KOMPLE TADİLAT BOZTEPE KIRŞEHİR FİRMALARI

Komple tadilat

sektörüne ait

Boztepe Kırşehir firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (SEYİTHAN İVGİN)

    Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 000 00 00
    Şirket Web Sitesi: www.ivgininsaattt.com.tr
    HAKKIMIZDA
    İVGİN İNŞAAT 2008 yılında kurulmuştur.Sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi siz degerli müsterileri ile paylasmanin heyecanini duyar. Kurulduğu günden itibaren basta İNŞAAT sektöründe olmak üzere ARSA ALIM SATIMINDA deneyimli basarilara imza atmistir. konusunda uzman kadroya sahip olan sirketimiz; kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdigi önem ve zoru basarma azmi sayesinde kisa sürede taninmis ve Ilkelerinden asla vazgeçmemistir. Firmamizin degismez prensipleri daima kalite, hizmet, zamaninda teslim ve uygun fiyat olmustur.
    KALİTE POLİTİKAMIZ;
    İVGİN İNŞAAT tüm çalışanlarının aktif katılımıyla sunduğu tüm ürün ve hizmetlerde müşterilerinin gereksinimlerine uygun beklentileri karşılayan veya aşan kalite seviyesini sağlamayı taahhüt eder. Müşteri memnuniyetine ulaşılmasını iş süreçlerinin titizlikle yönetilmesini sağlayarak ulaşır. Bunun için tasarım temrin ve maliyet kontrol unsurlarını müşteriye azami değer yaratmak yolunda sürekli iyileştirmeyi kendine politika olarak benimsemiştir.
    DEĞERLERİMİZ;
    Çalışanlar insiyatif alır, çözüm üretir ve sonuç alır. Doğru çözüme herkes yetkilidir.
    Şirketimizin uzmanlığı ve iş yapış tarzı sektördeki gururumuzdur.
    Yapılan işler kaliteli ve sistemli şekillerde gerçekleştirilir.
    AMACIMIZ;
    Müşterilerine en uygun çözümleri üstün hizmetle sunmayı amaçlar..
    VİZYONUMUZ;
    Türkiye’de lider uluslar arası uzman ve müşterinin ilk aklına gelen şirket olmaktır..
  • İstiklal Mahallesi, İnönü Caddesi, No 65/A DENİZLİ Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.258 408 98 38
    Şirket Web Sitesi: https://erdemyapidekorasyo4.wixsite.com/sitem
    Eviniz, ofisiniz veya başka bir mekan farketmez.. İhtiyacınız olan Boya, Emlak, Dekorasyon, Mantolama, Tamir Tadilat, Mobilya, Asma Tavan, Parke, Bakım Onarım, Yalıtım-İzolasyon ve benzeri tüm işleri anahtar teslim hizmetinize sunuyoruz.
    Birden fazla kişiyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, hepsini tek çatı altında toplayarak tek sorumlu tek muhatap olarak memnuniyetiniz için hizmetinize hazırız.
  • (ALİ GİDER)

    Akcay cad. no:88-c Edremit, Balıkesir
    BALIKESİR - EDREMİT
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.543 838 30 45
    Şirket Web Sitesi: www.edremittesisatci.com
    termal kamera ile su kacagı bulma karot delme işlerimiz basta olmak uzere tum tesisat işlerinizde yılların tecrubesiyle hizmetinizdeyiz.
  • (DOĞAN KAYA -- ERCAN KAYA)

    Birlik Sanayi Sitesi 5. Cadde No:19 Beylikdüzü / İstanbul Bağlar, Bağcılar, İstanbul
    İSTANBUL - BAĞCILAR - BAĞLAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2017 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 699 13 63
    Şirket Web Sitesi: www.babilmantolama.com
    Firmamız planlama öncesi gerekli etüd ve incelemeler ,analitik çalışmalar, arazi tespitleri, planlama hizmetleri, inşaat ve kontrolörlük hizmetleri vererek çağdaş ve özgün planlama tekniklerini buluşturmak yaşanılası kentler yaratmak amacıyla kurulmuştur.
    2001 yılından itibaren faaliyet veren şirketimiz Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde her ölçekte planlar üretmiş ve üretmektedir.Şirket ortakları ve çalışanlarının inşaat sektöründe ciddi ve uzun süreli müteahhitlik ve mühendislik tecrübeleri bulunmaktadır.

    Hizmetlerimiz:
    mantolama
    iç dekorasyon
    çatı işleri
    peyzaj işleri
    söve uygulamaları
  • KENAN EVREN SİTESİ Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2016 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.545 695 65 56
    Şirket Web Sitesi:
    HER TÜRLÜ İNŞAAT DEKORASYON MÜHENDİSLİK TAAHHÜT İŞLERİ İTİNAYLA YAPILIR.
  • (TANSU UZUNBAYIR)

    1671 Sokak No:138 Daire:2 Girne, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - GİRNE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları, Zemin Etüdü ve Sondaj Ekipmanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 381 20 50
    Şirket Web Sitesi: www.izolasyonfirmasi.net
    WWW.TEKNOMAK.COM
    1989 yılından bu yana inşaat taahhüt müteahhitlik hizmeti veren Teknomak İnşaat; İzolasyon alanında Endüstriyel yapılar,sanayi tesisleri,konutlar,resmi ve özel binalarda çalışmalarını sürdürmektedir. Dış cephe mimari tasarımı, planlama ile görsellik sunarak binalarda dış cephe yenileme ‘Renevasyon’ ve mühendislik hizmeti verilmektedir. İnşaat sektöründe yurtiçi ve yurtdışındaki iş bitirme belgelerimiz, güçlü referanslarımız, sektörün öncü kurumlarıyla ve tedarikçileriyle işbirliğimiz, iş kapasitemiz dahilinde çok daha ucuz ve kaliteli, güvenli kurumsal hizmet sunmaktayız.
    Sektörde çeşitli şahıs ve firmalar tarafından bitirildiği söylenen yapılmış uygulamaların yarım, eksik kaldığı, çalışma esnasında bitiminde yüksek oranda bir çok farklı memnuniyetsizlikler oluştuğu göz önüne alınırsa kurumsal firmalar ile çalışması müşteriler için açık bir avantajdır.
    Firmamız OSGB Ortak İş Sağlığı ve İş Güvenliği Birimi anlaşmalı olup, personelimiz İş Güvenliği eğitimleri almıştır ve periyodik eğitimlere devam etmektedir. Ekiplerimiz SGK kapsamında olmanın yanında, iş kazalarına karşı Özel İşveren Mali Sigortası yaptırılarak güvence altına alınmaktadır. İşverenler ve apartman yöneticileri açısından ciddi risk ve önem taşıyan iş kazaları ve 3. şahıs maddi hasarları endişeleri firmamıza ait uygulama, önlemlerle giderilmektedir. 3. Şahıs sigortalarımız ile çevrede oluşabilecek maddi hasarlar güvence altına alınmaktadır.
    İZOLASYON UYGULAMALARI
    Su ,nem, ısı, ses yalıtım sistemleri
    Poliüretan enjeksiyon ile su yalıtımı
    Tünel, Metro, Otopark, Oteller, Hastaneler, Alışveriş merkezleri,Sanayi tesisleri, Konut gibi yapıların özellikle bodrum kat betonarmelerinde oluşan çatlaklardan gelen su ve sıvıların kesilmesi için sıvıyla temasta otuz kat genleşen poliüretan enjeksiyon uygulanır.
    Teras, çatı, bodrum kat, temeller, havuzlar, su depoları, arıtma tesislerinde su, nem, rutubet sorunlarına teknolojik ürünler ve uygulama sistemleriyle kalıcı çözümler
    Membranlar, püskürme, sürme sistemiyle ve yapı kimyasalları ile yalıtım uygulamaları
    Isı yalıtım sistemleri, mantolama
  • (HALUK RÜZGAR)

    ÇARŞI MAHALLESİ ATATÜRK İLKOKULU SOK NO:60 Merkez, Elazığ
    ELAZIĞ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2016 Salı
    Şirket Telefonu: 0.424 218 52 33
    Şirket Web Sitesi: www.ruzgaryalitim.com
    Firmamız RUZGAR YALITIM İNŞAAT yap sat işleri, taahhüt işleri, mantolama, boya dekorasyon, dış cephe boya , söve, fuga , denizlik, payanda, gibi dekorasyon hizmetleri vermektedir.
    Ayrıca Filli Boya Capatect elazığ il bayisiyiz...

    GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ELAZIĞ ULUKENT BÖLGESİNDE YALITIMINI YAPIŞ OLDUĞUMUZ APARMANIN RESİM VE BİLGİLERİ GALERİDEKİ FOTOĞRAFLARDA GÖRÜLMEKTEDİR
  • (MURAT YANAR)

    Etiler mah. 1444 sok 20/13 Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 433 85 00
    Şirket Web Sitesi: www.ebrugrup.com
    Ebru İnşaat Ticaret olarak şirketimiz kuruluşundan bu yana müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Ankara merkezli firmamız gerek bölgemiz gerekse tüm Türkiye' de hizmet vermektedir. Teknolojik ve idari alt yapısı ile inşaat sektöründe lider pozisyonlar elde etmek için teknik personel sayısı ve idari personel sayısı ile belirgin farklılıklar yaratmıştır. Firmamız ısı yalıtım uygulamalarında yer aldığı projeleri zamanında ve eksiksiz teslim ederek başarılı bir deneyim yakalamıştır.

    Firmamız inşaat sektöründeki tüm yenilikleri yakından takip etmektedir. Deneyimli teknik kadrosu ile müşterilerinin beklentilerini en iyi biçimde karşılamaktadır. En güvenli ve ekonomik çözümü en uygun zamanda üretmeyi kendisine amaç edinmiştir. Geniş kapsamlı danışmanlık ve proje hizmetleri verilmektedir.

    Dış cephe yalıtım, boya, çatı izolasyon işleri uygulama alanında ve Dış cephe Mantolama, boya, yol çizgi boyaları, çatı izolasyon ve yalıtım malzeme satışlarımızla uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.
  • (BÜLENT ALTUĞ)

    C.topel Cd. Soğuksu Karakolu Yanı Akdeniz, Mersin
    MERSİN - AKDENİZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Haziran 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.324 238 86 43
    Şirket Web Sitesi: www.mtpyapi.com
    MTP YAPI LTD. ŞTİ.
  • (CAN ATALAY ÇOLAK)

    CAMİİKEBİR MH.GÖLCÜK CD.NO:23 Gelibolu, Çanakkale
    ÇANAKKALE - GELİBOLU
    Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.286 566 16 53
    Şirket Web Sitesi: www.ozatalay.com.tr
  • (KİMPAŞ GROUP İNŞAAT)

    Konak Mah. Eğitimciler Cad. Buryap Plaza No:10 K:2 D:3 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 647 14 14
    Şirket Web Sitesi: www.kimpasyapi.com
    Kimpaş Yapı üstlendiği tüm inşaat işlerinde edindiği bilgi birikimi ve deneyimi çevre ve güvenlik şartlarına uygun olarak kaliteden ödün vermeden her türlü yapı ve sanayi tesisleri bünyesinde müşterilerinin en geniş isteklerinden en küçük ihtiyaçlarına kadar cevap verebilmeyi, müşteri memnuniyetini öncelikli hedefi kabul ederek, tüm ihtiyaçlarını karşılayıp kalıcı projelere imza atmak amacıyla kurulmuş bir şirkettir.
    Kimpaş Yapı olarak, her projenin kendine has özelliğine, müşterilerinin istek ve ihtiyaçlarına göre, aşağıda genel hatları çizilmiş uygulama alanlarından birisinin tek bir sisteminden tüm sistemlerine kadar eksiksiz hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.

    FAALİYET ALANLARIMIZ

    •ANAHTAR TESLİM KONUT-HASTANE-SOSYAL TESİS İNŞAATI
    •BOHÇALAMA VE SU İZOLASYONU
    •PERDE DUVAR VE SU İZOLASYONU
    •MANTOLAMA VE SU İZOLASYONU
    •ALÇI-SIVA-SATEN-ALÇIPAN-KARTONPİYER-ASMA TAVAN
    •KARA SIVA- İNCE SIVA
    •DIŞ CEPHE BOYASI
    •İÇTEN ISI İZOLASYONU VE İÇ CEPHE BOYASI
    •TERAS,ÇATI, SU VE ISI YALITIMI
    •DİĞER ÇATI UYGULAMALARI
    •SU DEPOSU İZOLASYONU
    •SES İZOLASYONLARI
    •DEKORATİF UYGULAMALAR (Söve,kat silmesi, köşe taşı, fugalı kaplama, vs.)
    •İÇ VE DIŞ DEKORASYON
    •CEPHE KAPLAMALARI
    •SERAMİK, GRANİT, MERMER
    •HAVUZ VE SÜS HAVUZU
    •SİTE YÜRÜYÜŞ YOLLARI, BORDÜR TAŞLARI
    •BİNA DEKORASYON VE BOYA
    •ÇELİK KAPI, ODA KAPILARI
    •MUTFAK DOLABI, LAMİNANT PARKE
    •ALİMÜNYUM DEMİR İŞLERİ
    •MEKANİK TESİSAT
  • MERKEZ Merkez, Rize
    RİZE - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.530 933 41 22
    Şirket Web Sitesi:
    FİRMAMIZ MANTOLAMA, ISI YALITIMI, İZOLASYON İŞLERİ, KARA SIVA, ALÇI, BOYA, DEKORASYON İŞLERİYLE HİZMETİNİZDEDİR.
  • ÇİÇEKLİ MAHALLESİ Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
    küçük kepçe işleri yapılır
  • (TOLGA YILDIRIM)

    Pirireis Mah. 1113 Sok. Ummak Apt No: 2/9 Yenişehir, Mersin
    MERSİN - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Mayıs 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.324 325 06 56
    Şirket Web Sitesi: www.armacephe.com.tr
    İnşaat sektöründe 8 senedir, satıs pazarlama ve taahhüt dalında verdigimiz mücadeleyi,2013 yılında kurumsal olarak devam etme kararı alıp size daha iyi bir hizmet vermek için adım atmıs bulunmaktayız Arma cephe, yeni mükemmeliyet seviyelerine ulasmak için durmaksızın çaba harcayan güçlü, yenilikçi gelenegine sahip bir ekip sirketidir Günümüzde sürekli ve dengeli büyüyerek, dıs cephe giydirme, dıs cephe mantolama su ısı ses ve tüm izolasyon konularında uzman ekipleriyle yıllardır insaat sektöründe faaliyet göstermektedir Firmamızın degismez prensipleri daima kaliteli hizmet zamanında teslim ve uygun fiyat olmustur.
  • turgut özal bulvarı İncek, Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI - İNCEK
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mart 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.312 259 08 32
    Şirket Web Sitesi: www.ankarabahceduzenleme.com
    ankara çevre düzenleme konusunda profesyonel ekibimizle hizmlet vermekteyiz detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.
  • (HÜSEYİN YILDIRIM)

    Kırmızı Toprak mah. Basın Şehitleri Cad. No:31/C Odunpazarı, Eskişehir
    ESKİŞEHİR - ODUNPAZARI
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.222 225 25 83
    Şirket Web Sitesi: www.anadoluyapitaahhut.com
    Firmamız deneyimli ve tecrübeli ekiplerimiz ile TSE ve TS EN standartlarına uygun olarak ısı - su yalıtım ve izolasyon, alçı - alçıpan, onarım ve güçlendirme ile iç dizayn dekorasyon, kalıp-demir (Betonarme sistemleri) alanlarında faaliyet göstermektedir.

    www.insaatfirmalarim.com
  • VATAN CAD 57/A Selçuklu, Konya
    KONYA - SELÇUKLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 322 77 00
    Şirket Web Sitesi:
    BOYA, DEKORASYON, GERGİ ASMA TAVAN, İTHAL DUVAR KAĞIDI, MANTOLAMA İŞLERİNİZ İTİNAYLA YAPILIR...
    YAPI KİMYASALLARIMIZ:
  • Viranşehir mh Viranşehir cad no:1 Mezitli, Mersin
    MERSİN - MEZİTLİ
    Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.324 358 37 54
    Şirket Web Sitesi:
  • ZUHURATBABA MAH.İNCİRLİ CAD .ZÜMRÜTEVLER SOK. NO 12/B BAKIRKÖY İSTANBUL Bakırköy, İstanbul
    İSTANBUL - BAKIRKÖY
    Dekorasyon İşleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Mart 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 583 96 26
    Şirket Web Sitesi: www.ozenisdekorasyon.com
  • Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Elektrik Tesisatı, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 446 60 47
    Şirket Web Sitesi: