KOLON, DENİZLİK, PAYANDA HAKKARİ FİRMALARI

Kolon, denizlik, payanda

sektörüne ait

Hakkari firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Öğlebeli San. Sit. Fatih Caddesi No:30 Merkez, Karabük
    KARABÜK - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Prefabrik Yapılar, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.543 912 72 12
    Şirket Web Sitesi:
    Sektörel bazda yeni fakat hizmet kalitesinde en üst düzeyde hizmet veren bir firmadır ŞEN YAPI.
    Dinamik ve yenilikçi anlayışı ile ihtiyaçlara yönelik yeni ürün ve hizmet pazarlamasında sürekli evrim geçiren firmamız, sektördeki gelişmeleri yakından takip ederek, fuar ve seminerler vasıtası ile kendisini sürekli güncellemektedir.
  • (MÜCAHİT ÇANKAYA)

    FİRMA SAYFA ÖDEMESİNİ YAPMADIĞI İÇİN REKLAMLARI DURDURULMUŞTUR Merkez, Tokat
    TOKAT - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2016 Perşembe
    Şirket Telefonu:
    Şirket Web Sitesi:
    Dış cephe mantolaması iyi olan bir yapıda ısıtma ve soğutma için kullanılan enerjinin daha az kullanımlası ısıtma ve soğutma sistemlerinizden kaynaklanan giderlerin daha ekonomik rakamlara indirilmasında yarar sağlar. Diğer bir açıdan bakmak gerekirse ısınma için az enerji kullanıldığı için hava kirliliğinede katkı sağlayacaktır. Yapıların ısı ve nem iletişimi ortadan kalkacağı veya en aza çekileceği için yapıların ömrüde artar.
    Mantolama çok iyi ve kaliteli bir malzemeyle yapılmışsa 60 enerji tasarrufu sağlayacaktır. Bu hem aile hem de ülke ekonomisine katkı sağlayacaktır.
    Dış cepke mantolama için teknik veriler uygun olan veya olmayan çok çeşitli ürünler bulmak mümkündür. Kaliteli bir ürün görünüşde pahalı gibi görünebilir. Fakat zaman dilimi içerisinde kendini amorti ettiği gibi size daha çok tasarruf sağlayacaktır. Kaliteli bir ürün ve uygulamayla birleştiği zaman mantolama amaca uygun olacak size daha; size konforlu ve sağlıklı bir mekan kazandıracaktır.
    Bakanlık nezdinde yapılan çalışmalar ile TS 825 Binalarda ısı yalıtım yönetmenliği, , standardı nisan 1998 de revize edilerek 2000 yılından itibaren yapılan yapılarda zorunlu standart haline getirilmiştir.
    Bundan dolayıdırki; sizinde yapmayı düşündüğünüz mantolama işleinizde hem malzeme kalitesi ve hem uygulama açısından sıkıntı yaşamamanız için işlerinize talibiz. Daima kazanmak için MED YAPI DEĞERİNDE, ZAMANINDA ve GÜVENLE.
  • (DAVUT KARAL)

    1202/4 No:8/A Yenişehir Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 449 64 83
    Şirket Web Sitesi: www.karalizolasyon.com
    İzolasyon sektöründe ürünlerinin kalitesiyle güçlü rekabet avantajı sağlayarak fark yaratan ve kurumsallaşmayı ilke edinen KARAL İZOLASYON olarak İnsana ve doğaya zarar vermeyen güvenli izolasyon malzemlerini temin etmeyi, insan kaynaklarını sürekli eğiterek verimli olmalarını sağlamayı, ürünleri her defasında ve zamanında aynı kalitede sunmayı, müşteri beklentileri doğrultusunda çalışmaları sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine katkı sağlamayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.
    Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur . Karal İzolasyon olarak İzmir ve çevresinde Çatı İzolasyon Malzemeleri , Mantolama Malzemeleri ve Tüm İzolasyon İçerikli Hesaplı Malzemelerin Satış ve Uygulamasını yapmaktayız.
    Firmamız izolasyon konusunda siz değerli müşterilerimizin çözüm ortağı olmayı diler.
    Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Karal İzolasyon, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
  • (ÖMER KANTEPER)

    Kızılay Mahallesi 513 Sk No:32/8 Heykel, Bornova, İzmir
    İZMİR - BORNOVA - HEYKEL
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.532 360 32 25
    Şirket Web Sitesi: www.seyyidogluinsaat.com.tr
    987 yılında SEYYİDOĞLU İNŞAAT olarak kurumsallığa adım attığı ilk günden bu yana benimsediği kalite ve güven ilkelerine sadık kalarak inşaat alanında faaliyetlerini sürdürmektedir. İzmir Bornova ilçesi başta olmak üzere birçok bölgede çeşitli konut projelerine imza atmış, yapmış olduğu tüm çalışmaların anahtar teslimini başarıyla gerçekleştirmiştir. Sektöründe tercih edilen bir isim olmuştur. Teknolojik yeniliklere olan duyarlılığı ve güçlü teknik kadrosuyla kaynakları en etkin verimli şekilde kullanarak, yaşam standartlarının gerektirdiği ihtiyaçlar doğrultusunda doğru yer ve zamanda kaliteli modern yapılar üretmektedir.Her türlü inşaat taahhüt işleriniz itina ile yapılır, zamanında teslim edilir.
  • (YUSUF KUZUCU)

    ALİBEY MAH. ALBAY YUNUS DİRİK CAD. NO:96 /A Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ
    Cephe Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 716 51 91
    Şirket Web Sitesi: www.kuzuticaret.com
    iş güvenliği mantolama malzemeleri alanında hizmet vermekteyiz

    2015 yılından beri hizmet veren firmamız için de "hakkımızda" yazısını yazmaya karar verdiğimizde, bunun gerçekten de düşündüğümüz ve başka firmalara anlattığımız kadar kolay bir iş olmadığını anladık.

    Biliyoruz ki, tanıtım yazıları belki de bir web sitesinde en son olarak okunan bölüm. Ancak her firmanın reklam ve tanıtım materyallerinin bir bölümünde mutlaka kendini anlatan bir bölümün olması şart. Ve tabi ki bu yazının son derece kısa ve verilen hizmetler konusunda net bilgiler içermesi gerekiyor.

    Çünkü her şeyden önce; "İşimizi gerçekten severek yapıyoruz."

    Belki de başarımızın tek ve yegâne sebebi de bu. Çünkü biliyoruz ki; ancak bir işi sevdiğiniz zaman o alanda kendinizi daha da geliştirmek ve daha başarılı olmak için çalışırsınız. KUZU TİCARET ekibine dahil olan herkes de işini severek yapıyor ve kendi alanlarında gelişebilmek için çaba harcıyor.

    "Bahane değil çözüm üretiyoruz." Yapmaya çalıştığımız işin tahmin edilenin üzerinde zor bir iş olduğunu çok iyi biliyoruz. Çeşitli birçok sorunla karşılaşıyoruz. Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu yüzden de, bu projeleri yürütürken "bahaneler" değil "çözümler" üretiyoruz.

    "Disiplinli ve programlı çalışıyoruz." Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Üzerinde çalıştığımız her proje için iş akışını düzenliyor ve proje ekibine dahil tüm çalışanlarımızın bu sürece sadık kalmasına özen gösteriyoruz. Elbette KUZU TİCARET’i farklı kılan tüm özellikler bunlar değil. Bizi daha yakından tanıdığınızda neden "farklı" olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz. Zamanınız olduğunda tanışmak için sizi ofisimize bekliyoruz...
  • (UGUR TOPRAK)

    Bağdat Caddesi Güven Sokak no:1 Cevizli, Maltepe, İstanbul
    İSTANBUL - MALTEPE - CEVİZLİ
    Cephe Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Kasım 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.216 483 44 02
    Şirket Web Sitesi: www.3dadworks.com
    Boran Reklam markası olarak kurulan 3D Adworks üç boyutlu baskılarda 2010 yılında eğitim ve yatırımlarını tamamlayarak dekorasyon ve baskı sektörüne yenilikçi bir giriş yapmıştır.
  • (CUMALİ YILMAZ)

    şahin sok no 6 Keçecipiri, Beyoğlu, İstanbul
    İSTANBUL - BEYOĞLU - KEÇECİPİRİ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Diğer Sektörler,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Aralık 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 297 36 78
    Şirket Web Sitesi: www.ccdekor.com
    Poliüretan Yapı Ürünleri, dekorasyon malzemesi olarak hafifliği, sertlik ve dayanıklılığı, kullanım kolaylığı, temiz olarak uygulanabilmesi, suya-rutubete dayanıklılığı ve istenilen şekilde boyanabilmesi itibariyle alçı ve diğer köpük ürünlere karşı ciddi avantajlara sahiptir.
    Dış cephe uygulamalarında da tek başına sağladığı izolasyon ve hiçbir hava şartından etkilenmediği için, uzun ömürlü kullanım dayanıklılığı sebebiyle geniş bir kullanım alanına sahiptir
  • PİRİREİS MAHÇGMK.BULVARI NO.234/24 Merkez, Mersin
    MERSİN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.324 331 17 35
    Şirket Web Sitesi: dogapenpvc@dogapen.com
  • (ÜZEYİR KÜNBER)

    yıldız mahallesi yokuş sokak no 8 mutlu market Karşısı Lüleburgaz, Kırklareli
    KIRKLARELİ - LÜLEBURGAZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.288 412 48 41
    Şirket Web Sitesi:
  • (MURAT ÖZ)

    ALPARSLAN TURKES BULV.YURT MH NO.180 Yurt, Seyhan, Adana
    ADANA - SEYHAN - YURT
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.322 227 19 17
    Şirket Web Sitesi:
  • (SEVKET VURAL)

    hatay alyınözü altınkaya beldesi Altınkaya, Altınözü, Hatay
    HATAY - ALTINÖZÜ - ALTINKAYA
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.326 323 20 38
    Şirket Web Sitesi:
  • merkez mah açelya sok no 9/2b bahçeköy sarıyer istanbul Bahçeköy, Sarıyer, İstanbul
    İSTANBUL - SARIYER - BAHÇEKÖY
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 226 36 84
    Şirket Web Sitesi: www.boyavebadana.com/
  • (EDA CEBE)

    gmk bulvarı Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.258 262 37 42
    Şirket Web Sitesi: www.3daconsept.com
  • BOSTANBÜKÜ KÖYÜ ADALAR MEVKİİ ESKİ MURAT TEKSTİL FABRİKASI SAFRANBOLU/KARABÜK Safranbolu, Karabük
    KARABÜK - SAFRANBOLU
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.370 741 21 12
    Şirket Web Sitesi: www.ekopiyer.com
  • NO:1 Murat Paşa, Bayrampaşa, İstanbul
    İSTANBUL - BAYRAMPAŞA - MURAT PAŞA
    Cephe Kaplama, Kapı Pencere Sistemleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 564 08 74
    Şirket Web Sitesi: www.kepenktamir.com
  • ORG.SAN.BÖL.13 CAD. NO.8 Melikgazi, Kayseri
    KAYSERİ - MELİKGAZİ
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Müteahhitlik Hizmetleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.352 321 12 23
    Şirket Web Sitesi: www.dtometal.com
  • ÇAYHANE SOK.NO:44/2 GOP ANKARA Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Elektrik Tesisatı, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Temmuz 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 447 58 76
    Şirket Web Sitesi: www.akresyapi.com
  • Hıdırlık mah, kuşadası yolu üzeri no:20/A Seferihisar, İzmir
    İZMİR - SEFERİHİSAR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2009 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 743 36 73
    Şirket Web Sitesi: www.polyestersudepolari.com
  • (HASAN ARIÖZ)

    1145/5 sok No:205/11 izmir Yenişehir, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - YENİŞEHİR
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2009 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.232 433 90 14
    Şirket Web Sitesi:
  • (MEHMET SAKİ BİLDİRİCİ)

    4. Cadde No:147 Metal İşleri Sanayi Sitesi Menderes İzmir Menderes, İzmir
    İZMİR - MENDERES
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2009 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 257 64 66
    Şirket Web Sitesi: www.sovemakinesi.com
    Pac Makina olarak Kısıkköy Metal İşlerinde ki yeni yerimizde hizmetinizdeyiz.brAnahtar teslimi söve ve kartonpiyer üretim tesisleri kuruyoruz.Referanlarımız teminatımızdır