KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA SÜRMENE TRABZON FİRMALARI

Kauçuk zemin kaplama

sektörüne ait

Sürmene Trabzon firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • (BURAK MUTLU)

    Aselsan yolu üzeri 16.Cadde No:42 Ostim, Yenimahalle, Ankara
    ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM
    Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Ekim 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 264 46 04
    Şirket Web Sitesi: www.kilitliparketasi.com
    Dış mekan zeminlerini farklı malzeme ve şekillerle kaplayabilirsiniz. Her yöntemin kendine özgü özellikleri ve avantajları mevcuttur. Kabul edilen ve görünen en temek seçenek kilitli parke taşları olmaktadır. Kilitli parke taşları ve bu anlamda Ankara kilit taşı ihtiyaçlarınızda seçim yapacak firma sayınız çok fazladır. Farklı marka ve mağazadan ürün alabilirsiniz. Gerek Ankara, gerekse de farklı illerde bu ürünlerin kullanımı çok fazladır. Neden çok fazla kullanımı olduğunu daha detaylı bir şekilde anlatmaya çalışıyor olacağız.

    İki temel nedeni vardır. Maliyet ve estetik görünüm sağlıyor olmasıdır. Öncelikli olarak maliyet konusunu detaylandırmak istiyoruz. Kilitli parke taşlarında çok düşük seviyede bir maliyet karşınıza çıkacaktır. Malzeme olarak fiyatlar gayet uydundur. Metrekarelerce büyüklükteki bir alanı çok uygun fiyatlar mal edebilirsiniz. Bu anlamda Ankara kilit taşı alımınızda yüksek fiyatlar ödemek zorunda kalmazsınız. Bu ürünlerin işçilik ve uygulama maliyetleri de çok azdır. İyi bir usta tarafından hızlı ve pratik bir şekilde uygulanabilmektedir. Bu uygulama sonrasında ilgili alanın bir bölgesinde sorun çıkabilir. Kaplaması yapılan alanın alt yapısında bir problem çıkmış olabilir. Çok normal ve olası bir şeydir. Bunun için ilgili alanın sökülmesi ve sorun olan bölgeye erişilmesi gerekir. Kilitli parke taşları ile kaplanan bu yüzeyler kolaylıkla va deforme olmadan sökülebilir ve sorun giderilebilir. Sökülen bu taşları atmak zorunda değilsiniz. İlgili alandan söktüğünüz taşları aynı şekilde yerine koyabilir ve bu maliyetten de kurtulmuş olursunuz.

    Estetik görünüm sunuyor olması çok önemli bir tercih nedenidir. Bu anlamda Ankara kilit taşı alımlarınızı etkileyen en temel ikinci unsur olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çok farklı estetik şekillerde imal edilmekte ve satılmaktadır. T ve S şeklinde olanlar vardır. Buna ilave olarak kare, sekizgen, dikdörtgen, baklava tipi ve benzer çok çeşitli seçenekler sizleri beklemektedir. Birbirine kilitlenerek monte edilmesi sağlamlık açısından önemlidir. Dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Düzgün yapılan uygulamaların yıllar boyu kullanımı söz konusudur. İlgili zeminler kirlenmiş ve pislenmiş olabilir. Hiç dert etmenize gerek yoktur. Hızlı ve kolay bir şekilde silebilir yada yıkayabilirsiniz. Bunun gibi çok seçenek sizleri beklemektedir. Bu ürünler her zaman için avantajdır. Farklı ve maliyetli ürünlerle kaplama yapmak yerine, maliyetsiz ve estetik kilitli parke taşlarını tercih edebilirsiniz.

    Bu uygulamaları yapmak için çok deneyimli bir usta bulmanız gerekir. Bu anlamda Ankara kilit taşı uygulamasını bildiğiniz veya iyi referansları olan kilitli parke taşı ustalarına yaptırmaya çalışmalısınız. Tüm dünyada kullanılan bir üründür. Ülkemizde pek çok belediye yöneticisi kaldırım yolu, otopark, özel yürüme yolu, park, sosyal tesis ve benzer alanların kaplamasında bu ürünü tercih etmektedir. Tercih nedenleri bellidir. Daha görsel ve zengin içerkli şehirleri, en iyi ve en ucuz maliyetle yapabilmektir.
  • (MEVLÜT ATASEVER)

    Ziya Gökalp Sokağı No:71 Şehremini 34104 Fatih/İstanbul İbrahim Çavuş, Fatih, İstanbul
    İSTANBUL - FATİH - İBRAHİM ÇAVUŞ
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Nisan 2016 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.212 585 75 32
    Şirket Web Sitesi: guvenyapiadopen.wix.com/adogrup
    Firmamiz 1983 yilinda Istanbulun Fatih ilcesinde kurulmustur.
    Proje sırasında size sağladığımız avantajlarımız :
    1. Tadilat başlangıcından evvel lüzumlu olan eşyalarınız poşetlenmekte ve naylon ile kaplanmaktadır.
    2. Tadilat esnasında bizden kaynaklanan zararlarda ek maliyet kesinlikle çıkarılmaz
    3. Mutfak dolaplarından fayans ve kalebodurlara, bataryalardandan aydınlatmalara kadar ihtiyacınız olan ne varsa Güven Yapı tarafından anlaşmalı firmalarımızdan ve markalardan temin edilmektedir.
    4. Elektrik ve su tesisatınızdan dekorasyona her ayrıntı tek bir ekibin gözetiminde gerçekleşmektedir.
    5. Proje sözleşmede ifade edilen zamanda başlamakta ve bitirilmektedir.
    6. Proje sonrasında ustalarımızdan kaynaklanan sorunlarda 2 sene boyunca garantimiz devam etmektedir.
  • (SERDAL KESKİN)

    Dilmen Mahallesi Mimar Sinan CD. NO:3 Erenler / Sakarya Erenler, Sakarya
    SAKARYA - ERENLER
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Eylül 2015 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.264 241 78 17
    Şirket Web Sitesi: sermirainsaat.com
    Sermira İnşaat olarak Sakarya’da ve çevre illerde yaptığımız baskı beton uygulamaları ile yüzlerce zemine dekoratif baskılar uygulayarak eşsiz bir görünüm kazandırdık. baskı beton denilince ilk akla gelen firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Siz de mekanınızın , bahçenizin zeminine dekoratif baskı beton uygulaması yaptırmak isterseniz bize ulaşabilir, baskı beton uygulaması hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Sakarya baskı beton. Baskı beton sakarya.
    http://sermirainsaat.com/hizmetlerimiz/sakarya-baski-beton-dekoratif-beton-desenli-beton/
    Firmamız sektöründeki boşlukları ve çağ dışı hizmet zihniyetini ortadan kaldırmak için kurulmuştur.
    Misyonumuz müşteri memnuniyetini ön planda tutmak,kaliteli hizmet vermek,teknolojik ekipman ve malzeme kullanarak günümüz teknolojisini müşterilerimize hizmet olarak sunmaktır.
    Vizyonumuz kurumsallıkla birlikte tüm birimlerimizde mükemmelliği yakalamak idari ve teknik kadromuzla birlikte AR-GE çalışmalarımızı sürdürmek ve uyguladığımız tüm hizmetlerde yeni formatlar oluşturmaktır. Sermira İnşaat ve Zemin Kaplama birimlerinde uzman kadrolar oluşturmuş bir İstanbul firması olduğu halde Türkiye genelinde hizmet vermeyi sürdürmektedir.
  • KIBRIS ŞEHİTLER CAD NO 02012 Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 603 96 21
    Şirket Web Sitesi: www.abiinsaat.com
    tüm dekorasyon,tadilat işler
  • Şelale Mah. Düden Cad. No:212 Kepez, Antalya
    ANTALYA - KEPEZ
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Kapı Pencere Sistemleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Sıhhi Tesisat Elemanları, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.242 361 53 06
    Şirket Web Sitesi: www.gungorleryapidekorasyon.com
    Güngörler Yapı Dekorasyon olarak 01 04 2012 tarihinde Ramazan Güngör / Hasan karabacak / Mahmut Sami Erdoğan tarafından kurulmuştur. Antalya’ve çevresinde PVC Kapı Pencere, Panjur sistemleri, alüminyum doğrama ve alüminyum küpeşte sistemleri, Cam ,katlanır cam ve yalıtımlı cam sistemleri Mobilya dekorasyon sistemlerinin imalat ve montaj işleri üzerine faaliyet vermektedir.
    WİNHOUSE ANTALYA ÜRETİCİ BAYİSİDİR.
    Misyonumuz: Müşterilerimizin beklentilerini; alanında uzmanlaşmış çalışanlarımızla, dünyadaki en son bilimsel ve teknolojik gelişmeleri uygulayarak, en üst düzeyde, kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde karşılamak.
  • (ATACAN OLCAYOK)

    Seyitnizam Mahallesi Demirciler Sitesi 4.Yol No: 37 Seyitnizam, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - SEYİTNİZAM
    Çatı Kaplama, Güvenlik ve Kamera Sistemleri, Kapı Pencere Sistemleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 415 36 76
    Şirket Web Sitesi: www.atcpanelcit.com.tr
    Teknolojik üretim, kalite ve memnuniyet ilkleri doğrultusunda 1999 yılında kurulan ATC Panel Çit, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerinde spor saha, tel ve çit sistemleri üzerine odaklanmış, sektörün nabzını tutan bir firma konumundadır.
    Kurulduğumuz günden bu yana kalite, kontrol ve profesyonel hizmet odaklı politikamızla üretimlerimizi gerçekleştirmekte ve teknolojik tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Firmamızın ürettiği ürünler TSE ve ISO 9001 standartlarına uygun olarak üretilmekte olup tamamı ile firmamız tarafından garanti altına alınmaktadır. Zamanında teslimat, uygun fiyat, kaliteli üretim ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışımız aynı zamanda kalite politikamızın esaslarını oluşturmaktadır.
  • HOCALAR YOLU ÜZERİ 1. KM Sandıklı, Afyon
    AFYON - SANDIKLI
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.246 444 51 08
    Şirket Web Sitesi: www.karabulutgrup.com.tr
  • Gebze O.S.B Marmara Geri Dönüşümcüler Kooperatif Göktürk Sok No:18 Şekerpınar, Gebze, Kocaeli
    KOCAELİ - GEBZE - ŞEKERPINAR
    İş ve İnşaat Makinaları, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 658 06 99
    Şirket Web Sitesi: www.rotagrup.net
    ROTA TRANSMİKSER METAL DEMİR ÇELİK VE PASLANMAZ SAC SAN. TİC. A.Ş. transmikser imalatı, inşaat ve demir çelik sektöründe faaliyet gösteren bir rota grup kuruluşudur.
    Teknolojiyi yakalamış makine ve teçhizatı ile yeniliklere açık, inovasyona önem veren, kaliteyi ve güvenilirliği ilke edinen anlayışımızla müşterilerimize daha iyi hizmet ve en iyi kaliteyi en ucuza vermek amacımızdır.Yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizin yaptığımız işlerle güvenini kazanarak, imalat ve hizmet kalitemizi en üst seviyeye çıkarmak ve çözüm ortağı olmakla mükellefiz. Rota Transmikser A.Ş. transmikser ve yedek parça imalat, bakım, revizyon, hasar, onarım, kumlama, boyama işleri olmak üzere transmikser sektörünün tam komple giriş yapmış, kendi bünyesinde transmikser adına gerekli bütün materyalleri üretebilen, bunu sizlere en iyi ve en uygun koşullarda sunabilen son sistem makine ve teknolojilere sahip olan, sektörün kalitesini yükseltme amacı ile çalışan çözüm ortağınızdır.Sorunlarınıza en kısa sürede cevap vermek şirketimizin birinci politikasıdır. Gerek teknik gerekse yerinde destek ile işleriniz istediğiniz zamanda ve en iyi şekilde sizlere teslim edilir.Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde imalat ve İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde servis hizmeti vermekteyiz.
    Rota Transmikser A.Ş sizlere sunduğu hizmette tamamen şeffaf bir yol izlemektedir. İmalatların yapıldığı materyallerin ISO TSE standartlarına uygunluğunu, materyallerin kimyasal içeriklerine kadar belgelerle sizlere sunum yapmaktadır.Şirketin amacı en iyi imalatı sizlere sunarak sizlerin oluşacak aksaklıklar sonucu iş ve zaman kaybınızını minimize etmektir.

    KALİTE POLİTİKAMIZ,
    Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak, müşterilerimizin firmamıza olan güven ve teveccühünü sürekli kılmak, rekabet gücümüzü demir çelik inşaat transmikser ve treyler konularında müşterilerimize en iyi hizmeti verebilecek düzeyde tutmak ve dürüstlükten ödün vermeyerek,sektöründe lider bir kuruluş "ROTA GRUP ŞİRKETLERİ" olmak amacındayız.
    ROTA TRANSMİKSER olarak çalışanlarımızın ve toplumumuzun daha aydınlık bir geleceğe taşınması için; Müşteri memnuniyetini birinci planda tutmak, Müşterilerimizin ve piyasaların istek ve beklentilerini sürekli takip etmek, Demir Çelik İnşaat transmikser ve treyler konularında kalite,hız ve güven sunmak, Alanın yeniliklerini dünya ile aynı zamanda müşterilerimize sunmak, En önemli kaynağımız olan çalışanlarımızın bilgi beceri ve yeteneklerinin sürekli gelişmesini sağlamak, Çevrenin korunmasının toplumumuza ve insanlığa karşı önemli bir sorumluluğumuz olduğu bilinciyle çalışmak, Transmikser satış transmikser kumlama boyama transmikser satış sonrası servis transmikser revizyonu transmikser kaza ve hasar onarımında kendi imalatımız olan tüm transmikser ve yedek parçalarıyla müşterilerimizin istek talep ve beklentilerine cevap vermek için çalışanlarımız ve biz transmikser ve transmikser yedek parça stoklarımızla kaliteyi ön plana çıkarmış servis hizmetimizle ihtiyaç duyduğunuzda İstanbulun her iki yakasındaki fabrika ve servisimizle her zaman hazır olan 7/24 gezici servislerimizle ihtiyaç duyduğunuz anda sizin yanınızda olmak.
    www.insaatfirmalarim.com
  • Fevzi çakmak mah. Fevzi çakmak cad. No:1 D:4 ÜstKaynarca Kaynarca, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KAYNARCA
    Cephe Kaplama, Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 2 Ocak 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 597 07 00
    Şirket Web Sitesi: www.elaldilarinsaat.com
    İnşaat sektöründe tüm inşaat işlerinde A dan Z ye anahtar teslimi iş kalemlerini yapmaktayız.
  • (yusuf kıran)

    Mehmet Akif Mahallesi Tezgenler Sokak No: 2/B Soğukkuyu, Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ - SOĞUKKUYU
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Ekim 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 247 60 01
    Şirket Web Sitesi: marmaraepoksi.com
    Firmamız epoksi zemin kaplama, epoksi boya ve diğer epoksi uygulama hizmetleri vermektedir.Uygun fiyat ile yüksek kaliteyi bir arada sunmaktadır.Fiyatlar ve referanslar için bizi arayın.
  • NİYAZİ MISRI CAD LEBLEBİCİ 1.SOK MALATYA Merkez, Adıyaman
    ADIYAMAN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.535 453 23 72
    Şirket Web Sitesi: www.malatyaizolasyon.com
  • GÜL SK NO 4 Çarıklı, Merkez, Diyarbakır
    DİYARBAKIR - MERKEZ - ÇARIKLI
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Haziran 2013 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: epoksizeminkapla.com
  • FATİH BULVARİ NO:203 Turgutreis, Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ - TURGUTREİS
    Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 419 41 84
    Şirket Web Sitesi: www.havuzlarkereste.com
  • POSTAHANE MAH. MANASTIR YOLU İREM NUR SOKAK ESEN AP. NO:50 D:7 Postane, Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA - POSTANE
    Müteahhitlik Hizmetleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Aralık 2012 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 446 76 02
    Şirket Web Sitesi: www.endüstriyelsahabetonu.com
  • (ERDİNÇ GÖKSER)

    ÇINARCIK SOKAK Sarıgöl, Gaziosmanpaşa, İstanbul
    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA - SARIGÖL
    Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2012 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 545 17 38
    Şirket Web Sitesi:
  • FATİH MAH.HACİ ZİYA HABİBOĞLU CAD.NO:13 Merkez, Trabzon
    TRABZON - MERKEZ
    Dekorasyon İşleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.462 225 08 91
    Şirket Web Sitesi: http-www.pro-je.net
  • (HAYRETTİN AKTAŞ)

    Talat paşa mahallesi, Öz toprak Sokak, No-51 / A Kağıthane, İstanbul
    İSTANBUL - KAĞITHANE
    Dekorasyon İşleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.212 220 84 93
    Şirket Web Sitesi:
  • Organize Deri Yan Sanayi Bölgesi 21.Yol 17.Parsel No:3 Aydınlı Köyü - Tuzla / İSTANBUL Tuzla, İstanbul
    İSTANBUL - TUZLA
    Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2010 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 591 05 00
    Şirket Web Sitesi: www.digalpa.com
  • YENİ MH.SÜREYYAPAŞA CD.NO:17 K:4 D:7 PENDİK Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tavan Kaplama, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 354 01 02
    Şirket Web Sitesi: www.artdetayinsaat.com
  • (AZİZ KARAGÖZOĞLU)

    siteler güzelbahçe Güzelbahçe, İzmir
    İZMİR - GÜZELBAHÇE
    Cephe Kaplama, İş ve İnşaat Makinaları, Peyzaj ve Çevre Düzenleme,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.232 234 50 40
    Şirket Web Sitesi: