KENT MOBİLYALARI, ŞEHİR MOBİLYALARI TERCAN ERZİNCAN FİRMALARI

Kent mobilyaları, şehir mobilyaları

sektörüne ait

Tercan Erzincan firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (BARIŞ ERDİNÇ)

    Tabaklar Mahallesi Sadık Yılmaz Caddesi No:21 Karacabey, Bursa
    BURSA - KARACABEY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.543 676 09 38
    Şirket Web Sitesi: www.beytasyapipeyzaj.com
    Karacabey ' de Çim çit , Panel Çit ve Tel Örgü Satışı yapmakta olan firmamız Beytaş Yapı Peyzaj , Karacabey İlçemizin merkezinde bulunmaktadır.2015 yılında kurulmuş olan firmamız Karacabey Beytaş Yapı Peyzaj çeşitli peyzaj ve bahçe ürünleri satmaktadır. Karacabey ' de peyzaj denildiğinde akla gelen işletmemizin ürün çeşitleri hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz. Ayrıca Karacabey de çim çit , Karacabey ' de panel çit satışının yanında çeşitli süs bitkileri de bulabilirsiniz. Karacabey ' de süs bitkileri olarak hali hazırda leylandi , limon servi , taflan , şimşir , mazı , yasemen , sarmaşık v.b. gibi çeşit arıyorsanız doğru yerdesiniz.
  • Tosmur/ALANYA Tosmur, Alanya, Antalya
    ANTALYA - ALANYA - TOSMUR
    İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 514 14 95
    Şirket Web Sitesi:
  • SANAYİ SİTESİ 11.SOK NO 59 ELAZIĞ Merkez, Elazığ
    ELAZIĞ - MERKEZ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2016 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.537 687 64 09
    Şirket Web Sitesi:
    3D modelleme ve animasyon, Çim ekimi, Ahşap kamelya, çöp kovası, bank, saksı, dış mekan aydınlatma sistemleri, panel çit uygulaması, peyzaj otomatik sulama sistemleri, çok amaçlı saha halı saha, kent mobilyaları, özel tasarımlar, sulama sistemi ışıklı taşlar ve dış mekanla aklınıza gelen her şey için profesyonel çalışma sistemi ve ekibimiz ile hizmetinizdeyiz.
  • (ÖZGÜR TUTAL)

    yeni yalova yolu caddesi buttim iş mrk Altınova, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - ALTINOVA
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mayıs 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.224 211 63 69
    Şirket Web Sitesi: www.bahcesehirpeyzaj.com
    Türkiyenin süs bitkisi üretimi ve ihracatı ile peyzaj uygulamaları alanında en organize firmalarından birisi olan Bahçeşehir peyzaj A.Ş uzun yıllardır tüm il ve ilçelerde kamu hizmetleri ile tüm özel sektör site ve bahçe peyzaj ugulamalarında en çarpıcı ve modern tasarımları ile en güvenilir peyzaj uygulamalarını sunan nadir kurumsal firmalardan birisidir.
  • (SİNAN GÜRER)

    GÖLBASI SANAYİ SİTESİ 10-32 GÖLBAŞI ANKARA Gölbaşı, Ankara
    ANKARA - GÖLBAŞI
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.312 484 87 52
    Şirket Web Sitesi: www.gurermermerhamam.com
    Gürer mermer Türk hamam imalatın da ki ustalığını referansları ile kanıtlamış bir firmadır. Resimlerde yer alan uygulamaların her bir taşını kendi bünyesinde imal etmiş ve montajını gerçekleştirmiştir, ayrıca bir çok referansımıza burada yer veremedik hamam imalatında Gürer mermer kalitesi tartışılmaz, sizde hamam imalatı yaptırmak, hamam yaptırmak, hamam kurmak istiyorsanız bizimle iletişime geçerek merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Hamam fiyatları konusunda danışabilirsiniz. Hamam yapımında kullanılan mermer özeldir ve özenle işlenmelidir en ufak bir çatlak hamamın performansın da büyük kayıplara yol açabilir. Gürer mermer hamam imalatı Ankara ve tüm illerde sizlere hizmet vermektedir. Hamam fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Anahtar teslim garantili gerçek Türk Hamamı için Gürer Mermer.
  • (RAİF AĞDACI)

    hendekyanı caddesi orta mahalle no 103b Merkez, Bartın
    BARTIN - MERKEZ
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.544 286 35 92
    Şirket Web Sitesi: www.ruzgarcicekcilik.com
    Bartında çiçekçilik alanında önemli bir yere sahip olan firmamımız sevdiklerinizi mutlu etme yolunda sizlerlerin yanındadır. Bartındaki çiçek siparişlerinizi en kısa sürede yerlerine ulaştırmayı ilke edinen firmamız sizlerinde yoğun ilgisi ile Bartında ilk sırada yerini almıştır. Teşekkürler Bartın ...
  • (BARIŞ ERDİNÇ)

    ayvalık balıkesir Merkez, Manisa
    MANİSA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 219 09 38
    Şirket Web Sitesi: www.körfezçim.com
    manisada rulo çim , rulo çim manisa , manisada hazır çim , hazır çim manisa , rulo çim izmir , izmirde rulo çim , hazır çim izmir , izmirde hazır çim
  • (ATACAN OLCAYOK)

    Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 4.Yol No: 37 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 36 76
    Şirket Web Sitesi: www.atcpanelcit.com.tr
    Teknolojik üretim, kalite ve memnuniyet ilkleri doğrultusunda 1999 yılında kurulan ATC Panel Çit, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde spor saha, tel ve çit sistemleri üzerine odaklanmış, sektörün nabzını tutan bir firma konumundadır.
    Kurulduğumuz günden bu yana kalite, kontrol ve profesyonel hizmet odaklı politikamızla üretimlerimizi gerçekleştirmekte ve teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Firmamızın ürettiği ürünler TSE ve ISO 9001 standartlarına uygun olarak üretilmekte olup tamamı ile firmamız tarafından garanti altına alınmaktadır. Zamanında teslimat, uygun fiyat, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımız aynı zamanda kalite politikamızın esaslarını oluşturmaktadır.
  • (HÜSEYİN KAYABAŞI)

    Oruç Reis Mah. Vadi Cad. No:108 Giyimkent İstanbul Ticaret Sarayı 6. Kat Oruç Reis, Esenler, İstanbul
    İSTANBUL - ESENLER - ORUÇ REİS
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 537 82 00
    Şirket Web Sitesi: www.iston.com.tr
    İSTON İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları San. Ve Tic. A.Ş., İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, kentin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına kaliteli çözümler üretmek amacıyla 1986 yılında kuruldu. İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin diğer kentlerine ürün ve hizmet veren İSTON; aynı zamanda dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapmaktadır. İSTON, beton ve betonarme boru, parketaş-bordür, hazır beton, endüstriyel prefabrik yapı elemanları,kentsel endüstriyel yapılar, şehir mobilyaları üretimi ile birlikte müteahhitlik ve proje hizmeti de vermektedir. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan İSTON, kamu kuruluşları ile birlikte özel sektöre de hizmet sunmaktadır. Üretim teknolojisi, ürün çeşitliliği, yüksek kalite standartları ile İSTON, yapı sektörünün de lideri konumundadır.
  • Meram Sanayi Mıknatıs Sokak No: 10 Meram - KONYA Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Aralık 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.507 481 36 34
    Şirket Web Sitesi: www.konyacatioluktamiri.com
    AYTEKİN ÇATI;Çatı tamircisi Konya,çatı yalıtımı,çatı su yalıtımı,bina çatı yalıtımı,konut çatı yalıtımı,çatı tadilatı,çatı baca tamiratı,Konya şıngıl,çatı şıngıl döşeme,çatı şıngıl kaplama,konyada şıngıl,Konya Çatı Şıngıl Kaplama,Konya Çatı Firması,Konya şıngıl çatı kaplama,Konya çatı,konyada çatı,çatıya şıngıl döşeme,Konya şıngıl firması,Konya şıngıl fiyatları,Konya çatı izolasyon,Konya yalıtım,konyada yalıtım,çatı yalıtım firması,oluk konya,eksiz oluk,boyalı oluk,galvanizli oluk,yağmur oluğu,çatı oluğu,alüminyum oluk,yuvarlak oluk,konya olukcu,oluk imalatı,oluk montajı,konya oluk sanayi, yuvarlak eksiz oluk, desenli eksiz oluk, köşeli eksiz oluk malzemeleri,yekpare oluk,konya çatı,konyada çatı,konya çatı tamiri,
  • Yunus Mah. Yahşi Sok. No:10/3 Kartal, İstanbul
    İSTANBUL - KARTAL
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Eylül 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.536 283 17 57
    Şirket Web Sitesi: http://okanyapipeyzaj.com
    Tüm Peyzaj uygulamaları, otomatik sulama sistemleri uygulamaları, çimlendirme uygulamaları, Sulama sistemleri ve hidrofor odaları mekanik taahhüt işleriniz, Bahçe dekorasyon işleriniz taşere edilir. Tüm uygulamalarımıza 2 yıl garanti vermekteyiz.
  • (ENGİN YALCİN)

    Çamlık mah 422 sokak N:18/1 Altınkum Didim, Aydın
    AYDIN - DİDİM
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Salı
    Şirket Telefonu: 0.256 813 83 22
    Şirket Web Sitesi: www.altinkumdidimemlak.com
    Şirketimiz 2001 yılında emlak komisyonculuğu ile faaliyetlerine başlamıştır. Didim ve çevresinde çalışma ve hizmetlerini sürdürmektedir.
    Sadece satış öncesi değil, satış sonrasında müşterilerinin yanında olan ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen çalışma anlayışı ve sermaye gücü ile başarılarına imza atıyor, Altinkum Didim Emlak Ofisi her geçen gün gücüne güç katmaktadır.
    Tercübeli, genç ve dinamik kadrosu ile arsa - ev - arazi - inşaat - otomobil alım, satım ve danışmanlık alanlarında faaliyet göstermektedir.
    Bilgi ve sermayemizin gücüne inanıyoruz ; gelin bu gücü bizimle bizimle birlikte sahip olun.
    Karşılıklı ve güven, ve kaliteli hizmet anlayışı ile müşterişlerine, huzurlu bir alışveriş sunmayı ilke edinmiştir.
    Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir, sizin mutluluğunuz bizim başarımızdır.
    Gayrimenkullerinizle ilgili her konuda gerekli olan bilgi ve tercübemizile, sınırsız hizmet anlayışımız ile sizlerleyiz.Yatırımlarınızı hızlı, güvenilir ve kısa zaman da yapın.
    Bize web sitemiz, telefonlarımızdan, faxlarımızdan, e-mail adresimizden ve ofisimizden mutlaka ulaşın,
    Her istediğinizin gönlünüzce olması dileği ile..

    www.insaatfirmalarim.com
  • (ZİRAAT MÜH.BERKANT EKİNLİ)

    MERKEZ:E 81 KARAYOLU SUBE:ARTUR YOLU ÜZERİ KARAAĞAÇ SUBE2:CUNDA SAHİL YOLU AYVALIK Burhaniye, Balıkesir
    BALIKESİR - BURHANİYE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ağustos 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.266 367 70 65
    Şirket Web Sitesi: www.stdhazircim.com
  • Atatürk c. no106 Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE
    İskele ve Kalıp Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Prefabrik Yapılar, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 751 43 63
    Şirket Web Sitesi: www.keresteplaywood.com
  • (NURİ MURVET ÖZKARDAŞLAR)

    Adres : Fidanlık: E-5 Karayolu Üzeri Araptepe Mevkii Selanik Cad. No:30 Ortaköy, Silivri, İstanbul
    İSTANBUL - SİLİVRİ - ORTAKÖY
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Mart 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 729 03 64
    Şirket Web Sitesi: www.niluferpeyzaj.com
  • Aşşagı yahyalar mahallesi 81.sokak no 59 Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.062 346 26 06
    Şirket Web Sitesi: www.kabirhizmetleri.com
  • (GİZEM ŞİMŞEK)

    Bahçelievler Mah. Mevlana Cad. No:10 İlkadım, Samsun
    SAMSUN - İLKADIM
    Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ocak 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.362 233 00 87
    Şirket Web Sitesi:
  • güldibi mah izmit cad no 57 Sapanca, Sakarya
    SAKARYA - SAPANCA
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Yapı Kimyasalları, Yardımcı İnşaat Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2011 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.264 582 66 28
    Şirket Web Sitesi: www.ustkar.com.tr
  • ÇAĞLAYAN MAH.2051 SK. NO:28 Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.242 323 33 93
    Şirket Web Sitesi: www.aruvcevre.com.tr
  • İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Metal İş Sanayi Sitesi 10. Blok No :14 İkitelli-İstanbul Başakşehir, İstanbul
    İSTANBUL - BAŞAKŞEHİR
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mart 2010 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 549 64 83
    Şirket Web Sitesi: www.ustuntel.com