PERLİT KOZAKLI NEVŞEHİR FİRMALARI

Perlit

sektörüne ait

Kozaklı Nevşehir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (MEHMET ALİ PARTAL)

    Çamlıbel Mahallesi 1 nolu ara sokak No:4 kat:5 Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0536 340 62 97- 0536 592 21 67
    Şirket Web Sitesi: PARTAL YAPI YALITIM Web Sitesini Ziyaret Et
    FİRMAMIZ PARTAL YAPI YALITIM OLARAK RİZEDE ISI YALITIMI, SES YALITIMI, SU YALITIMI, MANTOLAMA, İZOLASYON İŞLERİ YAPMAKTADIR.
    YAPI YALITIM UZMANINIZ ....
  • Alemdağ Caddesi Ihlamurkuyu Mah. Hürmet Sok. No:4 Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 540 67 03
    Şirket Web Sitesi: www.polymexizolasyon.com/
    Fabrika Adres : Tepeören Köyü Boya ve Vernikçiler Sit no:61 Tuzla/ İSTANBUL

    Fabrika Tel: 0216 304 00 55
    Fax :0216 304 00 36

    uretim@polymex.com.tr
    destek@polymex.com.tr

    www.polymex.com.tr

    www.epoksi-zemin-kaplama.com

    www.epoksiy.com

    www.polyureauygula.com

    Yalıtım Zemin kaplama ve Yapıştırıcı Dünyasında uluslar arası standartlarda Yerli Üretim Yapan Tek Öncü Firma: AŞY POLYMEKS KİMYA İNŞ. SAN. TİC.LTD. ŞTİ. 2003 yılında kurulan POLYMEX sektöründe tecrübesi ile Türkiye de izolasyon yapıştırıcı ve zemin kaplama sektöründe üretim yapan öncü firmalardan biridir.

    2004 Yılında arge çalışmalarını geliştirerek İstanbul da kurduğu iki üretim tesisi ile üretime başlamıştır, Türkiye de ilk izolasyon ve yapıştırıcı filtre tutkalı, Protolin, elektrik izolasyon malzemeleri üretimine başlamıştır.

    Bugün Türkiye de uluslar arası standartlarda arge çalışmaların yürütüleceği labaratuvar sistemlerine sahip üretim yapan Orta Doğuda en büyük tesislerden birine sahip Türk firmasıdır.

    Poliüretan izolasyon ve yapıştırıcı sektöründe liderliğini aynı şekilde ilk Türk poliüretan prepolimer üreten firma ünvanı ile Türkiye de farkını ortaya koymuştur.

    Sektöründe lider olan POLYMEX çalışmalarını sürekli yeniledi. Dünyanın birçok ülkesine izolasyon ve yapıştırıcı malzemeleri sürekli olarak ihraç etmektedir .

    Türkiye nin poliüretan ve yapıştırıcı ihtiyacının büyük bir kısmını POLYMEX tarafından karşılanmaktadır .İstanbul da poliüretan propolimer tesisleri aylık olarak 400 tonluk poliüretan yapıştırıcı 600 tonluk poliüretan ve epoksi üretim kapasitesi Tesisi ile mükemmel kaliteli ürün anlayışıyla hizmet sunmaktadır.

    POLYMEX polyurea, polyurea kaplama, sprey poliüretan köpük poliüretan enjeksiyon ürünlerinde de ülkemizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor.

    Ürünlerini geliştirmek için Avrupa’daki partner firmalar ile yapılan eğitim çalışmaları uzman kadrosu ve teknik personeli ile teknolojiyi birleştirerek arge çalışmalarına büyük bir yatırım yapmıştır .Poliüretan bazlı yapıştırıcılar poliüretan esaslı izolasyon ve zemin kaplaması Akrilik bazlı yapıştırıcılar Elektrik izolasyon malzemeleri Filtre tutkalları Epoksi zemin kaplaması sistemleri ve ilk Türk poliüretan pre-polimer ürün yelpazesinde yer almaktadır.

    POLYMEX Türkiye de uluslar arası standartlarda yapmış olduğu her yatırımın karşılığını kaliteli ürün anlayışı ürün ile hayel’lerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

    Ürünler uzman personel tarafından POLYMEX laboratuvarlarında testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Ürünlerin kalite ve kontrolleri yine uzman ekipler tarafından eksiksiz ve kusursuz kalite üretimle gerçekleştiriyor.

    POLYMEX de üretilen Yapıştırıcılar. İzolasyon ve Zemin kaplama malzemeleri yüksek kaliteli ham madde ve en donanıma sahip ekipmanlarla Türkiye ve Dünya pazarına kaliteli ürün sunmaya yeni yatırım planlarıyla başarılarının ve beklentilerinin de ötesine geçmeyi hedeflemektedir.

    POLYMEX İstanbul merkez ofisinde müşterilerine kusursuz hizmet vermeye devam etmektedir. Yaptığı yatırımlar kusursuz hizmet anlayışı ile Yeni açmış olduğumuz GEBZE deki fabrikamızda üretim kapasitesini planları doğrultusunda üretimini artırarak beklentilerin üzerine geçmeyi hedeflemektedir.
  • (KÜRŞAT NERGİZ)

    65/18 SK. NO:14/B Balçova, İzmir
    İZMİR - BALÇOVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 284 08 55
    Şirket Web Sitesi: www.nergizyapimantolama.com
    izmir ve çevresinde 1998 yılından beri uygulama işinde faliyet göstermekte olan firmamız.2006 yılından beri MANTOLAMA KONUSUNDA HİZMET VERMEKDE DİR Boya, mantolama, yalıtım kaba inşaat mermer seramik iç dekorasyon gibi ihtiyaç duyacağınız bir çok alanda hizmet vermekteyiz.
    Halen Narlıderede 300 m2 depolama alanında firmamızın kendisine ait mobil ve güvenli iskele malzeme stoklu depomuz ve merkez balçova uckuyular ofisimizle sizlere hizmet vermekteyiz ceşme urla gaziemir balçova buca vb izmirin ilçelerinde cok sayıda dekoratif çalışmalı refaranslarımız vardır.
    Tecrübeli ekibimizle, size en uygun ve kaliteli hizmeti sunuyoruz.

    Yaptığımız her başarılı işin, bize yeni işler kazandıracağını biliyoruz. Bu yüzden her zaman kaliteli, hesaplı, zamanında iş yapma prensibi ile çalışıyoruz.
  • (ALİ OSMAN BEY)

    Lalapaşa Mah. Çaykara Cad. No:15/A Yakutiye, Erzurum
    ERZURUM - YAKUTİYE
    Dekorasyon İşleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.442 233 05 55
    Şirket Web Sitesi: www.kavakliyapi.com
    Şube Adres: Endüstri Cad. Sanayi Keresteciler Sitesi 7.Sok Yakutiye

    Şube Tel : 0442 235 07 92

    Kavaklı Yapı Sadi Kenan Hakkı Kavaklı Kardeşlerin 1982 Yılında Erzurum Merkez'de Kavaklı Parke İle Ticaret Hayatına Başlamıştır.

    *1989- 2005 yılları Arasında Tokat Organize sanayi'de ahşap Parke Üretimi İçin Tokat İşletmesi Kurulmuştur.

    2004 yılından İtibaren Günün Şartları Gereği Tadilat ve Taahhüt İşleri,Seramik Sektörü,Boya Sektörü gibi İnşaat Sektörünün Lokomotif İşlerinde Faaliyetlerimiz Başlamıştır.

    2013 Yılı İtibarı İle Konut İnşat Sektöründe Faaliyetlerimiz Başlamıştır.
    Kavaklı Yapı 2016 Yılı İtibarı İle Erzurum,Samsun ve Tokatta Ticari Olarak Varlık Göstermektedir.

    SADİ-KENAN-HAKKI KAVAKLI Kardeşlerin İş Prensipleri ,Ahlakı ve Müşteri Memnuniyeti Esasına Bağlı Ticaret Modelini Esas Alan İkinci Nesil Sadi Kavaklı Liderliğinde Kavaklı Yapı Malzemeleri San ve Ticaret LTD ŞTİ Ticaret Hayatlarına Devam Etmektedir.
  • (KAZIM ÜNLÜ)

    milli egemenli bul ertug sit no12 Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.342 336 00 17
    Şirket Web Sitesi: www.antepizolasyon.com
    2001 den bu yana Gaziantep ten güneydoguya hizmet vermekte olup güven esaslı hizmet vermekteviz
  • (YAHYA KAYA)

    Cevatpaşa Mah Pirireis Cad No:59/8 Merkez, Çanakkale
    ÇANAKKALE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.531 992 50 53
    Şirket Web Sitesi:
    19 YILDIR BU SEKTÖRDE HİZMET VERMEKTEYIZ.
    DIŞ CEPHE MANTOLAMA İŞLERİ 60 AYA VARAN TAKSİTLERLE YAPILIR. KULANMIŞ OLDUĞUMUZ MALZEME VE İŞCİLİK , 5 YIL FİRMAMIZ GARANTİSİ ALTNDADIR.10 YIL RENK SOLMAMA GARANTİMİZ VARDIR. İSTEĞE BAĞLI OLARAK ENERJİ KİMLİK BELGESİ DE VERMEKTEYİZ.DIŞ VE İÇ CEPHE ISI YALITIM VE MANTOLAMA İŞLERİNDE 19 YILDIR HİZMET VERMEKTEYİZ. ŞEHRİMİZİN MİMARİ YAPISINA UYGUN OLARAK DEKORATİF DIŞ CEPHE ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİNİ VE UYGULAMASINI YAPMAKTAYIZ. MÜŞTERİLERİMİZİN BÜTÇELERİNE GÖRE ÖDEME PLANI HAZIRLAMAKTAYIZ.PRENSİPLERİMİZ KALİTE, GÜVEN,ARZU EDİLEN MARKA ÜRÜNÜ KULLANARAK,İSTENİLEN SÜREDE VE UYGUN FİYATA ÇANAKKALELİ EKİBİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE SUNMAKTAYIZ..
  • alsancak mah 2201 cad no 12/A etimesgut Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Kasım 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 243 06 04
    Şirket Web Sitesi: www.gayeyalitim.com
    gayeyalitiminşaat
  • ŞEKER MAHALLESİ 1417 SOKAK NO:5/7 İZOSER RESİDANS ERYAMAN Eryaman, Etimesgut, Ankara
    ANKARA - ETİMESGUT - ERYAMAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 220 51 60
    Şirket Web Sitesi: www.efeunal.com
    EFE ÜNAL İnşaat; koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle inşaat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir . 21.yüzyılın gelişen yapı teknolojisi ışığında ,değişken tüm beklentilere en doğru çözümlerle yanıt üreten kuruluşumuz kalite ve uzmanlığa verdiği öneme paralel olarak bilimsel bakış açısı ile,sürekli kendini yenileyen,gelişen bir organizasyon olmayı kendine ilke edinmiştir.

    Vizyonumuz:
    Kalite bilinciyle ve yaratıcı çözümlerimizle yaşanan hayata değer katmak ve zamanında projelerimizi tamamlayıp müşterimizin yatırımını en efektif şekilde kullanarak müşterilerin, tedarikçilerin ve çalışanlarının yaşam kalitesiniartırmaktır.

    Misyonumuz:
    Her geçen gün gelişmekte olan şirketimizi sektörde lider pozisyona getirmek ve bu pozisyonu devam ettirmektir. Bunun için amacımız müşterilerin beklentileri doğrultusunda en kaliteli ürün ve hizmeti zamanında kendi markamızla sunmak, nitelikli, çağdaş ve yarını yansıtan yapıları tasarlamak, hayata geçirmek ve bu sayede yapı sektöründe yeniliklerin öncüsü ve uygulayıcısı olmaktır.

    Kurum Değerlerimiz:
    Dürüstlük
    Ödünsüz kalite politikası
    Yüzde yüz müşteri memnuniyeti
    Finansal istikrar ve güçlü sermaye yapısını sürdürme
    İş güvenliği ve işçi sağlığı için riskleri en aza indirerek sıfır iş kazası hedefi ile çalışmak
    Çevre kirliliğini önlemeye duyarlı olmak ve uygulanabilir önleyici tedbirler almak ve yaşadığımız çevreye verilen olumsuz etkileri en az seviyeye indirmek, doğal kaynakları israf etmeden kullanmak
    Yeni inşaat teknolojilerine açık olmak, takip etmek ve sürekli yenilenmeye önem vermek
    Risk yönetimi kapsamında, inşaat yatırımlarımız çerçevesinde inşaat alanı ve devam eden inşaat yapılarımızla alakalı tüm riskleri teminat altına almak
    Firma karlılığını sağlama temel amacı yanında, müşterilerimizin, çalışanlarımızın, bölgemizin ve ülkemizin ortak çıkarlarını göz önünde tutarak faydalı hizmetlerde bulunma hedefinde olmak.
  • (UYGAR KARADENİZ)

    Uğur Mumcu Mah. 4019 / 7 sok. no:14-A eserkent Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.505 471 24 50
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır.

    Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

    İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır.

    Firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

    Misyonumuz ;

    Müşterisine Deger Verir Ve Saygı Duyar
    Verdiği Hizmetin Tam Sorumluluğunu Taşır
    Müşterisiyle Devamlı Hızlı Ve Sağlıklı İlişkiler Kurar
    Müşterisine Verdiği Hizmette Hem Tedbirli Hem İş Bitiricidir
    Hizmette Kaliteden Asla Taviz Vermez

    Vizyonumuz ;

    Hiç Bir Kaynağı İsraf Etmez, Modern Tasarruf İlkesine Uyar
    İş Ve Toplum Ahlakı Kurallarına Titizlikle Uyar
    Personelin Çalışkan, Dürüst, Uyumlu, Ahlakli ve Yaratıci Olmasına Özen Gösterir
  • Ülkü Mah. 774 Sokak No:23 Konak İzmir İkiçeşmelik, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - İKİÇEŞMELİK
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 142 28 84
    Şirket Web Sitesi: www.izmiryapikarot.com/
    Konusunda uzman çalışanlarımız ile izmide yapılarda en son teknoloji makinalarımız ile beton delme, beton kesme, beton kırma, güçlendirme, zemin kaplamaları, Çimento ve Epoksi enjeksiyonu, Montaj ve Ankraj sistemleri konularında ekonomik çözümler ile sizlerleyiz.
  • Abdurrahmangazi Mah. Belediye Cad. Dağıstan Sok. No:14 Dük:16/A Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 589 92 99
    Şirket Web Sitesi: www.noktabeton.com
    FİRMAMIZIN HİZMETLERİ
    POLİCON ISI VE SES İZOLASYONLU HAFİF BETON
    CELLMAX HÜCRESEL HAFİF BETON,
    ISI SES VE YANGIN YALITIMLI CELLUBOR
    SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK
    POLYUREA SU İZOLASYONU
    Nokta Beton Sistemleri olarak; ürün ve hizmet kalitesinin ötesinde çalışmalarımız, müşterimiz ve tedarikçilerimiz başta olmak üzere bütün paydaşlarımızı kapsayan, üretim ve kalite kontrol süreçlerini bir bütün olarak gören genel bir yaklaşımdır. Sektöre teknoloji ve kapasite açısından katkıda bulunmayı kurumsal bir sorumluluk olarak gören Nokta Beton Sistemleri, üretim ve yönetim süreçlerindeki kaliteyi arttırmak için teknoloji ve çağın gerektirdiği tüm yenilikleri izler ve uygular. Deprem riski altında bulunan ülkemizde inşaat malzemelerinin üretim ve uygulama kalitesinin hayati önem taşıdığı gerçeğinden hareketle, ilgili uluslararası standartlarımızın ve gerektirdiği teknik yeterliliği en üst seviyede sağlamak ve bunu sürekli kılmak, üründe kalite anlayışımızın temelini oluşturmaktadır.
  • selamet 2. cevizli cd. no 61 Gülbahçe, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - GÜLBAHÇE
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 888 00 40
    Şirket Web Sitesi: www.evtadilatbursa.com
    poliüretan köpük kaplama ISI SU SES İZOLASYONU
    dış cephe ,teras,temel,etermit çatı POLİÜRETAN KAPLAMA
    Kaliteli hizmet ve uzman kadrosuyla evinize usta dokunuşlar sağlar.
    Anahtar teslim işlerle A’dan Z’ye bütün evinizi dekor ediyoruz.
    Her cebe uygun ekonomik çözümler sağlıyoruz.
    Her türlü tadilat sorununa çözüm üretiyoruz.
    Önceliğimiz her zaman ve her koşulda müşteri memnuniyetidir.
  • (OSMAN YANMAZ - ROHAT ÖZER)

    Gemlik, Bursa
    BURSA - GEMLİK
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 000 00 00
    Şirket Web Sitesi:
    Şirketimiz 1983 yılında şahış firması olarak kurulmuş olup, 1990 yılında mehmet güney serhat savas , aslan rader aile şirketi ortaklığı ile Limited Şirket olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Yıllardan beri özellikle problemleri büyük olan yerleşik binalarda dış cephe ısı yalıtımı, mantolama, boya ve çatı onarımlarında göstermiş olduğu performans ve başarıdan aldığı cesaret ile uzman kadrosu, teknik elemanları ile çok daha iyi çok daha ekonomik şekilde hizmet vermeye devam etmektedir. Teklif, bilgi, müşavirlik, ölçü ve yönetim toplantılarınıza katılmamız tamamen ücretsiz olup, daha geniş bilgi için güney yapıı arayarak hemen teklif isteyebilir, sorunlarınızı güney yapı ile çözebilirsiniz.
  • Fatih Sultan Mah. Ögretmenler Cad. No:169 Derince, Kocaeli
    KOCAELİ - DERİNCE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.262 229 48 48
    Şirket Web Sitesi: www.lidersovedekorasyon.com
    LİDER SÖVE DEKORASYON
    Güçlü teknik kadromuz ile yenilikçi, dinamik, verimli, güvenilir bir takım ruhu anlayışında; kalite, zamanındalık ve müşteri memnuniyeti ilkelerinden taviz vermeden dünya standartlarına uygun olarak optimal fiyatlarla ve mümkün olduğunca çok istihdam yaratarak çevremize hizmet sunmaktayız.
    Müşteri memnuniyetini arttırmaya yönelik, müşterilerimizin mevcut ve gelecekteki beklentilerini karşılayacak biçimde, tüm çalışanlarımızın aktif görev aldığı bir takım ruhu ile teknolojik gelişmelere göre kendimizi yeniliyor; siz değerli müşterilerimiz ve bölgemizin gelişimi için durmaksızın çalışıyoruz.
    FİRMAMIZ KOCAELİNDE SÖVE , SIVA, ALÇI, BOYA, MANTOLAMA, ÇATI YALITIMI MALZEME SATIŞ VE UYGULAMA YAPMAKTADIR.
  • 46/19 SOK NO 57 /2 Üçkuyular, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ÜÇKUYULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 224 92 46
    Şirket Web Sitesi: essizinsaat.com
    İZMİR DE SES İZOLASYONUNDA EN GÜVENİLİR ADRES
  • pirireis cad.no:7 antalya merkez Bahçelievler, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - BAHÇELİEVLER
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ağustos 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 476 92 71
    Şirket Web Sitesi: www.resulogullariinsaat.com
  • (MEHMET SAMEN)

    YEDİŞEHİTLER MAHALLESİ 107.CADDE NO:62 Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.246 218 26 62
    Şirket Web Sitesi: www.dursamboya.com
  • GÜL SK NO 4 Çatalçam, Merkez, Samsun
    SAMSUN - MERKEZ - ÇATALÇAM
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (BEYTULLAH SAĞ)

    BORAN PLAZA NO:3-AK GIDA ÇARŞISI Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 459 00 69
    Şirket Web Sitesi: www.indeksgroup.com.tr
  • (RECEP ÖZÇETİN)

    FATİH CAD. NO:5/A Veli Baba, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - VELİ BABA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.533 245 41 48
    Şirket Web Sitesi: www.globeyalitim.com