OTEL, MOTEL, PANSİYON İNCESU KAYSERİ FİRMALARI

Otel, Motel, Pansiyon

sektörüne ait

İncesu Kayseri firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Anadolu Sanayi Hisartepe Sokak No: 64-68 Selçuklu KONYA Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Diğer Sektörler, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2017 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.332 249 05 85
    Şirket Web Sitesi: www.goksanprefabrik.net
    GÖKSAN;Konyada Prefabrik ev,Prefabrik villa,deprem konteyneri,Konya konteynır, bağevi konteynır, konteynır fiyatları, prefabrik konut,bağevi konteynır,şantiye konteynır,inşaat konteynır,deprem evi,deprem konteynır,satılık konteynır,prefabrik ev fiyatları,satılık prefabrik ev,prefabrik evlerin fiyatları,prefabrık ev fıyatları,prefabrik villa modelleri,prefabrik fiyatları,çelik prefabrik,prefabrik evler ve fiyatları,prefabrik konut fiyatları,prefabrik ev firmaları,,prefabrik ev resimleri,prefabrik konut,prefabrik ev yapımı,prefabrik firmaları,prefabrik ev projeleri,prefabrık evler,prefabrik evler fiyatları,satılık prefabrik evler,prefabrık ev,prefabrik şantiye binaları,prefabrik villa fiyatları,prefabrik konutlar,prefabrik villa fiyatlar,prefabrık yapı,satılık prefabrik ev,prefabrik büfe,prefabrik ahır,ucuz prefabrik ev fiyatları,hazır prefabrik evler,prefabrik dubleks evler,prefabrik ev fiyatı,prefabrik villa evler,çelik prefabrik ev fiyatları,prefabrik depo,konteynır ev fiyatları,konteynır ev,konteynır evler,konteynır imalatı
  • Mehmet Akif Mah. Şahinbey Cad. Asma Sok. No:4/4 Çekmeköy Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 640 07 77
    Şirket Web Sitesi: www.partneryonetim.com
    İnsanların taleplerine ve yaşam tarzlarına uygun yapılan farklı mimari yapılara sahip konut üretimleri sayesinde, inşaat sektörü büyük bir ivme ile ekonomik kalkınmanın lokomotifi durumuna gelmiştir. Konutların çeşitliliğinin artması, akıllı binalar ve yeşil sertifikalı modern ve teknoloji ağırlıklı yapılar beraberinde profesyonel bir yönetimi de gerekli kılmıştır. Firmamız profesyonel yönetimi gerektiren site, residence, plaza ve AVM’lerin yer alacağı arazinin etüdü ve fizibilitesi ile proje danışmanlığı, aidat ve diğer gelirlerin toplanması ve takibi, finansman yönetimi, kiracı ilişkileri, portföy yönetimi, güvenlik, temizlik, teknik bakım ve onarım, concierge hizmetleri gibi pek çok birimiyle entegre tesis yönetimi hizmeti sunmaktadırlar.
    Toplumun barınma ihtiyacını karşılamak için üretilen konutlar, yaşanılan sosyo-ekonomik gelişmeler doğrultusunda artık güvenli bir çevre sunması, dayanıklılığı ve sosyal imkanları ile yaşam alanı olarak seçilmesinde farklı alternatifler sunmaktadır.
    Bugün herhangi bir gazeteyi açtığınızda hem arka kapakta hem de iç sayfalarda pek çok yeni konut projesinin reklamını görmeniz mümkün. Peki bu projeleri birbirinden farklı kılan nedir? Pazarlama avantajı olarak neyi kullanıyorlar? Örneğin;
    a) Metro istasyonuna yürüme mesafesinde,
    b) Sağlık kuruluşlarının yakınında,
    c) Havaalanına yakın,
    d) Site içerisinde kafeteryalar,
    e) Alışveriş mağazaları,
    f) Açık ve kapalı havuz kullanım imkanı,
    g) Fitness, sauna, hamam alanları,
    h) Sergi salonları,
    i) Terastaki ortak alanda manzara keyfi,
    j) Çocuklara özel oyun alanları,
    k) Concierge hizmetleri
    vb. pek çok örnekler verebiliriz. Peki, binanızın altında yer alan alışveriş mağazaları ve kafeteryaların teknik şartnamelerini kim hazırlayacak? Havalandırma veya yangın söndürme sistemindeki ufak bir aksaklık yukarıda konutu bulunan yüzlerce insanın hayatını tehlikeye sokmayacak mı?
    Açık-kapalı havuz ve spor alanlarının bakımı, temizliği, mantar ve diğer hastalıkların oluşumunun engellenmesi için nasıl bir hizmet sağlanacak? Bu alanların bakımını ve yönetimini kim yapacak?
    Bünyemizde izolasyon ve çatı tamircisinden, asansörcüsüne, tesisatçıdan, elektrikçiye, avukatından deprem araştırma firmasına, bahçe peyzajından, güvenliğe, işletme hukuk, halkla ilişkiler, vb. alanlarında uzmanlaşmış kişileri çalıştıran firmamız sorunların hızlı çözümünü sağlamayı görev edinmiştir. Ayrıca hizmeti bir bina için değil, birçok bina için alarak, pazarlık konusunda hizmet ve malların daha ekonomik alımında etkin rol üstlenmiştir.
    Konutların çeşitliliğinin artması, pek çok hizmet biriminin de gelişmesini ve bu olanakların sürdürülebilir olmasının önemini ortaya koymaktadır. Çünkü konutlarda hayat başladıktan sonra faaliyete geçirilemeyen veya sağlıklı işletilemeyen sosyal alanlar ve aktiviteler, etkin olmayan bir yönetim konutların değerini düşürecek ve inşaat firmasına karşı olan tutumları olumsuz yönde etkileyecektir.
    Çözüm ortağı olabiliriz.
    Bizimle iletişime geçebilirsiniz…
  • (AHMET KONUŞ)

    13 MART MAH. 41 SK. PARK FLORYA 2 A4 ARTUKLU/MARDİN Yenişehir, Merkez, Mardin
    MARDİN - MERKEZ - YENİŞEHİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 559 64 34
    Şirket Web Sitesi: www.matedin.com
    Matedin.com
    Matedin, e-ticaret sektöründe faaliyet göstermek üzere, Ekim 2016da kuruldu. Matedin, başta Mardin ili olmak üzere Türkiyede mevcut olan şehirlerde bulunan en kaliteli ürünleri yerinden seçerek milyonlarca müşteriyle buluşturan açık pazar platformu "matedin.com"u açtı.
  • (SONER KIZILGÖZ)

    Dikmen Caddesi Ece Sokak No:3/B Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 479 31 21
    Şirket Web Sitesi: www.ankara-nakliyat.info
    1993 Yılında Ankara Çankayada kurulan Aslanlar Nakliyat, içi mobilya kaplı kapalı çelik kasalı kamyonlarıyla profesyonellik anlayışı içerisinde ki personelleriyle şehir içi ve şehirler arası nakliyat hizmetini asansörlü, sigortalı, garantili şekilde siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir.
  • (OSMAN)

    bağcılar,güngören Güneştepe, Güngören, İstanbul
    İSTANBUL - GÜNGÖREN - GÜNEŞTEPE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 462 23 97
    Şirket Web Sitesi: ecabagcilarservisi.com/
    istanbul avrupa yakası kombi klima beyz a,eşya servislermiz vardır
  • (BURAK MUTLU)

    Pınarbaşı mahallesi yaşar kemal caddesi 129/5 Sincan Ankara Organize San. Böl., Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN - ORGANİZE SAN. BÖL.
    Diğer Sektörler, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 264 46 04
    Şirket Web Sitesi: ankaralaminatparke.blogspot.com.tr/
    Ankara ve ilçelerinde laminat parke satışı ve uygulamasında faaliyet gösteren firmamız sizlere ekonomik fiyatlar sunmaya devam ediyor.
  • Cumhuriyet Mah. 1258. Sk No:14 Osmangazi -BURSA Adalet, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ADALET
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Eylül 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.538 247 18 42
    Şirket Web Sitesi: www.dadpomsondaj.com
    DADPOM SONDAJ;sondaj işleri,su kuyusu açılması Bursa,jeotermal sondaj Bursa,su kuyusuna dalgıç ve milli pompa takılması Bursa,dalgıç motoru montaj edilmesi Bursa,su kuyusundan dalgıç ve milli pompa sökülmesi Bursa,yeraltında su arama işi Bursa,içme suyu ve tarım sulama suyunu sondaj yaparak çıkarma ile su kuyusu açma Bursa, dalgıç pompa bursa,dalgıç pompa sökülmesi bursa,dalgıç pompa montajı bursa,su kuyusu temizlenmesi,sondaj su kuyusu temizliği,sondaj su kuyusu dalgıç pompa montajı ve sökülmesi,sondaj su kuyusu açılması, Bursada sondaj firmaları,bursada sondaj firması,bursa sondaj firmaları,bursa sondaj firması,bursada sondajcı,bursa sondajcıları,bursada su sondajı,bursa su sondaj firmaları,Sondajcı Bursa,Bursada Sondaj,sondaj Bursa,Bursa sondaj firması,Bursa Sondaj,su sondaj firması Bursa,su sondaj firmaları Bursa,su sondajı Bursa,sondaj işletmeciliği Bursa,kuyulardan su çıkarılması Bursa,
  • (HÜSEYİN ÇATALKAYA)

    F.Çakmak Mh. Muhammed İkbal Cd. No:63 Karatay - KONYA Hayıroğlu, Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY - HAYIROĞLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.533 566 38 05
    Şirket Web Sitesi: www.konyaforkliftkiralik.com
    KONFORMAK;Konya kiralık forklift,forklift kiralama Konya,kiralık forklift Konya,konya forklift kiralama,konya forklift kaldırma,konya forklift firmaları,konya forklift istifleme makineleri,2 el forklift,forklift kiralama fiyatları,kiralık forklift fiyatları,Konya Forklift Kiralama firmaları,forlift kiralayan,ucuz kiralık forklift,haftalık kiralık forklift,günlük kiralık forklift,forkliftci Konya,Konyada forklift kiralama,konyada kiralık forklift,kiralık Konya forklift istifleme makinası,kiralık istifleme makinası Konya,Konya kiralık istifleme makinası,
  • Aslım Sanayi Funda Sok. 8.Blok No:3\A Hayıroğlu, Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY - HAYIROĞLU
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 342 70 98
    Şirket Web Sitesi: www.marketrafi.org
    MODİRAF;kuyumcu ve kuaför dekorasyon,eczane dekorasyon,eczane rafı,gözlükçü dekorasyon,gözlükçü rafı,ayakkabı mağaza rafı,parfümeri dekorasyonu,parfümeri rafı,züccaciye mağaza dekorasyonu,petrol market ve yapı market rafları,hırdavat ve depolama rafları,mutfak dolabı,banyo dolabı,raf sistemleri,raf modelleri,panel raf ,raf ve raf sistemleri,bankolar,market rafları,bijuteri raf sistemleri, mağaza rafları, ahşap mağaza rafı fiyatı fiyatları, ahşap bakkal rafı,metal market rafı,market rafları,
  • (SERKAN)

    MERKEZ MAH. TÜRKGÜCÜ SOK. NO:10/1 Yenibosna, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - YENİBOSNA
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 652 61 62
    Şirket Web Sitesi: www.aykaservis.com
    klima servisi; ayka servis, istanbul tüm bölge ve semtlerinde kurumsal anlamda sektörde lider, uzman , deneyimli ve tecrübeli kadrosuyla , en kısa sürede en iyi hizmeti verebilmek adına siz değerli müşterilerimize hizmet verkmekteyiz,
  • Ağaç İşleri San Yunuseli Sok No:20 Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 251 19 56
    Şirket Web Sitesi: www.ranua.com.tr/
  • UGUR MUMCU MAH.2107 SK NO:63 KAT:1 D:1 ESKİ EDİRNE ASFALTI ONUR MARKET ÜSTÜ Sultangazi, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANGAZİ
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 476 95 14
    Şirket Web Sitesi:
  • Osmanağa Mah. Halitağa Cad. Galerium İşm. No-22 Osman Ağa, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - OSMAN AĞA
    Diğer Sektörler, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Yazılım ve Teknik Destek,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 422 61 12
    Şirket Web Sitesi:
  • (RAMAZAN TEMURTAŞ)

    FEVZİ ÇAKMAK MH. 10586 SK. NO: 8 Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Diğer Sektörler, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ağustos 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.332 342 28 36
    Şirket Web Sitesi:
  • Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Kemalpaşa, İzmir
    İZMİR - KEMALPAŞA
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 878 28 05
    Şirket Web Sitesi: www.verimplastik.com.tr
  • K.S.S.N.22 Gemlik, Bursa
    BURSA - GEMLİK
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • (İSMAİL BEY)

    K.S.S.30.Blk.N.41 Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
  • 700 SOK. NO.5 AKINCILAR,BUCA-İZMİR TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 264 08 95
    Şirket Web Sitesi:
  • ŞEHİT NEVRES BLV. NO :3 KAT4/401 35210 ALCANCAK-İZMİR-TÜRKİYE İzmir
    İZMİR
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.232 464 27 87
    Şirket Web Sitesi:
  • Kayapa San.Böl. Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER
    Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.224 493 24 62
    Şirket Web Sitesi: