İNŞAAT, YAPI TADİLAT İŞLERİ REFAHİYE ERZİNCAN FİRMALARI

İnşaat, yapı tadilat işleri

sektörüne ait

Refahiye Erzincan firmaları

burada yer alıyor.
  • Firma Adı
  • GİRESUN Merkez, Giresun
    GİRESUN - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 23 Mart 2017 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.464 214 14 12
    Şirket Web Sitesi: www.gulergrupmantolama.com
    Bünyesinde bulundurduğu tecrubeli personeli ile 2 adet platform iskelesi ile 6000 m2 güvenlikli iskelessi ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır sözünü hayata geçiren bir firmayız.
    Hizmetlerimiz:
    -ısı yalıtımı, mantolama, boya badana işleri, söve uygulaması, tadilat işleri,
  • İstiklal Mahallesi, İnönü Caddesi, No 65/A DENİZLİ Merkez, Denizli
    DENİZLİ - MERKEZ
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 6 Haziran 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.258 408 98 38
    Şirket Web Sitesi: https://erdemyapidekorasyo4.wixsite.com/sitem
    Eviniz, ofisiniz veya başka bir mekan farketmez.. İhtiyacınız olan Boya, Emlak, Dekorasyon, Mantolama, Tamir Tadilat, Mobilya, Asma Tavan, Parke, Bakım Onarım, Yalıtım-İzolasyon ve benzeri tüm işleri anahtar teslim hizmetinize sunuyoruz.
    Birden fazla kişiyle muhatap olmak zorunda değilsiniz, hepsini tek çatı altında toplayarak tek sorumlu tek muhatap olarak memnuniyetiniz için hizmetinize hazırız.
  • (SENİHİ TUĞRUL)

    Alemdağ Caddesi Papatya Sokak No:15 Ihlamurkuyu Yukarı Dudullu, Ümraniye, İstanbul
    İSTANBUL - ÜMRANİYE - YUKARI DUDULLU
    Çatı Kaplama, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Yapı Kimyasalları, Zemin Döşeme ve Yer Kaplamaları,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.216 527 41 10
    Şirket Web Sitesi: www.epoksikaplamasi.com
    Mavi damla inşaat ve zemin kaplama ltd. şti. 18 yıllık bilgi birikiminin sonucunda 2007 yılında istanbul da faaliyetine başlamış epoksi satışı ve epoksi uygulaması yapan referanslı, zemin kaplama konusunda ihtisas sahibi profesyonel bir kuruluştur.

    Şirketimiz epoksi zemin kaplama,poliüretan zemin kaplama uygulamalarının yanısıra teraslarda su izolasyon uygulamaları da yapmaktadır. uygulamasını yaptığımız hizmetlerin tamamında kullandığımız malzemeler AB normlarına uygun nitelikte ve kalitede olan malzemelerdir.

    Ekip arkadaşlarımız firmamızda yetişen her biri nitelikli,vasıflı kaliteli ustalardan oluşmaktadır. Epoksi reçine uzman ellerde sıradışı bir görünüm sergiler. amaç epoksi reçineyi doğru ve kullanım amacına göre detaylandırmaktır. fiyat politikamız şeffaf ve esnektir.projelerinizdeki epoksi zemin kaplama ile ilgili bölümleri biz detaylandıralım,sizler keyfini çıkarın. projelerinizde yer almaktan ve projelerinize katkı sunmaktan onur duyarız.

    Epoksi ile alakalı aklınıza gelebilecek her türlü uygulama seçeneklerimiz mevcuttur. çünkü epoksi kaplamada sınır yoktur. epoksinin çeşitliliği ve uygulama zenginliği bizlere her türlü tasarım imkanı vermekte bizlerde bu imkanları el becerimizle hayata geçirerek siz değerli müşterilerimize sunmaktayız.
  • cemal gürsel caddesi Çekmeköy, İstanbul
    İSTANBUL - ÇEKMEKÖY
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2017 Salı
    Şirket Telefonu: 0.535 267 06 01
    Şirket Web Sitesi: www.yildizogluinsaat.com.tr
    Sektörde 30 yılı aşan faaliyetimiz boyunca sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını duyarız.
    FAALİYET ALANLARIMIZ
    İNCE YAPI İMALATLARI
    • Alçı sıva ve kara sıva imalatları• İç ve Dış Cephe Boyası • Zemin Döşemeleri (seramik, mermer, granit, parke vs.) • Özel Tasarım ve Uyulama Döşemeleri • Mobilya • İç ve Dış Mekan Şap imalatları • Alçıpan Kaplama ve Bölme Uygulamaları • Mantolama • Şap • İzolasyon • Pvc ve Ahşap pencere sistemleri
    KABA YAPI İMALATLARI
    • Kalıp imalatı • Demir donatı imalatları • Duvar imalatları
    ANAHTAR TESLİM İMALATLAR
  • (BİRSU AKÇAY)

