satış. Ekonomik fiyatları ile kullanıcı ve satıcının tarafında...
    7040 5.5 TL
    Hüseyin bey 0532 542 9634
    Şahabettin bey 0532 608 0651
  • (SEDAT DEMİREL)

    yenice mah osmanbey cad no:68 İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ocak 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 715 15 07
    Şirket Web Sitesi: www.demirelmoble.com
    Yarım asırlık tecrübesiyle daima uygun fiyat ve kaliteli ürün politikasıyla demirel möble hizmetinizde olmaktan gurur duymaktadır sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz inegölümüzün en köklü firması ve en güvenilir firması olarak anılmak her zaman gurur kaynağımız olmuştur iletişim bilgilerimizden bizlerle temasa geçerek ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgiler alarak siparişlerinizi güvenle verebilirsiniz
  • G.M.K. Bulvarı No : 133 Maltepe, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - MALTEPE
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 232 04 50
    Şirket Web Sitesi: www.onmayiskizogrenciyurdu.com/
    Biz On Mayıs Ankara Kız Öğrenci Yurtları olarak, sektör de 10 senelik başarılı bir yurt işletmeciliğinin verdiği avantaj ve itibarla, gerek bağlı olduğumuz Milli Eğitim Bakanlığı nın ve tüm diğer resmi kurumların, gerekse ağırladığımız üniversiteli gençlerin ve ailelerinin takdirini kazanmış olmaktan kıvanç duyuyoruz.

    Yurt yönetimi olarak, TEMEL PRENSİBİMİZ ebeveynlerimizin bize gösterdiği güvene ve inanca layık bir şekilde biricik kızlarına karşı ailelerinin aynası olabilmektir.
    Çünkü kızınız artık bizim kızımızdır.
    Türkiyenin ve dünyanın pek çok yerinden gelip, tüm farklılıkların yanında aynı temel önceliklerde birleşen, aynı elit zevkleri paylaşan, saygın ve renkli öğrenci profilimizi burda yaşattığımız konseptin en önemli yapı taşı olarak özen ve titizlikle oluşturduk. Tüm yenilikçi fikirlerimize ve uygulamalarımıza ilham olan bu zenginliği artırmaksa bizim en büyük idealimizdir.
    Bu ilke ile yola çıkarak, sağlıklı bir eğitim ve mutlu bir öğrencilik hayatının ZEMİNİNİ, sımsıcak dostlukların kurulduğu ve pekiştiği, hoşgörünün, yardımlaşmanın, kısaca BİRLİKTE YAŞAMA SANATININ öğrenildiği bir mekan oluşturabilmektir.
  • 129/12 sok no:17 4.sanayi Evka 3, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - EVKA 3
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2013 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 375 86 55
    Şirket Web Sitesi: www.lazermarkalama.net
    LAZERMARKET Markalama Kaynak Makine Sanayi Tic. Ltd. Şti;

    Lazer markalama sistemi imalat
    Fiber lazer makinası satış
    Lazer kaynak makinası satış
    Tüm lazer makinaları için servis
    Her türlü lazer yedek parça
    Mobil lazer markalama makinası
    Mobil lazer kaynak
  • Barakfakih San.Böl.N.30 Kestel, Bursa
    BURSA - KESTEL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 384 14 70
    Şirket Web Sitesi:
  • MENDERES CAD. NO.213 ŞİRİNYER-İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 448 54 22
    Şirket Web Sitesi:
  • Alibeyköy İnegöl, Bursa
    BURSA - İNEGÖL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 715 25 55
    Şirket Web Sitesi:
  • İZMİR ATATÜRK ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 376 78 38
    Şirket Web Sitesi:
  • Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Aliağa, İzmir
    İZMİR - ALİAĞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 281 40 40
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 395 84 77
    Şirket Web Sitesi:
  • Vatan Mh.Varlık Sk.N.6 Yıldırım, Bursa
    BURSA - YILDIRIM
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 364 72 05
    Şirket Web Sitesi:
  • İstanbul
    İSTANBUL
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 210 09 55
    Şirket Web Sitesi:
  • Kahverengi Cad. No: 13 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 241 91 21
    Şirket Web Sitesi:
  • Kurtuluş Mh.Işık Cd.N.22 Gönen, Balıkesir
    BALIKESİR - GÖNEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.266 762 83 25
    Şirket Web Sitesi: