ISI İZOLASYONU VE YALITIMI SUNGURLU ÇORUM FİRMALARI

Isı izolasyonu ve yalıtımı

sektörüne ait

Sungurlu Çorum firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • Aktarhüssam Mh. 1.Aktar Sk. No:4/c (F.Çakmak Ziraat Bankası Arkası) Osmangazi, Bursa
    BURSA - OSMANGAZİ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 5 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.224 224 84 48
    Şirket Web Sitesi: www.kardelenkaplama.com
    Epoksi ve poliüretan zemin kaplamaları
    Modern bina, fabrika, depo ve laboratuvarlarda teknoloji ürünü zemin kaplama sistemleri gün geçtikçe önem kazanmaktadır.
    Epoksi ve poliüretan esaslı zemin kaplamaları kimyasal dayanım, mekanik (darbe ve aşınma) dayanımı, kolay temizlenebilme, eksiz ve derzsiz döşeme ve dekoratif görünüm gibi avantajlar sağlamakta ve pek çok RAL renginde üretilmektedir.
    Yıllar süren araştırma ve tecrübelerimizin sonucunda geliştirilen bu sistemler dünyada ve Türkiyede binlerce metrekare alanda tecrübe edilmiş ve başarısını ispatlamıştır.
  • (BATTAL HERGÜL)

    malıköy Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Isıtma, Soğutma ve Havalandırma Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 658 35 39
    Şirket Web Sitesi: trflex.com.tr/
    Ülkemizin enerji verimliliğine katkı sağlamak ve 2023 ihracat hedeflerinin gerçekleştirilmesinde etkin bir oyuncu olmak amacıyla 2014 yılında Alaaddin DAŞPINAR, Levent ERTAN, Levent YALÇINKAYA ve Battal HERGÜL tarafından Ankara Anadolu Organize Sanayi bölgesinde 9000 m2 kapalı alan üzerine kurulan fabrikamızda, mekanik tesisat sektöründe ısı yalıtımı sağlamak amacı ile kullanılan elastomerik kauçuk köpüğü esaslı izolasyon malzemesi üretimi yapılmaktadır.
    Türk tüketicisinin hakkı olduğunu düşündüğümüz Avrupa standartlarında ürünleri müşterilerimize sunarken, tam otomasyona sahip üretim süreçleri sayesinde sürekli en yüksek kalite standardize edilmektedir. Kurduğumuz kalite sistemi bünyesinde ürünleri sürekli geliştiren ve ürün kalitesini yükseltirken maliyetlerini minimize eden TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ’ne uygunluk esas alınmaktadır.
    Ulusal çevre mevzuatına uygun olarak faaliyetlerimizi sürdürülebilir çevre için sürekli iyileştirerek, çevreye zarar vermeden üretim yapmak; ÇEVRE POLİTİKAMIZDIR…
    Rekabet eden değil rekabet edilen bir firma olarak; çalışanlarımız ve bayilerimizle kurduğumuz güçlü iletişim, tüm iş süreçlerindeki yüksek verimliliğimiz, devletimize, bireylere ve çevreye karşı sorumluluğumuzu mükemmeliyetçi çabalarla yerine getirmemiz en temel değerlerimizdendir. Sahip olduğumuz tüm değerleri, TR FLEX gücünün faydalarını ulusal ve uluslar arası pazarlarda müşterilerimize sunmak çalışanlarımızın ve firmamızın ortak özelliğidir.
    Bizler biliyoruz ki; temel değerlerimizle oluşturduğumuz müşteri memnuniyeti pazardaki yerimizin temel göstergesidir.
  • (AYDIN BEY- AHMET SEYİT KESKİN)

    Pazar mah. Jandarma Sk. No:4 Ondokuz Mayıs, Samsun
    SAMSUN - ONDOKUZ MAYIS
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.362 511 24 88
    Şirket Web Sitesi: www.biryapi.org
    Firmamız Alçıpan, Kartonpiyer, Taşyünü tavan, Metal tavan, Dış cephe mantolama, Isı yalıtım, Fayans döşeme, laminat parke uygulama, Tüm taş uygulamaları, Boya Badana işleri, Tüm mimari plan proje hizmeti ve danışmalığı, Tamirat-tadilat ve anahtar teslim hizmeti vermekteyiz.
  • FERHATPAŞA MAH. SAMANDIRA CAD. NO:93 OTOBAN YANYOL Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Hazır Beton ve Beton Malzemeleri, İskele ve Kalıp Sistemleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 456 66 86
    Şirket Web Sitesi: www.fkeklikotomotiv.com.tr
    Bilgilerinize sunduğumuz bu kısa tanıtım yazısı ile firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. hakkında fikir sahibi olacağınızı ümit ediyoruz. Bu itibarla birlikte çalışma olanağı bulacağımız inancı taşımaktayız.
    Firmamız FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzun yıllardır hazır beton sektöründe ‘’Keklik Hazır Beton’’ ünvanı altında hizmet vermekteydi. 2013 yılında Ticari şartlar gereği sektör değiştirme kararı alınarak, firma satışı yapıldı ve 2014 yılında yeni bir yapılanma ile FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ünvanı ile tekrar hizmet vermeye başladık. İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek, temel prensiplerimizdendir. En kaliteli hizmeti en ekonomik koşullarda sunarak, müşteri memnuniyetini kazanmayı ilke edinen FKEKLİK OTOMOTİV VE İNŞ. MALZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. uzman kadrosu ile 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri ihtihaçlarınıza cevap vermektedir. Müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ilke edinerek yola çıkan firmamız, faaliyette bulunduğu 2. El Oto Alım Satımı ve İnşaat Malzemeleri hizmetlerinde, saygı ve hoşgörüden taviz vermeden, sektöründe öncü bir kuruluş olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
    Vizyonumuz

    İnsan hayatının kalitesini artırmak ve kolaylaştırmak için çıktığımız bu yolda, ürün ve hizmet sunduğumuz sektörde her zaman en iyisi olacağız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayarak, güven, saygı ve sevgi çerçevesinde her zaman en iyi hizmeti verebilmek ve müşterilerimizin memnuniyetini korumak ana hedefimiz olacaktır. Çağımızın yeniliklerini takip ederek, dünya standartlarında bir şirket olarak; her zaman kendimizi, ürünlerimizi ve sizlere verdiğimiz hizmeti geliştireceğiz. Profesyonelliği, işimizi yönetirken gerekli ön çalışmayı yapmak, işimizle ilgili kendimizi sürekli eğitmek, geliştirmek ve bilgilerimizi çözüm ortaklarımızla paylaşmak olarak tanımlıyoruz. En önemli sermayemiz müşteri memnuniyetimizdir. Mutlu müşteriler ancak işinden keyif alan, birbirinin gelişimlerine destek olan çalışanlar sayesinde yaratılabilir.
    Buna inanıyor ve çalışmalarımızı bu yönde geliştiriyoruz.
    Misyonumuz
    Yenilikçi, müşterisine hizmet vermekten zevk alan, alternatifler sunan ekibimizle uzun yıllar bu sektörde yer almayı planlamaktayız.

    İnşaat Demiri Ve Satışını Gerçekleştirdiğimiz İnşaat Malzemeleri ;
    Çelik Hasır Strafor
    Gaz Beton Plywood
    Tuğla Kereste
    Alçı Osb
    Ada Kumu Çimento
    Mıcır Hazır Beton
    KREDİ KARTI İLE TAKSiTLİ SATIŞLARIMIZ VARDIR
  • Rahmiye mah.Çuhane Cad.Beyazgül.sok.No:50 Kartepe, Kocaeli
    KOCAELİ - KARTEPE
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Elemanları ve Profilleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.262 349 64 64
    Şirket Web Sitesi: www.izopal.com
    2013 yılı itibariyle izopal markası adı altında, söve dış cephe kaplamaları ve dekoratif eps ürünleri üretimine başlamış olan firmamızın fabrika alanı 1500 m.kare kapalı,1500 m.kare açık alanı bulunmaktadır.Mantolamada kullanılan hertürlü eps ürün imalıtı ve uygulaması yapmaktayız.
  • Akşemsettin mh. Fırat cd. Nur sk. No:26/A Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 269 00 86
    Şirket Web Sitesi:
    ANKA GRUP YAPI DEKORASYON; 2002 yılında Ankarada inşaat ve iç mimari dekorasyon alanında faaliyetlerine başlamıştır. Kısa süre içerisinde sektöründe saygınlığını kazanan firmamız 2002 yılı öncesinde de Türkiye’nin farklı illerinde uzun yıllar inşaat ve iç mimari dekorasyon alanında faaliyetlerde bulunmuştur.
    Bu güne kadar çalışmalarında daima müşteri memnuniyetini öncelikli hedef belirlemiş, sektöründeki tüm gelişmeleri ve fuarları takip ederek daima kendini yenileyen profesyonel, dinamik, işinin ehli ekipleri ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.
  • (SEYDİ GÜNER)

    Demirciler sitesi 7.yol Topçular, Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU - TOPÇULAR
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Mart 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.212 558 55 52
    Şirket Web Sitesi: www.ses-izolasyon.net
    Firmamız 2008 yılında kurulmuş olup kurulduğu günden bu yana hizmet ve uygulama yelpazesini devamlı genişleterek birçok prestijli projede yer almış ve hizmet etmiştir. Ana uygulama alanımız kuru yapı sistemleri olmasına karşın ince yapının her kolunda hizmet verebilecek deneyime ve ekibe sahiptir.
  • HIZIRTEPE MAH.FATİH CAD.NO:3/C Adapazarı, Sakarya
    SAKARYA - ADAPAZARI
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.264 275 84 86
    Şirket Web Sitesi: www.toklaryapi.com
    Toklar Yapı, 1993 yılında, Pvc Pencere ve Kapı sektöründe faaliyete başladı.
    1993 yılından bu yana sektöründe marka olmayı sağlamış firmamız,2010 yılında;Isı yalıtım sistemleri ve dekorasyon sektörüne adım atarak hizmet alanını genişletti. Firmamız,toplukonut,villa,okul, işyeri,otel, gibi birçok kullanım merkezinin;
    -Dış cephe mantolama -çatı izolasyonu
    -Pvc pencere ve kapı
    -Ağaç kapı
    -Dekorasyon
    -Taahhüt taleplerine, uzman kadrosu ile cevap vermektedir.
    TOKLAR YAPI; uluslararası alanda faaliyet gösteren firmaların; başta Sakarya olmak üzere, Kocaeli,Yalova,Düzce ,Bolu illerinde satış ve uygulama bayiliğini yapmaktadır. Klasik sistem ve ürünlerin yanında her zaman farklı ve fonksiyonel ürün prensibini benimseyen firmamız, sektörüne öncülük yapmaya devam edecektir.
  • (ALİ OSMAN SOYLU)

    HACIFETTAH MH KAYISILIBURUN SK NO 8 Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Aralık 2013 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.332 352 08 64
    Şirket Web Sitesi: www.konyaisiyalitim.org
    ISI YALITIM;yalıtım,boya,mantolama,konya,mantolama,konya çatı aktarma,konya ithal duvar kağıt,taşyünü mantolama,konya mantolama firmaları ...ısı yalıtım,yalıtım,mantolama,konya ısı yalıtım,konya mantolama,konya yalıtım,İç ve dış yalıtım, mantolama bizim işimiz. Konya civarında oturuyor ve yalıtım yaptırmak istiyorsanız lütfen firmamız ile temasa geçin. İç ve dış cephe boya, alçı, ...ISI YALITIM,MANTOLAMA,YALITIM,Konya, Isı Yalıtım,m2 birim fiyat 32.00 TL,konya boya, 352 08 64,konya boya m2 fiyatları,12 taksit,ısı yalıtım fiyatları,konya izolasyon,konya yalıtım,konya mantolama,konya ısı yalıtımyalıtım,Konyada ısı yalıtımı,ısı yalıtımı,ısı yalıtım,konyada ısı yalıtımı,KONYA BOYA,boya,badanaISI,YALITIM,KONYA,Konyad­a ısı yalıtımı,Dış cephe ısı yalıtımı Konya firmaları,KONYA ISI YALITIM BOYA MANTOLAMA - KONYA - MERAM,ısı yalıtımı firmaları - KONYA - 1 - / firma rehberi - firmasec.com,KONYA ISI YALITIM | ,Facebooktr-tr.facebook.com/pages/KONYA-­ISI-YALITIM/109661209122254,konya da ısı yalıtımı,konya boya,ısı yalıtım konya,konya,Konya Boyacısı,konyada boya,konyada Isı Yalıtım, mantolama,alçı,kartonpiyer,konya yalıtımkonya boya.ısı yalıtım konya,konya,konyada boya,ısı yalıtım,konya ısı yalıtımı,konya yalıtım, konya mantolama, konya inşaat, inşaat malzemesi, konya boya uygulama, konya yapı malzemeleri, taş yünü, asma tavan, kartonpiyer, taş kaplamalı duvar ve yürüyüş yolları, avlu duvarı, şömine, bahçe dizaynı, laminant parke, taban silimi, dekorasyon işleri,konya boya,konyada boyaKONYA BOYA SATICILARI, KONYA BOYA BAYİLERİ, KONYA İNŞAAT SEKTÖRÜ, KONYA BOYA FİRMALARI, KONYA BOYA SATIŞ FİRMALARI, KONYA İNŞAAT BOYALARI SATIŞ FİRMALARI, KONYA İNŞAAT BOYA UYGULAMALARI, KONYA POLİSAN BAYİLERİ, KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ, KONYA BOYA SATIŞ UYGULAMA FİRMALARI, KONYA BOYA VERNİK CİLA YAĞLI BOYA SATICILARI, BOYA SATICILARI KONYA BAYİLERİ, BOYA FİRMALARI KONYA, İÇ VE DIŞ CEPHE KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ, BOYA UYGULAMA KONYA , BOYA SATIŞ FİRMALARI KONYA , BOYA SATIŞ VE UYGULAMA BAYİLERİ KONYA, KONYA BOYA SATIŞ VE UYGULAMA FİRMALARI BAYİLERİ, KONYA BOYA TİCARET VE UYGULAMALARI. Konya ilindeki boya firmaları, boya şirketleri, boya fabrikaları, boya, badana, sıva, boyacı, boya fiyatı Konya.konya boya satış insaat,boya firmaları boyakonya boya konya Konya Boya, İç Cephe Boya ve Astarları, Ahşap ve Metal Boya ve Astarları, Dış Cephe Boya / Kaplama ve Astarları Konya, BOYA VE İZOLASYON satan/üreten firmalar,Konya İnşaat Boyaları (Firmaları) Bayileri ve Konya İnşaat Malzemeleri Satıcıları konya boya satıcıları, konya boya bayileri, konya boya inşaat firmaları, konya boya ve inşaat boyaları satış ve uygulama bayileri firmaları, konya boya satıcıları, konya boya firmaları ve satıcıları, konya yağlı boya iç cephe boya dış cephe boya vernik cila kartonpiyer satıcıları ve firmaları, konya boya satış ve uygulama firmaları satıcıları ticareti, konya polisan boya bayileri, konya filli boya bayileri, konya marshall boya bayileri, konya dyo boya bayileri, konya fawori boya bayileri, konya toptan boya satıcıları, konya toptan ve perakende boya firmalari. iç ve dış cephe boya uygulama bayileri konya, konya iç ve dış cephe boya uygulama ve satış bayileri satıcıları. toptan boya satıcıları konya , konya toptan boya satıcıları . boya uygulama ve satışları konya , konya boya bayileri, konya boya temsilcilikleri, konya boya , konya iç cephe boya satış, duvar boyaları satış ve uygulama konya firmaları, konya iç ve dış cephe duvar boyaları satış ve uygulama satış, duvar boyası satış firmaları konya
  • ısparta merkez Merkez, Isparta
    ISPARTA - MERKEZ
    Cephe Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Mayıs 2013 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.553 354 37 05
    Şirket Web Sitesi: erdal@resulogullariinsaat.com
  • Yıldırım Cad. No: 191 Beşevler, Nilüfer, Bursa
    BURSA - NİLÜFER - BEŞEVLER
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.224 453 40 79
    Şirket Web Sitesi: www.izosu.com
  • fatih mah durmaz sk no 45 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    Cephe Kaplama, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: www.epoksİzemİnkapla.com
  • 1379 SOKAK NO:57 Alsancak, Konak, İzmir
    İZMİR - KONAK - ALSANCAK
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık,
    Şirket Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 441 82 00
    Şirket Web Sitesi: www.desenmim.com
  • GÜNEY MAH ÇİGDEM SOK NO 04 Körfez, Kocaeli
    KOCAELİ - KÖRFEZ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2012 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.532 162 02 51
    Şirket Web Sitesi: www.epoksizeminkapla.com
  • (HÜSEYİN GÖKER)

    G.M.K Bulvarı 72/10 Kızılay/ANKARA Maltepe, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - MALTEPE
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Prefabrik Yapılar, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Mart 2012 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 230 85 96
    Şirket Web Sitesi: www.momentgrup.com
  • (GÖKHAN GÜNGÖR)

    Eğitim Mah. Kasap İsmail Sok. Sadıkoğlu İş Merkezi-5 No:13/24 Söğütlüçeşme, Kadıköy, İstanbul
    İSTANBUL - KADIKÖY - SÖĞÜTLÜÇEŞME
    Diğer Sektörler, İş ve İnşaat Makinaları, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2012 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.216 346 40 46
    Şirket Web Sitesi: www.lihagroup.com
  • (KORAY ÖZDEMİR)

    Kuzgun Sokak No:58 A.Ayrancı Ayrancı, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - AYRANCI
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Peyzaj ve Çevre Düzenleme, Plan, Proje ve Teknik Danışmanlık, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2011 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.533 214 54 24
    Şirket Web Sitesi: www.okeinsaat.com
  • (YAHYA ÇAVUŞ)

    fatih cad. no:24 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 419 88 07
    Şirket Web Sitesi:
  • (YAHYA ÇAVUŞ)

    fatih cad. no:24 Sultanbeyli, İstanbul
    İSTANBUL - SULTANBEYLİ
    İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.216 419 88 07
    Şirket Web Sitesi:
  • (ADIGÜZEL SOLMAZ)

    Şükran Mah. Sırçalı Medrese Cad. no:15/A Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Yapı Kimyasalları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2011 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.332 351 60 30
    Şirket Web Sitesi: www.konalfa.com