    kayışdağı cad. gedikpaşa sok. no:126 Ataşehir, İstanbul
    İSTANBUL - ATAŞEHİR
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Nisan 2016 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.216 469 94 94
    Şirket Web Sitesi: www.griyapidekorasyon.com
    Ev Tadilatı, Bina Tadilatı, İşyeri Tadilatı, Ofis Tadilatı, Büro Tadilatı, Showroom Tadilatı, Villa Tadilatı, Fabrika Tadilatı, Tadilat ve Dekorasyon İşleri vb. tüm tadilat işleriniz için hizmetinizdeyiz. Hemen arayabilir uzman ekibimizden ücretsiz keşif hizmeti alabilirsiniz.
  • (EMRAH ÖZGAN)

    Güçlükaya Mah. Eğri Sokak Kızlarpınarı Cad., Keçiören, Ankara
    ANKARA - KEÇİÖREN - KIZLARPINARI CAD.
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.542 400 54 60
    Şirket Web Sitesi: www.ankarayapitasarim.com
    DEKORASYON HER MEKANIN AMACINA UYGUN GÖRSELİ SUNMAK ADINA YAPILAN ÇALIŞMALARDIR.KALİTE İSTER,EMEK İSTER,ZEVK İSTER.AMACINA UYGUN,DOĞRU MALZEMELERLE,SUNUM ÜSTÜNLÜĞÜ DEKORASYON VE TASARIM ÇALIŞMALARINI TARİFİ İMKANSIZ BİR GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜREBİLİR.YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMALARLA BİZİ TERCİH EDENLERE BU FARKLILIĞI YAŞATMAK ADINA HİZMET EDİYORUZ
    BULUNMUŞ OLDUĞU SEKTÖRDE ADINDAN KALİTESİ İLE BAHSEDİLMEK İSTENEN MEKANLARA VE KİŞİLERE HİZMET VERMEYİ POLİTİKA EDİNMİŞ FİRMAYIZ.DETAYLARA VE İNCELİKLERE HÜKMETMEYİ ONLARI SEYREDİLESİ GÖRSEL ŞÖLENE DÖNÜŞTÜRMEYİ SEVİYORUZ.AMACIMIZ FARKLILIKLARIYLA AKILLARDA KALMAK,MÜŞTERİ VE MİSAFİRLERİNE UZUN ZAMAN ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İSTEYEN KİŞİ,KURUM,KURULUŞ VE İŞLETMELERE DOĞRUDAN HİZMET ETMEK,KALİTESİNE TERCÜMAN OLMAK İSTEYEN BİR KURULUŞUZ.

    ÇALIŞMALARIMIZ ESNASINDA EN ÖNEMLİ VE BELİRLEYİCİ UNSUR ALINAN BEDELE YARAŞIR HİZMETİ SUNMAYI, HİZMET ANLAYIŞI EDİNEN KADROMUZ, DAİMA MUKAVEMET GÜCÜ YÜKSEK,AMACINA UYGUN MALZEME TERCİHİ,TEKNOLOJİSİ YÜKSEK ÜRÜN TERCİHİ VE GEREKSİNİMLERE UYGUN MONTAJ METODLARINI TERCİH ETMEKTEDİR. MONTAJ VE UYGULAMA ESNASINDA SON TEKNOLOJİ EKİPMAN,İŞ GÜVENLİĞİ VE ÖNCE İNSAN ODAKLI UYGULAMA ÇALIŞMASI OLARAK SÜRDÜRÜLMEKTEDİR,BU SEBEP DOLAYSIYLE ÇEŞİTLİ MUKAVEMET TEST VE DENEMELERİNİ GERÇEKLEŞTİREREK SUNMAKTADIR.

    ASMA TAVAN, METAL ASMA TAVAN MODEL VE UYGULAMALARI, ALÇIPAN ASMA TAVAN, ALÇIPAN TAVAN TASARIMI, ALÇIPAN BÖLME DUVAR, ALÇIPAN DUVAR TASARIM UYGULAMALARI VE ÇELİK KONSTRİKSÜYON ALANINDA HİZMET VEREN FİRMAMIZ DOĞRUDAN MÜŞTERİ MEMMUNİYETİ VE MÜKAVEMET ÜSTÜNLÜĞÜ ÜZERİNE UYGULAMA VE ÇALIŞMALAR YAPMAKTADIR.
  • (SÜLEYMAN DURAK)

    Cumhuriyet mah. Mithat Paşa cad. No:28 Merkez, Aydın
    AYDIN - MERKEZ
    Çatı Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2015 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.256 213 44 55
    Şirket Web Sitesi: www.dukarmuhendislik.com
    Her türlü yapı ve endüstriyel tesislere inşaat ve mekanik Mühendisliği konularında hizmet veren 10 yılı aşkın deneyimlerini ortaya koyan bir Mühendislik firmasıdır.İnşaat grubu olarak faaliyet gösterdiğimiz her türlü yapının tadilat, tamirat, bakım onarım, alt yapı, dekorasyon, izolasyon v.b. iş kollarında kullandığımız malzeme, tanınmış markalara ait kaliteye önem veren temini ve kolay uygulaması ile önemli rol oynamaktadır.
  • TALİMHANE CAD.NO.41 Rami Cuma, Eyüp, İstanbul
    İSTANBUL - EYÜP - RAMİ CUMA
    Tadilat Bakım Onarım İşleri, Tavan Kaplama,
    Şirket Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.212 613 22 24
    Şirket Web Sitesi: www.uclertriomat.com/
    TRİO MAT
    ÜÇLER ALÜMİNYUM METAL YAPI MALZEMELERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ;
    Clip-in gizli taşıyıcılı,Lay-on oturmalı, Lay-in sarkmalı sistemlerinde ,değişik renk ve ebatlarda,alüminyum ve galvaniz çelik hammaddeli,delikli ve deliksiz asma tavan ve aksesuarlarını üretmekteyiz. Ürünlerimiz avrupa standartlarına uygun TSE ve ISO-9001 belgelidir.
  • (AYDIN ÇOBAN)

    arma rezidans bakü cad.a2 blok daire:32 kurtköy-pendik Kurtköy, Pendik, İstanbul
    İSTANBUL - PENDİK - KURTKÖY
    Dekorasyon İşleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Nisan 2015 Salı
    Şirket Telefonu: 0.850 477 02 30
    Şirket Web Sitesi: www.locadekor.com
    Siz hayal edin…..
    Biz tasarlayıp dekore edelim
    LOCA DEKORASYON kurulduğu günden bugüne kadar inşaat sektöründe iç mimari tasarım,dış mantolama, tadilat ve dekorasyon alanında başarılı projeler gerçekleştirmiş olup;sektörde profesyonel; iç mimar, inşaat mühendisleri ve finans uzmanları ile zamanında, sorunsuz ve usta işçilik ile anahtar teslimi hizmet vermekteyiz..
    Kullanılan mekanların yaşamımızdaki önemini, müşterimizin istek, hayal gücü ve yaşam felsefesini anlayarak çözüm sunmaktayız. Tasarım aşamasından uygulama aşamasına geçmeden önce, üç boyutlu olarak projeyi ve kullanılacak malzemeleri müşterilerimize önermekteyiz.
    Dileğimiz projenizde sizinle birlikte çalışarak, sizlere en iyi hizmeti vermek ve müşteri memnuniyeti sağlamaktır
  • ATATÜRK MAH. ANKARA CAD. Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Cephe Kaplama, Dekorasyon İşleri, İzolasyon ve Yalıtım Malzemeleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Şubat 2015 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.312 276 31 76
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız 1999 yılından itibaren faaliyet göstermektedir. Bu süre içerisinde kamu kurumları binaları ile özel sitelerin inşaat, tadilat ve onarım işlerini başarıyla gerçekleştirmiştir.
    Amacımız;
    Yapılacak olan imalatlara en uygun teknik çözümü getirmek ve uygulamada ihtiyaca uygun üretimi yapmaktır. Önce kalite prensibiyle sizlere daima en iyisini sunmak çabasındayız. Bu konuda sorumluluğumuzun sınırlı olmadığını bilerek gerçek hizmet anlayışımızla yanınızdayız.
    Kalıcı ve ekonomik çözümlerde birlikte olmak dileğiyle…taşdelen dekorasyon
  • Larende Taşcami uzun Harmanlar Cd. No: 11/A Meram - KONYA Meram, Konya
    KONYA - MERAM
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Kasım 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.507 333 63 63
    Şirket Web Sitesi: www.konyasukacagiarizatespiti.com
    KONYA SU KAÇAĞI;kırmadan su kaçağı tespiti bulma,makine ile su kaçağı tespiti,su kaçağı tespiti bulma hizmeti, kırmadan cihazla su kaçağı tespiti bulma, su kaçağı tesisat kaçak tespiti,su kaçağı bulma konya,Karatay su kaçağı bulma meram,Bosna su kaçağı bulma selçuklu,Bosna su kaçağı bulma otogar,su kaçağı tespiti fiyatları,su kaçağı tespiti tesbiti konya,Selçuklu su kaçağı tespiti tesbiti meram,Bosna su kaçağı tespiti tesbiti karatay,su kaçağı tespiti tesbiti meram,su kaçağı tespiti fiyat,Bosna su kaçağı tespiti otogar,konya kaçak su tespiti,kaçak su,su kaçağı,su arızası,konya su arıza tespit onarım tamir bakım işleri,su sızıntısı tesbiti,pis su tıkanıklıkları tespiti, Konya su arıza,konyasa su arızası,su kaçağı Konya,su kaçakları,bina su kaçağı tesbit etme tamiri,kırmadan su kaçağı bulma tamiri tamircisi,konya su arıza telefonu,konya su arıza tel,konya su arıza telefon numarası,çeşmeci konya,su arıza konya telefon,su arıza konya numarası,konya su tesisatcısı,makineli su kaçağı bulma,
  • ÇİÇEKLİ MAHALLESİ Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA
    İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2014 Cuma
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
    küçük kepçe işleri yapılır
  • (NİHAT DİNLER)

    6005.sok.no.56 Atakent, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - ATAKENT
    Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2014 Pazartesi
    Şirket Telefonu: 0.232 336 04 41
    Şirket Web Sitesi: www.ariscelik.com
    cati tadilat ve onarim
  • (OĞUZ ELÇİN)

    1735 sokak no:53 kat:1 Aksoy Mah. Aksoy, Karşıyaka, İzmir
    İZMİR - KARŞIYAKA - AKSOY
    Cephe Kaplama, Çatı Kaplama, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 1 Nisan 2014 Salı
    Şirket Telefonu: 0.232 500 90 38
    Şirket Web Sitesi:
    Firmamız İnşaat taahüt işleri , mantolama , her tür tadilat ve dekorasyon işleri , epoksi zemin kaplama işleri vb. işleri yapmaktadır.
  • İLKADIM MAH.DİKMEN YILDIZI SOKAK NO:48/C Dikmen, Çankaya, Ankara
    ANKARA - ÇANKAYA - DİKMEN
    Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2014 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.312 481 32 32
    Şirket Web Sitesi: www.cansularltd.com
    KANALİZASYON AÇMA VE TEMİZLEME ŞİRKETİ
  • meydan kavağı mah perge bulv kara ap Merkez, Antalya
    ANTALYA - MERKEZ
    Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2012 Çarşamba
    Şirket Telefonu: 0.070 322 95 50
    Şirket Web Sitesi:
  • FATİH BATIKENT MERKEZ Sincan, Ankara
    ANKARA - SİNCAN
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 7 Ekim 2012 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.312 360 42 11
    Şirket Web Sitesi:
  • ÖMERAĞA MAHALLESİ AKCA CAMİ CADDESİ NO:2/27 İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    Müteahhitlik Hizmetleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Cumartesi
    Şirket Telefonu: 0.262 321 42 67
    Şirket Web Sitesi: www.goksallarinsaat.com
  • Zeytinburnu, İstanbul
    İSTANBUL - ZEYTİNBURNU
    Kapı Pencere Sistemleri, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 4 Ocak 2009 Pazar
    Şirket Telefonu: 0.212 415 90 84
    Şirket Web Sitesi:
  • Dogan Mah.Seyit Yavuz Sok.No:12/A Kurucesma/KOCAELIKocaeli İzmit, Kocaeli
    KOCAELİ - İZMİT
    İş ve İnşaat Makinaları, Tadilat Bakım Onarım İşleri,
    Şirket Kayıt Tarihi: 3 Temmuz 2008 Perşembe
    Şirket Telefonu: 0.262 226 88 39
    Şirket Web Sitesi: