OLUKLU SAC ARSİN TRABZON FİRMALARI

Oluklu sac

sektörüne ait

Arsin Trabzon firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (İBRAHİM HALİL DALGACIOĞLU)

    Yeşilevler Mahallesi 140 Nolu Cadde No:162/A Şahinbey, Gaziantep
    GAZİANTEP - ŞAHİNBEY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0532 569 70 42
    Şirket Web Sitesi: İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT Web Sitesini Ziyaret Et
    www.ideguneyinsaat.com

    Firmamız 2013 Yılında İnşaat Taahhüt, Müteahhitlik alanlarında hizmet vermek için Gaziantep'te kurulan firmamız GÜNEY İNŞAAT TAAHHÜT günümüze kadar sektöründe ismine yakışır adımlar atmıştır.
    Zamanla firmamız büyüyerek İBRAHİM DALGACIOĞLU İNŞAAT adını almıştır.
    Firmamızın günümüzdeki hizmet alanları ve başlıca faaliyetleri;
    * Müteahhitlik
    * İnşaat Taşeronluğu
    * İnşaat Tadilatı
    * Dekorasyon
    * Mantolama
    * Endüstriyel zemin uygulama
    Firmamız, taahhüt ettiği işlerde sözleşme şartlarını tam ve zamanında yerine getirmesi ile müşterileri tarafından tercih edilen firma haline gelmiştir. Müşteri odaklılık olarak ta tanımlanan bu özelliği sayesinde kurumsal kimliğe sahip firmaları sürekli müşteri kitlesi içine almıştır.
    Firmamız, hedeflerine ve taahhütlerine ulaşmak için kaliteyi her zaman ön planda tutan bir çalışma disiplinine sahip olup zaman içinde bilgi, insan, finansman, üretim ve hizmet kaynaklarını geliştirmiştir.
    inşaat, tadilat, dekorasyon, müteahhitlik, gayrimenkul, taşeronluk hizmetleri, kaba inşaat taşeronu, mantolama sistemleri, yapı malzemeleri, duvar kağıdı, mutfak dekorasyonu, çatı dekorasyon, alçıpan, asma tavan, bölme duvar, resmi kurum tadilat inşaat işleri, mutfak tezgahı, mutfak, banyo, ofis tadilat, şap işleri, üst yapı inşaatları, villa, yap-sat inşaat, yer döşeme sistemleri, pvc-parke, yer-duvar seramik-fayans, yer-duvar granit-mermer, yüzme havuz inşaatı, alüminyum, kapı-pencere (ahşap), kanal, karo döşeme, merdiven korkuluk, fayans, granit seramik, duvar kaplama, dış cephe yalıtım mantolama, fabrika inşaatı, fabrika saha betonu, daire tadilatı, emlak işleri, bağ evi, köy evi yapımı, anahtar teslimi inşaat, anahtar teslimi daire tadilatı, prefabrik bağ evi yapımı, ince inşaat taşeronu, parke altı şapı, çelik çatı yapımı, alt yapı taşeronu, villa tadilatı, kalıp, demir taşeronu, çatı, çelik konstrüksiyon, bahçe çevre düzenleme, endüstriyel zemin uygulama, bağ evi havuzu, şap işçiliği, pvc yer kaplama, restorasyon, saha betonu, çatı tadilatı, cam balkon, banyo dolabı yapımı, banyo tadilat, banyo dekorasyonu, komple inşaat yapımı, mağaza tadilatı, mimarlık.bahçe düzenleme, panel çit, mimari tasarım uygulama, cephe giydirme alüminyum, american siding, demir çelik işleri, demir doğrama, ferforje uygulama, daire içi yıkım, alçı sıva, bahçe evi, dükkan tadilatı, duvar yıkımı, iç mekan tadilatı, ince işlerin malzemeli yapımı, inşaat-tesisat malzemeleri, çelik kapı, cam kapı, pvc pencere, bahçe korkuluk, bahçe duvarı yapımı, beton, demir işçiliği, daire karşılığı inşaat, epoksi filiz ekim, parapet perde, demir, kalıp işçiliği, iskele kalıp sistemleri, pvc kapı ve pencere sistemleri, gaziantep mantolama firmaları,
  • (SALİM KARABULUT)

    Karacaoğlan Mah. Mimoza Cad. No:21 Z03 Karacaoğlan, Yüreğir, Adana
    ADANA - YÜREĞİR - KARACAOĞLAN
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.555 173 88 84
    Şirket Web Sitesi:
    Karabulut izolasyon olarak 10 yil garantili su yalıtımıyla hizmetinizdeyiz.
  • Hürriyet Mah. Adnan Kahveci Cad. Dalyan Sok. No:17 Yakacık, Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL - YAKACIK
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 452 77 32
    Şirket Web Sitesi: www.ozturkkontrplak.com
    Firmamız 2005 yılında İstanbul Anadolu yakası Kartal Yakacık semtinde kurulmuş olup faaliyet alanları içerisinde; Marin Kontrplak, Kontraplak, Osb, Plywood, Kayın Marin Kontrplak, Kavak Kontrplak, Su Kontrası, Huş marin Kontrplak, Ekopan, Ecowood, Çam Marin Kontrplak, Filmli Kontrplak, Filmsiz Kontrplak, Filmli Plywood, Filmsiz Plywood, Esnek Kontrplak, Kereste ve diğer Kontrplak ürün çeşitlerinin toptan ve perakende satışını yapmaktadır. Yurt dışı Kontrplak Fabrikaları bayiliklerimiz bulunmaktadır. En iyi çözüm ve en iyi fiyatları firmamızda bulabilirsiniz.

    Firmamızda Kontraplak fiyatları, kontrplak çeşitleri, su kontrası, su kontrası fiyatları, kavak kontrplak fiyatları, çam, kayın, huş, eğzotik, kontrplak, beton kontrplak, marin kontraplak, çeşitleri, teknik detayları, ebatları, kullanım alanları, ölçüleri ve ayrıca plywood, plywood fiyatları ve kullanım alanlarını ekopan ve ecowood ürünleri hakkında fiyat ve kullanım alanlarını bulabilirsiniz.

    Amacımız en kaliteli malzemeyi en kısa zamanda müşterimizin hizmetine sunmaktır.

    Bu bağlamda firmamızın çalışmaları daha kaliteli ve daha hesaplı malzemeyi tüketicinin hizmetine sunma ilkesiyle devam etmektir.
    www.ozturkkontrplak.com
  • 5844 SOKAK NO:2 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 253 90 31
    Şirket Web Sitesi: www.demtasyapi.com.tr
    DEMTAŞ Türkiye de VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ (DIŞ CEPHE KAPLAMA) konusunda faaliyet gösteren ilk firmalardan birisidir. Ege Serbest Bölgesi-Gaziemir adresinde başlamış olduğu Ticari Hayatına Eski Aydın Yolu Üzeri, 5844 Sok. No: 2 Karabağlar - İZMİR Adresinde devam etmektedir. Şirketimizin Uygulamasını Yaptığı işlerden bazıları aşağıdaki gibidir.

    AMERİKAN SİDİNG Dış Cephe Kaplama Sistemleri
    Dış Cephe Mantolama Sistemleri - XPS, EPS VE TAŞ YÜNÜ
    Çelik Çatı Yapımı ve Çatı Kaplama Sistemleri
    Her Türlü Binanın iç ve Dış Dekorasyonu ile Bina Tadilatları
    Sprey poliüretan ısı, poliürea su yalıtım sistemleri Faaliyet Alanını İnşaat olarak belirlemiş olan şirketimiz İnşaat işleri ile ilgili her konuda çalışmalar yapmaktadır.

    Ege Bölgesinde en Fazla VİNİL SİDİNG DIŞ CEPHE KAPLAMASI yaparak kendine haklı bir yer edinmiş olan firmamız; bir çok Çelik Konstrüksiyon Çatı İmalat ve Montajı, Çatı Kaplaması, Mantolama sistemleri alanında da uygulamalar yapmıştır.

    Türkiye de son 15 yıldır uygulanmakta olan AMERİKAN SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile MANTOLAMA SİSTEMLERİ şirketimizin ana konularından biri olup bu konuda gerek eğitimli ekipleri, gerekse idari kadrosu ile kendi alanında haklı bir unvana sahiptir. Kuruluşundan bu yana 1500’ün üzerinde Villa ve evin, 250’nin üzerinde Apartmanın, İki Üniversite’nin (Pamukkale Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi'nin tüm blokları) 10’un üzerinde Otelin Dış cephe Kaplamasını VİNİL SİDİNG YALI BASKI SİSTEMLERİ ile kaplamış bulunmaktayız.

    Uygulama sahasında olduğumuz her işte öncelikli hedefimiz MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve işin devamlılığıdır. İyi ve kaliteli yapılan bir işin şirketimiz için devamlılık içeren bir kazanç olduğu ana prensibimizdir.

    Şirketimiz Kuruluşundan bu yana uygulama sahasında olduğu her işi en iyi şekilde yaparak standartlarını sürekli yükseltmeye özen göstermiş ve yaptığı her işte TOPLAM KALİTE ANLAYIŞI VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'Nİ kendisine hedef seçmiştir.

    Yapmakta olduğumuz her işte kendimizi sürekli yenilemekte, teknolojinin sunduğu tüm imkanları kullanarak takip etmekte ve ekiplerimizi sürekli bu yönde eğitime tabi tutmaktayız.
  • (ESAT ENGİN)

    Beyazşehir Mahallesi Koçkaya Caddesi Işık Apt Kat:3/9 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.536 893 43 58
    Şirket Web Sitesi: www.engincatiizolasyon.com
    Engin Çatı izolasyon firması olarak, güvenilir işinde profosyonel olarak hizmet veren bir firmadır.
    Hizmet anlayışımız, yüzde yüz müşteri memnuniyeti ,birinci sınıf kalite ekonomik fiyat garantisi ve geri döşümsüz anahtar teslim garantisi sunmaktadır.
  • Ulaş OSB Mah.Asfalt Boyu Küme Evler No:15/A Çobançeşme, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - ÇOBANÇEŞME
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.212 655 52 02
    Şirket Web Sitesi: www.mekatronik.com
    makine imalatı ve çelik konstrüksiyon, tesisat, tank imalatı ve montajı, basınçlı kaplar, soğutucular, silolar, siklon imalatları, kalıp imalatları, inşaat,alt yapı,ısı-ses izolasyonları ve teknik izolasyon uygulamaları, havalandırma, çatı ve cephe kaplama işleri ile asma tavan ve bölme duvar uygulamaları konusunda hizmet vermekteyiz.
  • (BARBAROS DOGUZ)

    Üç Pınar caddesi 11/B Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.536 920 07 38
    Şirket Web Sitesi:
    İÇ YAPI
    Alçı
    Alçıpan
    Asma tavan
    Bölme duvar
    Kartonpiyer
    Boya
    Duvar kağıdı
    Fayans
    Kalebodur
    Mermer
    Parke
    Demir doğrama
    Elektrik Su ve Kombi Tesisatı
    DIŞ YAPI
    Çatı aktarma
    Sıfır Çatı
    Isı Su ve Ses yalıtımı
    Teras kapama
    Dış Çephe Çephe Komple Tadilat Montalama
    Eski iş yeri daire ve binaların İç dış Komple tadilatı
    Dekor ve tasarım Yapımı
    Çevre Düzenlemesi
    Kişiye özel türkiyenin her yerine Müstakil ev Villa Tripleks vb. Yapımı
    İç mekan ve dış mekan yapıları A-Z ye Anahtar teslim tadilatları kısa sürede yapılır
    Dekorasyon ve tadilat bizim işimiz
    Profesyonellik ve Uzman Kadroyla En İnce ve Kaliteli Hizmet Bir Telefon Kadar Yakınınız da ..
  • Billur sok. 79/4 K.Esat 100. Yıl, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - 100. YIL
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Mayıs 2015 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 418 18 37
    Şirket Web Sitesi: www.piriltivizyon.com
    Zemin kaplama sektöründe yenilikçi bir firma olarak Surfloor Sıvı zemin karoları Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız. Uluslararası alanlarda yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde özellikle iç mimarların tasarımlarımların da Surfloor ve Startonight dekoratif ürünlerini tercih ettikleri gözlemlenmiştir. Surfloor tüketicisine yenilikçi konsept sıvı zemin karosu ve Startonight ise yenilikçi konsept ışıklı ürün yelpazesinde hizmet vermektedir.

    Ürün: M+ Sıvı Zemin Karosu, renkli yer karosu & PırıltıVizyon SURFLOOR Türkiye Distribütörü
    Açıklama
    Tabanı beyaz ve transparan olarak 2 çeşittir. Tabanı beyaz sıvı karo düz zemin olan heryere uygulanabilir. Transparan sıvı karo ise karkas üzerine uygulanır. Transparan ışık geçirdiği için disko pisti ve bar deskinde uygulanabilir.Dekoratif sıvı zemin, hayal gücünüzün üstünde bir görünüm sağlar. Sıvı yer karosu dinamik zeminde en yüksek teknolojidir. Akışkan sıvı adımlarınız ile birlikte hareket eder. Yepyeni bir görsel efekt ile dinamik bir duygu sağlar.
    Uygulama Talimatı
    *Sızdırmazlığı % 100 olarak kanıtlanmıştır.
    *3D entegre teknoloji uygulanmıştır.
    Güvenlik
    *Kozmetik sıvıdır ve çevre dostudur.
    Darbe direnci: 3,71kg / m2
    Aşınma Dayanımı
    *3,5mm ultra kalın bir tabakadır. Çizilme ve aşınmaya oldukça dirençlidir.
    Yangın Dayanımı
    *EN 13501-1 : 2007 BF1 – S1
    Ölçüler
    50CMX50CM
    Kalınlık
    5,5 MM
    Uygulanabilirlik
    Otel lobby, bar, disko, mini klüp, eğlenceli mekanlar, restoran, çocuk oyun alanı, ev, villa dekorasyon, vb…
  • SIRAKAPILAR MAHALLESİ MİMAR SİNAN CAD. NO : 50 / c Pamukkale, Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ - PAMUKKALE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.258 261 52 22
    Şirket Web Sitesi: www.nisayapi.com.tr
    YAPILARINIZA DEĞER KATIYORUZ....
  • (ABDURRAHMAN ATALAY)

    m kemal mah ziya gökalp cad no 9/19/A Yenikent, Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN - YENİKENT
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2015 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 277 58 72
    Şirket Web Sitesi:
    firmamızda işlerimiz itinalıdır iş alanımız betopan cephe kaplama, sıding cephe, matolama cephe iç dekorasyon, prekas Amerikan çatı yağmur inişleri dekoratif yapay taş
  • Akıncılar Mah. Muttalip Sokak A-1 Blok Altı No:1/F Sızma, Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU - SIZMA
    Çatı Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.535 852 25 73
    Şirket Web Sitesi: www.konyabinayikimi.com
    EREN YIKIM; Konya yıkım,bina yıkımı,yıkım firması,yıkım firmaları,Konya hafriyat,konyada hafriyat,Konya hafriyat firması firmaları,Konya kiralık kepçe,kiralık iş makinası,kiralık eskavatör,kiralık dozer,hafriyat firması,hafriyat şirketi,Konya kiralık kepçe,kiralık iş makinası,toprak taşıma Konya,moloz kaldırma moloz taşıma Konya,
  • (CEYHUN YANAR)

    Alacam sk 13/C A. ayracancı çankaya ankara Cinnah, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - CİNNAH
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.031 468 35 41
    Şirket Web Sitesi: www.atacati.com
  • (YAŞAR BEY)

    ALINTERİ BULVARI NO:168 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 385 91 12
    Şirket Web Sitesi: www.intermo.net
  • (FATİH TOPCUOĞLU)

    karatay sanayi nefis sokak no 6 Karatay, Konya
    KONYA - KARATAY
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 237 36 35
    Şirket Web Sitesi: enyalitim.com
  • (CAFER GÜL)

    sanayi a blok no 14 Ereğli, Zonguldak
    ZONGULDAK - EREĞLİ
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.372 319 15 35
    Şirket Web Sitesi:
  • (HAMDİ AKIN)

    NAMIK KEMAL CAD. NO:29/5 Doğu, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - DOĞU
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 491 22 14
    Şirket Web Sitesi: www.kenetlisistem.com
  • (MUSA ÇAKIR)

    yenisakarya cad. No:196 Erenler, Sakarya
    SAKARYA - ERENLER
    Çatı Kaplama, Diğer Sektörler, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Eylül 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.264 241 07 06
    Şirket Web Sitesi: www.enderoluk.com
  • (AHMET AYAZ)

    sanayi çarşısı 4.blok no.11 afyonkarahisar Merkez, Afyon
    AFYON - MERKEZ
    Çatı Kaplama, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.272 216 16 26
    Şirket Web Sitesi:
  • (OKTAY LAÇİN)

    SERÇEÖNÜ MH.AHMET PAŞA CD.PINAR PASAJI NO 22 KAT2/202 Kocasinan, Kayseri
    KAYSERİ - KOCASİNAN
    Çatı Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Nisan 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.352 231 47 37
    Şirket Web Sitesi: www.akdenizpanel.com
  • (MERT SARIÖZLÜ)

    Hudut Cad. no.24/b Yeşilbağlar-Pendik / İstanbul Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 596 37 46
    Şirket Web Sitesi: www.mertplast.com
    Mert Plastik 2008 yılından bu yana şeffaf çatı malzemeleri sektöründe üretimlerine devam etmektedir. Galvaniz (saç) oluklu levhalar , Trapez oluklu levhalar , Onduline oluklu levhalar, Eternit oluklu levhalar ve Düz ışıklı levhalar ürünlerinin bazı çeşitleridir. Ürünleri detaylı incelemek , bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen www.mertplast.com adresini ziyaret ediniz..