PVC GEOMEBRAN KEŞAP GİRESUN FİRMALARI

Pvc Geomebran

sektörüne ait

Keşap Giresun firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (AKİF AYDIN)

    Atıfbey mahallesi akadlar cad. No 7/2-B Gaziemir, İzmir
    İZMİR - GAZİEMİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2018 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 251 66 41
    Şirket Web Sitesi: www.arcayapidekorasyon.com
    Arca yapı dekorasyon 1990 yılında fayans, seramik, mermer, karo-mozaik işleri yaparak inşaat sektörüne girmiştir. Yaptığı işlerden dolayı aldığı beğeniler sonucunda her geçen gün sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.
    Günümüzde tüm inşaat faaliyetlerini yapması ile birlikte 2011 yılından beri peyzaj projelendirme ve uygulama sektöründe de yer almaya başlamıştır.
    Arca yapı dekorasyon ikamet etmekte olduğunuz, uzun yıllardır kullandığınız ancak değişme vakti gelen konutlarınızı kaliteli ve sağlıklı uygulama ile yaşanılacak mekanlar haline getirmektedir.
    Yaptığımız işleri açıklamamız gerekirse, binamızın dış işleri (boya, sıva, mantolama ve izolasyon, alüminyum ve pvc doğrama, çatı imalatı, ferforje işleri vb.) ve binamızın iç işleri (mobilya, mutfak dolabı, kapı, banyo tadilatı, komple tadilat, seramik ve doğal taş uygulamaları, boya, alçı, asma tavan, çelik kapı, mutfak tadilatı, cam balkon vb.) kusursuz, sonsuz bir özen ile yapılmaktadır. İddialı ve kendine güvenen yapımızın en büyük nedeni siz değerli müşterilerimizin sonsuz memnuniyetidir.
    Günümüzde insanlar yaşam alanlarında, hayatın stresinden, günün yorgunluğundan kurtulmak ve kaliteli yaşam için peyzaj alanlarına ihtiyaç duymaktadır. Bizde müşterilerimizin sonsuz memnuniyetini devam ettirmek için uzman peyzaj mimarı ve uygulama ekibimiz ile peyzaj projelendirme ve uygulama (otomatik sulama sistemleri, peyzaj aydınlatma sistemleri, hazır rulo çim, peyzaj yapısal uygulamaları, 3 boyutlu görseller vb. ) sektöründeki yerimizi aldık.
    Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin tasarım ve uygulama konusunda size yardımcı olalım.
  • (ÖZCAN KÖSE)

    Gökalp Mahallesi, 58. Bulvar Cad. Topaloğlu Apt. No:14 D:2 Gökalp, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - GÖKALP
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2018 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.542 373 87 47
    Şirket Web Sitesi: www.soylugrupyapi.com
    SOYLU GRUP YAPI, olarak dış cephe mantolama hizmeti başta olmak üzere; su yalıtımı, yangın yalıtımı, çatı ve ses yalıtım hizmeti verilmektedir. Bunların yanında çatı onarımı ve tadilatı, çatı aktarma, yağmur olukları ve yağmur iniş borularının değişimi ve tadilatı, drenaj, mermer uygulama, dış cephe boyama, seramik, fayans, kalebodur uygulamaları gibi birçok faliyetimiz var. Dekorasyon ihtiyacınıza göre farklı olarak da bina veya daire tadilat gibi uygulamalara da yer vermektedir.
  • (GÜVEN GÜNAYDIN)

    Çapanoğlu Mah. 5.Sok. No:12 Merkez, Yozgat
    YOZGAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Mart 2017 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.354 333 31 11
    Şirket Web Sitesi: www.izoprof.com
    İZOPROF Mühendislik sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, uzman ekipler ile son teknoloji ürünleri siz değerli müşterilerimizle paylaşmanın haklı gururunu yaşar. İZOPROF Mühendislik Sprey poliüretan ve Sprey Polyurea konusunda uygulama ve ham madde satışı yapan firmamız kurulduğu ilk günden itibaren kaliteye, müşteri memnuniyetine verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
    İZOPROF Mühendisliğin değişmez prensipleri daima kalite, hizmette garanti, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Yapılan işlerden başarı,güven,sürekliliğin teminatı, dürüstlük ve teknolojik ürünleri uzman ekibiyle çalışan İZOPROF Mühendislik gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir. Kalite Politikamız • Yapmış Olduğumuz işlerdeki kalite asla tesadüf değildir, Akıllı, azimli ve dürüst çalışma gayretinin sonuçudur • Firmamız Her zaman “KALİTEYİ MÜŞTERİ TANIMLAR” ilkesiyle hareket eder. • Doğru ürün, dürüst hizmet müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat ile yaptığımız işte liderlik hedefimizdir. Kurumsal Değerlerimiz • Firma olarak üzerimiz düşen görev ve sorumluluğun bilincindeyiz • Rakiplerimize örnek olma ve onlara saygı göstermekteyiz • Hizmet verdiğimiz her konuda teknolojik ürünler ile konumumuzu güçlendirmek en büyük amacımızdır • Açık ve dürüst iletişim, Müşteri ve firma birlikteliği ile yolumuza devam edeceğiz.
  • Şazibey Mah. İsa Yusuf Alptekin Bul. Elifemazı Apt. Altı No:8/A Onikişubat Merkez, Kahramanmaraş
    KAHRAMANMARAŞ - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.344 221 98 90
    Şirket Web Sitesi: www.zemtazemin.com
    1970 yılında babamız ZAFER TANRITANIR'ın Adana'da kurmuş olduğu firmamızdaki tercübe ile 2008 yılında Kahramanmaraş merkezde ZEMTA ZEMİN olarak firmamızı kurduk.

    Firmamızda; zemin kaplamaları, yalıtım ve özel amaçlı kaplamalar konusunda bölgeye hizmet vernekteyiz.

    Ekiplerimiz ve tecrübelerimiz ile bölgedeki birçok endüstri tesisine zemin kaplamaları, yalıtım ve yapı kimyasalları olarak çözüm sunmaktayız.

    Amacımız; İşini severek müşterilerine doğru malzeme ve uygulama ile uzun vadele çözümler sunmaktır.
  • çakırlar mahalesi Çakırlar, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - ÇAKIRLAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.242 328 25 69
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliurettan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur. YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir. Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir. Selahattin KAÇAN
  • 1443 Sokak No:2/A Tesisat İş Merkezi B Blok Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 433 95 17
    Şirket Web Sitesi: www.sgyapi.com
    1994 tarihinde faaliyetlerine başlamış olan şirketimiz aynı yıl Markem A.Ş. bayisi olmuştur. Daha sonra Markem A.Ş.'nin Saint-Gobain Weber S.A. grubu ile birleşmesinden sonrada Saint Gobain Weber Markem A.Ş.'nin de bayisi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.

    Şirketimiz kurulduğu günden beri her türlü taahhüt işleri ile toptan ve perakende yapı kimyasalları ve inşaat boyaları satışları yapmaktadır.

    Ege bölgesinde her türlü Weber -Markem A.Ş. ürünlerinin en uç noktalara kadar dağıtımını yapan şirketimiz yetişmiş kalifiye elemanlarımız ve gerekli araçlarımız ile hizmeti hem sorunsuz, hem de daha hızlı yapmaktadır.

    Halen İzmir Yeni Halimağa çarşısında Weber -Markem ürünlerinin sergilendiği bir showroom da hizmet vermektedir.

    Genişleme kararı alan şirketimiz 1998 yılında SGH inşaat Ltd. Şti.'ni kurarak taahhüt alanında daha da güçlenmiş, Bundan sonra da büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir.

    Gerekli olan her türlü araçlar ile siparişlere anında cevap veren şirketimiz il dışında kalan bölgelere de daha iyi hizmet verebilmek için mümkün olduğunca hızlı hareket etmektedir.

    Ege bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye çapında da Taahhüt alanında hizmet vermekte olan SGH İnş.Paz.Taah.Tic.Ltd.Şti. ile de her türlü inşaatla ilgili problemlere anında çözüm ekibi olarak hizmet vermekteyiz.

    Gerekli olan her türlü araç, profil iskele, motorlu asma iskele ve mobil iskelemiz ve kalifiyeli ustalarımız ile hızlı ve güvenilir bir şekilde hizmet vermekteyiz.

    Ürünlerimiz
    + Seramik Uygulamaları
    + Dış Cephe Uygulamaları
    + Dış Cephe Isı Yalıtım Uygulamaları
    + İç Cephe Uygulamaları
    + Su Yalıtım Uygulamaları
    + Teknik Uygulamalar
    + Zemin Uygulamaları
  • (METİN TAŞKIN)

    YENİ MAHALLE 2334 SOKAK Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.236 211 51 75
    Şirket Web Sitesi:
    HER TÜRLÜ İNŞAAT MALZEMESİ VE HAFRİYAT İŞLERİ
  • merkez Konuralp, Merkez, Düzce
    DÜZCE - MERKEZ - KONURALP
    Cephe Kaplama, Diğer Sektörler, Endüstriyel Mutfak ve Soğutma Tesisleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ağustos 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 579 66 37
    Şirket Web Sitesi: www.spreytech.com
  • Cumhuriyet Mah Atatürk cd Çınar sok No 2 / c Polatlı, Ankara
    ANKARA - POLATLI
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 622 51 69
    Şirket Web Sitesi: www.ozcanstrafor.com
  • (BİLAL YILDIRIM)

    aynalı çeşme karşısı bafra samsun Bafra, Samsun
    SAMSUN - BAFRA
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.362 542 92 17
    Şirket Web Sitesi: www.sizindekorcunuz.com
  • (FİRUZE DEVRİM)

    E-5 ÜZERİ NO:371 /B CELALİYE Kumburgaz, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - KUMBURGAZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 885 10 36
    Şirket Web Sitesi:
  • (ABDULLAH YAZICI)

    MERKEZ MAH. Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2010 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 634 68 25
    Şirket Web Sitesi: www.nobelicmimarlık.com
  • M.KEMAL CADDESİ 216 SOKAK NO:22 Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Temmuz 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 374 46 40
    Şirket Web Sitesi: www.sancakinsaatemlak.com
  • Şişli, İstanbul
    İSTANBUL - ŞİŞLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 221 56 36
    Şirket Web Sitesi:
  • Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 267 11 67
    Şirket Web Sitesi:
  • Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 452 72 00
    Şirket Web Sitesi: www.hedefim.com
  • Karaköy, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - KARAKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 237 41 50
    Şirket Web Sitesi:
  • Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 330 57 94
    Şirket Web Sitesi: utku-sukar.com
  • Sefaköy, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - SEFAKÖY
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 541 61 38
    Şirket Web Sitesi:
  • Ayşe Kadın Talatpaşa Cad. No:174/B Merkez, Edirne
    EDİRNE - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 225 17 61
    Şirket Web Sitesi: