MANTOLAMA SİSTEMLERİ GÖLKÖY ORDU FİRMALARI

Mantolama sistemleri

sektörüne ait

Gölköy Ordu firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (KÜRŞAT NERGİZ)

    65/18 SK. NO:14/B Balçova, İzmir
    İZMİR - BALÇOVA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.232 284 08 55
    Şirket Web Sitesi: www.nergizyapimantolama.com
    izmir ve çevresinde 1998 yılından beri uygulama işinde faliyet göstermekte olan firmamız.2006 yılından beri MANTOLAMA KONUSUNDA HİZMET VERMEKDE DİR Boya, mantolama, yalıtım kaba inşaat mermer seramik iç dekorasyon gibi ihtiyaç duyacağınız bir çok alanda hizmet vermekteyiz.
    Halen Narlıderede 300 m2 depolama alanında firmamızın kendisine ait mobil ve güvenli iskele malzeme stoklu depomuz ve merkez balçova uckuyular ofisimizle sizlere hizmet vermekteyiz ceşme urla gaziemir balçova buca vb izmirin ilçelerinde cok sayıda dekoratif çalışmalı refaranslarımız vardır.
    Tecrübeli ekibimizle, size en uygun ve kaliteli hizmeti sunuyoruz.

    Yaptığımız her başarılı işin, bize yeni işler kazandıracağını biliyoruz. Bu yüzden her zaman kaliteli, hesaplı, zamanında iş yapma prensibi ile çalışıyoruz.
  • (ENGİN AKTÜRK)

    Beşkavaklar Mah.Ş.Kemal Işıldak Sokağı No.77/1 Bolu Merkez, Bolu
    BOLU - MERKEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.374 270 10 27
    Şirket Web Sitesi: www.easporinsaat.com
    Bolu Yalıtım Hizmetleri ve Bolu Yalıtım Malzemeleri Binayı ve içerisindeki varlıkları ses, su, nem, sıcak ve soğuğa karşı korumak için alınan önlemlere yalıtım hizmetlerinizde Bolu EA SPOR İnşaat Olarak Yanınızdayız. Ücretsiz Fiyat Tespiti ve Teklif Verme, Uzman Kadro ve Ekipmanlar, İskele Kiralama ve Kiralık İskele Hizmetleri ile Yalıtımlar Çok Daha Kolay ve Çok Daha Ucuz. Sitemizden Yada İletişim Numaralarımızdan Bize Ulaşabilir ve Yalıtım - Dış Cephe - İnşaat - Boya ve Kiralık İskele Hizmetlerimizden Faydalanabilirsiniz.
  • (SERKAN AKBAL)

    Antalya Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Temmuz 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.533 561 79 75
    Şirket Web Sitesi: https://www.sentaysu.com
    İzolasyon sektörü içerisinde sürekli kendimizi yenileyerek müşterilerimize her zaman daha kaliteli hizmet verme çabası içinde olup müşteri memnuniyetini de önemsemekteyiz. Sentay İzolasyon olarak öncül amacımız severek ve büyük bir heyecanla yaptığımız işimiz ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verip aynı zamanda müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır. Firmamızın başarılı olmasında en büyük pay siz değerli müşterilerimize aittir.
    Misyonumuz,
    Sentay İzolasyon olarak, çalıştığımız tüm alanlarda Türkiye’ye uygun en yeni ve en ekonomik teknolojileri getirmek ve kullanıcıların hizmetine sunmak. Bunu yaparken de müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, etik ve ahlaki değerler ışığında, kaliteden ödün vermeden satışlarımızı arttırmak, gelişme ve iyileşme faaliyetlerini sürekli kılarak örnek bir kuruluş olmaktır.
    Vizyonumuz,
    Çalışma arkadaşlarımızın seçimi ve eğitimi ile temelleri atılmış olan firmamızı, geçmişteki başarılarımızdan esinlenerek daha iyiye ve daima ileriye taşımak, çağdaş Türkiye’mizde içinde yer aldığımız sektörde örnek ve önder bir kuruluş olarak varlığımızı sürdürmek vizyonumuzdur.
  • (KORHAN SİRLİ)

    alınteri bulvarı no:130 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Mayıs 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 310 68 94
    Şirket Web Sitesi: www.tevfikkarahan.com.tr
    Tevfik KARAHAN ortaklığı kurulduğu 1954 yılından bu yana dile kolay 61 yıldır sizlerle...
  • Siyavuşpaşa mahallesi Çitlenbik sokak No:19 Siyavuşpaşa, Bahçelievler, İstanbul
    İSTANBUL - BAHÇELİEVLER - SİYAVUŞPAŞA
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 554 05 55
    Şirket Web Sitesi: www.tekdez.com/
    Tekdez inşaat ve yapı sektöründe hizmet vermektedir. Türkiye genelinde izolasyon, yalıtım ve su deposu temizliği hizmet verir.
  • ANTALYA MERKEZ MAHALESİ Bademağacı, Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ - BADEMAĞACI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Nisan 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.531 356 47 44
    Şirket Web Sitesi: www.spreypoliuretan-kopuk.com
    YAPISAN İZOLASYON, çalışmalarına Mersin’de başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran geniş bir ürün ve hizmet çeşitliliğine sahip olmuştur. YAPISAN İZOLASYON, teknik kadroları ile Türkiye çapında satış ve garantili uygulama hizmetleri vermektedir. Kaliteli uygulama ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. TÜM İŞLERİMİZ GARANTİLİDİR, MEMNUN KALINMADIĞI TAKTİRDE PARA İADESİ MEVCUTTUR. İşte bu nedenle Türkiye’de izolasyon anlayışında yeni bir çığır açmış bulunmaktayız. Biz vatandaşların paralarının boşa gitmesini engellemeliyiz. En önemlisi yaralarınızı pansumanla değil kökünden iyileştirmeliyiz. Her şeye rağmen tercih sizindir.
  • AKDENİZ / MERSİN Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.324 235 33 32
    Şirket Web Sitesi: www.andacyapi.com
    karolam asmatavan ,asma tavan , vinil kaplı alçıpan , akustik alçıpan, akustik alçı karo , taşyünü asmatavan , metal asmatavan, clipin tavan, plastik asmatavan, alçıpan , alçıpan profilleri, proff asmatavan,ters tavan, proff ceiling, alüminyum asmatavan , layon , layin
  • (İDRİS ÖZDEMİR)

    muradiye mah ofic cad no 16 Çarşı, Ceyhan, Adana
    ADANA - CEYHAN - ÇARŞI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 19 Mart 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.322 613 55 51
    Şirket Web Sitesi: ceyhandekoras.wix.com/ceyhanadekoras
    mantolama dekoratif cephe asma tavan alçı boya iç diş boya tum asma tavan lar tum detay
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz. Bu itibarla birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancı taşımaktayız.
    Firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzun yıllardır hazır beton sektöründe ‘’Keklik Hazır Beton’’ ünvanı altında hizmet vermekteydi. 2013 yılında Ticari şartlar gereği sektör değiştirme kararı alınarak, firma satışı yapıldı ve 2014 yılında yeni bir yapılanma ile FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanı ile tekrar hizmet vermeye başladık. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek, temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzman kadrosu ile 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri ihtihaçlarınıza cevap vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ilke edinerek yola çıkan firmamız, faaliyette bulunduğu 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri hizmetlerinde, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
    Vizyonumuz

    İnsan hayatının kalitesini artırmak ve kolaylaştırmak için çıktığımız bu yolda, ürün ve hizmet sunduğumuz sektörde her zaman en iyisi olacağız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, güven, saygı ve sevgi çerçevesinde her zaman en iyi hizmeti verebilmek ve müşterilerimizin memnuniyetini korumak ana hedefimiz olacaktır. Çağımızın yeniliklerini takip ederek, dünya standartlarında bir şirket olarak; her zaman kendimizi, ürünlerimizi ve sizlere verdiğimiz hizmeti geliştireceğiz. Profesyonelliği, işimizi yönetirken gerekli ön çalışmayı yapmak, işimizle ilgili kendimizi sürekli eğitmek, geliştirmek ve bilgilerimizi çözüm ortaklarımızla paylaşmak olarak tanımlıyoruz. En önemli sermayemiz müşteri memnuniyetimizdir. Mutlu müşteriler ancak işinden keyif alan, birbirinin gelişimlerine destek olan çalışanlar sayesinde yaratılabilir.
    Buna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz.
    Misyonumuz
    Yenilikçi, müşterisine hizmet vermekten zevk alan, alternatifler sunan ekibimizle uzun yıllar bu sektörde yer almayı planlamaktayız.

    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • GÖZTEPE 34 SOKAK NO 0034 Karabağlar, İzmir
    İZMİR - KARABAĞLAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2014 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.533 086 97 14
    Şirket Web Sitesi: sesizolasyonizmir.com
    egede izolasyon malzeme temin noktası
  • (ERDİNÇ ŞENGÜL)

    MEVLANA MAH. NAMIK KEMAL CAD. NO :51/C Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.216 660 10 58
    Şirket Web Sitesi: www.karmek.com.tr
    Şengül Klima & Havalandırma olarak 2001 yılından bu güne edindiğimiz tecrübe ve bilgi birikimlerimizle KARMEK çatısı altında 2014 yılından itibaren sizlere en iyi hizmeti verebilmenin çabası içerisindeyiz. Seçkin bir referans listesine sahip olan firmamız kaliteli işçiliği ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektördeki yerini her geçen gün biraz daha sağlamlaştırmakta ve yükseltmektedir.
    Kalite, güven, uygulanabilirlik ve yenilikçiliği sürekli müşteri memnuniyeti ile birlikte kendine amaç olarak seçmiştir.
    KARMEK , Soğutma, havalandırma üniteleri başta olmak üzere, filtre sistemleri olarak ahşap ürünleri ve mobilya sanayisinde kullanılan toz toplama, toz emme, talaş toplama, filtreleme, pnömatik taşıma, siklon, silolama, fan tasarımı sistemlerini tecrübeli teknik kadrosu avantajı ile gerçekleştirir.
  • Bakımyurdu caddesi no.108/A İstiklal, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - İSTİKLAL
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    YAŞAM İNŞAAT TAAHHÜT TİCARET UYGULAMA
  • (MUSTAFA ÇAKIR)

    Sanayii Sitesi No:123/23 Tepebaşı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - TEPEBAŞI
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.535 765 00 03
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ 1989YILINDA KURULMUŞ OLUP ÇELİK KONTRÜKSİYON FABRİKA DEPO AVM HAFİF ÇELİK EVLER ÜZERİNE İŞLER YAPMAKTADIR
  • SUSUZ MAH.DEMPA SAN.SİT.3793 CAD.NO:10-12 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Diğer Sektörler, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 802 00 20
    Şirket Web Sitesi: www.dmrjeotermal.com.tr
    DMR JEOTERMAL , dünyada ki gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek ,
    ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak amacı ile bu sektördeki deneyimli
    kadrosuyla Ankara’da hizmete başlamıştır.

    Ülkemizde seracılıkta , merkezi ısıtma sistemlerinde , termal kaynaklı su
    kullanılan işletme ve otellerde ve daha bir çok endüstriyel tesislerde ki
    ön izolasyonlu boru ve ek parça ihtiyacını karşılamak amacı ile kurulmuş
    olan firmamız, kalitesi ile sektöründe öncü olmayı hedeflemektedir.
  • Yeni Mahalle 6214 sk. Ceyhan yolu üzeri büyük Toptancılar sitesi (25. Blok) no:14 Sarıçam /ADANA Sarıçam, Adana
    ADANA - SARIÇAM
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 346 22 44
    Şirket Web Sitesi: www.catiser.com.tr
    Firmamız 1985 yılından beri bölgede Pazarlama ve satış süreçlerindeki iyi niyetli , güvenilir yapısıyla sektördeki liderliğini yıllardır korumaktadır.
  • (GÖKHAN ATILGAN)

    Öveçler Mah.1324.Cadde 15/4 Öveçler, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - ÖVEÇLER
    Cephe Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.031 472 18 20
    Şirket Web Sitesi: www.atilganmuhendislik.com
  • (ÖZGÜN ELMALI)

    17 Eylül Mahallesi . Atatürk Caddesi No 87. Bandırma, Balıkesir
    BALIKESİR - BANDIRMA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.266 715 28 18
    Şirket Web Sitesi:
  • (HALİM İŞYAR)

    Hacı İsa Mah. Mumcu Sk. No: 15/4 Urla, İzmir
    İZMİR - URLA
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 754 19 79
    Şirket Web Sitesi: www.mirainsaat.net
  • (ABDURRAHMAN GÜRBÜZ)

    64004sk.Alganlar Sitesi C BlokNo:24/C Kurtuluş, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - KURTULUŞ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.322 456 04 14
    Şirket Web Sitesi:
  • akbelen bulvarı mezarlık yolu üzeri Toroslar, Mersin
    MERSİN - TOROSLAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 8 Eylül 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 320 57 54
    Şirket Web Sitesi: www.ankaraiz.com