LAMİNANT PARKE KULUNCAK MALATYA FİRMALARI

Laminant parke

sektörüne ait

Kuluncak Malatya firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Cevizli Dere Cad. 1239.Sok 4/10 Balgat, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - BALGAT
    Diğer Sektörler, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2016 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.zaferyol.com
    ZAFER YOL İNŞAAT MİMARLIK MADENCİLİK

    Zafer PALA öncülüğünde kurulan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti. güçlü ve tecrübeli kadrosu ile sizlere hizmetin en iyisini vermeyi kendine prensip edinmiştir.
    Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti. kurulduğu günden bugüne, inşaa ettiği yüksek standartlardaki yapılar ile inşaat sektöründe adından söz ettiren bir firma haline gelmiştir.
    İnşaat sektörüne ülkemizdeki faaliyetleriyle adım atan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., sürekli değişim ve gelişim göstererek yeni projelerle yoluna sağlam ve güvenilir adımlarla devam etmektedir.
    Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., bununla da sınırlı kalmayıp madencilik, inşaat malzemeleri, hafriyat ve lojistik sektörlerinde de yer almaktadır.
    Gerçekleştirdiği inşaat, restorasyon ve yol yapımı projeleri ile ülkemizin yenilenen mimarisine artı değerler katmaktadır. Sunduğu inşaat kalitesiyle yatırımlarını konutta değerlendirmek isteyenlere en doğru seçimleri sunmaktadır. Ayrıca konut projelerinin yanında ticari projelere de imza atan Zafer Yol İnşaat Mimarlık Madencilik Ltd. Şti., yatırımlarını ticari alanda değerlendirmek isteyenlerin de ilk tercih ettiği firmalar arasında yer almaktadır. Kültürümüzün mirası olan tarihi köprü, han, hamam, medrese, cami, külliye, kervansaray, bedesten gibi tarihi eserleri aslına uygun bir şekilde restore etmektedir. Güçlü makine parkı ile inşaat tecrübesini birleştirerek alt yapı, kanal, kanalizasyon ve yol yapım işleri yapmaktadır.
  • (İSMAİL ÇAVDAR)

    ÜNSAL MAHALLESİ Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 784 56 06
    Şirket Web Sitesi:
    HER TÜRLÜ ALTYAPI-PİSSU BORU DÖŞEME VE TADİLAT KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME İŞLERİ, TEMELDEN ÇATIYA TAMİRAT İŞLERİ YAPMAKTAYIZ...
  • İvedik Cad. No:644/B Yahyalar Camii Karşısı İvedik Köyü, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - İVEDİK KÖYÜ
    İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.538 523 50 69
    Şirket Web Sitesi: www.elmastasmermer.com
    Elmastaş Mermer Granit olarak, 23 yıllık tecrübeyle Ankara Yuva Mahallesinde, hizmet vermekteyiz.
    Elmastaş Mermer Granit olarak siz değerli müşterilerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunmaktayız.
    Bize uğramadan fiyatlarımızı görmeden mermer işi yaptırmayın.
  • FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAM ÇALIŞMASI DURDURULMUŞTUR Mezitli, Mersin
    MERSİN - MEZİTLİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    MERSİNDE EKO KREDİ İLE MANTOLAMA BANKA KREDİSİ İLE İNŞAAT İŞLERİ.
    PARKE-DUVAR KAĞIDI VE ANAHTAR TESLİMİ İŞLERİ...
  • Fatih Mah. Doğan Araslı Cad. .No:123 Ulgar İş merkezi K:7/63 Esenyurt, İstanbul
    İSTANBUL - ESENYURT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Haziran 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 596 53 65
    Şirket Web Sitesi: www.atlaszemin.com
    Atlas Zemin Market olarak 2005 yılından bu günlere alanında uzman kadrosu ile müşterilerine kaliteli ve sağlıklı hizmet vermektedir. Malzeme kalitesi kadar önemli olan diğer bir husus da uygulama kalitesidir. Uygulamalarda en iyi sonuca ulaşabilmek için zamanı iyi değerlendirebilmek ve çalışma programındaki titizlik ve temizlik içerisinde yapmak çok önemlidir.
    Geniş ürün yelpazesine sahip olan firmamız, PVC zemin kaplamaları, laminat parke, lamine parke, homojen ve heterojen yer döşemeleri, karo halılar, duvar kağıdı ve spor saha zemin kaplamaları alanlarında hizmet vermektedir.
    Firmamız için en önemli unsur Müşteri Memnuniyetidir. Müşteri memnuniyetinin sadece satış ile değil, satış sonrası uygulama kalitesinde mükemmelliği sağlayarak mümkün olduğunun bilincindeyiz. Yapı ve zemin kaplama ürünlerimizin tümü kaliteli, dayanıklı ve firma tarafından garantilidir.
    MİSYONUMUZ
    Sektörümüzdeki yeniliklerin takipçisi olarak, kalitemizden ödün vermeden,en yeni ürünleri en kısa zamanda müşterilerimize sunmak ve müşteri memnuniyeti oluşturmak en büyük hedefimizdi
    VİZYONUMUZ
    Vizyonumuz Güvenilirlik ve kalite ilkelerinden vazgeçmeden, müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçlarını esas alarak, kendi doğrularımız çerçevesinde sektörümüzde aranan bir marka olarak kalmak ve yenilikçi ruhumuzla istikrar içinde büyüyen bir şirket olarak uluslararası pazardaki yerimizi güçlendirmek ve uzun vadede kalıcı olmasını sağlamak.
    ATLAS ZEMİN olarak çalışmalarımız esnasında ve sonrasında tüm ekibimizle hoşgörü ve güleryüzle hizmetinizdeyiz.
  • GÜVENLİK KÖYÜ ALTI GÜMÜŞHANE YOLU ÜSTÜ 3. KM Doğankent, Giresun
    GİRESUN - DOĞANKENT
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.454 472 00 55
    Şirket Web Sitesi:
    GİRESUN GRANİT KÜPTAŞ
    GİRESUN DOĞANKENT İLÇESİNDE AYLIK 6.000 TON GRANİT KÜP TAŞ ÜRETİMİYLE BÖLGEDE LİDER EN BÜYÜK GRANİT TAŞ OCAĞIDIR. ANKARA SAYGINLAR A.Ş. YAN KURULUŞUDUR.
    Granit küp taş ve plaka taş, sağlamlığına ek olarak yapılara kattığı estetik görünümle de yıllarca bozulmadan kullanılabilirler.
    Granit doğal taşı, değişik kalınlık ve ölçülerde kesilen granit küp taş ve plaka taş biçimlerinde, mimari yapıların her aşamasında, alt ve üst yapıda, zemin ve cephe kaplamalarında, şehir içi yollarda, kaldırımlarda, tretuarlarda ve bahçe düzenlemelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
    Bir kent, parkları, bahçeleri, dinlenme yerleri ve kaldırımları ile insanlara günlük yaşamlarında kolaylık, huzur ve aynı zamanda da estetik duygular vermelidir. Bir kentin bireylere kolaylık sağlayan, rahatlık veren ve estetik duygularına cevap veren çeşitli dekor ve biçimlerde granit küp taşlarla bezenmiş süslü köşeleri de olmalıdır. Sağlıklı, estetik ve kullanışlı kentsel alanlar, kentlilerin doğal ihtiyacıdır. Tarif edilen bu ideal kent ortamını sağlamak için en dayanıklı, uzun ömürlü ve kolaylıkla uygulanabilen malzeme granit küp taştır.
    Eski çağlarda elde edilmesi ve işlenmesi çok zor şartlarda gerçekleştirilen granit, günümüzde ileri teknoloji ve gelişmiş üretim teknikleri ile işlenerek mimari projelerde istenilen boyut ve formlarda üretilerek doğal, sağlam, estetik ve prestijli bir yapı malzemesi olarak kullanım olanağına kavuşmuştur.
  • .SAYFA BEDELÄ°NÄ° ÖDEMEDİĞİ İÇİN ÇALIŞMASI KALDIRILMIŞTIR İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    İş ve İnşaat Makinaları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Özgüven İnşaat endüstriyel tesisleri inşaat kumlama, epoksiboya uygulama epoksi zemin kaplama inşaat tadilat taahhüt işlerinin yanı sıra anahtar teslimi frebabrik bina şantiye binaları prefabrik konut villa sektöründe faaliyet göstermektedir. Verdiğimiz hizmetler doğrultusunda edindiğimiz tüm tecrübeleri, teknik destek ve ekibimizle paylaşımlarımız sonucu işletmelerin ihtiyacı olan ve uzmanlık gerektiren konularda ÖZGÜVEN İnşaat İşletmenin tüm ihtiyaçlarını tek bir elden organize eder
    Uzmanlık konularımız doğrultusunda firmaların ve/veya endüstriyel işletmelerin ihtiyaçlarının yanında işlerin hızlı olarak devam etmesi için gerekli tavsiyelerde bulunarak danışmanlık hizmetlerimizden’de yararlanırlar.
    ÖZGÜVEN İnşaat Bünyesinde çalışan teknik kadro periyodik eğitimlerden geçtiği için günün şartlarına en uygun hizmetleri sunmaktadırlar. ÖZGÜVEN inşaat , kuruluşundan itibaren geçen süre içinde, gerek teknik deneyim, gerekse makine parkı ve tecrübe açısından bir önceki yıldan daha başarılı olma prensibi doğrultusunda sektöründe önder kurum haline gelmiştir.
    Yurtiçinde birçok önemli mühendislik yapısının altında ÖZGÜVEN inşaat imzası vardır. Kısa sayılabilecek bir sürede eriştiğimiz insan ve makine gücü, bilgi birikimi ve teknik kapasite gurur vericidir.
    Hedefimiz, kurumsallaşmasını büyük ölçüde tamamlamış ve dünya çapında tanınan, cirosunun önemli bir bölümünü çelik imalat montaj sektöründen sağlayan saygın bir şirket olmaktır.
    Bu hedef doğrultusunda emin adımlarla yürümekteyiz.
    Bu başarı tüm çalışanlarımızındır.
    .
  • (İBRAHİM AYAYDİN)

    Uzay cad.No:80 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 661 42 26
    Şirket Web Sitesi: www.elitpeyzaj.com
  • (HASAN DİKMEN)

    gökçetepe mah. bahçedere yolu üzeri Küçükkuyu, Ayvacık, Çanakkale
    ÇANAKKALE - AYVACIK - KÜÇÜKKUYU
    Çatı Kaplama, İskele ve Kalıp Sistemleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.286 752 62 82
    Şirket Web Sitesi: dikmenkereste.net
  • (MUSTAFA ÇETİNKAYA)

    Güventepe mah. Karabalı cad. No:24/A Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Temmuz 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 378 79 09
    Şirket Web Sitesi: www.satalbakk.com
  • GÜL SK NO 05 Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA
    İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • (MEHMET ALTUNCU)

    AKŞEMSETTİN MAHALLESİ FATİH CADDESİ NO 516 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tavan Kaplama, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 487 59 00
    Şirket Web Sitesi: www.altuncuyapimarket.com.tr
  • 100. yıl Çukurova, Adana
    ADANA - ÇUKUROVA
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.536 015 61 56
    Şirket Web Sitesi: www.shinystone.net
  • AYDINLI ORHANLI DERİ SANAYİ YOLU ÜZERİ KUS KONMAZ SOK NO25 Aydınlı, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - AYDINLI
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 393 29 58
    Şirket Web Sitesi: www.yukselİstİcaret.com
  • (HAMDİ DAYIOĞLU)

    Ahmet Yesevi Mah. Demokrasi Cad. No: 2 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Aralık 2011 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 496 17 61
    Şirket Web Sitesi: www.dayioglumermergramit.com
  • (YÜKSEL ÖZDEMİR)

    yuva mahallesi yeni mermerciler sitesi 3707 sokak ivoksan Demetevler, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - DEMETEVLER
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 336 67 27
    Şirket Web Sitesi:
  • (ORHAN KILIÇ)

    Demirciler Sit. 6.yol No:677 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 510 22 98
    Şirket Web Sitesi: tekyapigroup.com
  • ALTINŞEHİR MAHALLESİ ŞENEL CADDESİ NO:118/A ÜMRANİYE/STANBUL Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Aralık 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 313 15 77
    Şirket Web Sitesi: www.ecrinhavuzculuk.com
  • atatürk mahhallesi ikitelli cad. no7/b ikitelli k.çekmece ist Küçükçekmece, İstanbul
    İSTANBUL - KÜÇÜKÇEKMECE
    Bina Otomasyon ve Enerji Sistemleri, Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.021 470 06 91
    Şirket Web Sitesi:
  • Dosab Sanayi Sitesi Merkez, Bursa
    BURSA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 331 80 03
    Şirket Web Sitesi: www.lineflex.com