SERAMİK ZEMİN KAPLAMA BUHARKENT AYDIN FİRMALARI

Seramik zemin kaplama

sektörüne ait

Buharkent Aydın firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (HASAN DEMİREZEN)

    Kayseri Merkez, Kayseri
    KAYSERİ - MERKEZ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2017 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.551 437 50 33
    Şirket Web Sitesi:
    Doğamıza uyumlu, çevreye duyarlı ve bir o kadar da zeminlerin şık görünmesini sağlayan parke taşları özellikle uzun, ince, farklı ebatlar ve görünüm ile sürekli karşımıza çıkmaktadır. Parke taşı yapay malzeme olarak özellikle apartman siteleri yer döşemesinde, büyük işletmelerin giriş zeminlerinde, her türlü açık ve kapalı alanlarda rahatlıkla yerlere döşenmektedir. Özellikle yenilikçi şehir anlayışı içerisinde hareket eden bir çok bölge belediyeleri parke taşlarını sokak ve cadde zemin uygulaması yaparak hem şehirlerin şık görünüm kazanmasını sağlamakta, hem asfalt gibi sürekli onarım istemediği için tercih edilmektedir.Diğer taraftan parke taşları genel olarak, hastane bölgeleri, iş merkezleri, okullar, bahçe içi dekore, yürüyüş ve park yollarında çok daha fazla tercih edilmektedir. Birçok alanda kullanılan parke taşı günümüzde çevre düzenlemesi olarak en şık görüntü sağlayan bir malzemedir. Dayanaklı olması, döşeneceği alan için istenilen ebatlarda kesilebilmesi ve çok çabuk zarar görmemesinden dolayı şehir planlamalarında ilk tercih sebebidir. Parke taşları her türlü zarif ve şık görüntüsünden ziyade her türlü doğa şartlarına uygun olması, çok fazla ağır yükleri üzerinde barındırabileceği, döşendiği alanda kayganlık ve iş kazası oluşturmayacağı için ayrı bir öneme sahiptir. Parke taşları döşendiği alandan istenildiği zaman sökülebilir ve değiştirilebilir. Parke taşlarının kolay şekilde değiştirebilme özelliği sayesinde, istenmesi halinde farklı renk döşenebilir ve yahutta yerde olacak tadilatlardan sonra tekrar yerine yerleştirilebilmektedir. Parke taşlarının bir özelliğini daha sizlere belirtelim bir site içinde bulunan yada büyük bir işletme içinde bulunan parke taşlarını söküp, bahçenize, yayla evinize, dağ evinize, yada herhangi bir yere tekrar döşemekte mümkündür, bu da parke taşının geri dönüşüm değeri taşıdığının en büyük örneğidir.Günümüz teknolojik üretim makinaları ile üretilen parke taşları bilgisayar gibi son sistem teknolojik gereçlerden faydalanılarak istenilen ebatlarda ve şekillerde üretilmektedir. Birçok parke taşı farklı renklerde üretildiği gibi de istenmedi halinde şehir planlamasına uygun mimari görünümle de üretilmesi mümkündür. Parke taşı fiyatları bir çok yer döşeme ürünlerine göre de çok uygundur bundan dolayı güvenle kullanabilir çevrenize şık görünüm verebilirsiniz.
  • M.Akif Ersoy Mahallesi Güney Cad. No:15 Mehmet Akif, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - MEHMET AKİF
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 137 55 21
    Şirket Web Sitesi: www.alcipanasmatavan.net
    Bilgi ve tecrübenin birleştiği ortak noktadasınız.

    Alçıpan, Alçıpan Tavan, Alçıpan Asma Tavan, Alçıpan Duvar, Alçıpan Bölme, Alçıpan Bölme Duvar işlerinde firmamız yetişmiş uzman Alçıpan Ustası ve zengin Alçıpan Modelleri ve uygun Alçıpan Fiyatları ile müşterilerimize tam 16 yıldır hizmet vermektedir.Asma Tavan Çağdaş, teknolojik,tasarımın tecrübe ve bilgiyle birleştiği, her iş bir referanstır ve her referans en iyi reklam aracıdır prensibiyle hareket eden MENGÜÇLER DEKORASYON size iç ve dış izolasyon , alçıpan sistemleri , yapı tadilat ve dekorasyonu ve uzman olduğu her iş sektöründe en ekonomik çözümleri sunuyor.. Firma olarak 1993 yılında dekorasyon sektöründe çalışmalarımıza başladık. Kuruluşumuzdan bugünümüze kadar dekorasyon alanında kendimizi geliştirerek sizlere hizmet vermekteyiz. Malzeme teknolojisinin geliştiği günümüzde insanlarımızın yaşam standartları ve buna paralel alışkanlıkları ,beklentileride değişmektedir. 16 yıllık tecrübemiz,iş kalitemiz ve uygun çalışma şartlarımızla müşterilerimiz için her konuda kolaylığı ön planda tutuyoruz. Eğer doğru ekiple çalışmak istiyorsanız şu anda doğru adrestesiniz.
    Bize mail,telefon ve fax ile bilgi alabilir ayrıca ücretsiz keşif ekibimizi isteyebilirsiniz.
    1993 yılından itibaren dekoratif sektöründe hizmet veren Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. bugüne kadar imzasını atmış olduğu 1000' den fazla uygulama ile sektörde saygın bir kuruluş olarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

    Mengüç İnşaat Sanayi Tic. Ltd. Şti. nin başlıca faaliyet gösterdiği alanlar şunlardır;
    Alçıpan Asma Tavan
    Alçıpan Bölme duvar
    Alçıpan duvar giydirme
    Taşyünü Asma Tavan
    Metal Asma Tavan
    Alçı Sıva
    Saten Boya
    Laminat Parke
    Betopan
    Taşyünü
    Masif Parke
    Kat Silmesi
    Dış Cephe Mantolama
    Çatı Tadilatı ve Onarım
    Çelik Çatı
    Kış Bahçesi
    Makina Helikopterli Şap
    Makinalı Alçı
    Saten ve Pilastik Boya
    Aleminyum Doğrama
    Elektirik Tesisatı
    Su ve Doğalgaz Tesisatı
    Fayans Kalebodur ve Granit
    Amerikan Panel Kapı
    Banyo Dolabı ve Duşakabin
    Mobilya Dekorasyon
    Strafor Xps - Eps
    Dow
    Kartonpiyer
    Ses ve Isı İzolasyonu
    Tadilat ve Tamirat işleri
    Bahçe düzenleme ve peyzaj işleri
    Perforje Demir doğrama işleri
    Yapı Malzemeleri ince inşaat malzemeleri
    Denizlik Söbe Malzemeleri uygulama ve satışı
    Emlak İlanlarımızla
    Pvc Plastik Doğrama
    Asma tavan ve duvar işlerinde öncü marka bizi tercih ettiğiniz için teşekürler
  • ESENYURT Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 748 02 25
    Şirket Web Sitesi: www.onarimyapi.net
    Şap Ustası İZZET İME 2000 yılından bu güne yüzlercelerce yapının , temel kalıp işlerinden hemen sonra başarı ile şap işlerini tamamlamış ve bu güne kadar yapmış olduğu tüm işlerde 100 müşteri memnuniyetini göz önünde bulundurmuştur.

    Makina envanterimizi ve çalışan sayımızı 2015 yılında ; 3 Araç 10 ekip toplamda 30 Kişi olarak genişletmiş bulunuyoruz. Biz inanıyoruz ki ; Herşeyi en iyi yapan kazanır.

    Bu yüzden geçmişten gelen tecrübemiz ve geleceğe bakış açımızla siz değerli müşterilerimizin her zaman , hizmetinde olacağımıza yürekten inanıyoruz.
  • (ŞAKİR CENGİZ)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMI DURDURULMUŞTUR Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Haziran 2015 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Etik Baskı Beton 2011 yılında Şakir CENGİZ tarafından kuruldu.

    Kentsel tasarım, peyzaj, projelendirme, uygulama hizmeti veren firma yurtiçinde çeşitli ölçekte ve türde projeler gerçekleştirmektedir.

    Özellikle ana konusu olan baskı beton uygulamaları ve projeleri konusunda küçük, büyük ölçekli birçok projeye imza atmıştır.

    Araç yolları, yürüyüş yolları, kaldırımlar, havuz kenarları, rampalar, otopark alanları, cafe ve restaurant zeminleri, mağaza zeminleri….

    Tasarımda farklılığı arayan tüm zeminlerde renk ve dokuyla projelere hayat veriyor.

    Uygulamalar bünyesinde bulunan profesyonel ekip ve ekipmanlarla yapılıyor.

    “Yaşam Alanlarınıza Doğallık Katmak İçin Profesyonel Kadromuzla Hizmetinizdeyiz.”
  • Şelale Mah. Düden Cad. No:212 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.242 361 53 06
    Şirket Web Sitesi: www.gungorleryapidekorasyon.com
    Güngörler Yapı Dekorasyon olarak 01 04 2012 tarihinde Ramazan Güngör / Hasan karabacak / Mahmut Sami Erdoğan tarafından kurulmuştur. Antalya’ve çevresinde PVC Kapı Pencere, Panjur sistemleri, alüminyum doğrama ve alüminyum küpeşte sistemleri, Cam ,katlanır cam ve yalıtımlı cam sistemleri Mobilya dekorasyon sistemlerinin imalat ve montaj işleri üzerine faaliyet vermektedir.
    WİNHOUSE ANTALYA ÜRETİCİ BAYİSİDİR.
    Misyonumuz: Müşterilerimizin beklentilerini; alanında uzmanlaşmış çalışanlarımızla, dünyadaki en son bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uygulayarak, en üst düzeyde, kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde karşılamak.
  • GÜVENLİK KÖYÜ ALTI GÜMÜŞHANE YOLU ÜSTÜ 3. KM Doğankent, Giresun
    GİRESUN - DOĞANKENT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.454 472 00 55
    Şirket Web Sitesi:
    GİRESUN GRANİT KÜPTAŞ
    GİRESUN DOĞANKENT İLÇESİNDE AYLIK 6.000 TON GRANİT KÜP TAŞ ÜRETİMİYLE BÖLGEDE LİDER EN BÜYÜK GRANİT TAŞ OCAĞIDIR. ANKARA SAYGINLAR A.Ş. YAN KURULUŞUDUR.
    Granit küp taş ve plaka taş, sağlamlığına ek olarak yapılara kattığı estetik görünümle de yıllarca bozulmadan kullanılabilirler.
    Granit doğal taşı, değişik kalınlık ve ölçülerde kesilen granit küp taş ve plaka taş biçimlerinde, mimari yapıların her aşamasında, alt ve üst yapıda, zemin ve cephe kaplamalarında, şehir içi yollarda, kaldırımlarda, tretuarlarda ve bahçe düzenlemelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
    Bir kent, parkları, bahçeleri, dinlenme yerleri ve kaldırımları ile insanlara günlük yaşamlarında kolaylık, huzur ve aynı zamanda da estetik duygular vermelidir. Bir kentin bireylere kolaylık sağlayan, rahatlık veren ve estetik duygularına cevap veren çeşitli dekor ve biçimlerde granit küp taşlarla bezenmiş süslü köşeleri de olmalıdır. Sağlıklı, estetik ve kullanışlı kentsel alanlar, kentlilerin doğal ihtiyacıdır. Tarif edilen bu ideal kent ortamını sağlamak için en dayanıklı, uzun ömürlü ve kolaylıkla uygulanabilen malzeme granit küp taştır.
    Eski çağlarda elde edilmesi ve işlenmesi çok zor şartlarda gerçekleştirilen granit, günümüzde ileri teknoloji ve gelişmiş üretim teknikleri ile işlenerek mimari projelerde istenilen boyut ve formlarda üretilerek doğal, sağlam, estetik ve prestijli bir yapı malzemesi olarak kullanım olanağına kavuşmuştur.
  • DİKMEN CADDESİ Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Epoksi zemin kaplama sistemlerinde profesyonel çözümler...
    Zemin kaplama uygulamaları, Su yalıtım uygulamaları, Spor salonu kaplamaları, Tamir montaj ve güçlendirme işleri, Zemin temizlik ve cila işleri...
  • (HASAN DİKMEN)

    gökçetepe mah. bahçedere yolu üzeri Küçükkuyu, Ayvacık, Çanakkale
    ÇANAKKALE - AYVACIK - KÜÇÜKKUYU
    Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.286 752 62 82
    Şirket Web Sitesi: dikmenkereste.net
  • (HARUN ÇAKIR)

    atatürk mah. 48/10 gölbaşı ankara Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.537 428 47 49
    Şirket Web Sitesi:
  • (CELAL YALÇIN)

    Duralialuç mah.doğukent cad. no 304 Demirciler Sitesi, Mamak, Ankara
    ANKARA - MAMAK - DEMİRCİLER SİTESİ
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 390 06 62
    Şirket Web Sitesi: info@acmyalitim.com.tr
  • (RAMAZAN KAVAK)

    akdeniz akkent sitesi.A/1 blok.kat :4 no:9 Döşemealtı, Antalya
    ANTALYA - DÖŞEMEALTI
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.007 421 42 15
    Şirket Web Sitesi:
  • 1476/1 Sok. Mehmet Yıldırım İş Merkezi No: 5/13 Alsancak, İzmir Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 465 29 64
    Şirket Web Sitesi: www.noskid.com.tr
  • FATİH MAH. KUZEY SOK. NO:15/A Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.262 500 00 25
    Şirket Web Sitesi: www.demerinsaat.com
  • (YAKUP TAŞKIN)

    100.YIL BULV. 31/A SK (YENİ 1246.SK) CEVAT DÜNDAR İŞMRK.NO:25/154 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 385 46 40
    Şirket Web Sitesi: www.asbotin.com
  • TOROS MH. 78020 SK. KAHYALAR APT. N:1 Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Mart 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 224 42 42
    Şirket Web Sitesi:
  • 4181 SOK NO : 27 / A BİRLİK MAH. ALTINDAĞ Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 459 45 36
    Şirket Web Sitesi: www.ergunizolasyon.com
    ERGÜN İZOLASYON HAVALANDIRMA İNŞAAT VE TİCARET YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALARINDA 1. KALİTE İŞLİK VE 1. KALİTE MALZEMELER KULLANARAK BULUNDUĞU SEKTÖRDE EN İYİ HİZMETİ VEREREK MÜŞTERİLERİNİ MEMNUN ETMENİN GURURUNU YAŞAMAKTADIR. İZOLASYON VE HAVALANDIRMA İŞLERİNiDE UYGUN FİYATLAR YİNE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ İÇİNDİR. KALİTELİ HİZMET BİZİM İŞİMİZDİR.İŞİNİZİ YAPTIRMADAN ÖNCE İYİCE ARAŞTIRIN PARANIZ BOŞA GİTMESİN. br NAİL
  • (GÖKHAN DİNERİ)

    Hamdi Kutlar Cad. No:49 Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Dekorasyon İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.342 230 38 32
    Şirket Web Sitesi: www.dinarmencucat.com
  • (VEYSEL İBİŞ)

    teyfik bey mah rafikbey cıkmazı no 20 sefaköy_ist İstanbul
    İSTANBUL
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 580 82 55
    Şirket Web Sitesi: vi-tasyapi.com
  • saha ve yol beton fabrika içi şap beton benzinlik fırçalı fırçasız betonlar bordur parke kilit taşı Adana
    ADANA
    Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Haziran 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 328 48 24
    Şirket Web Sitesi:
  • Yeni Çarşı Caddesi NO 5/B Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 244 51 63
    Şirket Web Sitesi: www.colakogludekor.com