PARKE DÖŞEME TUT ADIYAMAN FİRMALARI

Parke döşeme

sektörüne ait

Tut Adıyaman firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Fatih Sultan Mehmet Cd. Tonoğlu Plaza N:3 K:4 Kavacık, Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ - KAVACIK
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Yangın Söndürme ve Önleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 308 62 27
    Şirket Web Sitesi: www.ozahsap.com.tr
    Bizim için ağaç, bir sanat olmasının yanında bir yaşam biçimidir. 1972 yılında firmamızı kuran Kemal Usta’nın (Öz) dediği gibi, her ağacın bir öyküsü vardır. Firmamız 1972’den beri ağaçların öyküsünü yazmaktadır. Bu arada Kemal Usta’nın da öyküsünü yazanlar olmuştur. Kurucu ustamızın ağaçlarla olan öyküsünün anlatıldığı “Her Ağaç Bir Düş Görür Ölürken” adlı öykü, 2002 TESK (Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu) Öykü yarışmasında ödül alarak, “En Güzel Esnaf ve Sanatkâr Öyküleri” kitabında yayınlanmıştır.
    Biz biliyoruz ki Kemal Öz, yaşamını bu sanata adayarak en güzel öyküyü yazmıştır. Onun, “İnandığın gibi yaşayacaksın, yaptığın iş senin ömrün olacak” düsturu, firmamızı büyüten temel manevi ilke olmuştur.

    Firmamızın da bir öyküsü vardır.

    1972 yılında kurucumuz Kemal Öz Edirnekapı'da ÖZ KARDEŞLER AĞAÇ TORNA ATÖLYESİ’ni kurar. Daha sonra bu işi ilerletmek için kendi tornalarını, yine kendi yaptığı merdivenlerde kullanmaya başlar ve böylece merdiven sektörüne girmiş olur.
    1981 yılında atölye Üsküdar Selmani Pak Caddesi’ne taşınır. Üsküdar Kemal Öz için gerçek bir tecrübe ve biriktirme alanı olacaktır. Seçkin bir torna ustası olan ustamız merdiven alanında da aranan bir isim olmaya başlar. Üsküdar yalnızca iş tecrübesinin derinleştiği bir alan değildir; insan ilişkileri de birikmeye başlar. Öz Ahşap’la özdeşleşen insana güven, dürüstlük ve iş ahlakı, kaynağını Üsküdar’da örülen sağlam dostluklardan alır.
    1997 yılında ALİ ÖZ 'ün üniversite sonrası katılımından sonra firmanın ismi ÖZ AHŞAP MERDİVEN olarak değiştirilmiş ve hedeflerini geliştirerek, ürün ve hizmetteki kalitesiyle kısa zamanda büyümüştür. 1970’lerin sayılı tornacılarından olan Kemal Öz, bin bir emek vererek kurduğu atölyenin büyük bir firma haline geldiğini ve sektörde güvenilirliğiyle aranan bir “marka” olduğunu görmüştür.

    Atölyemizde teslim edilen her iş başka bir işi, başka projeleri getirerek Öz Ahşap'ı merdiven sektöründe önemli bir noktaya taşımıştır. Artık sektöründe tanınan bir firma olduğundan her projede Öz Ahşap akla gelir olmuştur. Proje detayları ve müşteri memnuniyetine önem vererek Türkiye ve yurtdışında geniş bir müşteri portföyünü oluşturmayı başarmıştır. Günümüz koşullarında sürekli gelişime inanan firmamız, her geçen gün bitirdiği projeler ve uygulamalarla daha çok müşteriye hitap etmektedir. Özel yapım korkuluklar, kavisli küpeşteler, dış mekan küpeşteler, demir merdivenler, konsol veya uçan merdivenler, profil merdivenler, ahşap taşıyıcılı merdivenler ve dekoratif ferforje konusunda uzmanlaşmış, herhangi bir projeye hizmet vermeye hazır imalat ve montaj atölyesiyiz. 45 yılı aşkın bir süredir Türkiye'de 81 ile hizmet veriyoruz ve yaptığımız tüm işlerin garantisini veriyoruz.
    Öz Ahşap sadece bir marka değil, eviniz için bir yaşam stilidir..
  • (SERDAL KESKİN)

    Dilmen Mahallesi Mimar Sinan CD. NO:3 Erenler / Sakarya Erenler, Sakarya
    SAKARYA - ERENLER
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.264 241 78 17
    Şirket Web Sitesi: sermirainsaat.com
    Sermira İnşaat olarak Sakarya’da ve çevre illerde yaptığımız baskı beton uygulamaları ile yüzlerce zemine dekoratif baskılar uygulayarak eşsiz bir görünüm kazandırdık. baskı beton denilince ilk akla gelen firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Siz de mekanınızın , bahçenizin zeminine dekoratif baskı beton uygulaması yaptırmak isterseniz bize ulaşabilir, baskı beton uygulaması hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Sakarya baskı beton. Baskı beton sakarya.
    http://sermirainsaat.com/hizmetlerimiz/sakarya-baski-beton-dekoratif-beton-desenli-beton/
    Firmamız sektöründeki boşlukları ve çağ dışı hizmet zihniyetini ortadan kaldırmak için kurulmuştur.
    Misyonumuz müşteri memnuniyetini ön planda tutmak,kaliteli hizmet vermek,teknolojik ekipman ve malzeme kullanarak günümüz teknolojisini müşterilerimize hizmet olarak sunmaktır.
    Vizyonumuz kurumsallıkla birlikte tüm birimlerimizde mükemmelliği yakalamak idari ve teknik kadromuzla birlikte AR-GE çalışmalarımızı sürdürmek ve uyguladığımız tüm hizmetlerde yeni formatlar oluşturmaktır. Sermira İnşaat ve Zemin Kaplama birimlerinde uzman kadrolar oluşturmuş bir İstanbul firması olduğu halde Türkiye genelinde hizmet vermeyi sürdürmektedir.
  • Peker Mah. 1704 Sk. No:9/A-12 Şehzadeler/MANİSA Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.236 232 45 05
    Şirket Web Sitesi: www.dogusagrup.com.tr
    Sizlere;
    Firmamız, DOĞU-SA GRUP YALITIM İNŞAAT GAYRİMENKUL İTHALATİHRACAT LTD.ŞTİ. Türkiye’de yaptığımız yalıtımda zirve bir ürün; THERMOCOOLS “kaplama malzemesi’ nin tanıtımın da bulunacağız.“Sürdürülebilir kaynakların doğru kullanılması konusunda atılabilecek en doğru adım , enerjinin doğru kullanılmasıdır.Bunun ancak doğru malzeme ve doğru yalıtım ile mümkün olabileceğidir.” Yola çıkarken belirlediğimiz Dünya görüşümüzle.. Vereceğimiz bilgilerle umarım sizlere faydalı oluruz .. Malzememiz yalıtım kaplaması olduğundan, yalıtımın tanımlanması ve yalıtımda kullanılan ürünlerin bilinmesinde fayda olacağı kanısındayız.
    Firmamız,2009 yılında Nasa’nın uzay teknolojisinde kullandığı, Nano Teknoloji kullanılarak ürettiği aynı zamanda çevreci ve bina koruyucu yalıtım ve izolasyon malzemeleriyle , ısı , su ve ses yalıtımı sektöründe faaliyetine başlamıştır. Firmamız, Ankara genel merkezli olup DOĞU-SA GRUP YALITIM İNŞAAT GAYRİMENKUL İTHALATİHRACAT LTD.ŞTİ. adı altında İZMİR/MANİSA ANA BAYİSİ VE EGE BÖLGE TEMSİLCİSİ‘dir.
    İzolasyon sektörünün yenilikçi, deneyimli, usta ekipmanlara ve işçiliğe sahip olan firmamızın amaçladıgı ilke; iç cephe, dış cephe, çatı, bina temeli, tarihi binalar, havuz, gemi-yat, ahşap koruma, sanayii boru hatları, fabrika ve spor salonları zeminleri, soğuk hava depoları, çiftlik ve tahıl siloları, otopark ve saklama depoları gibi bir çok alana hitap eden, gösterdigi uygulama kalitesiyle ve performansıyla siz değerli müsterilerimize mutluluk huzur ve rahatlık verici aynı zamanda tasarruflarına destek veren çözümler sunmaktır.
    Başarımızı malzeme satışı değil, uzun vadeli garanti kapsamında sadece uygulayıcı olarak sürdüren, çalışanlarının, iş ortaklarının ve en büyük hedefinin müşterilerinin memnuniyeti olduğunu kendisine ilke edinen, sektörünün tartışmasız lideri olmayı amaçlayan bir firmayız…
  • (ABDURRAHİM)

    Camivasat Mahallesi.İnönü Caddesi.9.Sokak NO:16/B Edremit, Balıkesir
    BALIKESİR - EDREMİT
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.266 374 26 17
    Şirket Web Sitesi: www.maysadekor.com
    duvar kağıdı,laminant parke,stor perde,zebra perde,dikey perde,stropiyer,duvarda duvara döşeme halı,mantolama,iç ve dış cephe boya,alçı,alçıpan,asma tavan sistemleri,cephe kaplama ürünleri satış ve uygulamasını profesyonel olarak yapmaktayız.
  • Dudullu OSB. Kadosan oto sanayi sitesi L blok No:6 Esenşehir, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - ESENŞEHİR
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 526 11 52
    Şirket Web Sitesi: www.zebratrafik.com.tr
  • (HÜSEYİN ÇELİK)

    MELİH GÖKÇEK BULVARI 564.SOKAK NO:46-48 İVEDİK Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Temmuz 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 395 81 74
    Şirket Web Sitesi: www.celikbeton.com
  • (NECMETTİN)

    ATATÜRK MAH HÜRRİYET CADDESİ Halkalı Toplu Konutlar, Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE - HALKALI TOPLU KONUTLAR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 641 79 60
    Şirket Web Sitesi: www.bademlerzemin.com
  • Altınvadi cad. no:12/A Narlıdere, İzmir
    İZMİR - NARLIDERE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Aralık 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 239 84 20
    Şirket Web Sitesi: www.vipparke.com
  • (TURGAY OLCAY)

    1920.cadde no:31 Beysuvillakent sitesi Beysukent, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BEYSUKENT
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Haziran 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 235 99 51
    Şirket Web Sitesi: www.dekarthavuz.com
  • (MEHMET SEZGİN)

    Y.BEYAZIT MAH. RENKLER SOK. NO:3 (SİVAS CAD. BÜYÜK BEĞENDİK YANI) KAYSERİ Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.352 224 46 09
    Şirket Web Sitesi: www.adopen.com.tr
  • Ulus, Beşiktaş, İstanbul
    İSTANBUL - BEŞİKTAŞ - ULUS
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 287 09 36
    Şirket Web Sitesi:
  • Beykoz, İstanbul
    İSTANBUL - BEYKOZ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 425 14 47
    Şirket Web Sitesi: www.klober.com
  • Üsküdar, İstanbul
    İSTANBUL - ÜSKÜDAR
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 472 17 39
    Şirket Web Sitesi: www.globaltek.com.tr
  • Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 399 26 41
    Şirket Web Sitesi:
  • (YÜCEL AKGÜN)

    Hadımköy yolu atatürk san.bölg.75.yıl cad no:110 Hadımköy, Büyükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - BÜYÜKÇEKMECE - HADIMKÖY
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2008 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 771 21 00
    Şirket Web Sitesi: www.areazemin.com
  • TİFLİS CAD. 43/4 YILDIZ ÇANKAYA ANKARA Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Yazılım ve Teknik Destek, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2008 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 440 59 99
    Şirket Web Sitesi: www.fayproje.com
  • (Cengiz Özlü)

    Bağdat Cad.no:177/1 Selamiçeşme Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 348 22 47
    Şirket Web Sitesi:
  • 8789. Sok. No:45 Balatçık Çiğli, İzmir
    İZMİR - ÇİĞLİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 376 47 58
    Şirket Web Sitesi:
  • Talatpaşa Cad. No:25 Gültepe Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 282 46 81
    Şirket Web Sitesi:
  • Mega Center C52/492 Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2007 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 652 59 91
    Şirket Web Sitesi: